Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap voltam a Diginél, hogy kössék be a netet az új lakásba. Mondták, hogy még nincs a házban, de elvileg elérhető, viszont előtte technikai címellenőrzés kell.
Az előbb hívtak, hogy pontosan hol is van ez, milyen ház ez, társasház? Mondom, hogy igen. Hány lakásos? Mondom, hogy hat.
Hát akkor nem tudják bekötni, mert a 16. kerületben családi házas hálózatot építettek ki, és 4 lakás fölött nem kötnek be. Kérdeztem, hogy ez most komoly? Azt mondja, hogy ez náluk a policy.Komolyan mondom, az eszem megáll, de tényleg.
Ott van az üvegszál az ablakomtól 10 méterre, és nem kötik be egy ilyen indokkal...?
Csak tudnám, hogy mi a különbség a 4 és a 6 lakás között, pláne, ha egyelőre egyedül én kérném? Akár közvetlenül is beköthetnék a lakásomba, a póznáról.Én azt hittem, ezeknek az a célja, hogy eladják a szolgáltatást, nem pedig az, hogy ne adják el...
Amúgy pedig inkább társasházak és kurvanagy villák vannak az utcában, szóval tényleg nem értem.És most ezért szerződjek a fosszar telekomhoz?
Hát most nagyon felb*sztak.... Na mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest