Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL
    addikt

Ott én is, úttörőtáborban. 12 évesen igen jó buli volt. Mondjuk ideológiai részre rohadtul nem emlékszem, szerintem nem is volt, csak arra, hogy mocskos sokat kirándultunk, egész nap pingpongoztunk, meg volt számháború. Mondjuk azóta párszor jártam szlovákiában is, meg egy jóbarátom mostanra a cseheknél lakik.Ő már pár éve tudott valamit...

Ja, meg Bleki tudna mesélni onnét az északi végekről, ő még bevásárolni is átjár, de talán még tankolni is. Mint fél salgótarján, kb.

p

Hát úgy nagyjából a 280-as ejuróig jártak/jártunk át, onnantól már inkább ők jártak. Alkalomszerűen persze átmentünk bryndzáért, kofoláért, iható sörökért, knédliért, parenyicáért, disko kekszért, studentská csokikért, tatárska omačkáért, rendes cukros vaníliás kóláért, miegymásért, de ahogy a zeuró is a koronavírus haláleseteihez hasonlóan minden nap újabb rekordokat döntögetett, odaát hiába került minden ugyanannyiba mint 10-12 éve, ha már átszámolgatva kikúrt sokat kellett érte kifizetni forintkából. Meg ugye vírus óta én pl nem voltam.
    Ja benzinért már tizenéve nem járunk át, a határhoz közel ők is eurós fizetésnek megfelelő szintre emeltek, nem érte meg.

Új hozzászólás Aktív témák