Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz erdey_a #75126 üzenetére
majd egyszer nézd meg a villanyszámládat is, ott nekem ilyen hatszámjegyű összegek repkednek már.
pedig 3 éve nulláztam, amikor elköltöztünk.Nem tudom, hogy vajon ez még 2030-ban is ott lesz?
VAgy kéne akkor egy ilyen az adóbevallásra is, hogy "Ön 2013 óta egy lakás árát fizette be adóban"
vagy "a csókos haverok 14 ezer milliárdot loptak el 2013 óta", vagy valami ilyesmi.
vagy a benzinkútnál a számlán "gratulálunk, ön egy új autó árát fizette be jövedéki adóba az elmúlt X évben".Ui. amúgy nekem a villanyszámlával az is a bajom, hogy be van sárgázva az egész, és az első szám, amit mindig meglátok, az az, hogy mennyi lenne a számlám, HA NEM LENNE rezsicsökkentés.
és mindig külön keresgélnem kell, hogy mennyi is a csökkentett összeg, mert szerintem nem az van a fő helyen. legalábbis vizuálisan.Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest