Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz csapos2 #27851 üzenetére
semmi extra, csak monta hogy vállalkozzak, óccsó külföldi jányok futtatására, és nagylelkűen felajánlotta, hogy ha edzőpartner kell a jányoknak szívesen besegít, Énmeg mondtam neki, hogy mivel nagy szívem van, majd én megedzem, a jányokat, odaadom nekik a répát hadd ropogtassák dehogy ebből honnan szedte a nyulat, ez még nekem is rejtély
-
föccer
nagyúr
Szép munkás jó reggelt mindenkinek.
[OFF]
Remélem a mai napon jobban telik mint a tegnapi. Este 1/2 9-kor, vacsi közben kaptam egy telefont, hogy "ki kellene menni egy kis technológiai művezetésre a Fővám téri metró építéshez, mert megy a betonozoás. Persze megrendelőt nem kaptunk, szólni nem szoltak nap közben sem...Szóval ennél csak jobb lehet a mai nap. (Bár reggel már kaptam egy lebaszást, mert nem zártam melóhelyen az ajtót, de az legaláább jogos volt... :-/)
Sírás vége.
[/OFF]Üdv, föccer
mod: Mért nem rakja off-ba?
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
pussy_cat
tag
Sziasztok Gyerekek,
Egy embernek honnan van annyi könnye, hogy kitartson csepeltől egészen a roosevelt térig és még az irodában is potyogjon?Puszik, Cica
Nem vagyok öreg, csak rutinos!
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #27852 üzenetére
De , így megy: 30 nap a felmondási idő.
Ne légy tutyimutyi, nem teheti meg.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
addikt
válasz pussy_cat #27855 üzenetére
Nemtom, nem voltam még Csepelen bár nemtom mi történt veled ami miatt ennyire kivagy, de biztos vagyok benne, hogy ki fogod heverni, mindent ki lehet, mindent ki kell nincs mese, éniselveszítettem már annyi embert az életben, hogy nyugodtan leülhettem volna és a mai napig szomorkodhatnék, csakhogy nem ilyesmire tanítottak engem azok az emberek, hanem arra hogy bármilyen körülmény között legyek vidám, és én megpróbálok ennek megfelelni, mégha ez némelyik embernek nem tetszik, arra is megtanítottak hogy az ilyenek ellen bevegyem a lesz@rom tablettát . ami nem öl meg kislány, az csakis erősebbé tesz
hejj, csak lennék 10 évvel fiatalabb[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
munkás jóreggelt mindenkinek.
cica: nem tudom, mi a szomorúságod oka, de remélem hamarosan elmúlik.
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #27861 üzenetére
reggelt!
megoldás: táppénz.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Hold
őstag
Madárcsicsergős, pálinka vagy kávégőzös jó reggelt mindegykinek !
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Éljen nem lettem leszúrva nagyon.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
NoLF
veterán
válasz pussy_cat #27873 üzenetére
biztos bunkó vagyok és paraszt mint általában, de megmondod mi értelme van sírni-ríni, magadat sajnálni sajnáltatni ahelyett hoyg előrenéznél és a dolgokkal nem törődve magadon erőt véve mennél tovább az élet útján?
én eddig akárhányszor csalódtam/elkúrtam vmit/rossz helyzetbe kerültem, csak az segített hogy bemagyaráztam magamnak hogy sírással nyámnyiláskodással nem érek el semmit, és nyomultam tovább. azóta is élek.
katica: természetesen én sem arról beszélek hogy ha történik vmi rossz akkor nem szabad sírni, mert én is tudom hogy az bizony megkönnyebbülést okoz. szvsz annak nincs értelme hogy napokig siránkozzon vki vmin.[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz pussy_cat #27873 üzenetére
Én csak C vitamint vennék be a helyedben. Másra nincs szükséged. A többit pedig megoldja a napfény. Menj, sétálj egy kicsit.
Nolf: Sírni nem csak önsajnálatból lehet, sőt, többynire nem azért sírnak az emberek. A feszültséget, felgyülemlett érzelmeket sírják ki magukból.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tildy
nagyúr
Tényleg bunkó vagy
Nem kicsit.Okokat nem mondom, és nem kívánom azt sem, hogy olyan helyzetbe kerülj, hogy... Meg amúgyis elég nagy érzéketlenségre vall amit mondasz, bár nem csodálkozom, férfiból vagy .
Van amit meg kell siratni. Nem kicsit. Ezért nem szabad a másikat lenézni. Főleg nem egy (több) nőt, aki láthatóan szenved.Pussycat: amíg lehet , addig egyiket sem Szabad levegő, beszélgetés. Idővel kisebb a fájdalom, ami sírásra ösztönözne bennünket.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
érzéketlen, faragatlan tuskó, igazi kőbunkó. ez vagyok én.
azért hogy nekeverjük össze a szezont a fazonnal, nem lenézem a hölgyet, csak nem értem hogy mitől lesz jobb ha azt csinálja amit. az hogy nem értek valamit és szeretném ha elmagyarázná, szerintem nem említhető egy lapon azzal, ha lenézem.
azért ne kezdjünk már itt nolfot ölni csak azért mert véleményt nyilvánít, esetleg kíváncsi, ha azt a maga paraszt módján is teszi...
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
Nem a férfi mivolta miatt ír ilyet, egy férfi is lehet együttérző.
A többivel telejsen egyetértek, de ez már a sokadik hsz tőle, ami felháborít.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Nem napok óta tartó siránkozásról beszélünk, hanem arról, hogy jól esik kisírni magunkból a fájdalmat, de néha az örömet is.
Sőt, az is meglehet, hogy néha napokig előtör, és ki kell adnod magadból. Azt mondod jártál már így, akkor viszont megértheted, hogy min megy keresztül. Nem értelek...
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tildy
nagyúr
Úgysem éled túl. Kenny mindig meghal.
Hogy mitől lesz jobb? Idővel megkönnyebbül.
Ladybug: vagy hetekig, hónapokig. Változó.
[ Szerkesztve ]
-
sekli
addikt
joreggelt! Hegyeshalomtol mar rogton fizetos az osztrak A2 nem tudja valaki...?
-
pussy_cat
tag
Ez nem önsajnálat, nem nyámnyiláskodás...
Jön és kész, ha megyek előre, ha nem akarok csak egy helyben maradni. Bár ez nem szokásom és akik igazán ismernek tudják, hogy ha már sírok nagy baj van. Most meg abba sem tudom hagyni...
Nem túl kellemes, ha a főnököd előtt a könnyeidet nyelve, magadat náthásnak mutatva dolgozol...Nem vagyok öreg, csak rutinos!
-
addikt
remélem mindenki olvassa rendszeresen a privát üzeneteit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest