Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Most mások esküvőjéről van szó, vagy az ember sajátjáról?
Mert szerintem az, hogy hol miylen módon satöbbi, igazándibóla két házasuló félre tartozik, nem a családra."akkor azzal fájdalmat okozok a nagyszülőknek, rokonoknak, mert ez mifelénk teljesen természetes, nem kérdés tárgya"
Mi az , hogy a család elvárja az egyházi esküvőt? Ez szerintem nonszensz.
Miért élik meg ezt ők fájdalomként? Miért nem úgy élik meg, hogy na itt a kisunokám, éli az életét, és oylan esküvőt csinál, amelyben ő valószínűleg jól fogja érezni magát, végtére is ez az ő és kedves párja legfontosabb napja.Nem hiszem, hogy nem lehet megértetni velük, hogyha valaki nem hívő, mitöbb ateista, akkor az egész egyházi esküvő pontosan emiatt egy nagy hazugság , egy színészkedés.
mi lenen a helyzet ha mondjuk fordítva lenen a dolog? Tehát a férfi akarna egyházi esküvőt a nő meg nagyon nem? Akkor melyik lenne a döntés? Ott is a nő döntene? Miért érzem azt , hogy ebben az ügyben többet nyom sok embernél latbana nőnek a véleménye, az, hogy a nő mit szeretne?Tudom, választási lehetőség , meg minden, de szerintem ez egy pokoli színjátszás, hiszen itt arról, hogy mi hogy nézzen ki, kicsit többről van szó. Mégpedig hitvallásról is.
szóval ez nem csak annyi, hogy na most a gellérthegyen lesz az esküvő, vagy a mucsai házasságkötő teremben, ez annál jóval több(nek kéne lennie) .Hozzáteszem, én is meg vagyok keresztelve, és bérmálva, de nem tudnának rávenni. Nem hívőként egyszerűen nonszensz számomra, hogy az emebr templomban esküdjön. Színészkedés, megjátszás, kamu .
Aktív témák
- LianLi SL120 LCD Wireless 3as ventilátor szettek vezérlővel eladóak (fekete/fehér)
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR5 5600MHz CL40
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Gari 2027.03.11 -ig - Eladó!
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest