- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
pussy_cat
üzenetére
biztos bunkó vagyok és paraszt mint általában, de megmondod mi értelme van sírni-ríni, magadat sajnálni sajnáltatni ahelyett hoyg előrenéznél és a dolgokkal nem törődve magadon erőt véve mennél tovább az élet útján?
én eddig akárhányszor csalódtam/elkúrtam vmit/rossz helyzetbe kerültem, csak az segített hogy bemagyaráztam magamnak hogy sírással nyámnyiláskodással nem érek el semmit, és nyomultam tovább. azóta is élek.

katica: természetesen én sem arról beszélek hogy ha történik vmi rossz akkor nem szabad sírni, mert én is tudom hogy az bizony megkönnyebbülést okoz. szvsz annak nincs értelme hogy napokig siránkozzon vki vmin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest