Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz venember83 #11464 üzenetére

Nekem pár éve(kb 7) lett egy mandulatályogom, amit a háziorvos rosszul diagnosztizált, és már majdnem szájzáram lett, mire a gégészetre felrohanva megmondták hogy hát ez mi is volna. Rögtön ottfogtak, mondták hogy fel kell nyitni, stb, kész lettem idegileg. Tudni kell, hogy nekem annyira érzékeny a garatreflexem, hogy ha valaki más a nyelvemhez nyúl, mondjuk doki a fanyalókával, már képes vagyok leokádni. Erreföl még ott elemezték tanuló dokinénivel, meg jött vagy 4 asszisztens, meg a főorvos, szóval kellően elkezdtem izgulni. Kérdezték ettem-e már, mondom nem. Na, akkor száj kinyit(szájzár az kutya egy dolog) kicsit kifeszegették, aztán fanyalóka be, mondom akkor rókakoma gyereki, de nem volt bennem kaja. A doki látta hogy nem egyszerű, úgyhogy jó sok lidokaint nyomott a torkomba, de azt mondta, hogy erős a garatreflexem, bajos lesz. Aztán már attól öklendztem, mikor belesprézett. Kicsit zsibbadt, aztán elővették a sápasztót(én így hívtam a 20 centi hosszú injekcióstűt) és mondta, hogy ez az érzéstelenítő. Benyomta, de nemtom hogy tudta megoldani, mert én közben összevissza hörögtem, meg büfögtem a semmit :) Aztán kezdett hatni. De mikor a 20 centis szikével elkezdett matatni, akkor már izzadtam, sírtam, minden volt. Aztán a két bevágás után még egy 20centis csipesszel szétfeszegette a sebszéleket, hogy kitisztuljon, amit minden nap megismételtek, és készen is voltunk. Hát köpni-nyelni nem tudtam egy napig. Ott b.szták el, hogy egyik reggel előbb adtak kaját, mint ahogy a tágítás volt. A dokit le kellett mosdatni utána. A hajnali 4-kor seggbeszuri se volt vidám, egy óráig remegtem tőle, meg a napi 3 infúzió, főleg az egyik, amire azt mondták hogy ez egy nagy adag vénás injekció, amitől én már hulla lettem, de kiderült hogy infúzióba nyomják, nem a vénámba. És olyan volt, hogy beletolták a csőbe, és ahogy ment be, a mellkasomban meg áradt szét a forróság, ami állítólag a gyógyulás jele volt. Négy napot voltam bent, még a felújítás előtti kórházrészlegen, de nem kedveltem meg a kórházat.

Aktív témák