Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Whaskes
üzenetére
kérem a fejemre a bárdot, meg engedélyt meghunyászkodni.
érdekes, miért nem feltételezi senki, hogy freeware, amit kaptam? kapásból warez? hol mondtam én ilyet? 
bolondember: mit hozzak? a gépemet, vagy a külső vinyót?
a vinyót amúgy is meg kellene nézetnem, be kellene dugni egy asztali gépbe és Everest-tel vagy HDSentinel-lel report-ot készíteni - csak hogy nyugodt szívvel adhassak pirospöttyöt az eladónak a phmegbízhatósági adatbázisba. (nem néz ki úgy, hogy gond lenne a cuccal, de addig nem tom 100%-osan.)# 18678: dehogy zavar, szerintem a nálam lévő kupit senki és semmi nem tudja űberelni.
de nem muszáj egyébként, hétvégén eljutok haverhoz. (vasárnap, de jó lesz... céges buli után másnaposan...)
Aktív témák
- WD My Cloud NAS
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Napelem
- Kés topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
érdekes, miért nem feltételezi senki, hogy freeware, amit kaptam? kapásból warez? hol mondtam én ilyet? 
a vinyót amúgy is meg kellene nézetnem, be kellene dugni egy asztali gépbe és Everest-tel vagy HDSentinel-lel report-ot készíteni - csak hogy nyugodt szívvel adhassak pirospöttyöt az eladónak a phmegbízhatósági adatbázisba. (nem néz ki úgy, hogy gond lenne a cuccal, de addig nem tom 100%-osan.)
de nem muszáj egyébként, hétvégén eljutok haverhoz. (vasárnap, de jó lesz... céges buli után másnaposan...)