- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
-
57200 - 57101
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 59901 59900 - 59801 59800 - 59701 59700 - 59601 59600 - 59501 59500 - 59401 59400 - 59301 59300 - 59201 59200 - 59101 59100 - 59001 59000 - 58901 58900 - 58801 58800 - 58701 58700 - 58601 58600 - 58501 58500 - 58401 58400 - 58301 58300 - 58201 58200 - 58101 58100 - 58001 58000 - 57901 57900 - 57801 57800 - 57701 57700 - 57601 57600 - 57501 57500 - 57401 57400 - 57301 57300 - 57201 57200 - 57101 57100 - 57001 57000 - 56901 56900 - 56801 56800 - 56701 56700 - 56601 56600 - 56501 56500 - 56401 56400 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
Persze, őt is, de mégsem ő üldözött el, hanem a másik szomszédom, aki rájött, hogy ő most DJ lesz....
Fél éven át hallgattam a mélynyomóját minden nap, míg tavaly augusztusban elegem lett, és meghirdettem a lakást... csak picit elhúzódott a folyamat, mert a vevőm Fundamentázott, meg közel 80% hitelt vett fel... -
concret_hp
addikt
Az a legtöbbször stabil volt, de ha elindítottál egy letöltést torrentről, akkor böngészni már lehetetlen volt vele. Ez gondolom a router hülyesége volt.
ez jupiszi volt? nekem annyi a megoldás, hogy le van limitálva a torrent mondjuk a sávszél 3/4ére és úgy nincs ilyesmi (bár ha nincs limitálva, akkor sem használhatatlan, de érezhetően lagzik minden)
-
tildy
nagyúr
én a legfölső szinten szeretek lakni, hisz ismersz...
De így is leköltöztem a tizedikről a másodikra....
Amúgy tényleg egy légkábellel behozhatnák egyből a lakásba is, akár. Persze, nem lenne szép, de akkor is.
@joamilestoné: Mennyire volt szar a telekom?
Apáméknál az van Szegeden, az állandóan megszakad...
De hátha Pesten jobb...
Amúgy mióta van Digi az utcában, már félárú az is, 4100 a 120 Mbit hűség nélkül, és 3300 - 3500 hűséggel, szóval nem drága, csak ha nem jó, akkor nem vonzó...Meguntad a nyanyát?
Természetesen a szomszéd öregasszonyra gondoltam
-
K1nG HuNp
őstag
-
gaborbol
őstag
Netflix meg Spotify valami 10 dollar/ho az egy ebed a mekdoncibe, tenyleg olcso.
Pfesne tud VPN klienst hasznalni gond nelkul, a gond csak ott van, hogy bank, Netflix stb titlja a legismertebb VPN IP-ket
Amiket meg nem azok meg dogvesz lassuak. -
fokukac
nagyúr
30/5 volt, az alap cuccukat használtam, D-Linket adtak. Olyan is volt, mint egy D-Link. Fos.
Én a 120-asra fizetnék elő, ha nincs más...
Az csak jobb már.De előbb még írok egy szép hosszú levelet az Digi ügyfélszolgálatban, hogy mégis milyen hozzáállás ez az ügyfélhez...
-
bobsys
veterán
Evek ota nem nezunk TV-t, egyszeruen nezhetetlen.
Nem konkretan csak a musorokrol beszelek, hanem a 15 percenkenti X perces reklam blokkokkrol. A legjobb, hogy a musor vege elott, jon az utolso reklam blokk, aztan, bevagnak a musorbol 30 masodpercet aztan meg 1-2 perc reklamot, hogy biztos megnezd...
Egy TV van a lakasba, azon is csak Netflix megy, vagy a TV csomagba eipitett video tar, ahol reklam nekult meg lehet nezni az adott musort.Mellekesen megjegyezve az uj itteni torvenyt amit attoltak, hogy az ISP eladhatja az osszses adatot rolad nevvel cimmel osszekotve aki fizet erte.
El is kezdtem gondolkozni valami VPN megoldason, hogy csak azert is b@sszak meg
-
ToBeY
nagyúr
Nem konkretan csak a musorokrol beszelek, hanem a 15 percenkenti X perces reklam blokkokkrol. A legjobb, hogy a musor vege elott, jon az utolso reklam blokk, aztan, bevagnak a musorbol 30 masodpercet aztan meg 1-2 perc reklamot, hogy biztos megnezd...
Egy TV van a lakasba, azon is csak Netflix megy, vagy a TV csomagba eipitett video tar, ahol reklam nekult meg lehet nezni az adott musort.Mellekesen megjegyezve az uj itteni torvenyt amit attoltak, hogy az ISP eladhatja az osszses adatot rolad nevvel cimmel osszekotve aki fizet erte.
Azért ott a nagy vízen túl,kicsit több lehetőség van tartalomfogyasztásra,és jobban is meg tudják fizetni netfilx,hulu stb-t, hogy bárhol bármikor nézhesse az ember a kedvenceit (akár) reklám nélkül.
Sajnos mo-n ilyen lehetőség kevés van ahogy kukac is említette,még igen gyerekcipőben jár ez... -
parandroid
félisten
az a baj, hogy nálunk a netflix még nagyon gyerekcipőben jár.
Nem csak, hogy magyar tartalom nincs (azért néha elkélne a felirat, pláne, ha családdal néznéd), de a tartalmak 90%-a nem is elérhető.Bármit akartam nézni, egyszerűen nem volt. PErsze, értem, hogy ajánl helyette mást, de azért az nem ugyanaz...
A netes zenehallgatás se volt az igazi, amíg nem volt rajta Beatles, ACDC és Metallica. De már szerencsére van.

Azt nem mondom, hogy itt minden van, de nekem elég a kínálat. Régi klasszikusoknak külön örülök. Annyi, hogy a potens, friss sorozatok utolsó évadjára kicsit várni kell, de ezzel együtt tudok élni. Mi egyébként angolul nézünk mindent (igen a gyerekek is, már évek óta), az én süketségem miatt angol felirattal. Lányokat például zavarja a felirat, ők ki is szokták kapcsolni, azt mondják, nem tudnak tőle a képre figyelni. Nekem is csak mankónak kell, mert pocsék a szövegértésem elektronikus forrásból.
p
-
szőröscica
addikt
-
fokukac
nagyúr
Az a legtöbbször stabil volt, de ha elindítottál egy letöltést torrentről, akkor böngészni már lehetetlen volt vele. Ez gondolom a router hülyesége volt.
Milyen sávszél / csomag volt? (Le / Fel)
Gondolom, nem cseréltél routert, hanem az általuk adottat használtad? -
tiv83us
veterán
En azert attol mar oregebb vagyok. TV azert kell, de a reklamokkal mar nem tudok mitkezdeni minden 2 percben. Marad a streameles. Olcsobb, tobb kinalat...teny, hogy nem live.
-
gaborbol
őstag
-
szőröscica
addikt
És amúgy a net is szakadt? MErt a telekomtól tuti csak netet rendelnék....
Én tévéért még soha életemben nem fizettem.
A Diginél elgondolkoztam volna a tévén is, mert ott mindenféle dekóder nélkül jön huszoniksz HD adó, és anyáméknál az SD is jól néz ki, de azért az ipTV-s csodáért, ami sok helyen van a telekomnál, biztos nem adnék pénzt.Az a legtöbbször stabil volt, de ha elindítottál egy letöltést torrentről, akkor böngészni már lehetetlen volt vele. Ez gondolom a router hülyesége volt.
-
fokukac
nagyúr
Másfél éve laktunk már a lakásban, amikor rájöttem, hogy kénytelen leszek venni egy antennakábelt, hogy a fali aljzatból behozzam a ház tetején lévő tányér jelét, és nézhessük a foci eb-t. Amióta annak vége lett, azóta sem használtuk a tévét tévénézésre Netflix megy rajta, az XBox, meg a háziszerverről az innen-onnan beszerzett médiatartalom (főleg sorozatok), bár ebből nagyságrendileg kevesebb, amióta netflix van.
Szóval a nincs is tévém, és azon is csak a spektrumot nézem kitétel valahogy így néz ki szerintem. És ezzel a mi generációnkban szerintem nagyon nem vagyok egyedül.
p
az a baj, hogy nálunk a netflix még nagyon gyerekcipőben jár.
Nem csak, hogy magyar tartalom nincs (azért néha elkélne a felirat, pláne, ha családdal néznéd), de a tartalmak 90%-a nem is elérhető.Bármit akartam nézni, egyszerűen nem volt. PErsze, értem, hogy ajánl helyette mást, de azért az nem ugyanaz...
A netes zenehallgatás se volt az igazi, amíg nem volt rajta Beatles, ACDC és Metallica. De már szerencsére van.

-
parandroid
félisten
Egyre több a gyerek, aki így nő fel. Igazából kicsit szarkasztikus, és prejudikatív hozzáállás, de abszolút beleépült a gyerekekbe az az elitista szemlélet, miszerint az illető intelligenciájának fokmérője, ha az éppen felkapott gagyi-realitykről, és az ehhez kapcsolódó tévés celebritásokról kíván társalogni. Ezzel együtt nyilván a tömegek tovább fogyasztják a szemetet, amíg légy van, szar is lesz alapon, de a gyerekeink egyrészt erős alapot kaptak itthonról, hogy faszán intellektuálsoviniszták legyenek, másrészt jó társaságban vannak, ahol hasonló az alapbeállítódás. Akartam írni, hogy szerencsére, de ez azért tudatosabb folyamat volt annál, hogy ilyesmi szerepet játszott volna benne.
Ezzel együtt persze ömlik rájuk épp elég szemét a netről is (youtube, snapchat, vine, mittudoménmégmi), de egyelőre egész jól tartják magukat. A kisebbiknek (11) a játékok végigjátszás-videói a nagy kedvencei, a nagyobbik 15 éves, őt most éppen a szépségipar próbálja beszippantani a szépítkezős knowhow-kkal, de egyelőre még tartjuk magunkat.
Ja, mobil, laptop, tablet persze fejenként egy létszükséglet, Xboxból is már felmerült ilyen igény, de csírájában elfojtottam. Innét kezdve meg csak wifi legyen, és béke van.
p
-
ToBeY
nagyúr
Másfél éve laktunk már a lakásban, amikor rájöttem, hogy kénytelen leszek venni egy antennakábelt, hogy a fali aljzatból behozzam a ház tetején lévő tányér jelét, és nézhessük a foci eb-t. Amióta annak vége lett, azóta sem használtuk a tévét tévénézésre Netflix megy rajta, az XBox, meg a háziszerverről az innen-onnan beszerzett médiatartalom (főleg sorozatok), bár ebből nagyságrendileg kevesebb, amióta netflix van.
Szóval a nincs is tévém, és azon is csak a spektrumot nézem kitétel valahogy így néz ki szerintem. És ezzel a mi generációnkban szerintem nagyon nem vagyok egyedül.
p
És a gyerekek sem igénylik a tv-t?Vagy ők már az a generáció,akik netről,mobilról fogyasztanak mindent és kb lesz@rják mi van a tv-be?
-
parandroid
félisten
p
-
Pttypang
veterán
A TV szakadozott allandoan, es a routeruk volt gyenge. Torrent mellett nem lehetett netezni.
En utaltam, tenyleg megvaltas volt a Digi utana.
Sose ertettem, miert a gyari telekomossal szenvednek az emberek wifi kapcsan, miert nem tesznek oda egy olcso sajatot akár

-
ToBeY
nagyúr
-
tiv83us
veterán
A Diginél elgondolkoztam volna a tévén is, mert ott mindenféle dekóder nélkül jön huszoniksz HD adó, és anyáméknál az SD is jól néz ki, de azért az ipTV-s csodáért, ami sok helyen van a telekomnál, biztos nem adnék pénzt.Nalam mar 7 eve nincs kabel, csak Netflix, Hulu, HBO, Amazon TV...etc.
-
fokukac
nagyúr
A TV szakadozott allandoan, es a routeruk volt gyenge. Torrent mellett nem lehetett netezni.
A Diginél elgondolkoztam volna a tévén is, mert ott mindenféle dekóder nélkül jön huszoniksz HD adó, és anyáméknál az SD is jól néz ki, de azért az ipTV-s csodáért, ami sok helyen van a telekomnál, biztos nem adnék pénzt. -
szőröscica
addikt
Amúgy tényleg egy légkábellel behozhatnák egyből a lakásba is, akár. Persze, nem lenne szép, de akkor is.
De hátha Pesten jobb...
Amúgy mióta van Digi az utcában, már félárú az is, 4100 a 120 Mbit hűség nélkül, és 3300 - 3500 hűséggel, szóval nem drága, csak ha nem jó, akkor nem vonzó...A TV szakadozott allandoan, es a routeruk volt gyenge. Torrent mellett nem lehetett netezni.
-
tiv83us
veterán
emberünknek ott a munkalapján, hogy kösse be, szerinted nekiáll okoskodni, hogy hány lakás van?

Ezt mondtam en is. Siman ramondanam, hogy a tobbi lakas az muzeum, vagy raktar oszt' bizonyitsa be az ellenkezojet

-
concret_hp
addikt
emberünknek ott a munkalapján, hogy kösse be, szerinted nekiáll okoskodni, hogy hány lakás van?

-
fokukac
nagyúr
De hátha Pesten jobb...
Amúgy mióta van Digi az utcában, már félárú az is, 4100 a 120 Mbit hűség nélkül, és 3300 - 3500 hűséggel, szóval nem drága, csak ha nem jó, akkor nem vonzó... -
EQMontoya
veterán
Ha a legalsó szinten laksz, nem feltétlen fogja megnézni, hogy hány emelet van fölötted.

-
fokukac
nagyúr
33-on felul mar nem nagyon reklamozom

Hat meg szep, en itt is kiokoskodnek valamit! Peldaul azt amit a haverod, az itteni szerelo az aztan leszarna, hogy hanyan laknak az epuletbeb, ha egyszer mar kikuldik. Egyebkent apamek nete 1MB-es, mert arra abszolut nincs kabel, csak muhoood. Az enyem meg ugy 40-es, hogy ez a biznic edision es ennel mar a kornyeken nincs gyorsabb. Az upload igy is csak 5.na, itt pedig 1000 MBit-ről lenne szó.... de a szemetek nem akartnak adni belőle...

-
tiv83us
veterán
33-on felul mar nem nagyon reklamozom

Hat meg szep, en itt is kiokoskodnek valamit! Peldaul azt amit a haverod, az itteni szerelo az aztan leszarna, hogy hanyan laknak az epuletbeb, ha egyszer mar kikuldik. Egyebkent apamek nete 1MB-es, mert arra abszolut nincs kabel, csak muhoood. Az enyem meg ugy 40-es, hogy ez a biznic edision es ennel mar a kornyeken nincs gyorsabb. Az upload igy is csak 5. -
fokukac
nagyúr
köszönöm a feltételezést

azért lélekben Te is magyar maradsz, látom...
Egyik barátomnak is az volt az első reakciója, hogy miért nem mondtam a telefonba, hogy á, csak négy lakásos?
Mintha nem derülne ki a helyszínen...Ui. Téged miért neveztek át? Már cikinek érzed a korodat, vagy mi?
-
tiv83us
veterán
Tegnap voltam a Diginél, hogy kössék be a netet az új lakásba. Mondták, hogy még nincs a házban, de elvileg elérhető, viszont előtte technikai címellenőrzés kell.
Az előbb hívtak, hogy pontosan hol is van ez, milyen ház ez, társasház? Mondom, hogy igen. Hány lakásos? Mondom, hogy hat.
Hát akkor nem tudják bekötni, mert a 16. kerületben családi házas hálózatot építettek ki, és 4 lakás fölött nem kötnek be. Kérdeztem, hogy ez most komoly? Azt mondja, hogy ez náluk a policy.Komolyan mondom, az eszem megáll, de tényleg.
Ott van az üvegszál az ablakomtól 10 méterre, és nem kötik be egy ilyen indokkal...?
Csak tudnám, hogy mi a különbség a 4 és a 6 lakás között, pláne, ha egyelőre egyedül én kérném? Akár közvetlenül is beköthetnék a lakásomba, a póznáról.Én azt hittem, ezeknek az a célja, hogy eladják a szolgáltatást, nem pedig az, hogy ne adják el...
Amúgy pedig inkább társasházak és kurvanagy villák vannak az utcában, szóval tényleg nem értem.És most ezért szerződjek a fosszar telekomhoz?
Hát most nagyon felb*sztak.... Na mindegy.

Milyen magyar embor vagy te? Ott van 10 meterre es nem "okoskodsz" vele?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gaborbol
őstag
Itt se szazas mindenki.
Muszaki vizsga eredmenye kocsira mar csak emailbe jon, nincs papir bizonylat. Elkuldik nekem meg az okmany irodaba. Kereskedo ir, hogy kuldjem mar at nekik mert nem tudja atiratni a nevemre a kocsit.
Atkuldom, visszair ,hogy nem tudja kinyomtatni mert hianyzik belole 2 centi a lap aljababol.Mi hianyzik? Minden adat rajta van, csak az nem latszik renesen, hogy ennek a dokumentumnak a masolatat szinten elkuldtek az okmanyirodaba a szar formazasuk miatt.
Mondom nem gaz,, kuld be igy ugyis benne van a rendszerbe a nevem alatt mi gond lehet?
Persze vissza is dobtak, mert 100% ban latszania kell a dokumentumnak.Kikuldik emailbe, amit ki kell nyomtatni es besetalni vele az irodaba, vagy faxon atkuldeni

-
ToBeY
nagyúr
XVII. kerulet, full csaladi hazas ovezet, az optikai kabel a nappalimban er veget.
megvaltas a szar telekom utan.Akkor ott más az üzletpolitika mint 3.ker ezen részén,vagy nem tudom...
Amúgy tényleg friss, szárzabb érzés az adsl után az 500mbit-es optika.
-
szőröscica
addikt
XVII. kerulet, full csaladi hazas ovezet, az optikai kabel a nappalimban er veget.
megvaltas a szar telekom utan. -
parandroid
félisten
Ebben speciel nyugaton sem jobb a helyzet, nálam is 15 megabites adsl a leggyorsabb elérhető opció, aztán itt van az ablakom alatt a juropienszentrálbenk vadasúj toronyháza. A szomszéd házban állítólag van kábelen 100 megabit, de nálunk nem elérhető.
p
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap voltam a Diginél, hogy kössék be a netet az új lakásba. Mondták, hogy még nincs a házban, de elvileg elérhető, viszont előtte technikai címellenőrzés kell.
Az előbb hívtak, hogy pontosan hol is van ez, milyen ház ez, társasház? Mondom, hogy igen. Hány lakásos? Mondom, hogy hat.
Hát akkor nem tudják bekötni, mert a 16. kerületben családi házas hálózatot építettek ki, és 4 lakás fölött nem kötnek be. Kérdeztem, hogy ez most komoly? Azt mondja, hogy ez náluk a policy.Komolyan mondom, az eszem megáll, de tényleg.
Ott van az üvegszál az ablakomtól 10 méterre, és nem kötik be egy ilyen indokkal...?
Csak tudnám, hogy mi a különbség a 4 és a 6 lakás között, pláne, ha egyelőre egyedül én kérném? Akár közvetlenül is beköthetnék a lakásomba, a póznáról.Én azt hittem, ezeknek az a célja, hogy eladják a szolgáltatást, nem pedig az, hogy ne adják el...
Amúgy pedig inkább társasházak és kurvanagy villák vannak az utcában, szóval tényleg nem értem.És most ezért szerződjek a fosszar telekomhoz?

Nálunk meg a paneloktól kb 500m van a családi házas övezet (csak egy út választja el), és oda nem húztak optikát a digiék,mert nem éri meg nekik - a 10 emeletes házban van biznisz
-
fokukac
nagyúr

-
tildy
nagyúr
2 évente van lehetőség váltani most. Ez a 7 évesnél nincs meg. Valószínűleg amúgy 5-8 éven belül megyünk északra. Három gyerekkel már nem férnénk el itt.8 év múlva amúgy is lejár.
Meg a terv, hogy 6 éven belül kifizetjuk. Ha 7 év fix van, ott ha jól tudom 7 év előtt early repayment fee van. -
emvy
félisten
-
tildy
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
Az elég jól hangzik. Hány évre rögzített a kamat az elején?
-
concret_hp
addikt
szerintetek az mennyire abszurd, hogy a melóhelyemen keresnek még olyan embereket, mint én, de nekem meg 2 hónapja nem adnak munkát? (jó kb. heti átlag fél napnyit)

-
tildy
nagyúr
Na akkor vesszuk meg a maradek 60%-ot.
Gaborbol: 2 ev fix, utana nekunk is felmegy, de akkor mar csak max 6 ev lesz hatra belole. A vege 3.3%, ha ket ev mulva megint nem valtunk valami hasonlora.Kukac: na , koltozol a panelbol?
-
fokukac
nagyúr
-
bobsys
veterán
-
gaborbol
őstag
Az igen jo ar, en meg a 3.65%-nak is orultem mult evben.
-
fokukac
nagyúr
Ezzel jól jársz, persze, de amikor majd már nem jönnek a bevándorlók, és esni fognak az ingatlanárak, az mégse lesz olyan jó egy ingatlan-tulajdonosnak sem a szigetországban....
Amúgy én most vettem fel hitele 2,9%-os kamatra, szóval már itt is van ilyen.
-
tildy
nagyúr
Na, igy hogy lassan lejarna a 2 ev fixed term a lakashitelunkon jott az ajanlat, fixed 2 year 2.49%-os kamatrol lement 1.69%-ra
Ez kb 40 fonttal kevesebb kiadas havi szinten. 2 ev mulva megint valthatunk jobb ajanlatra. Tetszik. -
fokukac
nagyúr
-
lenox
veterán
Koszi mindenkinek.
A multkor amugy igy volt, a gumisnal vettem, ahova menni szoktam, de most a weboldalan azt a gumit nem kapni. Ami amugy nem jelent semmit, gondolom.
concret_hp: hat igen, most 215/65/r16 kene.
-
concret_hp
addikt
mondanám, hogy lásd aláírásom, de sztem nem pont ilyen kell neked

én simán megrendeltem onnan, ahol a legolcsóbb volt, aztán felrakattam a gumisnál a régi helyett.
-
fokukac
nagyúr
Én még azt is a PH-ról szoktam venni... Gumispeter. Budán, a Pasarét mögött rendel, jó srác.
-
parandroid
félisten
Szerintem most, hogy már tudod, hogy mi az ársáv, kérj egy ajánlatot a gumisodnál, ahol amúgy is felszereltetnéd, és ha nem tér el nagyon a neten talált áraktól, akkor rendeld meg nála. Én legalábbis így szoktam, jellemző módon szokta hozni ugyanazt az összeget (persze a szerelési költség hozzájön, de te hogy a fenébe tennéd fel a felnire magadnak, és akkor még centirozni is kéne).
p
-
lenox
veterán
Autogumit hol kell venni? Beirom az arukeresobe, hogy milyet akarok, van 40 talalat, 27 es 32 kozotti az ar, szoval kb. mindegy, hogy hol veszem, de mindegyik ismeretlen. Melyikben lehet megbizni, ki tudja?
-
NoLF
veterán
23 sapi

Es vajh miert annyi?

-
lorcsi
veterán
-
NoLF
veterán
-
concret_hp
addikt
-
fokukac
nagyúr
Tessék, 570 EUR-ért a tiéd is lehet. 39 EUR fölött ingyen szállítás van Mo-ra, szóval annyival is olcsóbb.
p
most miért veszed el Winner elől a bizniszt?

-
parandroid
félisten
-
gaborbol
őstag
Ha 1 hete szoltal volna akkor baratom pont ment haza akar vihetett volna is belole. Ha ebay-en van ( biztos van) akkor Winner forumtars gondolom be tudja szerezni neked.
-
K1nG HuNp
őstag
-
NoLF
veterán
-
bobsys
veterán
Öregek vagyunk mi már ezekhez a túlárazott szarokhoz, még futócipőből is leárazásokon veszem a többéves modelleket.
bobsys: Jól sikerült a party?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
En mar nem partizom, este 10-kor megyek aludni kiveve ha dolgozni kell (mint most is), de tegnap este is megittam egy uveg sort es azonnal befaradtam tole. Rovidet mar nem is iszom. Feleseg meg a gyerek mennek Magyarorszagra a nyaron es aposnal ki kene ganezni a hazat. Egyedul el az oreg es ize... lenne mit suvickolni.
-
parandroid
félisten
-
bobsys
veterán
Tudtok ajanlani jo takaritot, takarito ceget aki Budapest vonzaskozeteben is valal csaladi hazat? Egyszeri alkalom.
-
K1nG HuNp
őstag
-
kraftxld
félisten
-
K1nG HuNp
őstag
Valaki hord itt Jordant?
-
lenox
veterán
-
fokukac
nagyúr
Teljesen egyetértek, annyi kiegészítéssel, hogy én pl. azért magamban megállapítom, hogy ez hülye, anyám, ilyen nincs stb. Nem húzom fel magam, csak a saját értékítéletem, benyomásom, hülyeségem, balfaszságom tükrében "értékelem" a látottakat, amúgy leszarom.

Mindenki azt csinál amit akar, amíg úgy csinálja, hogy nekem, vagy másoknak nem árt.Télapó, ápdételt mém lettél, karikatúra kellék, ha úgy tetszik

-
tildy
nagyúr
-
emvy
félisten
-
bitpork
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Na jól kinyirtam a topikot. Most műtenek mindjárt.
-
tildy
nagyúr
Kinn is jó a maganellatas, járok maganra is kinn( Portland hospital, ok szóltak az előző nélkül is, hogy bármi lehet, készüljek fel). 18. héten akartam hozzájuk menni.
Az NHS rész olyan amilyen.
Itthon sima háziorvos vette észre a pajzsmirigyet, és sima védőnő a cukrot. -
tope
addikt
-
ToBeY
nagyúr
-
tope
addikt
Kitartást fejben és lélekben.
UI: Egyúttal szomorú, hogy az agyonszidott itthoni egészségügy mégis jobb mint a kinti, ennek mi itthoniak örülünk, bár annyira azért mégsem.
-
emvy
félisten
-
EQMontoya
veterán
Köszönöm mindenkinek. Ez van. Ez a stagingen bukott el. Talán a 7. végre ismét productionre jut.
Amit pedig lehet nem mondtam, tudom, hogy magán orvos meg minden, de az itthoni dokik megint megmentették az életem. Evidencian alapuló orvoslás odakinn, mi? És én még szerencsés vagyok kinn, mert nekem 12-20, 28-32-34-36 hetes ultrahang alap. De alapból csak 12 és 20 van, ez a standard.
Közel 4 hónap, ez lett volna a 4. gyerkőc esmeinnel. Ebből egy van életben. Ne aggódjatok, túl leszünk rajta.Legközelebb viszont nem a 12., hanem a 18. hetet várjuk meg a világba kurtolessel....
Pajzsmirigy okozhat ilyet, de jó, 1.16os TSHm volt. Cukor? Karbantartva, inzulin alatt. Genetika? Majd a szövettan megmondja.
Ami miatt az NHS ludas, cukroskent, pajzsmirigyeskent, több vetelessel kicsit illett volna komoly abban megfigyelni. Inkább egy extra ultrahang, mint netalán egy vérmérgezés.
Hogy miért ott műtét? Talán akkor végre komolyan vesznek.
Jó volna kideríteni tényleg, hogy mi lehet az ok.
Mert ugyan egy-egy bárkinél előfordul, de ez azért tényleg sok. -
concret_hp
addikt
Köszönöm mindenkinek. Ez van. Ez a stagingen bukott el. Talán a 7. végre ismét productionre jut.
Amit pedig lehet nem mondtam, tudom, hogy magán orvos meg minden, de az itthoni dokik megint megmentették az életem. Evidencian alapuló orvoslás odakinn, mi? És én még szerencsés vagyok kinn, mert nekem 12-20, 28-32-34-36 hetes ultrahang alap. De alapból csak 12 és 20 van, ez a standard.
Közel 4 hónap, ez lett volna a 4. gyerkőc esmeinnel. Ebből egy van életben. Ne aggódjatok, túl leszünk rajta.Legközelebb viszont nem a 12., hanem a 18. hetet várjuk meg a világba kurtolessel....
Pajzsmirigy okozhat ilyet, de jó, 1.16os TSHm volt. Cukor? Karbantartva, inzulin alatt. Genetika? Majd a szövettan megmondja.
Ami miatt az NHS ludas, cukroskent, pajzsmirigyeskent, több vetelessel kicsit illett volna komoly abban megfigyelni. Inkább egy extra ultrahang, mint netalán egy vérmérgezés.

-
tildy
nagyúr
Sajnálom. Kitartást.
-
EQMontoya
veterán
-
lenox
veterán
Kemeny vilag, sajnalom...
-
Tothgera30
veterán
Sajnálom. Kitartást.
-
fokukac
nagyúr
hát, én is nagyon sajnálom...
-
bitpork
nagyúr
Nagyon sajnálom.
-
emvy
félisten
Sajnalom, meg jo, h eszrevettek azert.
-
tildy
nagyúr
Nincs életjelenség, kb két hete halott. Ha a briteken múlna akkor lehet én is előbb utóbb, ugyanis még 4 hetet kéne a kinti uhra várnom, hogy kiderüljön. Álmomban sem gondoltam, hogy a magyar orvoslás ment meg.
Csütörtökön vagy megműtenek altatásban, vagy szülés.
-
bitpork
nagyúr
A DHL szerintem messze a legrosszabb szolgáltatást nyújtja Magyarországon. Szinte minden nagyobb futárszolgálathoz volt már szerencsém címzettként, a DHL-lel kivétel nélkül mindig szívok.
Mondjuk feladóként a DPD sem vált be, összetörték és kilopták a csomagom felét, majd visszaküldték, hogy sérült, ezért nem kézbesíthető.
Én spec a DPD-vel vagyok jóban évek óta. Soha nem volt velük komoly bajom.
De most van lol szitu: most kaptam egy e-mailt és sms-t h majhónap. Vicces h csak e-mail-t pipáltam be még szombaton, de jött sömösö is... csak a beígért telefon és a mára ígért csomag nem
-
parandroid
félisten
De ez akkora, mint egy hálózati lejátszó, csak olcsóbb, gyorsabb, okosabb, és másra is jó. Kap egy vezeték nélküli, tapipados billentyűzetet, és 12k Ft-ból (ez a 30 eur-s gép postaköltséggel + bill még olyan 5-6k) teljes értékű windowsos pc-t csináltál a nappaliban a nagy tévédből.
p
-
EQMontoya
veterán
A DHL szerintem messze a legrosszabb szolgáltatást nyújtja Magyarországon. Szinte minden nagyobb futárszolgálathoz volt már szerencsém címzettként, a DHL-lel kivétel nélkül mindig szívok.
Mondjuk feladóként a DPD sem vált be, összetörték és kilopták a csomagom felét, majd visszaküldték, hogy sérült, ezért nem kézbesíthető.
Ez cuki. Ha átvették, akkor onnantól az Ő felelősségük, szóval remélem, fizettek legalább, mint a katonatiszt.
-
szőröscica
addikt
A DHL hogyan működik?
Tegnap reggel 6kor a BP logisztika megkapta a csomagomat. Tegnap aszonták, hogy máma gyön. Semmi. A csomag állapota a követőben nem változott. Híttam DHL-t, aszongyaja lyány h nála már kézbesítés alatti, nem érti miért nem látszik a nyomkövetőben. Próbálta felhíni a szegedi depót/futárt mittománkit, nem sikerült. 14 előtt kicsivel megígérte hogy visszahívnak. Azóta is hínak. Mondjuk nemtom mit vártam, mert 2x is beregisztráltam az értesítési rendszerükbe, de soha semmilyen értesítést nem kapok. Az meg már csak marginális infó, hogy az online üzenetküldőn keresztül szombaton kért segítségre eddig nem válaszoltak.Meg kell állapítanom, hogy jó drága a DHL, és cserébe nem is működik.

-
Tothgera30
veterán
-
fokukac
nagyúr
Őszintén szólva a felhasználási területe abban ki is merülne hogy 42"-es Led TV alatt a nappaliban a beltéri fölött elférjen, és passzívan, némán lehessen rajta sok filmet tárolni, vagy netezgetni. Bár ilyen célra egy andoridos valami is jó lenne, ami a Smart TV rendszerénél gyorsabb, és mégis pc-szerűbb számomra. SSF nekem eleve kiesik (aktív/nagy), USSF Optiplex 3020-asom pedig volt már, így mindenképp akkora méretű kellene maximum. Nekem már asztali gépem sehol nincs, két E6440-es Latitude van, egyik otthon dokkolón 32"-es TV-nél, másik pedig albiban ágyban/asztalon. Tehát nem létfontosságú egy kis micro gép, de ha valami szép, és fanless, akkor bizony nem nagyon tudok ellenállni, és kerítek neki feladatot.
Ha amúgy is van PC-d, akkor nem kell ilyet venni, egy hálózati médialejátszó bőven lejátssza a gépedről, akkor is, ha másik szobában van. A lényeg a hálózat.
@Tildy: Remélem, nincs nagy baj...

-
EQMontoya
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
57200 - 57101
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 59901 59900 - 59801 59800 - 59701 59700 - 59601 59600 - 59501 59500 - 59401 59400 - 59301 59300 - 59201 59200 - 59101 59100 - 59001 59000 - 58901 58900 - 58801 58800 - 58701 58700 - 58601 58600 - 58501 58500 - 58401 58400 - 58301 58300 - 58201 58200 - 58101 58100 - 58001 58000 - 57901 57900 - 57801 57800 - 57701 57700 - 57601 57600 - 57501 57500 - 57401 57400 - 57301 57300 - 57201 57200 - 57101 57100 - 57001 57000 - 56901 56900 - 56801 56800 - 56701 56700 - 56601 56600 - 56501 56500 - 56401 56400 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Robot fűnyírók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- playseat evolution black actifit
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Gép - MSI H610, Intel I5 13600, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1TB M.2 SSD, 750W 80+ Gold
- Asztali PC i7 6700 1650 16GB DDR4 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming A17 Gamer laptop , R7 6800H , 16GB DDR5 , RTX 3050 Ti
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- LG UltraGear 27GR75Q-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amiket meg nem azok meg dogvesz lassuak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)