Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
Ma vagyok 666 napos a ph-n. Phew.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Tothgera30 #55980 üzenetére
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Tothgera30 #55985 üzenetére
2400 ft éves bérlet? Whaat? Neszopass és ez nyiregyen van? 3 éve tanulok a hasonló nevű intézményben és sosem hallottam róla.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Miért offolunk az off topikban?
-
K1nG HuNp
őstag
A fű nem drog?
-
K1nG HuNp
őstag
Egyszer próbáltam jófej lenni és felrakni a wikipediára egy könyvet ami még nem volt rajta. A borító jogvédett, nem rakhatom fel, a fülszöveg jogvédett + szinte használhatatlan a wiki kezelőfelülete szóval inkább hagyom is....
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Winner_hun #56001 üzenetére
Boltja van az ipsének vagy mi?
Végül megrendelted neki ezeket?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Winner_hun #56005 üzenetére
Hogy van időd ennyit webcaritas-kodni? Már ha szabad tudni
-
K1nG HuNp
őstag
Remélem istenke ebben az évben sokkal jobb életet ad, hisz ez az egész az ő kezében van
Bár lehet kedvessége függ az egyház számára utalt állami támogatás mértékétől is.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Pesten ennyire menő a telenor? Szabolcsban, de még Hajdúban sem ismerek egyetlen egy áldott embert se aki 20as lenne, erre a pesti ismerőseim nagy százaléka az.
-
K1nG HuNp
őstag
A nagy kockáktól kérdezem, hogy mit csinálnak a hátuk egészségének megőrzése érdekében?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz parandroid #56057 üzenetére
Mivel érdemelted ki phn a VIPet?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz parandroid #56059 üzenetére
Kapsz is valamit a vippel vagy csak szép meg menő?
-
K1nG HuNp
őstag
Mióta ilyen finom az unikum szilva? Vagy 3 házibarack után valaki meghívott egyre és meglepően finom volt, 0 nyelőcsőszétégetéssel
-
K1nG HuNp
őstag
Vajon mit kaphatok el egy ebayes kínai 300ft-s kendőtől? [link]
-
K1nG HuNp
őstag
El se hiszem hogy 13 éve jött ki az Underground 2.... [link] A mai napig nem értek egy szót se a számból, de libabőrős leszek tőle A riders on the stormot be se mertem linkelni
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz concret_hp #56116 üzenetére
Hát én ma megszívtam a könyvtárban... nem volt elég a diák meg a személyi, még kellett a lakcím is egy beiratkozáshoz
-
K1nG HuNp
őstag
KI a f*szom szereti a telet és miért? Miért nem lehet csak a hegyekben hó? Aztán aki hóra vágyik menjen oda a téli fűtése árából..
-
K1nG HuNp
őstag
Há' nemtom, nekem nem esik jól -8ban hazafelé gyalogolni, mert ugye a jeges úton nem mehetek motorral. A csajokon is sok a ruha és a hétvégéken is üresebb a város.
-
K1nG HuNp
őstag
A klasszikus zenét ki kedveli? Sosem tudtam értékelni, de egy ilyentől bezzeg libabőrös leszek: [arrival to earth]
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz concret_hp #56140 üzenetére
Aktívan hogyan lehet a hang ellen védekezni?
-
K1nG HuNp
őstag
Az attack on titan free? Ha igen akkor hol tudnám a netem végignézni a sorozatot?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz K1nG HuNp #56152 üzenetére
Crunchyroll. Magyarországon régiózáras. A chrome-hoz van bővitmény ami feloldja, vagy egyszerűbb az Opera ingyen vpnjét használni. És úristen... valami elborult geek dolognak tarottam a japán kultúrát úgy szőrőstől-bőrőstől de ez a sorozat.. kötelező darab..
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
17 vagyok, van egy felsőfoku angolom, a németet viszont gyűlölöm.. barátnőm olaszul tanul, első ránézésre nem rossz, de ahogy hallottam olaszországon kívül máshová nem nagyon kell. Mit érdemes második nyelvnek választanom ezek tükrében? Francia?
-
K1nG HuNp
őstag
Viccen kivűl eléggé durva pénzeket keresnek az ultimét 8 nyelven fordítók, főleg ha ilyen távolkeleti nyelvek is vannak a repertoárjukban.
Számomra azért valami kicsit megfoghatóbb kellene, sosem terveztem húzottszemülandre utazni életemben.
Szerk: Spanyol>Francia ?
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz concret_hp #56178 üzenetére
Ígyis úgyis különtanár meg pluszpénz lesz, de akkor csekkolok valami spanyol tanárt, csak nem nehéz 3. nyelvet tanulni, bár az angol piskóta volt.. 10 évnyi netb*szás után.
-
K1nG HuNp
őstag
Van itt hárdkor anime fan? A narutó nagyon gyerek tortenet vagy erdemes belevagni? 17 evad van.. hol erdemes kezdeni? Nagyon egymasra epulnek?
-
K1nG HuNp
őstag
Miért nem lehet a bolti eladókat a hirdetett akciókról tájékoztatni? Adott egy bolt, bementem, találtam egy pólót, ha eggyet veszel 1690, ha két ugyan olyat akkor 2390. Nem voltak egy pakkban, de mind2nek rá volt irva ez a címkéjére. Tudtam, hogy baj lesz, de tettem egy próbát. Persze, a 40+os öreg néni le se szarta, beütötte, kidobta hogy 3400, mondom ez nem jó. Megnézi a bilétát: "Há tényleg". Odahívja a nagyon unott arcu tanulatlan 20 év körüli kiscsajt, azis csak nézi: "Bocsi már elmentek a ruhások, majd holnap megnézik". Hát rendben van, de akkor legalább az ingyen csokimat had vigyem el, amit a kuponomért jár. Odanyujtom, nézi, fixen életében nem látta, elkezd valami faszságról hadoválni, hogy hátulról hozzak neki egy csokit az hátha ingyen lesz a gépben.. Na mondom köszönöm akkor majd máskor... Eléggé gáz
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Tothgera30 #56231 üzenetére
Szerencsére a mentőápolókat jobban megszűrik, de a legtöbb hipermarketes eladó kezd a közmunkások szintjére leesni. Ők háborodnak fel ha esetleg netán van egy plusz kérdésed amivel rabolod a szent idejüket. Kedvencem a meki.. az a kamu jókedv amit rájukerültetnek.. cringefest
-
K1nG HuNp
őstag
válasz trialboj #56264 üzenetére
Én sokáig egy olyan helyi moziba jártam ahol gyakori volt hogy a filmet fejjel lefelé indították el és leléptek kávézni (3x történt meg), hát ott mind a hang mind a kép ramaty volt, a 3d beköszöntével a legfosabb szemüvegekben néztük a filmeket, amik full homályosak voltak. Szóval persze, függ a mozitól.
-
K1nG HuNp
őstag
Ki mennyit fizet az exisztenciájért? Albérlet+rezsi? Meg.. hogyan vesz valaki pesten házat hitel nélkül?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz parandroid #56288 üzenetére
Egyetem után egy remélhetőleg 150k körüli nettóval mit fog tudni kezdeni az ember?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz concret_hp #56296 üzenetére
programtervező infó és vagy anglisztika lesz
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Pttypang #56298 üzenetére
Mármint? Az angol és az infó kéz a kézben megy.. Ebből a két tantárgyból vagyok kiemelkedő a társakhoz képest. Az info sokkal jobban érdekelne persze, de ha valami kozbejon, vagy netan nem lesz eleg pontom akko az anglisztika is tokeletesen meg fog felelni, nem fogok úgy oda járni, hogy utálom, aztán elmegyek angoltanárnak. Aztán vannak a fuziók, angol-infó tanár elég keresett, stb.
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz parandroid #56302 üzenetére
Wow, eddig még hirből sem hallottam, hogy ilyen lehetőség van a gimikben.. Szabolcs rulez
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
Mennyire hoax egy gaming ping csökkentő vpn (gpn ) ? [link]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz concret_hp #56313 üzenetére
Nemvagom mire fel ennyire arrogáns.. csak segítséget szerettem volna kérni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest