Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
rushty
üzenetére
Ott én is, úttörőtáborban. 12 évesen igen jó buli volt. Mondjuk ideológiai részre rohadtul nem emlékszem, szerintem nem is volt, csak arra, hogy mocskos sokat kirándultunk, egész nap pingpongoztunk, meg volt számháború. Mondjuk azóta párszor jártam szlovákiában is, meg egy jóbarátom mostanra a cseheknél lakik.Ő már pár éve tudott valamit...
Ja, meg Bleki tudna mesélni onnét az északi végekről, ő még bevásárolni is átjár, de talán még tankolni is. Mint fél salgótarján, kb.
p
-
válasz
rushty
üzenetére
Ó azok a régi szép idők...
Nem sok mindent lehetett náluk kapni, de amit igen, arra aztán nagyon protektívek voltak...
Vettünk csaptelepet '89-ben Kassán, és a határőrök nem akarták kiengedni az országból. Azt mondták, hogy ez műszaki eszköz, és fém, és azt nem lehet kivinni.
Aztán a harmadik próbálkozás után visszamentünk pár száz métert, kidobtuk a csomagolást, és elrejtettük az egészet az én kabátujjamban, merthogy a gyereket úgyis békénhagyják. Ezt persze tudták a cseszkó határőrök is, de mosolyogva átengedtek. Így működött a cocializmus, és a kgst...Aztán még 10-20 éven át lesajnáltuk őket, de bizony már rég lehagytak, és a kanyarból integetnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ROG Strix GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600MHz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest