Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz BlacKSouL #51197 üzenetére
Passz, logikus lenne, de olyannak is egy van ott aki napi szinten publikál. Majd változik még, a jól átgondolt fejlesztések időszaka van ahogy így láttam beleolvasva a gépházas cikkbe.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
válasz parandroid #51192 üzenetére
Most olvasom, hogy két hónapos limitet tettek, tehát ha nem írtál bejegyzést ez idő alatt, akkor nem látszik, de ha írsz, akkor két hónapig visszatér.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
nagyúr
válasz szőröscica #51193 üzenetére
Nem kell ahhoz Transit... Össze van hajtva.
A jazz-be simán befért, a 2 méter hosszú ágyráccsal együtt.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
parandroid
félisten
válasz concret_hp #51188 üzenetére
Óvatosan, a végén még visszateszik, és a prémium szolgáltatásba kerül be, hogy eltüntethesd.
Kukac: Lehet, hogy nekem is azért nem tűnt fel eddig, mert Safari alól másképp látszik, most lusta vagyok megkeresni a telefont, asztali géphez meg most jutottam csak hosszabb idő után.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
-
-
gaborbol
őstag
válasz bobsys #51186 üzenetére
Telefonrol lottem onnan is toltotem fel, nem vettem eszre hogy ennyire gaz.
Nem tudom mennyi esett, hivatalosan 20-24 incs tegnap oda, de hordja a szel ezert pl az ajtonk elotti reszen van ahol 40 centi van ahol meter is megvan
Persze nincs siruham farmerba lapatolni meg nem akkora fonyeremeny.Raadasul vettek egy kis bikaborjut amit a telek masik felere helyeztek el idegilenesen, az egy ora volt onmagaban mire odaertem.
Az ellentetes reszen meg a lovak. Ott is van egy uj poni. Az olyan huncut-pofatlan, hogy amig a tobbinek vittem a kajat ket kezzel ez vegig bokodott az orraval meg lihegett a fulembe, na meg lopta a kajat a tobbiek elole es kozben mindig beallt elem
-
concret_hp
addikt
válasz parandroid #51187 üzenetére
én kb. 2 hete próbáltam 1* keresni hogyan lehetne eltüntetni
vagy fullba vagy sehogy :D
-
parandroid
félisten
Kattinthatóvá teszi a nevet, hogy azzal reklámozza a prémium tagságot. Tehát fizetsz azért, hogy a neveddel reklámozd a szolgáltatást. Egész eddig nem szóltam hozzá a prémium-témához, mert valahol megértem az egészet, igazából nincs gondom a dologgal, de ez konkrétan nevetségesen kisstílű így.
Annak speciel kimondottan örülök, hogy a nevem alól eltűnt a logout blog linkje, engem speciel az idegesített.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hölgyek, Urak! Van itt Budapesten kajálda, ahol lehet rendelni PayPal-os fizetéssel?
Live-Die-Respawn
-
gaborbol
őstag
Egy laza 2.5 oras holapatolas csak a haztol a lovakig meg a haz elott varakozo bobcat-ig. Gyors reggeli-ebed aztan kiderul, hogy mennyit er a tegnapi 25 masodperces hogyan hasznaljuk a bobcat-et, de minek magyarazzam ugyis rajossz
Udvozlom a Floridai meg az NZ- on eppen strandolo forumtarsakat[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #51180 üzenetére
Amúgy a fúrás nem nagy dolog. A fúrókalapács vagy a véső a betontéglában na az már igen. Az már 8-10 lakással odébb is elmegy.
Nálunk 64 lakás van, kb. 2 évente újítanak fel lakást, lehet is tudni mikor költözött be valaki új lakó. Olyankor ugyanis törvényszerű a korábbi közfalak áthelyezése, kiütése, a konyhai beton szintemelők síkba hozása, mert soha semmi nem jó úgy ahogy volt.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
nagyúr
A Feng Shui szerint szombat és vasárnap reggel a legpuhábbak a falak... Pláne egy panelházban.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Racecam
nagyúr
válasz EQMontoya #51160 üzenetére
Mondanom sem kell, hogy nagyon sok dologban nem értek egyet sem a véleményeddel, sem azzal, amivel megpróbálod alátámasztani, beleértve a példáidat is.
Viszont egyszerűen nincs időm és türelmem arra, hogy ezt hosszasan ki is fejtsem írásban, különösen annak tudatában, hogy valószínűleg úgysem fogod elfogadni az érveimet. Szóban, személyesen nagyon szívesen vitáznék erről, annak sokkal több haszna lenne, minthogy itt győzködjük egymást szerintem feleslegesen.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #51168 üzenetére
ez lett a dontes. felesleges napi ket orat utazassal tolteni ha nem kot igazan semmi bp-hez es megoldhato a bekutas 2x10 percbol is. Plusz arrafele jok a bringas utvonalak es olcso az uszoda
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
Bicskás
senior tag
válasz Viszlát #51162 üzenetére
Szívesen látogatnám a topikot pedig, nade általában tényleg elég nehezen jut düllőre a topik törzsközönsége még egymással is.
A bringás és a hangcuccos topikokban tapasztalható sznobság a másik amitől undorodom, azokat a topikokat nem is látogatom már, pedig érdekelne mindhárom téma.
-
Viszlát
addikt
válasz Bicskás #51152 üzenetére
A filmes topik az egyik leginkább belterjes az általam ismertek közül, szóval jól belenyúltál. No meg nem nagyon tombol az intelligencia, jó ideje már magam is többnyire csak read-only módban látogatom.
De ahogy más is írja, ne izgulj ezen, tedd hozzá amit tudsz, előbb-utóbb lesznek akik észreveszik. A rang-fetisisztákkal amúgy sem lehet nagyon mit tenni.
-
ToBeY
nagyúr
Én általában kikapcsolom a reklámblokkolót azokon az oldalakon amit sűrűn látogatok - Ez alap
Persze ha nem pofátlanul tolja az arcom a reklámot! -
EQMontoya
veterán
válasz Racecam #51157 üzenetére
És még valami, aki reklámblokkolót használ egy olyan oldalon, amit szeret és ahová bármilyen indokkal de szívesen jön, az egyszerűen vagy csaló, vagy nem fogja fel, hogy egy oldal üzemeltetését valamiből fent kell tartani és talán akaratán kívül is arra játszik, hogy az oldal tönkre menjen.
<grammarnazi>
Az üzemeltetést esetleg finanszírozni lehet.
És előtt vessző van, ha nem felsorolásban, hanem tagmondatok elválasztására használjuk.
De előtt vessző van.
Tönkremenés egy szó.
</grammarnazi>A lényegi részéhez pedig: az érvelésed pedig néhány sebből vérzik, de ezt legalább arroganciával kompenzálja. A csalónak titulálást legalábbis nem tudom máshogy értelmezni. Nyilván az oldal tönkrementelére játszik az, aki mondjuk az aprók kiemeléséért fizet, ezen felül pedig még látogatottságot is generál, ami alapvetően jól jön, ha reklámot kell szerezni.
Ezen felül az egyedi reklámok, a "friss, olvastad már?" és hasonlók a reklámblokkolón is átjutnak. Az egész oldalba ágyazott, kérdőíves popupot nyitó cucc persze nem.Szintén unortodox gondolat egy fórumra pusztán profitforrásként tekinteni. A fórum tartozéka a lapcsaládnak, amelynek tagjai bevételt termelnek, szintén bevételt termel (nagyon helyesen) a hardverapró. Persze ezen felül valamennyit lehet keresni a fórumon reklámokkal, de alapvetően azt kellene látni, hogy a dolgok összetartoznak, és a fórum elősegíti az olvasottságot meg persze a felhasználók fognak nyilván hirdetni is.
A tömegközlekedésre sem lehet profitforrásként tekinteni, de nélküle elég szar volna azért minden piaci szereplőnek.Továbbá az egész érvelés jellegzetesen emlékeztet a kiadók fájlcsere elleni érveire, amelyekről pedig közismert, hogy a valósághoz való kötődésük minimális. Persze a jelenség is egész hasonló, ott is egy olyan modellből próbál profitot kovácsolni az iparág, ami nem feltétlen működőképes a jelen korban, és itt is erre tartunk. Lehet, az online reklám is lecseng majd kicsit, mint a startupok a dotcom lufi idején, majd meglátjuk. Mindenesetre ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
lenox
veterán
válasz Racecam #51157 üzenetére
És még valami, aki reklámblokkolót használ egy olyan oldalon, amit szeret és ahová bármilyen indokkal de szívesen jön, az egyszerűen vagy csaló, vagy nem fogja fel, hogy egy oldal üzemeltetését valamiből fent kell tartani és talán akaratán kívül is arra játszik, hogy az oldal tönkre menjen.
En nem hasznalok, de azert ezzel nem ertek egyet. Szerintem a sajat szamitogepemen a webrol adatot ugy toltok le, ahogy akarok, legalabbis ami szabadon elerheto. Ha csak az oldalt toltom le kepek vagy egyeb ojjektumok nelkul az az en dolgom. Ha letoltom, de nem jelenitem meg csak egy reszet, az is az en dolgom. Hogy milyen szoftverrel toltom le az is.
-
Racecam
nagyúr
Szívesen meghallgatom bárki értelmes érvét a premium tagság ellen, különösen annak figyelembevételével, hogy nem kötelező és az eddigi szolgáltatásokat továbbra is ingyen megkapja a user.
(1-2 pontosítás: A privát üzenetek ezután is, ahogy eddig is 5 (15) percig szerkeszthetőek, ha a másik fél még nem olvasta. Premium tagságnál az időkorlát eltűnik, csak az olvasottság marad a kritérium. Azok, akik "ingyen" dolgoznak, önszántukból teszik. Majd, ha nem tetszik nekik valami és/vagy nem felel meg ez így nekik, lemondanak. És még valami, aki reklámblokkolót használ egy olyan oldalon, amit szeret és ahová bármilyen indokkal de szívesen jön, az egyszerűen vagy csaló, vagy nem fogja fel, hogy egy oldal üzemeltetését valamiből fent kell tartani és talán akaratán kívül is arra játszik, hogy az oldal tönkre menjen.)
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bicskás
senior tag
válasz Viszlát #51150 üzenetére
Nem szándékozom szajkózni semmit.
Viszlát egy példa:
Filmes topik ( mindenki ismer mindenkit vagy személyesen, vagy netről tehát ott sincs sok keresnivalóm ).
Xy keres keres egy filmet ( nyilván úristen rang ismeri mindenki ezer éve haver stb. ) Leírja, hogy mi történt az adott jelenetben ami beugrott neki.
Megírom neki húsz percre rá, hogy üdv Xy a film címe xxyy.
Két napig semmi.
Két napra rá jön a régi haver Yx nyilván ő is magas ranggal, egyedi képpel megmondja a film címét két percre rá jön neki a válasz hogy jajj kössz béla szercsilávcsipuszcsi mekkora király vagy hogy megmondtad a film címét olyan okos vagy meg szép vagy meg mittudomén.
És ilyenkor nézek ki a fejemből, hogy mi van ???
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz Bicskás #51148 üzenetére
Altalanossagban sok oka lehet, a nekem cimzett hozzaszolasodra konkretan azert nem reagaltam, mert kerdes nem volt benne, a tobbihez meg nem volt mit hozzaszolnom. Egyebkent meg turelem, foleg ebben a topikban, ahol oreg motorosok nyomjak akik tobbnyire ismerik is egymast szemelyesen, vagy mar evek ota kommunikalnak online.
Lehetseges megoldas, hogy kivalasztasz egy adott temat es megallas nelkul nyafogsz rola, az elobb-utobb reakciora kenyszeriti az embereket (lasd BlackSoul es az idojaras).
-
lenox
veterán
válasz Viszlát #51147 üzenetére
Oke, akkor biztos nektek van igazatok. Mondjuk engem meg igy sem zavar, ha az en felhasznaloi elmenyem nem valtozik, hogy valaki fizethet azert, hogy meg valamit kapjon. Mondjuk ha jovo hettol az ingyeneseknek minden kattintasra hat popup jelenik meg, az azert zavarni fog.
-
Bicskás
senior tag
válasz Bicskás #51141 üzenetére
És az miért lehet szerintetek, hogy írok valakinek / valakiknek és nem válaszolnak úgy kb a topikok 90 %-ában ?
Pl a helyi topik(ok)ban ( is ).
Lehetséges okok lehetnek például:
-Nem érdekel a számítógép.
-Nincs minimum őstag rangom ( mivel ugye a számítógépes témában írt hozzászólás számít a többi semmire sem jó).
-Nem vagyok Budapesti.
-Ahogy írok.
-Amit írok.
-Amit írtam.
-Nem vagyok x éve felhasználó.
-Mennyi idős vagyok.
Szóval szerintetek mi lehet az oka, hogy levegőnek néznek az emberek ?
-
Viszlát
addikt
Friss informaciom nincs, de nem igazan latom miert valtozott volna nagy mertekben barmi. Anno az akkori Logout foszerkeszto allitasa szerint az oldallekeresek jelentos resze a forumon keresztul generalodott, a lapcsalad foszerkesztoje szinten beszelt errol. De szamomra logikus is, hiszen maga a forum joval nagyobb (kontrollalt!) tartalmat general mint a hazigazdak, eleg csak megnezni, hogy egy google kereses mekkora aranyban vezet cikkhez vagy hozzaszolashoz.
-
-
lenox
veterán
válasz EQMontoya #51144 üzenetére
En azt tippeltem, hogy nem, tehat a fooldalt es a cikkeket szerintem sokkal tobben nezik, mint akik a forumban utana nezelodnek. De pl. irom ezt a hozzaszolast es nincs kint semmilyen reklam. Pedig amugy lehetne...
Bar amugy a fooldalon is allas es autoalkatresz hirdetest latok csak...[ Szerkesztve ]
-
lenox
veterán
válasz Viszlát #51139 üzenetére
Nekem ugy tunik, hogy azert a forum nem olcso, ugy ertem az igaz, hogy nagy segitseg, amikor 90% ingyen dolgozik, de azert van olyan is, amiert fizetni kell, es szerintem a forumbol olyan nagy bevetel nincs. Szoval en nem latok nagy problemat, ha az eddigi lehetosegek ingyenessege mellett van premium szolgaltatas penzert. En azt a kulonbseget latom a donate-hez kepest, hogy kap az illeto valami plusz feature-t, ami nekem pl. nem kell. Meg amugy amig nem irtatok eszre se vettem, szoval tul tolakodonak sem tunik.
-
Bicskás
senior tag
válasz Viszlát #51139 üzenetére
Szép napot, kedves topiklakók !
Jónapot Viszlát !
Szerintem igazad van.
Legalább hogyha megérné, tehát ha valaki befizeti a hatezer forintot tehát előfizet egy évre a prémium tagságra akkor kap egy egyedi arcképet vagy a nicknevének megváltoztatásának jogát, vagy valami értelmeset mert ennek így nemsok értelmét látom a pénzen túl, persze javítsatok ki, ha tévedek.
Üdv: Oreyus
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz BlacKSouL #51136 üzenetére
Fizetos premium szolgaltatast bevezetni ugy, hogy a forumot uzemeltetok saccperkabe 90%-a (de lehet, hogy tobb) ingyen dolgozik? Gusztustalan.
(#51137) joamilestoné: a tamogatasi rendszer nagy hatranya, hogy (jobb helyeken) atlahato, visszakovetheto, szamonkerheto. Ez igy sokkal praktikusabb, kutyanak nincs joga rakerdezni, hogy nah, akkor mire ment a love?
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz BlacKSouL #51136 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, de szerintem ha privátba ugyanazt az üzenetet küldöd, csak 20-at enged. engem mindig letilt amikor a PH tábort hirdetem és az eddigi részvevőknek küldök üzenetet
Kértem már, hogy egy csíkba tegyék ki, hogy megnyílt a táboros topic, de nem lehet
(#51123) fokukac (#51124) EQMontoya Engem nem zavar, de pont rajta van a fotón két olyan ember, aki nagy balhét csinált pár éve a miatt mert ki akartak tenni képet a táboros topicba...majdnem verés lett
Én évek alatt összegyűjtöttem egy rakás képet minden táborból, van mit néznem, meg engem is ki lehet tenni, marhára nem érdekel csak van aki nem így gondolja..[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
BlacKSouL
addikt
válasz Viszlát #51135 üzenetére
Én úgy tenném fel a kérdést, hogy a nemprémium tagság az eddigi tagsághoz képest korlátozottabb lesz-e, vagy a phrémiumság fog az addiginál többet adni. Mert a normál tagság esetén az eddigihez képesti korlátozás lenne erősen véleményes. Olvastam a részleteket, persze. Igazából a privátok olvasás előtti szerkesztése ami jelenleg is van, és a prémiumba be van téve, mint újdonság, vagyis az gondolom többé nem lenne elérhető a halandóknak, a többi viszont mind olyan, amiknél az adott limitekhez hozzászoktunk, tehát konkrétan nekem nem nyújtana többet, mert nincs is rá igényem.
mod: Mondjuk a korlátlan privátküldés érdekes, nem is tudtam hogy korlátozva van. össz darabszámra? Felhasználónkénti darabszámra? Időkorlátos?[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Ti már PHrémium tagok vagytok?
-
EQMontoya
veterán
A szemétnek márpedig munkaideje van!
Legalábbis semmilyen más érthető indokot nem látok arra, hogy szűk utcákban, ahol nem lehet kikerülni a szememtet, miért reggel 9-kor kell vinni. Biztos be kell érnie 10-ig.Same rules apply!
-
NoLF
veterán
FokbaN, kocsibaN, ha kerhetjuk
Egyebkent a szen-dioxid, a tartositoszerek sokat csokkentenek az ilyen lyottyok fagyaspontjan, ugyanakkor nyilvan a kocsiban nem volt oly hideg mint szabad eg alatt
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
mmdms
addikt
Tudtátok, hogy a cocacola -8 fokba se fagy meg, csak kása lesz? o.O
Véletlen bennhagytam a kocsiba, most van egy liter kólakásám.
fulljó.[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
EQMontoya
veterán
válasz PindurAnna #51121 üzenetére
Akkor az illető majd szól, és levevődik.
Ne ríjjunk má' egy 10 éves képen.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
nagyúr
válasz PindurAnna #51121 üzenetére
most ha ráérnék, akkor kitakarnám mindenkinek a szemét a képen, ahogy a rendőrségi fotókon szokás...
Sajnos nincs már ilyenekre energiám...
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
Van egy íratlan szabály, hogy PH táborról nem teszünk ki nyilvánosan képet..ebből már volt nagy balhé Mert van aki nem engedni, hogy tudják ki is ő..
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
BlacKSouL
addikt
Volt már olyan szar napotok, hogy reggel elindult a foshalom, és utána egész nap minden egyes lépésben csak szar dolog történt? Ha csinál valamit az ember, akkor az szar, ha nem csinál akkor az. Minden elromlik, minden lelassul, minden eltűnik, mindenből hiba keletkezik.
De 5 perc után tudtam hogy ez lesz. Én nem söröztem, de elkapott ébredés után az apró. Utána rohantam a lifthez, ami elromlott. Közben néztem a telefonom, ami lemerült. A mélygarázs lépcsőjén majdnem hanyattk.rtam magam, majd a felhajtóba félig beparkolt egy hülyepicsa akitől nem tudtam kijönni a mikrobusszal. Ilyen első 15 perc után nem is vártam többet a mai naptól, na kb. ugyanígy folytatódott is, és még nincs vége.
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
Nem kell itt sirni, aki nem birja az meg ne igyon
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
EQMontoya
veterán
-
NoLF
veterán
válasz fokukac #51109 üzenetére
Nos igen, aki nem szokta fogyasztani annak bizony megbolygatja a rendszeret a szuretlen pasztorozetlen cucc, ez ketsegtelen.
Nos ha erre meg ra is rovidezik a delikvens, az mar az almoskonyv szerint sem jelent jot
Mangal Ilona pedig szenzacios!
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nagyúr
Mindig megfogadom, hogy kőműves, akarom mondani kézműves sört többé nem iszok,
de aztán ezt mindig meg kell, hogy szegjem...
Az egy dolog, hogy másnapos vagyok, de kegyetlen hatással van a bélrendszeremre is másnap.
Ha iszok ugyanennyi kommersz sört, semmi bajom tőle.Na mindegy, ez a Nolf-hatás
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.