- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Dunaújvárosi Főiskola (hálózati szakirány)

Igazából feladatok egy részét tudom, de van amihez közöm sincsen. Holnap megpróbálom megértetni a tanárral, hogy elhiszem, hogy fontos a tárgya, meg minden, de engem nem érdekel, az életben nem fogok ilyenekkel foglalkozni, csak adjon egy kettest, és lépjünk tovább

" A Norton antivírussal együtt valami töredezettségmentesítő vagy mi is beköltözött a gépre, mert ha sokáig nem macerálom, akkor elkezd valamit hosszasan farigcsálni, kicsit hangos a vincseszter, hallatszik is rendesen. Nejem az éjszakai csöndbe belehasító kerregést hallva megkérdezte, hogy most mi a jóistent csinál a gép. Hirtelen ötlettel azt válaszoltam, hogy a zikszpének ez egy tipikus női tulajdonsága. Csak egy darabig jó minden úgy, ahogy van, aztán egyszercsak rájön a hoppáré, elkezd takarítgatni, porszívózgatni, ide-oda rakosgatni, mindent máshová elpakolni, mert úgy gondolja, hogy attól jó lesz nagyon. Pedig nem, meg ráérne akkor, amikor mondom neki.
Nejem bólogatott, hogy most már érti a számítástechnikát, majd tréfásan gyomorszájon vágott, a repülő könyv elől már el tudtam hajolni."Jaj, ez ült

Aktív témák
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest