Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát elvileg 2 napig, max 3, de hát az valami 60 kilós alanyra van tervezve. Mondjuk szerintem akkor segít igazán, ha az elején szeded be, ha már kiteljesedett, akkor már nem sokat ér

RoyalFlush@ Most sajnos egyedül - illetve itthon egyedül -. Anno legutolsó komoly barátnémmal úgy aludtunk, hogy volt egy takaró balra tőlem, egy rajtam, egy köztünk, egy asszonykán, egy meg jobbra mellette. Így elkerülhető volt az, hogy az éjszaka közepén takarót keressen - én ugyanis arra, hogy "Nyussziii... elvetted a takarómat...."-ra az életben fel nem ébredek
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest