- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Nincs cigim, el kéne menni a boltba, de nem igazán akarok elmenni a boltba mert kicsit örülök is neki, hogy legalább ma nem bagózok. De úgy rágyújtranék
. Na most mi legyen?
Este lehet elbüntetek koncertre ott meg úgyis rápukkantok. De este ha megyek nem ihatok mert kocsival mennék, mivel holnap meló.
Mennyi gondom van!
És mennyire érdekelhet ez mindenkit... 
Mod: De az új NIN album egész jó, pedig leállt a cuccal az énekes
!
[Szerkesztve]gyújts rá -1,2 cigi semmit se ér
-
törölt tag
Vagyonvizsgálat
Menekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával.
- Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz?
- Á, dehogy! Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz.
- Na és?
- Hát nekem is saját házam van, az asszonynak is
saját háza van, meg a gyereknek is.
Sürgősen le kell innen lépnünk!
Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkozik a gólyával.
- Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan?
- Nem hallottad? Kiszállt az APEH az erdőbe, vagyonvizsgálatra.
- És akkor mi van?
- Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is,
a gyerekeknek is.
Ezek minket lecsuknak!
Több se kell a gólyának. Fogja a családot és elrepülnek Afrikába.
A pávián épp ejtőzik (építi a kubai típusú kommunizmust).
Látván a gólyák érkezését, nem állja meg, hogy meg ne kérdezze:
- Nem vagytok egy kicsit koraiak az idén?
- Sajnos el kellett gyorsan menekülnünk az erdőből,
mert megszállta az APEH-kommandó.
- És?
- Hát tudod, én évente fél évet vagyok külföldön, sőt, az egész
család fél évet van külföldön. Ezt én soha nem tudnám nekik
megmagyarázni, hogy miből telik nekem.
- Tudod gólya, nekem fáintos lenne ott nálatok, Magyarországon.
- ???
- Nem elég, hogy csupasz a seggem, még vörös is.
-
törölt tag
-
törölt tag
kinek kellenének ilyen betegesen a tablóképek?
a saját szalagavatómon is csak azért votlam h megtűzzenek -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
eddig azt mondtam,nem írom le az egészet megint olvass vissza

-
törölt tag
Csak mert úgy éreztem nem jött le elsőre, hogy itt a punk a pozitív szereplő.

A nevelés és az óvás azért nem teljesen szinonímák. És ha valakit neveltek, az attól még ugyanúgy be tud illeszkedni egy társaságba, hiszen az intelligens társaság nem nézi ki magából azt, aki normálisan tud élni, viselkedni, gondolkodni, stb. Ellenben éreztem már úgy magam, mint nevelt egyén, hogy azért nem tudtam beilleszkedni, mert a társaság többi tagja kicsit kevesebb nevelést, (iránymutatást vagy nevezzük bárhogy) kapott, és az ő stílusukat nem vettem föl, és ezért kívülállónak tekintettek. De ettől függetlenül én úgy érzem hogy minimális intelligenciával rendelkező csoportba bármikor beilleszkedem, és elfogadnak; voltak nekem punk, rokker barátaim is, és nem néztek abszolút kívülállónak csak azért, mert nem volt kilyuggatva az orrom, fülem, szemöldököm, és fekete vagy rikító cuccok helyett vászonnadrág, bőrcipő és vasalt ing volt rajtam.
mod: Önálló véleménye meg igenis legyen egy fiatalnak, de ne úgy, hogy a szülei előtt ő a jókislány/-fiú, amikor meg nem látják akkor ő a város qrvája. És az meg azért elképzelhető szerintem, hogy néha, nagyritkán, kivételes alkalmakkor a szülőnek legyen igaza/hozzon a későbbiekre nézve is megfelelő(bb) döntést.
[Szerkesztve]ebben van valami.Én is voltam olyan helyzetben h tök gáz volt a társaság,legszívesebben az arcukba röhögtem volna. De lehet hogy nem nevelés kérdése a dolog,hanem egymástól vették át a hülye stílus.Bár lehet nevelési kérdés is.nemtom

-
törölt tag
De most tényleg. Mit? 16 évesen még gyerek, akármit is gondol magáról.
Alapvetően híve vagyok annak, hogy a gyerek a saját korlátait találja meg, de mégis mit akar csinálni az éjszaka kellős közepén azok között a fiatalok között, akikkel általában összefutok éjjelente, amikor péntek és szombat este később jövök haza? Ez egy nyomorult vidéki kisváros, de még én is félnék ilyenkor egyedül kóricálni a diszkó közelében tekintetbe véve az egy négyzetméterre jutó agresszíven, alkoholgőztől és falkaszellemtől megbolondítva kolbászoló fiatalkorúak magas száma miatt.
Persze lehet hogy ott nagyfalun kulturáltabban szórakoznak a fiatalok, és ez csak ilyen vidéki virtus, ami itt van.
Amúgy igen, egy előítéletes, prűd, vén fasz vagyok.
pNyilván tapasztalatból beszélsz, nem tudom különben hol laksz,de voltam vidéki szórakozóhelyen ahol tényleg félelmetesek a falu bikái, főleg részegen, ott a csapból is pia folyt.Sajnos ott a kidobóemberek se voltak vmi aktívak, féltették az életüket. Szal ott totális káosz volt

ezért inkább a bp-i szórakozóhelyeket részesítem előnyben. És most egy szóval se mondtam azt hogy a vidéki mulatóhelyek rosszak, mielőtt vki rámtámadna ezzel.nekem azzal az eggyel volt tapasztalatom de elég volt. -
törölt tag
Ha önálló véleménye van és önálló döntéseket hoz, de mindennek ellenére hallgat a szüleire egy olyan dologban, amiről ő másként vélekedik, akkor az már elnyomottságnak számít?
tildy: Éppen erről tanakodtam, hogy mennyire nehéz megtalálni a megoldást arra, hogy a kecske is meg a káposzta is. Érted.
Én ezt egy felnőtt emberre értettem.
persze fiatalon hallgatnia kell a szüleire, de mondjuk akkor is kell hogy legyen egy saját elgondolása a dolgokról.Ha szerinte igazságtalanul kiabálnak vele vagy netalántán pofont kap, tudja már hogy nem volt igazuk.És ne engedje h befolyásolják hogy máárpedig niincs igazad fiam/lányom.
Ez a probléma a hitgyüliseknél is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
16 évesen mi a frászkarikát akarsz te a diszkóban csinálni hajnali kettőkor? A késés pedig egy dolog, nyilván kell legyen egy tűréshatárnak, amíg azt nem feszegetik, és nem csinálnak rendszert belőle, hogy ha apa negyed órát még elnéz, akkor ráérek óra 15-re otthon lenni. De ha arról volt szó, hogy éjfélre otthon van, és hajnali kettőkor esik be részegen és belőve a kedves kis tizenhat éves, akkor bizony a szekrény adja a másodikat. Meg a negyediket, meg a hatodikat is.
Különben meg remélem, hogy leszünk azon a szinten a lányaimmal, hogy képesek leszünk mindezt a szekrény bevonása nélkül is értelmesen megbeszélni.
plol... mit akar vajon csinálni hajnali kettőkor?

Ne is haragudj de ha valaki elmegy bulizni 16 évesen törvényszerű dolog hogy belőve jön haza vagy részegen?az okosabbja kijózanodik mire hazaér
-
törölt tag
Igen
Ezek szerint nem értetted meg a lényeget, vagy nem ismered a viccet. Tehát:
Vonaton utazik egy idős néni, mellette egy fiatal anyuka ölében egy 3 éves gyerekkel. A gyerek folyamatosan rugdossa a nénit. Egy darabig így megy, mikor a néni szól hogy legyen már olyan kedves szóljon rá a gyerekére, mert fáj hogy rugdos. Az anyuka azt mondja, hogy nem szólok rá, hagy csináljon a gyerek amit jól esik, mi a férjemmel szabad szellemben neveljük a gyerekünket. Ekkor a szemben ülő punk feláll, szétkeni a rágót az anyuka homlokán, és azt mondja, hogy ''Tudod b.meg engem is szabad szellemben neveltek'', majd jelez, és leszáll.
Így már érthető a történet? Vagy csak mindenáron bele akartad látni hogy én nem szeretem a punkokat, és biztos ez a sztori is a punk utálatról szól?
Manapság olyan nem nagyon van hogy csak kicsit nevelnek valakit. Vagy igen, vagy nem. És úgy tűnik számomra, hogy akit nevelnek, az később agyon lesz taposva azok által, akiket nem neveltek, nemcsak mert többen vannak, hanem mert azt szokták meg, hogy nekik mindent lehet ami nem tilos. Vagy még azon is túl.most miért írtad le megint ugyanazt?

Egy szóval se akartam bemagyarázni hogy utálod a punkokat,csak egy általános téveszme szerintem.de lehet akár más is.
''Manapság olyan nem nagyon van hogy csak kicsit nevelnek valakit. Vagy igen, vagy nem. És úgy tűnik számomra, hogy akit nevelnek, az később agyon lesz taposva azok által, akiket nem neveltek, nemcsak mert többen vannak, hanem mert azt szokták meg, hogy nekik mindent lehet ami nem tilos. Vagy még azon is túl.''
de épp ezaz, nevelés kérdése az egész.Amúgymeg ha vkit túlságosan óvnak fiatalon,később problémák lesznek a beilleszkedéssel.Akárhova,társaságba,iskolába. -
törölt tag
Akkor egyéniség egy ember ha önállóan hoz döntéseket, mindenről van saját véleménye,nem másokat majmol.És most nem a külsőségekre gondolok,vagy a zenére,mert az más.azt ízlésvilágnak hívják.
persze ez csak a saját véleményem
-
törölt tag
Ismered a viccet, mikor a kisgyerek rugdossa a nénit a buszon, és az anyja nem szól rá, merthogy ők szabad szellemben nevelik, aztán a szmeben ülő punk gyerek leszállás előtt az anyuka homlokán szétkeni a rágóját, és hozzáteszi, hogy ''engem is szabad szellemben neveltek''...
Az meg hogy egyéniség.... nemtom látod-e a képeken mekkora egyéniségek táncolnak teljesen egyedi személyiségjegyeket tükröző ruhákban. Vagy a mai divatirányzatok milyen egyediséget képviselnek, lásd punk, rokker, emo, stb... Ők mind egyéniségnek születnek, csak őket semmilyen szülő nem formálja..
[Szerkesztve]Te magadat egyéniségnek tartod?
az a vicc amit meg mondtál,hát az marha módon közhelyes. én is kitudok találni ilyesmit, szimplán elterjedt a punkról hogy akármit megtesz mert nincs szégyenérzete, vagy ahogy te mondtad szabad szellemben nevelkedik.
ha valakit szabad szellemben nevelnek nem azt jelenti hogy nem nevelik.csak máshogy.mi 2 teljesen más dologról beszélünk. -
törölt tag
hát igen. bár őszintén szólva jobban örülnék neki ha diszkó helyett kocsmába ülnek a barátaival.de ha oda akar járni mert az a menő,mit csináljak?én elsősorban majd a barátja akarok lenni a gyerekemnek,és nem az anyja
-
törölt tag
Régen az 50 és a 20 évesek közt volt a generációs szakadék, ma meg már a 25 és a 15 köztieknél. Látom a Moore törvény szerint csökken a csíkszélesség ebben is
Csak az a gond, hogy ezeknek a szüleiket qrvára nem érdekli, hogy mit csinál a gyerek, csinálja csak, megteheti, demokrácia van vagymi.Soha ne fojtsd el a gyereked.Nem szabad ráerőszakolni semmit,különben megfog utálni és aztán próbálhatod magyarázni neki,hogy csak érte tetted.Ő erre sose fog rájönni szal az egészet feleslegesen csináltad.
Több helyen láttam azt hogy a gyereket a szülő formálja,pedig minden ember egy egyéniségnek születik -
törölt tag
Dehogynem ,tudták hova megyek. Ha megkértem apukámat még el is jött értem kocsival éjszaka
.Féltettek,de soha nem annyira hogy nem engedtek sehova,mindig megbíztak bennem. Talán korán kezdtem el szórakozni,de legalább hamarabb beleuntam. Ha viszont vkit 18 évesen engednek el először akkor tuti oda mondjuk úgy 5 év,mert azalatt kipróbál mindent egyszerre -
törölt tag
Ezek tipikusan a ''több f@szt mint kilincset'' kategóriába tartoznak. Vagy már érvényes rájuk, vagy szeretnék hogy az legyen.
Fiatal? Semmit nem kezdhetsz elég korán, ha reális esély van rá, hogy statisztika legyél a rendőrségi krónikákban, ahol a bedrogozott bepiált apuciautós faszagyerek elvitte a csajait döngetni a verdával, és az a kurva kanyar nem egyenesedett ki 180-nál, és a szaros Audi szpészfrém pofátlanul kettészakadt.
Szóval mielőbb túlesni mindenen, nem divat már öregen meghalni.
mod: Hősök tere nekem sajna kiesik úgy 120 km-nyit
[Szerkesztve]inkább a probléma sztem az,hogy azt hiszik ha lengetik a seggüket vmiféle istennők lesznek mivel körbetaperolják őket,vagy lefektetik.
Csak azt nem akarják látni h a pasik szinte akárkit megdugnak
Különben meg nem érdekli őket a pasik autója,mivel nem is gondolnak a jövőre 14 évesen.pusztán azért érdekli őket h a többi ribancos csaj előtt menőzzenek h egy hétig abban az autóban kefélt Márióval. -
törölt tag
sztem semmivel. én is 13 voltam mikor először kezdtem járni diszkóba, a szüleim meg megkérdezték mikor hazamentem hogy.na?táncoltál?

De én ilyenre nem emlékszem h egy bugyiban táncolt volna bárki, vagy melltartóban.Pedig az E-klub volt. -
törölt tag
Hja, mostanában mindig csak a gombot nyomom meg a liftben

Mondom én hogy nem itthon kell próbálkozni.
Egyébként ugyanott tartok, mint tegnap, hogy kihalt a város, mindenki otthon ül a valagán, semmi program, semmi műsor, majális, vagy valami...Szívesen lementem volna a térre emberek közé, meg hogy egy kicsit kikapcsolódjak, erre semmi. Kémeim járják a várost, és jelentik, hogy atomkatasztrófa után is több ember lézengene. Régen valahogy nem így volt. Ok hogy én is öregszem, de szeretném ha lenne valami élet ebben a kiba.. brált városban. Mért jó otthon ülni és a flakat, a tévét, meg a szgépet bámulni? Ezt hétköznap nem lehet? Ha már van 1-2 nap mikor mást lehet csinálni mint munkanapokon, akkor miért érzik úgy az emberek, hogy jobb semmit nem csinálni, és a seggünket laposítani?? Kezdek kiábrándulni az emberi fajból. Ezekszerint én lógok ki a sorból? Az átlagember sorsa és életcélja a punnyadás, én meg másik galaxisból jöttem hogy szeretnék kicsit aktívabban pihenni, mintha élnék? Hát holnap már ott lesz a punnyadási lehetőség, lehet menni melóba. Nem értem na.

menj ki a hősök terére,ott van majális
-
törölt tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Új, kibontott állapotban 100% akkumulátor (0 ciklus)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nagyon
. Na most mi legyen?
És mennyire érdekelhet ez mindenkit...
!
a saját szalagavatómon is csak azért votlam h megtűzzenek
ez tényleg idegölő különben

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)