- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
58600 - 58501
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 59901 59900 - 59801 59800 - 59701 59700 - 59601 59600 - 59501 59500 - 59401 59400 - 59301 59300 - 59201 59200 - 59101 59100 - 59001 59000 - 58901 58900 - 58801 58800 - 58701 58700 - 58601 58600 - 58501 58500 - 58401 58400 - 58301 58300 - 58201 58200 - 58101 58100 - 58001 58000 - 57901 57900 - 57801 57800 - 57701 57700 - 57601 57600 - 57501 57500 - 57401 57400 - 57301 57300 - 57201 57200 - 57101 57100 - 57001 57000 - 56901 56900 - 56801 56800 - 56701 56700 - 56601 56600 - 56501 56500 - 56401 56400 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
-
gaborbol
őstag
Csak egy kosza kerdes az up to date helyi juzerekhez: szerintetek milyen esellyel talalja melot a baratnom budapesten? Magyartudas nulla, olasz anyanyelv, angol tokeletes, spanyolt megerti. Tapasztalat leginkabb vendeglatasban es szepsegiparban.
Kaptam egy turheto ajanlatot otthonrol es itt mar elegge tele van a hocipo, szet kell nezni mik a legetosegek de o emg nem tud rola

Magyar nelkul szerintem szinte minden kiesik.
Mielott kijottem volna, valahogy megtudtam, hogy van egy amerikai srac pecsett aki ad magan orakat. Kavezoba, belvarosba, setalva, leulve beszelgetve, muzeumba adott orat. Tobbet ert mint barmi elotte. Kezdetnek eleg, azert penzt is keres vele, meg megismer masokat is.Felesegem neha megkerdezi, hogy mi a helyzet Magyarorszagon, nem kormanymedia szalagcimeibol szoktam parat forditani neki vagy amit szuleim mondanak... Nem nagyon vagyik oda

-
ToBeY
nagyúr
Ha éppen ott nyaralsz akkor meg is van az indok,hogy miért hűlt le a tenger.

-
BlacKSouL
addikt
Azt tudja valaki, hogy a múlt hét elején még 27 fokos Adria most miért csak 23, ha ott a mediterrán vidéken hőség tombol, hideg nincs és nem is volt állítólag, és különbenis a tenger nem hűl ki gyorsan? Ki öntött bele és mit?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
BlacKSouL
addikt
-
Tim82
félisten
-
e=mc²
őstag
Elvezet titeket olvasni, ezert is jarok ide

-
parandroid
félisten
Velencevel az a pokoli szerencsem volt, hogy eddig ketszer voltam ott, mind a ketszer szakadt az eso, szoval a statisztikam szerint Velence esosebb, mint London, ahol szinten ketszer voltam, es mindketszer meleg napsutes volt.
Mindazonaltal eloszor autoval mentunk, parkolohaztol gyalog gps-el elkolbaszoltunk a SztMark terre, majd vissza, utbaejtve a Grande csatornat is athidalo modszerrel. Masodszor hajóval erkeztunk, futas akikotobol a terre, onnan kisetaltunk a palotahoz, a vizhez, a Sohajtozo hidhoz, meg ettunk 10 euroert egy gyenge kozepes pizzat. Eso ellenere iszonyat tomeg, esernyotenger. Persze csak szerencsenk volt, meg 2-3 orank, szoval ez mas.Asszonnyal romantikus csolnakazas biztos jo lehet a napsutotte osolemio grandecanalen, csak nem tudom elkepzelni.
Masegyebet nem tudok, kerem kaccsojjaJa, itt vannak az eszkimó rokonok Starjánból Zalában, jöttek élvezni a napsütést. Holnaptól még vadabb a prognózis, mint mára, szóval kirándulások, strandolás, lazulás ezerrel. Most éppen megvagyunk egy kellemes grillpartival, közben jól meg is lettünk kemtrélezve, mert jött a szúnyogirtós repülő. Üzensz valamit, hogy ott milyen szép idő van, hogy kicsit honvágyuk legyen?
p
-
fokukac
nagyúr
Velencevel az a pokoli szerencsem volt, hogy eddig ketszer voltam ott, mind a ketszer szakadt az eso, szoval a statisztikam szerint Velence esosebb, mint London, ahol szinten ketszer voltam, es mindketszer meleg napsutes volt.
Mindazonaltal eloszor autoval mentunk, parkolohaztol gyalog gps-el elkolbaszoltunk a SztMark terre, majd vissza, utbaejtve a Grande csatornat is athidalo modszerrel. Masodszor hajóval erkeztunk, futas akikotobol a terre, onnan kisetaltunk a palotahoz, a vizhez, a Sohajtozo hidhoz, meg ettunk 10 euroert egy gyenge kozepes pizzat. Eso ellenere iszonyat tomeg, esernyotenger. Persze csak szerencsenk volt, meg 2-3 orank, szoval ez mas.Asszonnyal romantikus csolnakazas biztos jo lehet a napsutotte osolemio grandecanalen, csak nem tudom elkepzelni.
Masegyebet nem tudok, kerem kaccsojjataláltam Neked egy új avatárt

-
BlacKSouL
addikt
Ha egy napot (reggeltol estig) raszanhatnatok Velencere (es nem a Gardony-Velencefurdo-Velence-re gondolok) es meg nem voltatok ott soha, akkor ti hogy terveznetek azt napot? Erdemes egyaltalan barmi nevezetessegert sorbaallni (pl. Dozse palota, Campanile), vagy elso alkalommal ugyis csak a vizualis elvezet lesz urra rajtunk?
Ami biztos, hogy lesz 24 oras vaporetto berletunk, amivel korbehajoznam keresztbe-kasul, meg Burano-Murano-t is megneznem.
Masegyebet nem tudok, kerem kaccsojja -
e=mc²
őstag
Ha egy napot (reggeltol estig) raszanhatnatok Velencere (es nem a Gardony-Velencefurdo-Velence-re gondolok) es meg nem voltatok ott soha, akkor ti hogy terveznetek azt napot? Erdemes egyaltalan barmi nevezetessegert sorbaallni (pl. Dozse palota, Campanile), vagy elso alkalommal ugyis csak a vizualis elvezet lesz urra rajtunk?
Ami biztos, hogy lesz 24 oras vaporetto berletunk, amivel korbehajoznam keresztbe-kasul, meg Burano-Murano-t is megneznem.
-
fokukac
nagyúr
úgy tűnik, hogy a tek és a moszad csapdába ejtett itt a belvárosban

van már vagy két helikopter is
pedgi mennék most már szabira, de úgy tűnik egyelőre nem most fogom elhagyni a helyszínt; még a garázsba se engednek le -
fokukac
nagyúr
-
Pttypang
veterán
-
tildy
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
tope
addikt
-
tildy
nagyúr
-
concret_hp
addikt
-
FehérHolló
veterán
Ebben a topicban garantált a sírás, egyikőtöknek 30 fok alatt nem jó, másiknak 25 fölött.

-
ToBeY
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Mifelénk nappal de. 10 körül érdemes bezárni a ablakot és redőnyt félig lehúzni, akkor aránylag hűvös marad a lakás egész nap, este 8-9 körül pedig kinyitni, és akkor kellemesen még vékony takaró alatt is megy az alvás.
Szerdan erkezem, tuti akkor lesz hoseg ( ertsd >25 fok) . Masfel hetig maradok, ugyhogy...
Ohogyaza.... -
Dilikutya
félisten
-
concret_hp
addikt
Csak egy kosza kerdes az up to date helyi juzerekhez: szerintetek milyen esellyel talalja melot a baratnom budapesten? Magyartudas nulla, olasz anyanyelv, angol tokeletes, spanyolt megerti. Tapasztalat leginkabb vendeglatasban es szepsegiparban.
Kaptam egy turheto ajanlatot otthonrol es itt mar elegge tele van a hocipo, szet kell nezni mik a legetosegek de o emg nem tud rola

minimális IT skillel random ssc-ben tuti el tud helyezkedni sztem (értsd: egy excelt meg egy outlookot alap szinten el tud nyomkodni)
ha egyáltalán nem tud magyarul az sztem picit para, de ha alapszintne megtanul akkor tuti sokkal több opciója tudna lenni.
-
Spet
addikt

Jók az esélyei annak ellenére, hogy nem tud magyarul.
-
lenox
veterán
-
emvy
félisten
Kezdj azzal, amit linkeltem. Utána lehet mozogni jobbra-balra, de a lenti cucc az a műfaj egyik kiemelkedő darabja.(És nem valami extrém íz, csak simán egy szuper belga.)
. -
lenox
veterán
A Nocturnumot tevedesbol iszom, mert asszonypajtas nem ismerte fel, a Tremenst szeretem inkabb.
De amugy Bush Amber, Blue Chimay, Kwak izvilag tetszik, olyat ajanlj, ami ilyesmi, csak kevesebb alkohollal. Mondjuk az nehez lesz, de hatha, en kezdo vagyok sorbol.
-
emvy
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
lenox
veterán
-
emvy
félisten
-
lenox
veterán
-
parandroid
félisten
-
fokukac
nagyúr
-
lenox
veterán
-
NoLF
veterán

-
PindurAnna
Közösségépítő
-
fokukac
nagyúr
-
Lortech
addikt
-
lenox
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
lenox
veterán
-
fokukac
nagyúr
kipróbáltam, faszán működik, köszi

Viszont még mindig nem tudom teljesen automatizálni, ha a név két tagú, ha szerepel a névben kötőjel is (pl. alma-korte), akkor az meghülyíti, olyankor még be kell írni kézzel egy -(\w)- és egy plusz paramétert, hogy jól működjön.
Tehát, ha van benne kötőjel is, akkor valamiért nem az aláhúzások közötti részeket veszi tagoknak.Mindegy, ha a kettőt váltogatom, akkor jó.
Szerk: most kipróbáltam, azon paramétereknél, ahol előfordulhat többes, lecseréltem a (\w*)-t (.*)-re, és így úgy tűnik, mindkét esetet megeszi

-
Tothgera30
veterán
De várj, itt pont arról van szó, hogy az északi népek már fáznak ebben a mini-jégkorszakban. Én speciel elégedett vagyok az időjárással, az elmúlt 10 évben összesen nem napoztam-strandoltam annyit, mint ebben a két hétben, most kimondottan jól is esik egy kis lehűlés. Vasárnapig maradhatna ilyen, akkor futok egy félmaratont, szóval nem baj, ha nem lesz 35 fok, utána meg elvileg úgyis visszajön a jóidő ( értsd: kurvameleg).
p
Az a jóidő még csak nem jön. Jelenleg csak aránylag hideg van, amit amúgy én kifejezetten élvezek. Korábban a dögmelegre való tekintettel tértem ki adott napi intervallumra.
-
bitpork
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
NoLF
veterán
-
Pttypang
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
NoLF
veterán
Hmm... Ideje volt megtudni, hogy a papst ventiket Magyarorszagon is gyartjak

-
föccer
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
"Nem megy ma a klíma az biztos."
Mert olyan környezetbarát vagy...
be se kapcsolod rajta a fűtést 
Amúgy azt nem értem, hogy ha beírtad ide éjfélkor, hogy 10 fok van, akkor miért hagytad nyitva az ablakot?

-
EQMontoya
veterán
De várj, itt pont arról van szó, hogy az északi népek már fáznak ebben a mini-jégkorszakban. Én speciel elégedett vagyok az időjárással, az elmúlt 10 évben összesen nem napoztam-strandoltam annyit, mint ebben a két hétben, most kimondottan jól is esik egy kis lehűlés. Vasárnapig maradhatna ilyen, akkor futok egy félmaratont, szóval nem baj, ha nem lesz 35 fok, utána meg elvileg úgyis visszajön a jóidő ( értsd: kurvameleg).
p
Jah, ez a 20-25 fok közötti nappali csúcs nekem is bőven jó, hosszabb távon is ki tudok békülni vele.
-
parandroid
félisten
Mifelénk nappal de. 10 körül érdemes bezárni a ablakot és redőnyt félig lehúzni, akkor aránylag hűvös marad a lakás egész nap, este 8-9 körül pedig kinyitni, és akkor kellemesen még vékony takaró alatt is megy az alvás.
p
-
Tothgera30
veterán
-
bitpork
nagyúr
BKV e-jegy - tiszta XXI. század, vagy ahogy azt a BKV elképzeli...

hihetetlen
De csak gondolj bele, hogy végre egy magyar illetőségű , tapasztalatlan és működő megoldás nélküli céggel oldották meg amit meg lehetett volna készen venni , élő rendszerből. Így mulat a magyar Úr!
-
fokukac
nagyúr
BKV e-jegy - tiszta XXI. század, vagy ahogy azt a BKV elképzeli...

hihetetlen
-
BlacKSouL
addikt
A szigetelés olyan közepes házgyári paneltégla jellegű, a nyílászárók viszont sokkamrásak. Már ha zárva vannak.
Viszont így hogy nyitvamaradt, és a fél12-kor mérhető 10 fok hajnalra kb. 6-7 fokig ment le, egy kissé bejött a cidri. Nem megy ma a klíma az biztos.
-
tope
addikt
-
fokukac
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
Itt is lehetne jaóvilág, de minden ablakunk egy irányba néz, és a falakból dől a meleg. Kint hiába fú a bolond, ha itt meg nem mozdul

-
ToBeY
nagyúr
Én is becsuktam mindent éjszakára,valahogy 9fok nem kellemes idő nekem nyáron.

-
BlacKSouL
addikt
Reggel 6:45-kor a lakás egy részén (bent) 15,5 fok volt
Nagy hiba itt erre felénk éccakára nyitvafelejteni.
Na de majdcsak jön még kutyára napsütés. Vagy ezek már a hűvös augusztusi éjszakák?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kraftxld
félisten
Igen, az első az simán weighted average.
A másik az sztem: weighted average for products manufactured in the specified timeframe -
föccer
nagyúr
Jó estét, Van itt még valaki?
Sürge lenne a kérdés, reggel le kellene adnom az anyagot. Mi a korrekt angol kifejezése az alábbiaknak?
Mennyiségre súlyozott átlag. (csak simán: weighted average?)
Időszakban gyártott mennyiségre súlyozott átlag.Köszi szépen.

Üdv, föccer
-
fokukac
nagyúr
Remélem, nem most sátrazol a Balatonnál...

Bár lehet, akkor már átfújt a szél az északi partról a délire...Hidegfront után előfordul az ilyesmi, legalább végre kihűl a lakás. CSukd be az ablakot, vedd fel a bundabugyit, elő a dunyhával, oszt' hadd szóljön, kezeket a paplan fölé...

-
bitpork
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
No. Most 10 fok van. Izzadósok nyissanak ablakot erősen..remélem hajnalra nem fagy mert nyárigumi van a buszon..
-
fokukac
nagyúr
Ma egész este guns-ot gitároztam, olyanokat, amiket még sohasenem.
Két órát álltam egylábon, és begörcsölt a talpam.
lehet, hogy öreg vagyok már a rákkendrollhoz -
gaborbol
őstag
Szurke mokus meg vadnyul az kb galamb kategoria itt, annyi van beloluk.
Eloszor en is paraztam rajta, de az epitesi engedelyt is siman megadtak ra, meg az epitesi ellenor is mondta, hogy en telkem akkorara epitem ammekkorara a szabvany megengedi es attol meg nagyon messze vagyunk.
Eloszor azt hittem hgy az kb 9 meter, de aztan kiderult, hogy csak 6.5 meter! Szoval akkora is lehetne, nem csak a kerites, de a terasz tetejere is epithetek egy masodik szintet.
Ma jottek ki harmadszor es at is vettek muszakilag, ugy hogy hivatalosan is elkeszult. -
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Hmm, ez jól hangzik, erre eddig nem jöttem rá, a total commander honlapja szerint ez tényleg így paraméterezhető. Nagy királyság lenne, ha működne - eddig ezt a használati utasítást nem találtam meg, magamtól próbálgattam, hogy mi mit csinál, meg az F1-es helpben kerestem, kevés sikerrel
Este kipróbálom, köszi
-
Lortech
addikt
Más téma. Kérdés a kedves számítógépbuzi társasághoz.

Át kéne neveznem több ezer file-t, illetve meg kéne cserélni a file-nevek sorrendjét. Minden fájlnévben szekvenciák vannak, és ezeket kéne megcserélni...
Most így néznek ki a file-nevek, hogy C_B_A_D_No, és ezt kéne belőle csinálni, hogy A_B_C_D_No.Ez hogy a legegyszerűbb? van több ezer file, és köynvtáranként mondjuk 100, és változóak a nevek. Meg tudom csinálni félig manuálisan Total commanderrel, de valami automatizáltabb megoldás kéne... Esetleg valakinek ötlet?
Köszi.
Total commander multi rename, search & replace.
pattern (search for): (\w*)_(\w*)_(\w*)_(\w*)
replace with: $3_$2_$1_$4
Lent regexre pipa. Ez a példádra működik, nyilván ha a példád nem fedi le az összes esetet, akkor finomítani kell rajta. -
fokukac
nagyúr
-
lenox
veterán

Át kéne neveznem több ezer file-t, illetve meg kéne cserélni a file-nevek sorrendjét. Minden fájlnévben szekvenciák vannak, és ezeket kéne megcserélni...
Most így néznek ki a file-nevek, hogy C_B_A_D_No, és ezt kéne belőle csinálni, hogy A_B_C_D_No.Ez hogy a legegyszerűbb? van több ezer file, és köynvtáranként mondjuk 100, és változóak a nevek. Meg tudom csinálni félig manuálisan Total commanderrel, de valami automatizáltabb megoldás kéne... Esetleg valakinek ötlet?
Köszi.
Total commander multi rename?
-
kraftxld
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
gaborbol
őstag

Köszi.
Nem tudom,hogy ez segit-e: [link]
En ezt hasznaltam legutobb parezer proxy log file atnevezesere,hogy emberi fogyasztasra alkalmas legyen.
-
fokukac
nagyúr
-
EQMontoya
veterán

Köszi.
Ha írsz valami konkrétabbat privátban, kapsz egy python scriptet, ami megcsinálja.

-
fokukac
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
kraftxld
félisten
Na, ha Tuborg akkor inkább öntsd ki

Még van némi termelnivalóm, de ha lesz egy kis üresjárat, összedobom a scriptet neked. -
fokukac
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
Möggyött a vihar dérrel mög durral: beb@szta az összes nyitott ablakot egyszerre.
-
kraftxld
félisten

Köszi.
Powershell-el elég egyszerű

Mennyi és milyen söröd van?
-
fokukac
nagyúr

Köszi.
-
fokukac
nagyúr
Nincs egy szabad napom se, de még ismerni se ismerek olyat akinek tovább tudnám passzolni a munkát, nem hogy összedolgozni valaki idegennel akiről nem tudom hogy dolgozik-e úgy mint mi. Mindegy, majd valahogy megoldják.
nehéz a motkányok élete... Keresd csak a mogyorót....

Akkor most meddig nem érsz rá? Szeptember? Melyik évben?
-
e=mc²
őstag
Kiraly, es meg van egy mokusod is. (4. kep)
Az nem gond, hogy a keritesnel magasabb lett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
58600 - 58501
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 59901 59900 - 59801 59800 - 59701 59700 - 59601 59600 - 59501 59500 - 59401 59400 - 59301 59300 - 59201 59200 - 59101 59100 - 59001 59000 - 58901 58900 - 58801 58800 - 58701 58700 - 58601 58600 - 58501 58500 - 58401 58400 - 58301 58300 - 58201 58200 - 58101 58100 - 58001 58000 - 57901 57900 - 57801 57800 - 57701 57700 - 57601 57600 - 57501 57500 - 57401 57400 - 57301 57300 - 57201 57200 - 57101 57100 - 57001 57000 - 56901 56900 - 56801 56800 - 56701 56700 - 56601 56600 - 56501 56500 - 56401 56400 - 56301 56300 - 56201 56200 - 56101 56100 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Dell Latitude 7300 Core i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Akció! Garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Lila - Karcmentes állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

remélem a lakodalom klimax helyen lesz.