Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Bizonyíték a Török-Magyar nyelvrokonságra török gyerekdal
-
félisten
Tegnap sikerult eletem legnagyobb ettermi szamlajat osszehozni, pedig Londonban is jartunk jo helyekre, raadasul semmi tasting menu vagy ilyesmi nem volt...
while (!sleep) sheep++;
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap belefutottam Herr B. Storckba az Aquarenaban. Mondjuk focirajongo haverom siman elsetalt mellette, en viszont a szemuvegem nelkul is eszrevettem. Kisgyerekkel strandolt.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
félisten
Ennel valamivel kevesebb, 30k korul, Fausto's, szulinapi ajandek -- libamaj, belszin, kagylo, szarvasgombas ravioli. A belszin az nem erte meg egyaltalan (ennel alig valamivel dragabban a londoni Hawksmoor-ban sok-sok kategoriaval jobb szteket lehet enni), a borok meg a ravioli voltak kiemelkedoek, a maradek dolog meg siman jo volt (Bepin De Eto borok, egyekbent azok nem is voltak igazan dragak, de mind nagyon szep volt).
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
nagyúr
Én fillérbaszó vagyok az ilyenekhez, pedig a Nobutól 100 méterre dolgozom...
De egy étteremben legalább kapsz valamit...Hévízen vagyunk. Állt itt az utcában egy cigányasszony, gyümölcsöt árult kis asztalra kipakolva.
A b. nejem lelkesen odasétált, és vett tőle két fürt szőlőt, egy kis doboz sárgabarackot és 4-5 kopasz barackot, és fizetett érte 4000 Ft-ot.együtt nincs szerintem 2 kiló... hello turiszt.
Jó, hogy nem voltam ott, mert elküldtem volna az anyjába...
:-)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
e=mc²
őstag
Ma, mivel strandido van/volt, amit mar mult heten kezdett mindenfele media az emberek tudtara adni egyre tobbszor hangsulyozva, hogy mennyire jo ido lesz, gondoltuk elnezunk a komaromi gyogyfurdobe. Egy pillanatra Blekinek ereztem magam.
[ Szerkesztve ]
Ambulimax Provider
-
BlacKSouL
addikt
Isten hozott nálam öcsém ez a való világ...
Mindazonáltal csak a napot néztétek el, ugyanis tegnap vagyis szombaton valóban többé-kevésbé jó idő volt, míg ma pl. Starjánban is lezuhant vagy 3 napi eső 10 perc alatt, de mára már nem is mondtak annyira jót, mint szombatra.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
veterán
válasz BlacKSouL #54368 üzenetére
En epp gondoltam ra, hogy miutan lepucoltam, szetszedtem egy kicsit es osszeraktam, kimegyek a kerekparral tekerni egy tesztkort, amire valaszul a termeszet elsirta magat es jott az a szolid eso, amitol meg filmet nezni is alig lehet, ha nem zarsz be minden ablakot, persze a meleg miatt azt se lehet.
Everybody lies.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Pttypang #54369 üzenetére
Két napig autóztam, melegben, csontszárazon. Ma hazajöttem, kb. 12:50-kor megálltam a ház előtt kipakolni, erre elkezdett úgy esni, mintha muszáj lenne. Visszamentem esernyővel, beültem, szarrá ázott az ajtó belseje 3 s alatt. Elmentem a garázshoz, kb. 800 m, ott kiszálltam, kinyitottam, beálltam, becsuktam az ajtót, és akkor 3 másodperc alatt elállt...
Tehát pont akkor és annyira esett, hogy a garázsba beállás előtt csataklucskosra áztatta a kocsit alul-felül, hogy mikor beállok, utána nehogy véletlenül a rozsda nehogymá ne egye habzsolva. Utána aztán 30 percig semmi, majd jött a 20 perces felhőszakadás. A szokásos...Aláírás (nem kötelező megadni)
-
lenox
veterán
Igen, a masikban az etlap szerint 15-22 a tasting menu, asszonnyal emlekeim szerint 55 volt. Mondjuk mult heten mintha nem is lett volna nyitva a jobb oldal, hanem fent volt helyette.
Amugy hogy tetszett a ravioli? Most nem latom az etlapon, de regebben 7500-ert 6 db, azon kicsit mosolyogtam, egyszer kertem belole duplat, vicces szerintem. -
félisten
Igen, az osteria reszben voltunk. A ravioli franko volt, tenyleg -- mondjuk mi fejenkent 2 darabot kaptunk belole atvezeteskeppen az eloetel meg a foetel kozott, tehat 8 db kerult 11k-ba. (Khm.)
Mondjuk ha belegondolok, hogy Toscanaban milyen raviolit ettem toredekaron, szinten szarvasgombaval... (csak az egy bazi nagy tanyer volt, nem 2)..
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
EQMontoya
veterán
válasz concret_hp #54382 üzenetére
Rendes kaják ezek, csak felénk nem túl ismertek.
A tengeri sün arrafelé is nagy luxusnak, "csemegének" számít.Same rules apply!
-
parandroid
félisten
válasz EQMontoya #54383 üzenetére
Szerintem úgy értette, hogy például rántott húst, vagy pörköltöt. Vagy mondjuk zsíros kenyeret. Hagymával. Atyaég, utóbbiból mekkora gurmé-fogásokat lehetne valami puccos helyen rittyenteni. Bár valaki már biztos megpróbálkozott ezzel is.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #54384 üzenetére
Ezt már eladják úgy, hogy "sertés java rusztikus Pailasse kenyéren tálalva, bio kézműves hagymával és konfitált lilahagyma-lekvárral, vargányafüstben" - 4400Ft.
Same rules apply!
-
BlacKSouL
addikt
Pösti neokulturizáló úrifesztiválokon meg az általam szitokszóvá fajult romkocsmákban 300-800 Ft-ért adogatnak 1 szelet zsíroskenyeret hagymával. Szóval ez van már. Hogy az olcsót ami nem fogy, drágán kell és lehet eladni.
Erről az jut eszembe, hogy ismerős mesélte, hogy egy borász adott egy kereskedőnek bort, hogy értékesítse, de nem fogyott. aztán mikor vissza akarták vele vetetni, akkor mondta, hogy adják ugyanazt 3x annyiért, és láss csodát, elkezdték eszetlenül venni.
Amúgy félelmetes, hogy mennyire változnak az ember igényei. Hogy régen egyáltalán nem érdekelt, ha egy kocsma slaggal mosható berendezésű, matt feketére festett volt, a szokásos bagófüsttel, meg zajjal, bűzzel. Ma meg már kifejezetten idegesít, ha egy hely sötét, szarul vagy sehogy berendezett, üvölt a zene amit senki nem hallgat, megy a tévé amit senki nem néz, és üvölt mindenki mindenkivel, olcsó de drágán adott italokat iszik mindenki italtól ragacsos műanyag asztalokon, félig elmosott összevissza poharakból, de legalább már füst nincs. Attól még ezekre nagy az igény, de szerencsére ha keres, talál az ember normálisabb helyeket is.
Ez most csak úgy eszembe jutott.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
Ami mozog, azt megfőzik. Ami nem, azzal ízesítenek...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
lenox
veterán
válasz BlacKSouL #54379 üzenetére
Hat mindketto gyenge volt, kulonosen a suni. Mondjuk sunit tobbszor is probaltam, hogy hatha, de nekem nem jon be. Hasonloan a csigahoz, azt is probaltam mar sok helyen, de mindenhol ugyanolyan semmilyen izu ragos cucc. Mondjuk a sunirol mindig a kutyagumi jut eszembe...
-
BlacKSouL
addikt
Hehh.
Idén horvátban nálunk még a társaság többi tagja az osztrigát sem vállalta, ketten rámentünk, mert bármilyen fura, én pl. még nem ettem. A szokásos tengeri cuccok (kagyló, rák, kalmár, tintahal) már rendszeres táplálék ha nyaralunk, a nagykagyló eddig kimaradt. Érdekes volt, üresen vasízű, vajjal vajas vasízű, de amikor borssal, citrommal, vajjal kóstoltuk, az meg isteni volt. Mondjuk elsőre 3 db elég volt, most már simán tolnám befelé. 560 Ft darabja átszámolva, helyszínen tenyésztett példányok. Frissek, de jegeltek, nem nekem kellett bontani őket.
Mondjuk tavalyhoz képest legalább már néha kagylóra, meg rákra, esetleg halra is rávették magukat, hátha jövőre ők is beosztrigáznak.
Amúgy japán étkek közül olyan igazi "ínyencséget" nekünk sosem adtak. Minden más amolyan európai szájnak is ehető alapanyagból volt.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
concret_hp
addikt
-
lenox
veterán
válasz fokukac #54390 üzenetére
Az ubit Kinaban ettem, voltunk valami akkor nyitott szallodaban, aminek a szuper ettermebe mentunk vacsorazni, es kertuk sef altal ajanlott menut, volt kozte ubi. A sunit meg hasonloan csak Japanban, egyreszt ott is egyszerubb nem egyessevel kerni a sushit, masreszt tobbszor elofordul, hogy a hazigazdak elvisznek valahova, es ok szervezik a kajat. Magamtol se ubit se sunit nem kernek, de mivel jott magatol megkostoltam.
#54391: osztrigat azt szoktam szeretni. Mondjuk megintcsak Japanban volt valami orias, libamaj szinu osztriga, az mondjuk kinezetre necces volt, izre jo. De a simak johetnek. Kagyloval rakkal baratsagba vagyok, bar ha magam kell szetszereljem a rakot az el tud bizonytalanitani neha.
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
A moderátori tevékenység új szintjét láthattuk ma: kaptam egy óra pihit, mert egy szerencsétlen trollt képes voltam butának(!) titulálni.
Hát, ha már ez is személyeskedés, a fél fórumot kék-zöldre verte volna a banhammer.Mióta van itt ennyi buzgómócsing, baszki?
Same rules apply!
-
Nálunk is van útszéli homáros, de én azért egy csülök csárdát többre értékelnék Nem rossz de nem érzem a késztetést, hogy mindig megálljak ha arra járunk. Ráadásul kbszott drága is, még úgy is, hogy ott fogják két méterre.
[link]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest