- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Meg a mindenféle sütéshez előkészített Sonntagsbrötchen - kis cipócsák, amiket vasárnap reggel bedobsz 10 percre a sütőbe, és ott illatozik a friss pékáru az asztalon reggelinél. És van mindenféle magos, vollkorn, rozsos, de még a fehér is tökéletesen összehasonlíthatatlan bármilyen magyar zsömlével. Mellé az a rengeteg finom süthető sonka, szalonna, a füstölt lazac, a sajtok, sajtkrémek, vagy vajak ezerféle fűszeres változatban... Meg tojás, bár kb az az egyetéen, ami ezek közül otthon is hétköznapi dolog, bár szerintem itt már olcsóbb.
Hozzá persze némi gyümölcshúsos direktszaft, a gyerekek miatt szigorúan laktózmentes tej, amit itt bárhol kapni, nekem meg egy csésze Dallmayr Prodomo 100% Arabica, nem csak Bleki kedvéért.Amióta kint élünk, a reggeli a kedvenc étkezésem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hozzá persze némi gyümölcshúsos direktszaft, a gyerekek miatt szigorúan laktózmentes tej, amit itt bárhol kapni, nekem meg egy csésze Dallmayr Prodomo 100% Arabica, nem csak Bleki kedvéért.