Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Virág? Elavult... Vegyél neki diliboltból egy Fütyimércét és a legnagyobb értéknél tegyél rajta egy szerény megjelölést. (pl azt: eddig érek)

Egyébként nem tudom a vörös rózsánál mi érzékeltetné jobban az általad kívánt cél. De ha már egyediségre törnél: szerezz pipacsot.
Amúgy a vörös rózsa szvsz jó, (esetleg vmi más szín: pl kék). Vagy csak túl konzervatív lennék? -
BlacKSouL
addikt
Mindegy, csak ne vörös rózsa legyen. Az olyan unkreatív. Túl sablonos. Annak az a jelentése, hogy ''akarok tőled valamit, de nem igazán tudok mit adni, mindenki rózsát ad, az bejön, hátha nálad is...''
Próbálj meg egyedi lenni. Nem biztos hogy az legyen, de látszódjon a szándék.
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hány éves vagy hogy ilyeneket tanulsz?

-
(Kolombusz)
veterán
Nah, megatanultam mindent, amit középszinten kémiából a fémek témakörből kérdezhetnek.
Megyek bioszozok.
-
válasz
VladimirR
üzenetére
Születésnapja alkalmából.
Tőle nem akarok semmit, csak őt.. 
kocsmáros úr: alkoholra most nemigazán tudok ránézni, bár leeht egy jéger jót tenne.. kár, hogy annyira antialkesz a család töbi része, hogy pia csak elvétve van itthon...

mod: az ilyen találgatásokat kikérem megamnak, szándékaim most kivételesen teljesen bescületesek..

[Szerkesztve] -
Ti milyen virágot vinnétek egy Kinga nevű lánynak?
-
chop
őstag
[link]
Megfontolando. Reggelente en is olyan vagyok, mint akin atment az uthenger. Ketszer. -
t1
veterán
Mikor lesz a következő totalcar adás nem tudjátok?
-
(Kolombusz)
veterán
Na, mentem tanulni.
Úgy 4 körül jövök. -
t1
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
jó
ha lesz kesem rendelek még egy trabis polót is 
-
Na, helyzetjelentés

Rájöttem, hogy amikor iszok, akkor kényszerűen mindig írok valamit a ph-ra, szóval bocsájtsátok meg nekem hogy ezzel fárasztalak titeket. Most is hulla másnapos vagyok, egyik barátomnál ébredtem fel reggel, alig mertem hazajönni. A hölgyeménnyel most beszéltem, montam neki h meglátogatom, de aztmonta h meggondolja, hogy beenged-e-
. Jól telt ez a húsvét, ma baráti grillezés lesz. Nomeg asszem tényleg szerelmes vagyok
kár, hogy a hölgy annyira nem, de majdcsak lesz valahopgy 
-
Skipp
senior tag
Vallja be, ki volt az, aki +1 órával előrébb állította a gépemen az órát? Indulok egyetemre, erre kb 300m után a telefon mást mutat, mint bent a gép. Fel kellett hívnom anyut, hogy most akkor mennyi is az idő.

User error... Nembaj, ma belefér.
-
PazsitZ
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én régebben olyan hétig, hagytam mindig menni a gépet, játszottam neteztem, videóztam,...
Nagyon ritka volt, hogy amúgy resetálni kellett volna...
Szóval egyébként 168 óra nekem is sűrűn megvolt... -
ToBeY
nagyúr
Röfi a lábosba
[link] -
VladimirR
nagyúr
legjobb
t1: nem kell ehhez egyebkent szerver, nekem is annyit megy a gepem, amennyit kibir frissites letoltes miatti restart nelkul, pedig most mar csak azert van rajta webszerver, hogy ne kelljen folyton feltoltogetnem ha programozok, tesztelek
pl torrent is remek indok, hogy miert hagyhatja valaki ejjelre is bekapcsolva a gepet (engem meg mondjuk mar zavar, ha nem zug, nem szol a winamp - nehezebben alszok el, ha csend van) -
BlacKSouL
addikt
Nincs időm bepostolni semmit...hát komolyanmá'..

-
csapos2
addikt
Hihi, az ikrek akcióban.

-
ngabor2
nagyúr
[link] azoknak, akik azt hangoztatják, hogy a win instabil. azért csak ennyi, mert egy frissítés miatt újra kellett indítani. semmi lassulás nem volt.
amúgy van valami egyéb, ''kultúrált'' módja az uptime megtudásának?
whaskes: memkártyát nehezebb úgy törölni, hogy ne lehessen róla adatot visszaszedni. minden megvan rajta, csak a lámák elől elrejtőzik. -
t1
veterán
Jó reggelt!
Pls nézzétek meg hogy megy-e nálatok a méretgép itt:[link]mert nálam nem megy és így nem tom eldönteni L-es vay Xl-es polot vegyet
-
Kellemes másnapos jóreggelt minden locsolkodó és csak szimplán tegnap berúgó fórumtársnak, új hét új kihívások, nekem pl, hogy valahogy túléljem ezeket a nyüves koránkeléseket

-
piqla
őstag
Vajon ha en rollerrel jarnek oskolaba, kornyezettudatos es szereto emberkent, nagyon gyorsan kopna a cipom talpa?
-
OutsideR
aktív tag
Hővezető pasztával. Körítésnek pedig ramsalátát
-
OutsideR
aktív tag
Mi komoly: 2007 nappal ezelőtt regeltem

-
tbs
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

-
tbs
addikt
Volt itt egy téma, amit egy srác csinált az általa nyomott online magyar tévéadásokkal. Baromira nem találom most... (Nem a wwwitv.com, vagy miaszösz.)
Vki? -
alitak
senior tag
Ejha, kidumáltok a hátam mögött?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bizony én már régóta itt vagyok, csak nem pofázok annyit
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
és 1600 nappal régebben fejlődött ki a humorérzéke, mint Neked

-
neduddki
nagyúr
HI!
Az osszes gepen a mem vissza van veve a leheto leglajara, elsodleges cel a stabilitas, amive incs is nagy gond:- )))
mongyuk kedvensdm abe6II/ben a a iP700/256/100 58 fokor mutat amutao, agyontapogatva meg tok hideg/proci is/:- )))
a sebessegnel tobbet er a stabilitas:- ))) /mongyuk nekem mindig de foleg ebben az esetben mikor jo 90km-val vagyok arebb/
udv
neduddki
mod: TILDY!!!!!!!!!!!!!!!!! PRIVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
(és ezek ott ülnek egymás mellett...)
-
-
Lortech
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Érdekes eredmények. Valami erősen lefojtja, mert a be6-II és bf6 gyak ugyanolyan teljesítménnyel kéne rendelkezzen. Esetleg Biosban memória beállításokat megnézném, vagy Everesttel az effektív sávszélt az alaplap / alaplapnál. Ilyen eredményeket pl 4:3-as FSB: MEM osztó mellett tudnék elképzelni, ahol a tua cerka memóriája 66-on járna.
De a hozzászólások a legjobbak.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
hi!
ma itt se ertettem:- ((( [link], de a be6II es bf6 raadsul meg ugyan az is.
maid atteszem a 733/133-ast a 700/100-as hejjre, hogy ahhoz mit szol?
vegul is tokmind1 latvanyosan gyorsabb a gep:- )))
kar hogy epp most cserelodnek sempronra:- )))
udv
neduddki
mod: raadasul a be6II-ben vannak szarabb, szedett vedetteb ramok, /mind2 100-on meg eppen/
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy a vörös rózsa szvsz jó, (esetleg vmi más szín: pl kék). Vagy csak túl konzervatív lennék?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://polopokol.hu/kiskepek/204.jpg)