- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Hát nemtom. 4 számot most megnéztem, amelyikben csak ő énekel, de nekem nem tűnik szörnyűnek. Sőt. Furcsa kicsit, mert sokkal magasabban énekel, mint ahogy megszoktam tőle, de nem érzem hogy bizonytalan lenne, vagy erőtlen, vagy pláne hamis.
Konkrétabb példákat kérek, de most már kivesézve konkrétan mi nem tetszik benne![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, direkt fülessel hallgattam, hogy közelebb legyen az agyamhoz, meg mert ez szebben szól mint a 2db 50W-os hangfalam. -
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Az kimaradt sajna... Ő is egy műhangú lenne, akit a hangmérnök tupíroz fel?

BlacKSouL: Ez kész
Pedig úgy hallottam általában mirigyék megfűzik az adott női előadót, hogy énekelje fel a paródiát is, de úgy tűnik nem mindenkinél működik. Annak idején Judy is felénekelte nekik nem csak neked fájt...
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig úgy hallottam általában mirigyék megfűzik az adott női előadót, hogy énekelje fel a paródiát is, de úgy tűnik nem mindenkinél működik. Annak idején Judy is felénekelte nekik nem csak neked fájt...