Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ujabb sikertelen allasinterju. A mostnai munkahelyem teljesen leamortizalaa tudasom, azzal, hogy mindig jobbra balra rakosgatnak es semmibe nincs idom beletanulni. Extra idom nincs, azt meg a gyerektol veszem el.
Valakinek tippje arra, hogy hogyan legyen onbizalmam nem mellesleg melyik teruletre erdemes mostanaban raallni? Sajnos a full stack ezermester szak nem kifizetodo.
-
bobsys
veterán
Na meg egyszer hatha.
Tudtok ajanlani jo takaritot, takarito ceget aki Budapest vonzaskozeteben is valal csaladi hazat? Egyszeri alkalom -
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Szerintem szep 11 ota barhol, barmikor, barmit.
Ha nekunk dobnanak be ilyen ajanlatot biztos elfogadnam meg ha nem cash akkor is. $800 + hotel voucher eleg jo ajanlat 1 napert. Aztan le lehet utazgatni szepen, United amugy is megy mindenhova. De tenyleg van az a szitu amikor tenyleg mar csak haza akarsz erni es nem erdekel semmi sem.
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Szerintem ott lesz a bib, hogy a boardingot tagadhatjak meg ha overbooking van. Nem pedig lerangatnak a geprol mikor mar felengedtek es leultel, raadasul nem is klasszikus overbooking volt, hanem a legitarsasag 4 alkalmazottjat akarta felrakni a gepre, ha igaz amit irnak.
Egyebkent hazafele es nem vallalom be, hogy majd megyek masik geppel. Hetfon ugyfelhez menet nem lenne gond, azt pont leszarom, de haza idoben akarok erni.
Lehet egyebkent ugy lett volna jelentkezo ha nem vouchert adnak hanem casht -
tiv83us
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem tudom mennyi kompenzcio jarhat, nem hiszem hogy tul sok. Persze, mindenki el akar jutni a celpontjara, de ha peldaul hazafele utaznek vakaciobol, siman bevallalnam, hogy parszaz dolcsiert maradjak egy hotelben egy ejszakara. Chicagoban meg van is mit nezni, nem egy semmi poros tanya. Dehat engem nem varnak a rakos gyermekek obegatasai
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ize, ez nem igazan arveres. Adnak neki hotelt, kocsit es egy osszeget, aztan megy amikor tud. Mondjuk az algoritmus az nem tudja, hogy kinek haldoklik a fia/lanya, ki megy temetesre, kinek vannak betegei vagy melyik utas hajt eppen eletmento szivmutetet valakin masnap.
-
gaborbol
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Azzal magyarazzak magukat, hogy amikor megveszed a jegyed ott benne van a terms and condition-ba, hogy ha ilyen szitu elofordul vagy gyakorlatilag barmi, akkor a legitarsasag megteheti azt veled, hogy leszallit a geprol, ha akarod ha nem hiaba van ervenyes jegyed.
Most ahogy olvasom, par esetben nem tehetik csak meg, ha beteg vagy fogyatekos az utas, vagy ha egyedul utazo kiskoru aztan ennyi is.
Nem csak, hogy megtehetik, de a kozlekedesi hatosag szerint, kell hogy legyen szamitogep algoritmus pont erre az esetre, ha a felajanlott penz ellenere sem szall le elegendo utas ami ilyenkor kivalasztja a leszallitando utasokat....
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem is ez jutott először eszembe, mármint hogy semmi köze a demokrációhoz, persze szűkebb értelemben nincs is, de jobban belegondolva ha egy magáncég beszólhat a rendőröknek, hogy márpedig xy érvényes jeggyel rendelkező tök ártalmatlan valakit boarding után távolítsanak el, majd ezt az embert a földön a hátán húzzák ki, akkor azért itt többről van szó, mint egy cég túlkapásáról.
-
gaborbol
őstag
válasz
lorcsi
üzenetére
A hivatalos valasz szerint elesett a doki es a biztonsagiak csak lesegitettek a geprol

Szerintem, ha kulon bereltek volna egy jet-et a 4 alkalmazottnak azonnalra, azzal is olcsobban jottek volna ki mint majd igy fognak. Kivancsi leszek hany millio dollaros karterites kap majd a geprol lerangatott doki aki nem ert oda a betegeihez. Azert nem semmi tenyleg amit muveltek, gondolom par ember hamar elveszit majd a melojat.
-
lorcsi
veterán
-
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
mell, derék, csípő?

-
concret_hp
addikt
az álláshirdetésekben miért nincs benne, hogy a kritériumok hány %ának kell megfelelni?
már ahol 100%-ban leírják az épp távozó kollega paramétereit 
-
-
K1nG HuNp
őstag
Aprórol rendeltem, elvileg a magyar postán keresztül fogom kapni a cuccomat, utánvétellel. Használt az egér amit rendeltem, ezért vannak fenntartásaim. A csomagot kibonthatom? Van egy bizonyos időintervallum, amiben ha visszaküldöm akkor az eladónak vissza kell adnia a pénzem?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
én pedig péntek este 9-kor még az ügyféllel levelezek, hogy miért olyen hülye...
-
tildy
nagyúr
1 ev, 5. projekt kovetkezik. Megint kihuztak a labam alola talajt nem tesz tul jot az onertekelesemnek...
-
-
tildy
nagyúr
Na, nem tudom mi van, de beindult a gepezet, megint folyamatosan keresnek allasajanlatokkal. A transferwise budapesti regionalis kozpontjaba is hivtak - barmennyire is csabito, nem koltozok vissza - a facebooktol is direkt megkereses jott , Californiaba - nem, nem megyunk Amerikaba.
Ugyhogy most fohet a fejem. Mostanaban midnen allasinterju utan osszejott a baba. Sajnos el is ment minden esetben.
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Pontosan!
-
válasz
parandroid
üzenetére
gyakorló apuka tapasztalatai?
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
fmylife.com?
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem vagyok én szamuráj(raj)

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
lehet, hogy szintet szeretne lépni.

-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Szoltam. Indiaba ment a level. 8 het volt kb mire ezt sikerult osszehozniuk, siman lehet leszarnak es nem is valaszolnak.
szerk: egyebkent ez is jo arra amire kell, de ha mar egyszer kerdeztek akkor kuldjek mar azt amit kertem (ugyis szarfos ez a projekt jo lenne valami tip-top pain & suffering karpotlasra
) -
EQMontoya
veterán
-
Nekem a legolcsóbb elektromos fűnyírom van (évek óta, heti szinten vágom szezonban) nagyobb területhez, tökéletesen ellátja a feladatát, szóval nem hiszem hogy kell bármilyen nagy márka terméke, ez az egyéni véleményem.
OSB lapot azért, mert a leggagyibb rács van alatta, és szerintem nem az igazi. OSB lapot szépen méretre vágatom, kilyuggatom pár helyen és lesz egy teljesen sík felületem a matrac alá ami tart is, nem hajlik mint egy ágyrács.
UI: Ágyrács nem is kell alá, veszek egy vastagabb lapot és annyi, így másabb mint amit mondtam. -
Matrac alá ágyrácsra tett OSB lappal van valakinek tapasztalata?
Az ágyrácsra akarok tenni OSB lapot, hátha úgy a jelenlegi matrac is jobb lenne kicsit, amíg nem veszek másik matracot (nyilván az alá is megmaradna a lap) -
concret_hp
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
ja kb. de mivel úgysem ér nyakig a meló (én pl. egész jól megtanultam csocsózni
) így pont ráérnek ilyenekkel sz@rakodni. meg persze ha nem a nyáron kezdek és a 3 havi próbaidőre nem jár semmi, akkor még akár 3 heti fizum is lehetett volna.de örülnék ha ez lenne a legviccesebb sztori az utóbbi fél évből

-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
És ha belegondolsz, hogy annak az embernek, aki a bónuszokat osztja, aztán mindenkivel diszkréten közli, rámegy 1-2 napja arra, hogy ezeket az aprópénzeket kiosztogatja, aztán meg ezt még bérszámfejteni is kell, meg minden egyéb majomkodás, akkor kiderül, hogy igazából többe került kifizetni, mint amennyit kifizettek.
Szóval inkább vinnék egy a csapatot egy tisztességes csapatépítésre vagy utalnák el az egészet bátortábornak. -
válasz
concret_hp
üzenetére
én 2002-ben kaptam bruttó 20 ezer Ft bónuszt a K&H Bankban, szerintem az is hasonló nagyságrend volt

Sose felejtem el, még értékpapír-számlát is kellett nyitnom, mert ezt természetesen nem cash-ben, hanem befektetési jegyben sikerült abszolválni.

-
concret_hp
addikt
-
Én igazából a fizetésem mértékével elégedett vagyok, csak a gyakoriságával nem...

Jöhetne hetente, mondjuk

-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Úgy volt, hogy 70k-t kap aztán 110k lett belőle.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha Hétfőn ilyen jól megy a matek, akkor mi lesz Péntekre
UI: Szép kis bónusz, aztán csak szép lassan költsd el, mert feltünő lesz a nagy költekezés
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
hogy on is legyek, nekem múlkor közölték, hogy kapok bónuszt, ami nagyságrendileg az éves fizetésem 1%-a
és közölték, hogy fizetésemelés idénre amúgy nincs
vicces dolgok vannak 
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem ennyi a bére, hanem ennyivel emelték. Értő olvasás egyes.
-
tildy
nagyúr
Azt hiszem lesz mit meselni az unokaknak. Megszurtak egy 21 eves sracot a kozelunkben levo off licence-ben, mentohelikopter is jott, miegymas. ( meghalt) Epp jottunk haza a gyerekkel a mellette levo kis mellekutcan.
-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
"Ti mit csináltatok volna?"
Én mondjuk nem hánytam volna össze az apartmant...

@Montoya: porszívóba lehet kapni egy szűrőt, ami egy kb. 2 mm vékony szivacs. Nem tudom, mi a neve, ez szűri meg a levegőt a porzsák és a HEPA szűrő között. Szerintem az jó lenne neked, lehet belőle vágni. Ilyen 600 Ft volt amikor utoljára vettem. Tesco-ban lehet kapni, ott van kirakva a porzsákok és a HEPA szűrők mellett.
-
válasz
K1nG HuNp
üzenetére
Letakarítottátok rendesen, összepakoltatok, mikor vége volt? Visszaadni úgy illik, ahogy kaptátok, meg azért valamennyire ismerősi alapon érdemes ezt, ha tudod, hogy baj lehet, nem hiszem el, hogy senkinek nem volt egy ismerőse, akinek van telken valami háza ilyen célra..
-
K1nG HuNp
őstag
A tegnapi buliban is volt sajnos egy gyenge láncszem aki összehányta a falat a szobájában illetve a mosdó környékén. Reggel jött a tulaj, mondta, hogy akkor marad is nála a 20k-s kaució és még adjunk 20k-t neki azonnal. Mi összedobtuk, odaadtuk és leléptünk. Ha kértünk volna számlát akkor rosszabbul jártunk volna? Elég erős a gyanum, hogy az ipse direkt erre utazott, mert már akkor fel volt baszva amikor még be sem lépett az ajtón, random odarohant a termosztáthoz, és elkezdett ordítani, hogy ki vette fel 24 fokra, mikor mi természetesen kurvára nem, így is megsültünk. Illetve minden kis szart ránk akart fogni, hogy márpedig azt mi rongáltuk meg. Szóval, ha számlát kértünk volna akkor valszeg a legdrágábban dolgozó mázoló haverjával állíttatott volna ki egyet dupla ennyiért nem? Igazából most ennek a pénznek már mindegy, 75k durva egy éjszakára egy egyszintes apartmanért nyíregyen 20 embernek, de lehet, hogy ez volt a legolcsóbb út így is..
Ti mit csináltatok volna?
-
lenox
veterán
Blazit ki ismerte?
-
EQMontoya
veterán
NASomban gyárilag nem volt rendes porszűrő, amit meg utólag beleeszkábált az első tulaj, az túl erősre sikerült: a por ugyan kinnmaradt, de a meleg benn.
Gyári nincs, és elég szabálytalan alakja van, nincs valakinek valami tippje, hogy hol lehetne ilyen véknyabb (pár mm) szűrőszivacsot kapni, amit méretre tudnék vágni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Revolut
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen házat vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

persze visszautalni nem fogom