Hirdetés
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap voltam a Diginél, hogy kössék be a netet az új lakásba. Mondták, hogy még nincs a házban, de elvileg elérhető, viszont előtte technikai címellenőrzés kell.
Az előbb hívtak, hogy pontosan hol is van ez, milyen ház ez, társasház? Mondom, hogy igen. Hány lakásos? Mondom, hogy hat.
Hát akkor nem tudják bekötni, mert a 16. kerületben családi házas hálózatot építettek ki, és 4 lakás fölött nem kötnek be. Kérdeztem, hogy ez most komoly? Azt mondja, hogy ez náluk a policy.Komolyan mondom, az eszem megáll, de tényleg.
Ott van az üvegszál az ablakomtól 10 méterre, és nem kötik be egy ilyen indokkal...?
Csak tudnám, hogy mi a különbség a 4 és a 6 lakás között, pláne, ha egyelőre egyedül én kérném? Akár közvetlenül is beköthetnék a lakásomba, a póznáról.Én azt hittem, ezeknek az a célja, hogy eladják a szolgáltatást, nem pedig az, hogy ne adják el...
Amúgy pedig inkább társasházak és kurvanagy villák vannak az utcában, szóval tényleg nem értem.És most ezért szerződjek a fosszar telekomhoz?
Hát most nagyon felb*sztak.... Na mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC 2020, Intel i7, 16 GB RAM, NVIDIA 1660 GTX
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest