Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
bobsys
veterán
Robogót elhoztad ?
Nekem ma 3 dvd-d sikeült igy korán reggel a kómázás közben megírni.
Mindjárt irány egy Pomáz-Üllői út-Kőbánya-Örkény-Pomáz útvonal. Tudom, tudom janoska sajnálod, de most nélkülöznöd kell délelőtt. Megpróbálom megpörgetni a dolgokat és ha minden jól megy kora du. haza is érek. És nem fáj már a hasam, tegnap picit rádolgoztam. Yeah
Speed(R): vazze, most mész aludni? hjaj, dejó is volt diáknak lenni. Csupa, móka, kacagás
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
nabazeg.. itt is világos van, jóvan?.. miért is ne?
tudatom olyan, mint a békebeli örömházakban iparkodó cirka ötvenes hölgyemégyek legnemesb testrés(z)ei, röviden: tág, ebbe minden, még a felkelő/tomboló nap japanoid sugara is belefér
bal kezemben sör, jobbomban jobbom, hávájvan
na egs, megmittomén :D
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Nah tessek, megoltem a topikot. Happy?
-
EQMontoya
veterán
mi eza kihaltság?

-
-
alitak
senior tag
Na bazz, eljovok Komarombol Szekelyudvarhelyre, orszagos diakszinjatszo fesztival, vagy miapicsa, erre mi az elso dolgunk? Berelunk autot. Azert ez a Dacia Logan nem a legjobb, de a 180at bevagtam vele. Kezifek jelentem jol funkcional.

Erdekes hely ez itt azert. Sok a rendor, es minden keresztezodesnel stop tabla, valamit valamelyik iranyban tiltotabla. Olyan nehez volt eljutni nem tul messzire autoval, de mar egesz jol kiigazodom. Erdekes lesz a kov. par nap. -
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Még szép, hogy egyél. A sütiből sosem lehet sok.
Egyébként én sem a VGA-s totyikokak bújom, csak néha láttam - a 100-as toplistát frissítgetve -, hogy Kalapácsúr itt van köztünk. Ezért nem is aggódtam nagyon mivel, ha játszani, meg tuningolni van ereje, nagy baj nem lehet.
Úgy látom intéznem kell neked egy csini nővérkét.
Kiskocka: Bizony, már kezdenek feledésbe merülni, gaztetteid.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Látszik hogy jó régen jártam erre. A 38-as off topic szinte ki is maradt az életemből.

-
BlacKSouL
addikt
Láthattam, de nem láttam, mert nem jártam arrafelé, nem nagyon fogom egyelőre lecserélni a kártyám, ezért nem is járok olyan totyikban mostanság. Meg rád kellett fognom, mert mikor kérdtem akkor mondtad, csak valahogy mindig elfelejtettem visszakérdezni, hogy mit értesz az alatt amit írtál, de most már kezd összeállni a kép.
Bár a mai nap gyilok volt melóban, azért két sörrel kúrálgattam a lelki traumákat. Meg a megfázásom is. A köhögéstől már nagyon fáj a szemem, olyan mintha mindig ki akarna durranni a helyéről.
...Na, eszembe jutott, hogy semmi édeset nem ettem még ma.
Pedig ez nem rám vall. De ilyen későn vétek bármibe belekezdeni, a sörben úgyis volt szénhidrát. Bár a cukorszintet meg nem árt fenntartani. Egyek még sütit? 
Na, egy kicsit. Csak az 'ízi kedvié'
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
kinek szóttá be?

-
(Kolombusz)
veterán
Hmm, kaptam tegnap reggel 6-kor egy jelszóemlékeztetőt a ph-tól, pedig nem kértem.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én meg e-mail, meg ph pü-ben szoktam kommunikálni. mivel a baráti köröm jelentős része ph-s, ezért ez utóbbi a gyakoribb. de a telszámom se titkos, szerencsére azon ritkán keresnek.
-
BlacKSouL
addikt
Öcsém, király volt Simonyi úr az űrben. Nagyon csini volt ahogy átszáguldott fölöttünk.
Látta valaki rajtam kívül? Vagy ennyire kockult mindenki, hogy nem bírtatok 5 percre elszakadni a géptől?
Igazából csak egy nagyon fényes nagyon gyorsan mozgó pont látszott, fotózni kár is volt, bár megpróbáltam, meg vidijót is lőttem róla de nemigen lett az igazi, majd mindjárt visszanézem. Azért szerintem szép pillanat volt...
Aki elszalasztotta volna, az még holnap megnézheti:
''Április 13-án az Alpok Mont Blanc Zugspitze Salzburg Dél-Csehország Brno Znojmo Magas-Tátra Krakkó Kijev vonal fölött repül. Hazánkból nézve 20 óra 52 perc körül tűnik fel a nyugati égbolton, 20:55 körül északészaknyugati irányban már 53 fokkal jár a látóhatár fölött (ekkor nagyjából Csehország, Lengyelország és Szlovákia hármas határa környéke fölött repül), majd 20:57 körül keletészakkeleti irányban belép a Föld árnyékába.'' -
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hehe...muszaj nekik...foutcan leallna a forgalom, ott lincseles lenne
-
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
lerobbant egy villamos
es? -
ToBeY
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Szerintem valamelyik fotós topicba, biztos tudnának segíteni neked.
-
burgatshow
veterán
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy a Terror Házába a fényképezéshez kell-e speciális jegy, vagy nyugodtan fényképezhetek majd a normál diákjegyemmel?
Köszi előre is, az infó jó lenne, ha gyorsan jönne, mert a hivatalos oldalán nem tesznek róla említést és holnap már megyek.
Amúgy mizu? Rég voltam erre.
-
Skipp
senior tag
Örülök neki, hogy ennyire szeret a Zinternet (vagy bármi más), hogy ma kaptam meg egy 2 napja elküldött levelet, hogy ma hol kellene lennem... Ösztöndíj és karrier programról van szó, bár még csak elsős vagyok, szívesen meghallgattam volna, főleg úgy, kötelező volt megjelennem... : (
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
nimá, új topik
nanembaj.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó kis írás..

NG: Jó reggelt kívánok, ébredni kéne már! Ooooooooo...
-
BlacKSouL
addikt
Jajjdejó. Mióta be tudok kukkantani melóból is, azóta olyan szép nagyokat hallgattok így napközt..

-
PazsitZ
addikt
Most nézem nem is kell már sok és meglesz a 100000. tag
. A múltkor mikor ránéztem még csak 99000 volt már 99661.
Dulva!
-
supesz
aktív tag
!de régen voltam itt! jó reggelt!
-
BlacKSouL
addikt
Bumm... mindenki dolgozik?

-
BlacKSouL
addikt
De, csak nem a hagyományos emesenen, hanem a webes ebuddy.com-al nyomom, ahhoz nem kell telepíteni. Bár lehetne is, mert gizdai jogokat kaptam, de mindegy.
Szolgáltató vagyunk, de én valahogy rettenetes sebességeket kapok, vagy csak a gépem lassú hozzá. Na majd mindjárt lemérem...
...[link] Hát, akkor alighanem csak a gépem lassú hozzá
Na és a doktorbácsinak nem kell asszisztens? De. Ok, szólhatok az első betegnek?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Köhögök, taknyos vagyok, olyan a hangom, mintha egy csőbe beszélnék, és a szemem ki akar folyni a helyéről. Végülis mit számít ez ha egész nap ügyfelekkel kell beszélnem telefonon, és egy monitort(CRT) bámulok egész nap...

Vagy ez nem a ''Kiabeteg?'' topik?
csapos: tudok emesenezni, csak néha szar a program, vagy a kapcsolat, és nem látom amit írok, meg be se jön semmi, s úgy nehéz kommmunikálni, bár dél körül már egész használható
Aktív témák
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ne aggódj, leszárad magától ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, megyek aludni 
De Thrawn se vette észre 

![[kép] [kép]](http://thrawn.uw.hu/kocka.gif)

![[kép] [kép]](http://commons.uncyclomedia.org/images/0/0f/Vistalogo.png)