Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Tényleg az Eddát ki is felejtettem - az elmúlt bő két és fél évtized alatt nagyot alkottak, rengeteg jó számot. Sajnos elfajzott a znekar, Pataki is inkább csak a zálogházaival törődik, meg mulatóst nyomat ahelyett, hogy folytatná amit jól csinált

Lord... Szemedben a csillagok... Talán megvan még valahol az a kazetta, amit rongyosra hallgattunk - a nővéremtől csórtam el, sokáig kereste, de hálistennek nem találta

Ha megnézi az ember minden számnak saját mondanivalója van, némelyik nem is kicsit mélyenszántó
Az Általad jómúltkor linkelt Virágdal egyik kedvencem volt, a Szemedben a csillagok pedig még mindig meghat, ha hallom 
Pokolgéptől sok kedvencem volt, de amit a legjobban szerettem, az a Bon Scott emlékére címezetű remekmű volt

Tulajdonképpen hány éves kend abban a pöttyös bundában?
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest