Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
JÓ Reggelt, vanmá
.Gondoltam ideje megtörni a csendet, 6 óra alvás bőven elég egy embernek. Figyelembevéve azt, hogy én se aludtam többet.Ha nekem elég akkor mindenkinek 
-
BlacKSouL
addikt
Éééés, igenigenigen...sikerül éjfél előtt lefeküdni!!

Pá -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
hö, hogy megugrott a lekérések száma

mod:sok türelmetlen nép

mod2: mostmár lehet leselekedni. Türelmetlen bagázs
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bocs, a link nem ér semmit, mert priviben küldte. Csak most esett le, amikor megnéztem. Kicsit fáradt vagyok, azt hiszem.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
zöldteát szeretem, kíváncsiságból megkóstoltam. még jó, hogy alul volt, így nem kellett kidobnom az egész fagyit. nagyonrossz..
vladi: ímélben azért elküldhetnéd, ha megvan még, mert engem érdekel. -
FehérHolló
veterán
Olvastam már előtte is. Nem szeretek úgy beleugatni valamibe, hogy halvány lövésem nincs, hogy miről van szó.
Zöldteás fagyit viszont még nem tudom, hogy miért ne szabadna enni szerinted. Az más kérdés, hogy ilyen divatnevű fagyit meg sem kóstolnék önszántamból.
[link]
[Szerkesztve] -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez a hely speciel a rákóczi ferenc út volt
amúgy fagyiztunk, meg sétáltunk egy kört, de az előzményeket az előző oldalon elolvashatod.. tényleg nemnormális a srác
. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
tudom, én csak reménykedek
a mai meglepően könnyű volt. szóval sikeres nap ez.. most este még összefutottam osztálytársammal is, és sikerült meggyőznöm a videokártyáról.. pedig ő teljesen hülye -
válasz
FehérHolló
üzenetére

Egyszerűen nem vagyok fáradt. Izgulni nem izgulok egymás után. Az elmondottak alapján az emelt magyar nem volt nehéz, arra számítok, hogy az emelt matek sem lesz az
De azért legkésőbb, olyan fél 12 fele lefekszem. A mai napra is esett egy tanulság: ne egyetek zöldteás fagyit. -
Winner_hun
félisten
Na akkor. Ez nem popup (vagyis azt hiszem, mert az egy új ablakban nyílik meg) ez meg új fülön nyílt meg, amúgy popupjaim nem igen vannak.
Igen, ff![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/ff_imadat.gif)
mod:
Najó, agyam má nem fog, biztos pupup (mi más lenne)
pupup, nem popup
Először mind két szónál (eredeti, nem módosított hsz) pupupot írtam, módosítottam. Itt meghagytam. Teccik

[Szerkesztve] -
válasz
parandroid
üzenetére
unknown, még nem próbáltam.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link]
Te asszem firefox párti vagy, ez meg ie alapú, de szerintem a legjobb. egy popup nem ugrott még fel, a füleket meg sokkal egyszerűbb használni, mint ff-ban. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
maxthont kell használni
-
Winner_hun
félisten
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sssszzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssszzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mindjárt kimenekülök a világból.
Erre idejövök, nézem, kaptam privátot. Bejön ez a nyomorult hirdetés: [link] http://panel.gemius.hu/d.php
Le lehet valahogy tiltani az ilyen popupost szerencsétlen hirdetéseket? Leszarom hogy pénz ebbe meg abba, ez (most) már nekem is sok.
Grrrrrrrrrrrrrrr![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/woooooo.gif)
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/lelepes.gif)
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/gepneszeneked.gif)
-
-
törölt tag
kár h a miénk olyan snassz volt. nekem is tetszenek ezek poénos tablók,mondjuk a magyar th-s idézetes azért az nagyon gáz

[link]
Ja és ki ne hagyjam az Oltári srácokat
[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
[link]
most azon gondolkodom, hogy sírjak-e vagy nevessek...
szerk: asszem
[Szerkesztve] -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ezt próbálom, de amugyis egy teljesen begyepesedett fasz... ha nem kérdezem meg milyen gépet akar beújítani, akkor vagy 40k-val drágábbér vett volna szart...
most linkeltem neki a logoutos cikked a memóriákról.. talán meggyőzi..
ha nem, akkor leszarom
Bandus üzenete:
ha ezek után se a jobbat veszed, az a te dolgod én megtettem mindent h felvilágosítsalak
[a=1][c=8]....:::: WyZaRd::::....[/c][/a=4] üzenete:
akkoris az 512-es jön be de majd még megfontolom
hát ez no comment
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
amikor 2 születésnapja van az embernek [link]
-
próbálok segíteni osztálytársamnak gépvásárlásban
radeon x1950pro 512mb vs x1950xt 256mb gddr3
egyedül csak aért akarok 256-os kártyát venni mert 256-os
jobban hangzik h 512-es kártya
normális az ilyen?
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
nem, mindig ajánlott elsőbbségiként szoktam a cuccaimat feladni... és akkor se 505. a 280-ban valóban tévedtem, volt már 390 is, de akkor igen szép súlya volt a cuccnak. volt most postai áremelkedés?
amúgy nem úgy ismerlek, mint aki potyasört visszautasít... de ha nem, hát nem
-
törölt tag
[link]
ez miez? valakinek van tapasztalata vele? -
AMD Power
titán
Szolizás után meddig nem szabad fürdeni? 1 óra?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
ajanlva, elsobbsegivel ment (gondolom te az ajanlott reszt hagytad ki)
emiatt nem logsz plusz sorrel, a postazas koltseget betudom a sajat hulyesegemnek (ugye itthonhagytam, mikor lejottel kecsora)
azert kellett az ajanlott, mer' nem bizok a postaban es igy visszakovetheto, hogy hol tevedt el a cucc -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Így jár,aki türelmetlen
Az újdonságok árai két hónap alatt simán eshetnek 30%-ot. Én az s5600-asom 68k-ba került, mostmeg 42k-ért hozzádvágják.. Szerintem érdemesebb várni ezekkel néhány hónapot 
a 180k-ra azért értettem, hogy nagyonsok, mert annyiért már r1-t is lehet kapni, ami tudásban, képminőségben, azért megelőzi az s5-t.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
telefonhoz nem kell aram (vezetekeshez sem)
-
kraftxld
félisten
Mindennemű politikai fennhang nélkül:
Fősulis nappali tagozatos vagyok, 35km-ről járok be suliba, eddig a buszbérletem 2780Ft volt most 6830Ft. -
-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Egy csacsi? Viccelsz?
-
Móci
addikt
Tüdőszűrés? Én így voltam tavaly nyáron a szemészettel. Vagyis: szar egy hely.
Majd 1 órát üldögéltem, majd beszéltem az ott ülő népekkel, hogy had menjek már előre, vissza kellene érni a munkába. Bele is mentek. Kijön a doki, odamegyek, mondom mi a helyzet. Erre ő: ez nem így megy, hiszen maga előtt voltak, vár még amennyit kell, stb.
Ejha. Kár, hogy ki volt írva: NEM érkezési sorrendben hívják be a betegeket.
De én megértem, a nyugdíjasok biztos sietnek, hiszen lekésik a kedvenc sorozatukat, vagy a csirkefarhát akciót. Nyomós okok, kérem.
Egy kiadós, félhangos káromkodás után inkább elmentem a csoda rendelésről.
Elvégre én sajnos nem érten rá annyira...
Most el sem mernék menni, ki tudja mennyi pénzt húznak le az emberről?
Az ajtón papír helyett egy ezrest kell majd bedobni, dedikálva. Aki többet dob, az jobb ellátást kap. A tízezres már vip kategória, ott már masszőrlányok és valami hideg üdítő is jár. Ja és a garantált, normális színvonalú ellátás, és a gyógyulás esélye.
Lehet a székért is elkérik a pénzt? Vagy esetleg helyjegy lesz, mint az ic-n? Az nem lenne rossz, az ablak mellé egy nem dohányzó rendel... -
C4mp3r
addikt
Emberek, de szar ez a tüdőszűrés. Odamegyek 8-ra, erre most érek haza. Meg nem mondom, hogy mennyien voltak, de tele volt az épület.
Még jó, hogy nem sűrűn kell menni.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Tippelek úgy 150-180k körül, de lehet hogy 150 alá beszorítják valahogy. A Digic III nemtom az arcfelismerésen kívül tud-e bármi újat, illetve azt sejtem, hogy a nagyobb kijelző jobban eszi az akksikat. Az hogy az érzékelő továbbra is kicsi, és a háború már 8MP-nél tart, az nem nagyon tesz jót a képeknek, az új processzor feladata a nagy felbontás-kis lapka probléma feldolgozása lesz szinte végig. A vakupapucs egy dicséretes dolog, bár én speciel nem biztos hogy kihasználnám. Szóval nemtom megérné-e váltani. Inkább annak jó, aki újként veszi, és a konkurrensekkel hasonlítja össze, nem az S3-al.
-
alitak
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem idén van, bár nálunk már megvolt az írásbeli. Holnap viszont megyek Győrbe matekot írni. Aztán május 21-én kezdődik a fosás: jön a szóbeli

-
Racecam
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Nem tudom, de úgy sem rossz!

BlacKSouL: Nekem is feltűnt az S4 hiánya. Én inkább az árára lennék kiváncsi. Annál is inkább, mivel nagy újdonságokat nem tud az S3-hoz képest (szinte semmit).
Félek, hogy mivel ez a legfrisseb modell, kedetben eléggé felül lesz árazva.
u.i.: Olyan weboldalakra én még véletlenül sem klikkelek, így nem venném észre, ha nem nyílnának meg.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Jaja, én is most olvasom...
Lehet hogy eladom az S3-at
Az a baj, hogy sok pénz ráfizetéssel nem olyan sokkal kapnék többet, bár ezt csak a részletes tesztek után merném kijelenteni. Nemtom egyébként az S4 hova lett? Biztos le van védve már.
Más: Miért nem tudom megnyitni ezeket..pontosabban nem nyílnak meg: [link] .. A másik már megnyílik
[link] Eddig ez sem nyílódott.. -
(Kolombusz)
veterán
Jövőre hogy fogok fosni ilyenkor.
Ma kezdik az érettségiket.
Sok sikert mindenkinek!
Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Logitech z5500 5.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
a saját szalagavatómon is csak azért votlam h megtűzzenek

Még jó, hogy nem sűrűn kell menni.