Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nekem pár éve(kb 7) lett egy mandulatályogom, amit a háziorvos rosszul diagnosztizált, és már majdnem szájzáram lett, mire a gégészetre felrohanva megmondták hogy hát ez mi is volna. Rögtön ottfogtak, mondták hogy fel kell nyitni, stb, kész lettem idegileg. Tudni kell, hogy nekem annyira érzékeny a garatreflexem, hogy ha valaki más a nyelvemhez nyúl, mondjuk doki a fanyalókával, már képes vagyok leokádni. Erreföl még ott elemezték tanuló dokinénivel, meg jött vagy 4 asszisztens, meg a főorvos, szóval kellően elkezdtem izgulni. Kérdezték ettem-e már, mondom nem. Na, akkor száj kinyit(szájzár az kutya egy dolog) kicsit kifeszegették, aztán fanyalóka be, mondom akkor rókakoma gyereki, de nem volt bennem kaja. A doki látta hogy nem egyszerű, úgyhogy jó sok lidokaint nyomott a torkomba, de azt mondta, hogy erős a garatreflexem, bajos lesz. Aztán már attól öklendztem, mikor belesprézett. Kicsit zsibbadt, aztán elővették a sápasztót(én így hívtam a 20 centi hosszú injekcióstűt) és mondta, hogy ez az érzéstelenítő. Benyomta, de nemtom hogy tudta megoldani, mert én közben összevissza hörögtem, meg büfögtem a semmit
Aztán kezdett hatni. De mikor a 20 centis szikével elkezdett matatni, akkor már izzadtam, sírtam, minden volt. Aztán a két bevágás után még egy 20centis csipesszel szétfeszegette a sebszéleket, hogy kitisztuljon, amit minden nap megismételtek, és készen is voltunk. Hát köpni-nyelni nem tudtam egy napig. Ott b.szták el, hogy egyik reggel előbb adtak kaját, mint ahogy a tágítás volt. A dokit le kellett mosdatni utána. A hajnali 4-kor seggbeszuri se volt vidám, egy óráig remegtem tőle, meg a napi 3 infúzió, főleg az egyik, amire azt mondták hogy ez egy nagy adag vénás injekció, amitől én már hulla lettem, de kiderült hogy infúzióba nyomják, nem a vénámba. És olyan volt, hogy beletolták a csőbe, és ahogy ment be, a mellkasomban meg áradt szét a forróság, ami állítólag a gyógyulás jele volt. Négy napot voltam bent, még a felújítás előtti kórházrészlegen, de nem kedveltem meg a kórházat.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Classic / Xbox 360
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán kezdett hatni. De mikor a 20 centis szikével elkezdett matatni, akkor már izzadtam, sírtam, minden volt. Aztán a két bevágás után még egy 20centis csipesszel szétfeszegette a sebszéleket, hogy kitisztuljon, amit minden nap megismételtek, és készen is voltunk. Hát köpni-nyelni nem tudtam egy napig. Ott b.szták el, hogy egyik reggel előbb adtak kaját, mint ahogy a tágítás volt. A dokit le kellett mosdatni utána. A hajnali 4-kor seggbeszuri se volt vidám, egy óráig remegtem tőle, meg a napi 3 infúzió, főleg az egyik, amire azt mondták hogy ez egy nagy adag vénás injekció, amitől én már hulla lettem, de kiderült hogy infúzióba nyomják, nem a vénámba. És olyan volt, hogy beletolták a csőbe, és ahogy ment be, a mellkasomban meg áradt szét a forróság, ami állítólag a gyógyulás jele volt. Négy napot voltam bent, még a felújítás előtti kórházrészlegen, de nem kedveltem meg a kórházat.