Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Meg a mindenféle sütéshez előkészített Sonntagsbrötchen - kis cipócsák, amiket vasárnap reggel bedobsz 10 percre a sütőbe, és ott illatozik a friss pékáru az asztalon reggelinél. És van mindenféle magos, vollkorn, rozsos, de még a fehér is tökéletesen összehasonlíthatatlan bármilyen magyar zsömlével. Mellé az a rengeteg finom süthető sonka, szalonna, a füstölt lazac, a sajtok, sajtkrémek, vagy vajak ezerféle fűszeres változatban... Meg tojás, bár kb az az egyetéen, ami ezek közül otthon is hétköznapi dolog, bár szerintem itt már olcsóbb.
Hozzá persze némi gyümölcshúsos direktszaft, a gyerekek miatt szigorúan laktózmentes tej, amit itt bárhol kapni, nekem meg egy csésze Dallmayr Prodomo 100% Arabica, nem csak Bleki kedvéért.Amióta kint élünk, a reggeli a kedvenc étkezésem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI Crosshair 16 HX gamer laptop! -i9 14900HX, RTX 4060 8gb (140w), 32gb DDR5
- !BONTATLAN! Ghost of Yotei collector s edition!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7400-6500 MBs - 100/100 - Garancia
- BenQ W2700 4K HDR Home Cinema Projector - 100% DCI-P3
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hozzá persze némi gyümölcshúsos direktszaft, a gyerekek miatt szigorúan laktózmentes tej, amit itt bárhol kapni, nekem meg egy csésze Dallmayr Prodomo 100% Arabica, nem csak Bleki kedvéért.