Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Köszönöm mindenkinek. Ez van. Ez a stagingen bukott el. Talán a 7. végre ismét productionre jut.
Amit pedig lehet nem mondtam, tudom, hogy magán orvos meg minden, de az itthoni dokik megint megmentették az életem. Evidencian alapuló orvoslás odakinn, mi? És én még szerencsés vagyok kinn, mert nekem 12-20, 28-32-34-36 hetes ultrahang alap. De alapból csak 12 és 20 van, ez a standard.
Közel 4 hónap, ez lett volna a 4. gyerkőc esmeinnel. Ebből egy van életben. Ne aggódjatok, túl leszünk rajta.Legközelebb viszont nem a 12., hanem a 18. hetet várjuk meg a világba kurtolessel....
Pajzsmirigy okozhat ilyet, de jó, 1.16os TSHm volt. Cukor? Karbantartva, inzulin alatt. Genetika? Majd a szövettan megmondja.
Ami miatt az NHS ludas, cukroskent, pajzsmirigyeskent, több vetelessel kicsit illett volna komoly abban megfigyelni. Inkább egy extra ultrahang, mint netalán egy vérmérgezés.
Hogy miért ott műtét? Talán akkor végre komolyan vesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest