Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Gondolom megmaradt abból az időből, mikor még volt úttörőjegy
mikor még a tarjáni mozi sem Apolló mozi volt, hanem November 7 filmszínház... milyen más a csengése is mi? 
Juteszembe, azt álmodtam, hogy egy bulin, vagy rendezvényen, vagy eőadáson, vagy valami hasonlón beszélgettem egy lánnyal, aki természetesen a barátjával volt ott, és egész hosszú kis este volt(vagy nem is este?) és a végén valami olyasmi volt a konklúziója a csajnak, miközben az ölemben ült szemből(?) hogy őszerinte a nők 90%-a nagyon jól járna velem. Majd miután mondtam neki hogy ezt idősebbektől hallottam, jó lenne fiatalabbaktól is, akkor mondta hogy szerinte nagyon jó parti lennék, és aki nem így gondolja az hülye..aztán én ezen elcsodálkoztam, majd megkérdeztem, hogy nem gáz a barátja előtt, hogy itt ül az ölemben, és épp simogatom a fenekét? mire mondta, hogy ő azt komolyan gondolta amit mondott, de mostmár lassan készülődik, mert mennek ők is haza..ekkor szétnéztem, és láttam hogy az emberek nagy része szedelőzködik, és valóban megy el, majd a csaj is a barátjával kézenfogva elköszönt tőlem, én meg ottmaradtam, és mire elkezdtem agyalni hogy most akkor mivan? addigra pont felébredtem...
Ki érti ezt..
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Ford topik
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mikor még a tarjáni mozi sem Apolló mozi volt, hanem November 7 filmszínház... milyen más a csengése is mi? 
Ki érti ezt..