Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz fokukac #37128 üzenetére

Gondolom megmaradt abból az időből, mikor még volt úttörőjegy ;] mikor még a tarjáni mozi sem Apolló mozi volt, hanem November 7 filmszínház... milyen más a csengése is mi? :D

Juteszembe, azt álmodtam, hogy egy bulin, vagy rendezvényen, vagy eőadáson, vagy valami hasonlón beszélgettem egy lánnyal, aki természetesen a barátjával volt ott, és egész hosszú kis este volt(vagy nem is este?) és a végén valami olyasmi volt a konklúziója a csajnak, miközben az ölemben ült szemből(?) hogy őszerinte a nők 90%-a nagyon jól járna velem. Majd miután mondtam neki hogy ezt idősebbektől hallottam, jó lenne fiatalabbaktól is, akkor mondta hogy szerinte nagyon jó parti lennék, és aki nem így gondolja az hülye..aztán én ezen elcsodálkoztam, majd megkérdeztem, hogy nem gáz a barátja előtt, hogy itt ül az ölemben, és épp simogatom a fenekét? mire mondta, hogy ő azt komolyan gondolta amit mondott, de mostmár lassan készülődik, mert mennek ők is haza..ekkor szétnéztem, és láttam hogy az emberek nagy része szedelőzködik, és valóban megy el, majd a csaj is a barátjával kézenfogva elköszönt tőlem, én meg ottmaradtam, és mire elkezdtem agyalni hogy most akkor mivan? addigra pont felébredtem... :F Ki érti ezt..

Aktív témák