Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#54801) fokukac válasza EQMontoya (#54800) üzenetére


fokukac
nagyúr

Pedig ott kevésbé van jelentősége - bár mondjuk profi fotószerkesztésél lehet, hiszen a DLSR-ek 3:2 arányú képeket lőnek.
Az a legjobb amúgy, hogy már az emberek is 16:9-es fotókat lőnek a mobiljukon, ami külön vicces, amikor a 16:9-es állóképet nézik a 16:9-es fekvő monitoron vagy a tévén... :DDD

Néha úgy érzem, teljesen idióta irányba megy a világ, de tényleg.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#54802) EQMontoya válasza fokukac (#54801) üzenetére


EQMontoya
veterán

Sok idiótaságot összehozott az ipar, amit az emberek vettek, mert menő, csak igazából használhatatlan bármire.
Ilyen pl. a mobilos iparágban látható kijelzőméret-háború, aminek a végeredménye az lett, hogy használhatatlan méretű (5.5+) csúcsmobilok vannak, kisebb méretben pedig csak középkategóriás hardvert kapsz. Hurrá.
Ugyanez igaz a suvokra is, igazából országúti/város közlekedésre feleslegesen magasak/nagyok, terepjárásra pedig alkalmatlanok, de valamiért mégis veszik őket...

Same rules apply!

(#54803) Viszlát válasza EQMontoya (#54802) üzenetére


Viszlát
addikt

Sorozes/borozas kozben meselek majd az altalanositas veszelyeirol. ;]

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#54804) emvy válasza fokukac (#54801) üzenetére


emvy
nagyúr

4/3-as a szenzor pl. az en mobilomban (S7)

while (!sleep) sheep++;

(#54805) EQMontoya válasza Viszlát (#54803) üzenetére


EQMontoya
veterán

Mikor jössz? :)

Same rules apply!

(#54806) emvy válasza fokukac (#54799) üzenetére


emvy
nagyúr

Surface Pro?

while (!sleep) sheep++;

(#54807) emvy válasza EQMontoya (#54802) üzenetére


emvy
nagyúr

Ez mostmar azert javul. Csucsmobilok: iPhone (4.7"), S7 (5.1"), M10 (5.2"), satobbi.

while (!sleep) sheep++;

(#54808) Tim82 válasza parandroid (#54786) üzenetére


Tim82
nagyúr

Az ilyen hozzáállás miatt lovagol a pokolba a hanyatló Nyugat konzumerista társadalma. ;]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#54809) fokukac válasza Tim82 (#54808) üzenetére


fokukac
nagyúr

egy kis szuvenír, csak Neked, nem tudom, láttad-e már.
[link]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#54810) Tim82 válasza fokukac (#54809) üzenetére


Tim82
nagyúr

Köszi. :R

Mókás, de a Gyáli út környékén még a '90-es években, 2000-es évek első felében is voltak ilyen házak, mint a Márai Valéria valahai barakkjai. Persze, a korszellemnek megfelelően putrin tányérantenna.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#54811) BlacKSouL válasza Tim82 (#54810) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Nekem anno 2003 környékén a dzsumbuj volt nagy élmény, vagyis inkább nagy benyomás. De úgy is mentünk arra, hogy megnézzük miért is híres az a környék. Fura, de itt nálunk a Zöldfa út hasonló, ezért nem volt annyira megdöbbentő, de kicsit mégis érdekesnek tartottuk a nagy pesti dzsumbuj meglátogatását. Azóta meg ugye már hivatalosan ez nincs, fizikailag nem tudom most mi van ott.
Egy időben még a mi dzsumbujunk alatti utcába jártam hmm.. bizonyos okokból :) , és kicsit féltem ott parkolni, de a legnagyobb károm az volt mikor a résre engedett ablakon beesett az ülésre az eső. :)
Pedig mikor arra jártunk az oktatómmal autot vezetni tanulni, mondta hogy ne nagyon lassítsak, de meg pláne ne álljak, mert nem lesz kerék.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#54812) Tim82 válasza BlacKSouL (#54811) üzenetére


Tim82
nagyúr

Azt úgy mondanám, hogy a Dzsumbuj környékén legfeljebb a mordori látogatók szoktak rettegni. ;]

A probléma nem annyira a közbiztonsággal, mint inkább az ott lévő épülettömbök állapotával meg a pénztelen bérlőkkel volt. De már elbontották amúgy 1-2 éve.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#54813) Pttypang válasza BlacKSouL (#54811) üzenetére


Pttypang
veterán

Az Avasra is mindig ezt mondják, pedig ha az ember itt él, egy idő után észreveszi, hogy alapjában véve nevetségesen kedvesek a lakosok :).

Everybody lies.

(#54814) e=mc² válasza BlacKSouL (#54793) üzenetére


e=mc²
őstag

Nekem a Fabiaban ilyen gomb van erre.
Ha megy a legkondi, akkor 2-es ventillator fokozaton meg leall abban az esetben, ha a belso keringetes nincs bekapcsolva. ha igen, akkor mar nem all le a motor. 3-astol pedig egyaltalan nem all le.

Ambulimax Provider

(#54815) parandroid válasza bobsys (#54795) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

"a korforgalomhoz erve leallt ha epp meg kellett allnom de nem lehetett becsusszanni ha meg jott valaki, mert mire beindult mar keso volt."

Ez szerencsére nem automata, csak akkor áll le, ha üresbe teszed az autót, és felengeded a kuplungot. Azért a forgalmi szituációk jelentős részében kiszámítható, hogy mikor érsz a lámpához (ismert környéken eleve kifigyelhető, hogy melyik irány után melyik másik jön, de amúgy is van egy logikája - kis íven ha a gyalogos zöldet kap, szinte biztos, hogy pár sec múlva nekem is zöldre vált, meg ilyenek). A gond inkább a dugóban araszolással van, de a Miniben is ott a gomb a sebváltó előtt, amivel kikapcsolható a rendszer, ugye egy furgon mögött kevés rálátásod van a forgalomra, teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor indulsz el, vagy állsz meg.

A kuplung nyomva tartásából meg nem szoktam gondot csinálni, előbb-utóbb úgyis el fog kopni, a Miniben most van valami 79k km, abból én 16k-t tettem bele, szóval szerintem még elmegy pár évet, mielőtt cserés lesz, akkor meg cseréljük, nagy ügy. Hasonló okokból a féket is szoktam nyomni, ha lassítanom kell, és a kerekeket is pörgetem, ha haladni akarok (gumit is cserélek rajta legkésőbb 4-5 évente, vagy előbb, ha elkopnak), sőt az ablaktörlőt is használom, ha vizes az ablak. Az autó már csak ilyen, tele van kopó- és fogyóalkatrészekkel, amiket eszetlenül lehet persze gyilkolni, de a normális vezetési stílus és az extrém spórolós között egy minimális élettartamhosszabbításért cserébe akkora szakadék van kényelemben, illetve figyelem- és időráfordításban, hogy ki van zárva, hogy én ilyennel foglalkozzak.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#54816) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

Na. Egyre jobban tetszik, egyre kevésbé érzem hangosnak, még megvárom hogy lefussa a maga 1000 km-ét, és kinyomom az eco módot ;] 5000-nél van a piros.
Egyébként tényleg, megdöbbentően csendes, sima járású. Az előzőhöz képest különösen.

Megtaláltam a startstop kikapcsolóját, ki is próbáltam, de valóban, mivel üresbe kell tenni, kuplungot felengedni, és kéziféknek nem lehet behúzva lenni, hogy leálljon, ezért ezek kombinációjával is lehet őt kényszeríteni. Tök vicces egyébként szerintem, hogy a hazaúton 14 km alatt kb. 5 olyan pont, szituáció van, amikor szinte biztos leáll, de amikor beállok a mélygarázsba, és behúzom a kéziféket, kiteszem üresbe, felengedem, akkor tankkiürülésig ketyegne :)

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#54817) MaciG


MaciG
addikt

Mivel nem találtam erre külön topikot, így gondoltam megkérdezem itt. :)

Közeljövőben szeretnék építtetni egy ~70nm-es házat. A lényeg hogy a kicsi alapterület ellenére minél praktikusabb legyen. Terveztem is egyet, szerintetek milyen lett? Mi lehet bennn a buktató amit esetleg nem vettem észre?

kep 1
kep 2

(Annyi módosítással, hogy a nagyobb "fedett terasz" az nyitott lesz, mert különben a nappali nem kap elég fényt.)

BANZAII

(#54818) BlacKSouL válasza MaciG (#54817) üzenetére


BlacKSouL
addikt

2 megjegyzés:

A vízvezeték- és csatornarendszer elemei minél jobban összevontak, annál kevesebb velük a gond, elméletileg. Vagyis ha minden vizesblokk-elem, mosdókagyló, zuhanyzó, wc, konyhai csap külön falra, sarokba, stb esik, annál hosszabb, és annál bonyolultabb vezetékrendszert kell kiépíteni, és esetleg karbantartani. Nem beszélve nyomásesésekről, csatorna lefolyásról, stb.

Illetve el kell dönteni, hogy a napközbeni tartózkodás inkább a nappaliban, vagy inkább a szobákban lesz, mert ha a nappaliban, akkor azt érdemes külső főfalra tenni, akár sarokba, két oldalról is ablakozva. A komfort szempontjából pedig érdemes a hálókat beljebb tenni, ahol esetleg télen a hidegtől jobban védett, ha nem külső falnál van.

Én most hirtelen ennyit vettem észre egy fél perc alatt.
A fentiek praktikusan: a szoba1-et megcserélném a nappalival, a fürdő vizes elemeit pedig legalább a wc-vel közös falszakaszra tenném, ha a konyhával esetleg nem is.

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#54819) MaciG válasza BlacKSouL (#54818) üzenetére


MaciG
addikt

Köszi :)
Napközben ritkán vagyunk otthon, ha igen akkor általában konyha, vagy nappaliban a gép előtt, de főleg a kertben (kerti munka, stb.)

Padlófűtes lenne mindemhol csak nem tudom a kazán mehet e a fürdőbe, mert a fürdő relatíve nagy. (kombi kazán, az adná a meleg vizet is)

BANZAII

(#54820) bobsys válasza parandroid (#54815) üzenetére


bobsys
addikt

Kuplungozni Sydneyben utaltam meg, de rettenesen. 20 kilomter, 2-3 ora alatt. Minden reggel es este fel even at.

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#54821) Viszlát válasza EQMontoya (#54805) üzenetére


Viszlát
addikt

Haza tegnap delutan, Pestre meg nem tudom.

Viszont ma Fonyodon Balatonoztam, nagyon kellemes meg mindig, 30 fokos levego, 24 fokos viz. Nagy taps a fonyodi onkormanyzatnak a kutyabarat strandert, nagyon kellett mar. :R

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#54822) bobsys


bobsys
addikt

Szetesoben van a mostani szekem es elmentem korulnezni valami jo iroda szekert. Tenlyeg $350+ egy jo szek amiben 8 orat el lehet ulni? Fel le allithato, a hattamla kulon tud dolni (illetve lehet rogziteni ha ugy tetszik) valamint az ulolap is allithato, hogy mennyire legyen messze a tamlatol.

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#54823) Viszlát válasza bobsys (#54822) üzenetére


Viszlát
addikt

Tenyleg. Es az meg nem is veszes.

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#54824) gaborbol válasza bobsys (#54822) üzenetére


gaborbol
őstag

Van egy konyvelo ceg tulaj ugyfelem, mindenbol a legjobbat akarja. $3800 dodo volt az elozo szeke. :Y Mondom neki mennyi? Hja, van, hogy 10-14 orakat ulok benne nana,hogy a legjobbat veszem belole.
Naluk a volt cegnel $1100 dollaros szekek voltak amit egy csodbement cegtol vettek par honaposan $600-ert?

[ Szerkesztve ]

(#54825) tildy válasza fokukac (#54801) üzenetére


tildy
nagyúr

Akkor én most lövök egy 1x1es képet ;]
[kép]

Ahh, most látom, mobiljukON, nem a mobiljukKAL:)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#54826) fokukac válasza tildy (#54825) üzenetére


fokukac
nagyúr

Nem bírlak követni... :P

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#54827) tildy válasza fokukac (#54826) üzenetére


tildy
nagyúr

Te irtad, " hogy már az emberek is 16:9-es fotókat lőnek a mobiljukon" .Err eirtam en , hogy en 1x1-est:D Medium format rulz.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#54828) Tothgera30


Tothgera30
Ármester

A cég beszerzett jó pár darab USSF Dell Optiplex 3020-as gépet, amik annyira bejöttek hogy egy Micro beszerzésén én is filózom. Nagyon okos kis kütyük, TV alá, konzol helyett, filmezni, netezni mást el sem tudok képzelni.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#54829) parandroid válasza tildy (#54827) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Ja, ez is ilyen retard imperial dolog, képarányra : helyett x-el hivatkozni? Pláne képeknél, ahol ez a formátum tipikusan oldalméretet szokott jelölni. Nekem is szért nem esett le akkor.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#54830) Tim82 válasza Tothgera30 (#54828) üzenetére


Tim82
nagyúr

Nálam erre Raspberry Pi 2 volt, most meg egy Amlogic S905-ös kínai "TV-box" van.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#54831) Tothgera30 válasza Tim82 (#54830) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Raspberry Pi-n én is filóztam sokáig, Amlogic-ot nem ismerem, de ha olcsóért a lent felsorolt dolgokat végrehajtom vele, akkor tökéletes lenne:

- Régebbi játékok, kontrollerrel.
- Filmek, esetleg HD-ban.
- YT videók HD/fHD-ban.
- Office.
- Kis fogyasztás, külső tápegység.
- Több weblap párhuzamos futtatása.
- Passzív, vagy ultra halk hűtés (moddolhatóság).

Végül is mindent összevetve, talán egy ilyen kis USSF gép lenne számomra ideális, egyedül a passzív hűtést kell megoldanom, és már frankó kis ketyere lesz.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#54832) Tim82 válasza Tothgera30 (#54831) üzenetére


Tim82
nagyúr

Ebből nagyjából a "több weblap párhuzamos futtatása" és az "office" igényekre kompromisszumos a dolog Pi-vel/Amlogic boxszal.

"Régi játékok" - ha PC-sek és nem régi, emulátorral futtatható konzolosak, akkor az nem megoldható velük.

Mondjuk ezekre az igényekre meg egy Bay Trail-es mini PC kiváló lenne.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#54833) szőröscica válasza bobsys (#54822) üzenetére


szőröscica
addikt

Én lassan egy éve ülök egy fitballon (yoga). Azóta egyáltalán nem fáj a hátam, pedig napi 8-10 órát töltök rajta.

3500Ft volt.

(#54834) bobsys válasza szőröscica (#54833) üzenetére


bobsys
addikt

Labda vam itthon is, de en szeretnek egy szeket. Korbeautozom a kornyeket a heten benezek par butoruzletbe, meg van valami hasznalt irodabutoros is a kornyeken.

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#54835) fokukac


fokukac
nagyúr

mindeközben Magyarországon, 2016-ban:

[link]

(ahol cikkek garmadája szól arról, hogy hiány van informatikusból)

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#54836) tope válasza fokukac (#54835) üzenetére


tope
addikt

13 év alatt azért elég sok minden változik az Info világában, pl. floppy az biza nincs, de lassan már CD-DVD páros is kezd feledésbe merülni, mert ott a pendrive. Röhej ez a könyv, ebből tanulni, ez nem Történelem, hogy mi volt, hanem a mai világot kellene minél jobban mutatnia.

UI: Nem beszélve a programokról

[ Szerkesztve ]

(#54837) Pttypang válasza szőröscica (#54833) üzenetére


Pttypang
veterán

Ezt kifejtenéd, hogy is néz ki? Szívesebben ülnék én is valami kényelmesebben, ha gép előtt vagyok például, ez pedig elég mókás megoldásnak tűnik.

(#54835) fokukac
Olcsó, specifikus feladatkörben tapasztalt informatikusból van hiány. Ez a tipikus Három opcióból válasszon kettőt hirtelen, de a cégek mindhármat akarják... :U

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#54838) concret_hp válasza Pttypang (#54837) üzenetére


concret_hp
addikt

szerintem meg minden informatikusból hiány van. én nem ismerek olyan embert aki azt mondja, hogy ne lenne most azonnal +10-20-30%nyi hely a csapatban ahol dolgozik.

vagy fullba vagy sehogy :D

(#54839) Pttypang válasza concret_hp (#54838) üzenetére


Pttypang
veterán

Szerencsére engem vissza se hívtak egyik munkahelyről se, ahova jelentkeztem a műszaki informatikus&elektronikai technikus papírokkal megtűzött cv-vel, pedig tudtommal nem csak az egyetem dob ki informatikusokat :)
Nem vártam csodát, csak azért ne feledjük, hogy annyira a multik hr részlegén nem törik magukat. :N
Tapasztalat kell nagyjából mindenhova.

Everybody lies.

(#54840) parandroid válasza Pttypang (#54837) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Úgy képzeld el, mint egy kurtanagy labda, merthogy semmi többről nincs szó. Bármelyik normális sportboltban találsz ilyet, nem egy nagy összeg (persze sznobizmusból el lehet erre is költeni egy kisebb vagyont is), és az ülésen kívül még egy csomó mindenre jó.

A kicsi számítógép témához még annyit, hogy nem USSF, hanem USFF (ultra small form factor), és remek dolog, főleg hogy manapság már egyrészt kisebbek, másrészt direkt otthoni, nappaliban is normálisan kinéző verziók is vannak, és aki nem legózni akar (mind hardver, mind szoftver terén), meg utána folyamatosan szívni, hogy ez nem megy, az nem megy (tudom, akinek ilyenje van, annak minden megy, sőt, minden IS), hanem egy kész, előregyártott, előretelepített, sok év garanciás dolog megér némi extra pénzt, annak ideális választás.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#54841) concret_hp válasza Pttypang (#54839) üzenetére


concret_hp
addikt

hát az örök igazságs, hoyg a hr-esek nincsenek mindenhol a helyzet magaslatán + egy minimális tapasztalatot valahogy össze kell barkácsolni, de ez meg minden más szakmában is így van.

vagy fullba vagy sehogy :D

(#54842) BlacKSouL válasza parandroid (#54840) üzenetére


BlacKSouL
addikt

A regi ceges asztali gepem egy teljes meretu gep, midi toronnyal, 460x460x150 mm-es befoglalo meretekkel.
Az uj meg ez :)

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#54843) Pttypang válasza parandroid (#54840) üzenetére


Pttypang
veterán

Az rendben van, de ennyi időt eltölteni rajta, nincs hát vagy kartámasz, nem igazán tudom elképzelni a kényelmes opciót. Valamint talán méretben kevés lenne a magasság az asztalomhoz.

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#54844) gaborbol válasza Tothgera30 (#54828) üzenetére


gaborbol
őstag

En pont egy ilyet vettem par honapja TV-s gepnek $78 dollarert.

[link]
Kapott egy SSD-t es koszoni jol van.

Bobsys:

Amit lattam ugyfeleknel az az, hogy "nincs szek". Vagy az asztal magassaga allithato, vagy a regi asztalra tettek egy rugos magasito amit csak meghuz es allva lehet dolgozni az asztal elott.
Van ugyfel, ahol rendes futo-gyaloglo pad van fixen az iroasztal alatt.

Ezeket lattam megjelenni tobb ugyfelnel is aztan par honap alatt el is tuntek, nem tudom miert.

[link]

(#54845) szőröscica válasza Pttypang (#54843) üzenetére


szőröscica
addikt

Hozzáedződik a hátad. Nem tudsz görnyedni rajta, folyton tartanod kell magad. Pár hétig fárasztó, utána észre sem veszed. Méretben is többféle közül választhatsz, de alapvetően hozzád kell passzolnia, ugyanúgy, ahogy az asztalodnak is.

(#54846) Pttypang válasza szőröscica (#54845) üzenetére


Pttypang
veterán

Az asztalom nagyapámhoz passzolt a jó öreg szocializmusban, mikor beszerezte az irodájába.
72cm magasan van az asztallap, én pedig 45 cm magasan ülök a széken.
Nem süppedne be túlságosan, vagy lenne ehhez megfelelő labda?

Everybody lies.

(#54847) fokukac válasza Tim82 (#54832) üzenetére


fokukac
nagyúr

:DDD

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#54848) bobsys válasza gaborbol (#54844) üzenetére


bobsys
addikt

Neztem en is azt a magasitot, de nem kell, itthon vagyok, barmikor felallok es megyek egy kort a haz korul vagy akarmi. Szek kell :) meg lesz is, de beteg lett a gyerek majd talan penteken eltudok menni korulnezni, jovo heten meg Atlantaban leszek pentekig.

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#54849) Viszlát válasza bobsys (#54848) üzenetére


Viszlát
addikt

Nalunk a cegnel ilyenek vannak: [link]. Nem olcso, de ebbol ugy sllok fel nap vegen, hogy nem akar leszakadni a hatam, ami nalam nagy szo...

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#54850) fokukac válasza Viszlát (#54849) üzenetére


fokukac
nagyúr

nekünk is ilyen van, Herman Miller, pont így néz ki.
Viszont nem kedvelem, főként az ülőlap miatt, szvsz jobb stabil alapokon ülni, mert ez a szar hullámzik a seggem alatt...

És nyomja a tökömet. és nem lehet rajta törökülésben ülni...

Ui. most nézem, hogy 1000 dollár ez a csoda, amin ülök??? :DDD és nekem ez se jó... tipikus :D

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.