Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hatalmas +1, nem egyszer leptem mar varosban kutyaszarba.
Azt pedig vegkepp nem ertem, hogy aki kutyat tart, az miert koltozik a betondzsungel kozepebe?
Pl. rendszeresen lattam kutyaszart a Podmaniczky utca belso szakaszan. Ami egyreszt nem egy olcso kornyek, masreszt nehezen tudok mondani olyan helyet Budapesten, ahol az elso faig also hangon 10 percet kell gyalogolni, de ott biztosan.
Nem lenne egyszerubb kintebb lakni, ahol esetleg szerencsetlen kutya is lephetne betonon kivul masra?
Ez kb olyan, mint a nyugdijas, aki a bulinegyed kozepen lakva sir, hogy zaj van. 40 eve, mikor odakoltozott, mi volt ott? Biztosan nem kertvaros.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- EAFC 26
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Videó stream letöltése
- Nintendo Switch 2
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs