- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem is 25 fok körüli hőmérséklet tök normális.Nyáron a légkondi 24-26C fokra van állítva mikor dög meleg van kint.
-
(Kolombusz)
veterán
...de higgyétek el nem jó ha nagyobb a hőmérsékletkülönbség a kinti és a benti levegő között. Nem esik jól kilépni sem, mert megcsap a meleg, és nem esik jól hazajönni sem, könnyen meg lehet fázni.
ezt maradektalanul elhiszem, csak nekem pl mar egy melegebb tavaszi esten minden bajom van az elalvassal, ezert kerdem (bar lehet, ehhez is hozza kell csak szokni)Én is max 20-21ig tudok kellemesen elaludni, de inkább 18 fok, amit szeretek.
Nyáron ez nem kivitelezhető, dorgolódok is mindig jó sokat. -
bobsys
veterán
tegnap este lejöttem dunaújvárosba, ma reggel 8tól már delphin ülök, természetesen a megbeszélt nem rugunk be nem jött össze nekem sikerült egy picit, keveset aludtam és vagy este 6ig lesznek óráim
-
PazsitZ
addikt
Este hazajöttem koncertről [link], természetesen telenyomtam magam koffeinnel kávé, kóla, és nem elég, hogy emiatt nem tudnék aludni, még a kutyánk is megőrült és hajnal 5-ig egyfolytába ugatott
.
Szóval picit fáradt vagyok.
Amúgy a koncert jó volt, bár -mivel, hogy kocsival mentem- így piálás nélkül nem az igazi
.
És egy kis reklám, haverék zenekara, most nyertek egy tehetségkutatót: [link]
-
tildy
nagyúr
A légkondi is 26°C-ra van állítva állandóan, lehet aludni normálisan, bár nekem nincs szükségem rá. (I don't need sleep, I power nap!) Így első hallásra lehet, hogy melegnek tűnik, sokan azt mondanák kb. 22°C a normális szobahőmérséklet, de higgyétek el nem jó ha nagyobb a hőmérsékletkülönbség a kinti és a benti levegő között. Nem esik jól kilépni sem, mert megcsap a meleg, és nem esik jól hazajönni sem, könnyen meg lehet fázni.
Egyszerű a megoldás: Nem kell kimenni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként inkább csapjon meg a meleg, ha kimegyek, minthogy izzadtságcseppek csurogjanak a ruhám alatt...
Normális alvós szobahőmérséklet meg kb 20 fok. Látom vladi is sokallja a 26ot... -
Racecam
nagyúr
...de higgyétek el nem jó ha nagyobb a hőmérsékletkülönbség a kinti és a benti levegő között. Nem esik jól kilépni sem, mert megcsap a meleg, és nem esik jól hazajönni sem, könnyen meg lehet fázni.
ezt maradektalanul elhiszem, csak nekem pl mar egy melegebb tavaszi esten minden bajom van az elalvassal, ezert kerdem (bar lehet, ehhez is hozza kell csak szokni)Ugyanezt elmondhatom én is. Annyi különbséggel, hogy mivel én éjszaka is dolgozom, ezért nappali alvásra is szükségem lenne, ami végképp nem megy, ha egy kicsit is meleg van. (Ezért van légkondi a szobámban.)
Utálom a meleget.
(Kivéve, ha éppen a Balaton partján henyélek.) -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
A légkondi is 26°C-ra van állítva állandóan, lehet aludni normálisan, bár nekem nincs szükségem rá. (I don't need sleep, I power nap!) Így első hallásra lehet, hogy melegnek tűnik, sokan azt mondanák kb. 22°C a normális szobahőmérséklet, de higgyétek el nem jó ha nagyobb a hőmérsékletkülönbség a kinti és a benti levegő között. Nem esik jól kilépni sem, mert megcsap a meleg, és nem esik jól hazajönni sem, könnyen meg lehet fázni.
ezt maradektalanul elhiszem, csak nekem pl mar egy melegebb tavaszi esten minden bajom van az elalvassal, ezert kerdem (bar lehet, ehhez is hozza kell csak szokni) -
PazsitZ
addikt
Nálam volt a hiba, vagy hajnal 2-3 között tényleg behalt a PH?

-
Thrawn
félisten
Végülis a zene nálam sem sokat számít ha jó a társaság, kivéve ha a zene miatt megyek el valahova.
16 féle? Az rövidből is 8dl ha felest iszik az ember. Nem csodálom ha 3-ig nem tudtál felkelni, bár egy Diáknapok itt nálunk csodákra képes
-
Bash
őstag
-
VladimirR
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Multheten Evanescence volt /remelem jol irtam.../, most nemtom, valami szamomra ismeretlen zenekar. Meglessuk.
ps: utoljara Pesten voltam masnapos egy PH-s tali utan, mikor kb 16 fele lottyot ittam ossze. Na akkor viszont Kidus ki nem szedett az agybol delutan 3-ig
-
Thrawn
félisten
Na ja, de Te akkor leszel részeg amikor én már kialudtam a másnaposságot

Milyen party lesz? Előadó?
huncutseggu LOL
Bash: ezt aláírom én is, ennyit ki lehet bírni (tapasztalat szintén) az más kérdés, hogy a 3. nap mennyire voltam használható állapotban...
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
80 óráig tesztelve voltam többször is, nem javaslom senkinek. 21 nap egyszerűen BS.
-
tiv83us
veterán
Az előbb a Guinness rekordok honlapját nézegettem, de sajna elég szűkszavú ezen a téren. Viszont ha az emlékeim nem csalnak, akkor van olyan kórosan alvászavaros ember aki már évek (évtizedek?) óta nem aludt. Mindenesetre egy átlagember kötve hiszem hogy képes lenne 21 napig alvás nélkül meglenni, ha jól tudom akkor már 4-5 nap múlva csúnyán hallucinál, meg rosszul van az ember. A spuri, kóla és társai ehhez nem adnak annyi pluszt, hogy ébren lehessen maradni, tele amfetaminnal is lehet aludni. Már ha azt az állapotot alvásnak lehet nevezni egyáltalán.
Lord Zero:

tiv83us: én dzsoni black-et iszom ha nem gáz
[Szerkesztve]En akkor indulok az ejszakaba, mikor nalatok mar hajnal 4 lesz, most meg csak melegitek /iletve hutok/

Allitolag lesz valami jo kis elo zene ket blokkal lejjebb innen, par haverral lenezunk.
huncutseggu: levagy maradva 2-vel >) -
Lord Zero
addikt
-
Thrawn
félisten
Szerintem is kamuzik, de szerintem az alvaszavar nem azt jelenti, hogy ''sosem alszik''. Azt azert nem viselne el se az agy se a sziv se semmi.
Azt tudom, hogy kemeny drogos multja van amugy a sracnak, egy evig bentlakasos rehab-en volt, kemenyen szurta,szivta,fujta ami belefer.
De azer' 21 nap...
Szerintem azert 10-12 nap utan egy szuperfitt ember szervezete is felmondja a szolgalatot, barmennyire is tunkolod stimulansokkal.Az előbb a Guinness rekordok honlapját nézegettem, de sajna elég szűkszavú ezen a téren. Viszont ha az emlékeim nem csalnak, akkor van olyan kórosan alvászavaros ember aki már évek (évtizedek?) óta nem aludt. Mindenesetre egy átlagember kötve hiszem hogy képes lenne 21 napig alvás nélkül meglenni, ha jól tudom akkor már 4-5 nap múlva csúnyán hallucinál, meg rosszul van az ember. A spuri, kóla és társai ehhez nem adnak annyi pluszt, hogy ébren lehessen maradni, tele amfetaminnal is lehet aludni. Már ha azt az állapotot alvásnak lehet nevezni egyáltalán.
Lord Zero:

tiv83us: én dzsoni black-et iszom ha nem gáz
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
Lord Zero
addikt
Szerintem is kamuzik, de szerintem az alvaszavar nem azt jelenti, hogy ''sosem alszik''. Azt azert nem viselne el se az agy se a sziv se semmi.
Azt tudom, hogy kemeny drogos multja van amugy a sracnak, egy evig bentlakasos rehab-en volt, kemenyen szurta,szivta,fujta ami belefer.
De azer' 21 nap...
Szerintem azert 10-12 nap utan egy szuperfitt ember szervezete is felmondja a szolgalatot, barmennyire is tunkolod stimulansokkal.de ő speedet szedett, aszontad
kiment az erkélyre, és látta, h fekete-fehér-fekete-fehér.. na, ezt huszonegyszer számolta össze.. szerintem így jöhetett ki -
Lord Zero
addikt
azt, h az emberi szervezet kibírja, én is kétlem
de most a kollégádról volt szó, nem?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ps.
ha jól tudom, 18 nap (pontosabban 449 óra) a rekord, amúgy
a második helyezett meg talán 11 nap
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
De azer' 21 nap...
Szerintem azert 10-12 nap utan egy szuperfitt ember szervezete is felmondja a szolgalatot, barmennyire is tunkolod stimulansokkal. -
Thrawn
félisten
A kollégád kamuzik szerintem, az alváshiány halálos is lehet. Az a 21 nap rengeteg!
(persze van aki gyárilag alvászavaros és sosem alszik, de gondolom a kollégád nem az) -
tiv83us
veterán
Hany napig lehet eletben maradni alvas nelkul? /Nem, nem akarom tesztelni, csak egy kollegam allitja, hogy 21 napig lotte-szivta magat speed-el es volt ugy, hogy 21 napig nem aludt...Na most en ezt ketlem, hogy az emberi szervezet kibirja./
-
Bash
őstag
A Zsigulin nem lepődök meg, hogy nem indult, de a -26°C már halálos. Elképzelem, ahogy a légcsöveken halad le a gyilkos levegő... biztos fájdalmas is.
Éjszaka 26°C, nappal 35°C a kellemes. -
BlacKSouL
addikt
Akkor már ketten vagyunk, én már ki is nyomtattam a táblázatot

Gyerekkoromban csillagász akartam lenni, de valahogy elcsámborogtam, és már talán késő belekezdeni. Azért egy Carena 420mm-es ott figyel a szobában, néha leporolom, és felnézek a sajttortára, meg a Vénusz is többnek látszik mint egy pötty.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
beencee
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
beencee
őstag
Bocs, de tudja valaki véletlenül, milyen koncert megy jelenleg az ATV-n?
-
BlacKSouL
addikt
Ha itt 5°C alá megy a hőmérséklet már fel kell vennem egy atlétát, pólót, három pulóvert, jégeralsót, farmert, dupla zoknit, hogy ne fázzak. Kabátom nincs, de ha lenne azt is felvenném. Szerencsére ez csak néhány reggel fordul elő egy évben. Ilyen extrém hideg elleni védőfelszerelésben már mozogni is nehezebb, nem hiányzik. Az sem hiányzik, hogy bokáig érő latyakban meg sárban gázoljak az utcán, utána meg behordjam a házba...
És mikor pár éve karácsonykor -26°C volt, és még a Zsiguli sem indult be? Az milyen hideg?
Igaz sár se nagyon volt. -
ToBeY
nagyúr
Szerintem ami most van ez a 20-25 C a kellmes,ilyen pont jó lenne egész évben.

-
tildy
nagyúr
Ha itt 5°C alá megy a hőmérséklet már fel kell vennem egy atlétát, pólót, három pulóvert, jégeralsót, farmert, dupla zoknit, hogy ne fázzak. Kabátom nincs, de ha lenne azt is felvenném. Szerencsére ez csak néhány reggel fordul elő egy évben. Ilyen extrém hideg elleni védőfelszerelésben már mozogni is nehezebb, nem hiányzik. Az sem hiányzik, hogy bokáig érő latyakban meg sárban gázoljak az utcán, utána meg behordjam a házba...
Ez extrém hideg? Ezt nevezem én kellemes időjárásnak

-
Bash
őstag
-
Winner_hun
félisten
Jeee, go to Gárdony, ráadásképpen qva jó idő van

és lesz is ff szerint

in Érd...
-
(Kolombusz)
veterán
Na, ez sem volt valami hosszú kocsmázás.
Ittam 3 pohár martinit, aminek a fele se volt martini, inkább a jég dominált, aztán a haverok elmentek viszkizni az egyik parkba, aminek én nem láttam sok értelmét, igy hazajöttem. -
tildy
nagyúr
Én egy évszakot akarok csak, legyen nyár állandóan.
Sokkal kényelmesebb reggel egy atlétát/pólót meg egy rövidnadrágot felvenni, beleugrani egy papucsba mintha fel kellene öltöznöm 5 réteg ruhába meg bakancsba. Ha melegem lenne csak kimegyek csobbanok egyet a medencébe, akár munka közben is...
Legyen örök nyár!Sosem öltöztem még 5 réteg ruhába, valószínűleg ahhoz szibériába kéne mennem, még norvégia is csak 3 réteg volt. (póló, pulcsi , kabát ).
Hm, milyen jó egyeseknek , munka közben csobbanhatnak.
Igaz mi meg ma Hegytetőn pizzáztunk a kollegákkal.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
No indulok lassan, Montoya, ha esetleg visszaérsz, akkor csörgess meg, ha lejönnél a borsodiba.
Ingyensör az nem lesz.
-
(Kolombusz)
veterán

és lesz is ff szerint

Azért az ff szokott érdekes dolgokat mutatni.
Pl. volt, hogy vihart jelzett jelenlegi időjárásnak, mikor ragyogó napsütés volt és 30 fok.
De ennek az ellenkezője is elfordult már.
Azóta fcf ki van kapcsolva. -
Winner_hun
félisten

és lesz is ff szerint

-
fokukac
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
Racecam
nagyúr
Na mi van, feltűntek az elveszett báránykák?

Hopp, ez így Bash postja után elég képzavarra sikeredett.
-
VladimirR
nagyúr
Én egy évszakot akarok csak, legyen nyár állandóan.
Sokkal kényelmesebb reggel egy atlétát/pólót meg egy rövidnadrágot felvenni, beleugrani egy papucsba mintha fel kellene öltöznöm 5 réteg ruhába meg bakancsba. Ha melegem lenne csak kimegyek csobbanok egyet a medencébe, akár munka közben is...
Legyen örök nyár!a valtozatossag gyonyorkodtet
-
Bash
őstag
Iszonyat meleg van odakinn, nem gondoljátok?
Már a második nap, hogy fel kellett vennem a kánikularuhámat(spagettipántos miniszoknya-ruha) + egy inget rá.
Brutális... Hála égnek reggel 8kor még egész tűrhető az időjárás.... Akkor még nincs meleg,
Sose legyen nyár
Köszönöm szépen ennyipont elég.Én egy évszakot akarok csak, legyen nyár állandóan.
Legyen örök nyár! -
(Kolombusz)
veterán
De jól esett úszni.
Jó meleg van, szép az idő.
800 forint volt a belépő, lehet bérletet kéne venni, úgy jóval olcsóbb. -
fokukac
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
Pacák
senior tag
Azmiaz? Mármint az ISO TS? Talán TeleSport?

-
Vérboci
addikt
-
ngabor2
nagyúr
Mivel olyan sok megkeresés érkezett és az üggyel már az Aktív és a Fókusz stábja is foglalkozott, az aggódó fórumtársak megnyugtatásául közlöm, hogy Vérboci él és virul, csak mivel ISO TS auditra gyúrunk, kevés az idő az efféle földi dolgokra, mint a PH.
De azért most maradok egy kicsit
Gyorsan tessék feltöltődni belőlem.
(lehet hogy kicsit túlértékelem a szerepemet?
)(lehet hogy kicsit túlértékelem a szerepemet? )
á, nem. mármint nem kicsit
-
fokukac
nagyúr
Mivel olyan sok megkeresés érkezett és az üggyel már az Aktív és a Fókusz stábja is foglalkozott, az aggódó fórumtársak megnyugtatásául közlöm, hogy Vérboci él és virul, csak mivel ISO TS auditra gyúrunk, kevés az idő az efféle földi dolgokra, mint a PH.
)húúú, most megnyugodtunk.

pedig már pont akartuk hívni a hegyimentőket....
-
Vérboci
addikt
) -
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
esetleg egy kis gömbszörp, vagy csapata?
Mindegy csak üssön 
-
BlacKSouL
addikt
Az az ötös nálam sokat ér. A kockacukrot már odaadtam a nyú... szam... csacsinak.

Ja, bocs, a sört meg tegnap megittam
Na de majd széttekintek a hűtőben akad-e még valami jóféleség.
Ja, megvan, van ott egy rekesz sör, de az már VladimirR-é.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
Már a második nap, hogy fel kellett vennem a kánikularuhámat(spagettipántos miniszoknya-ruha) + egy inget rá.
Brutális... Hála égnek reggel 8kor még egész tűrhető az időjárás.... Akkor még nincs meleg,
Sose legyen nyár
Köszönöm szépen ennyipont elég.Én örülök neki nagyon. tegnap egész délután félmeztelenül pecáztunk már. este viszont eléggé lehűlt, hajnali 3 körül azért két pulcsiban is fáztam.. bár a jóidő most kicsit rosszat is jelent, mert van egy sanda gyanúm, hogy a maradék három hetet, és az érettségi szünetet nem csak tanulással fogom tölteni

-
Janoska26
addikt
Sose legyen nyár
Köszönöm szépen ennyipont elég.Szerintem az ing az felesleges

BlacKSouL : Ennyi?Egy ötös oszt jóvan, hol marad a kockacukor?És az ingyen sör?

[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Na, jólvagyon, megadom az ötöst. De csak hogy lásd milyen jószívű vagyok. Szemem nincs, csak a két fekete lyuk, de a szívem még a helyén. Igaz hogy a lelkem fekete, de ez az apróság már senkit ne zavarjon

-
tildy
nagyúr
Sose legyen nyár
Köszönöm szépen ennyipont elég. -
Janoska26
addikt
Azért, mert Te vagy a forrás.Az adatlapod meg azér mert mellélinkelten a Mallorcai élménybeszámolódat, vagyis a száma helyett a lapod hivatkozását mentettem el, igaz ezt nyíltan nem írtad le, csak 16 éven felülieknek privizted.Asszem ez teljes válasz, yessssssss

-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Janoska26
addikt
ez könnyű, ott csajoztál Mallorcán a liftben
Ez azt hiszem csillagos 5-ös, kérem a bónuszpontokat 
Neked bejön az iwiw?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Na hát ha egyszerű, a kis agyadnak(idéztem) való feladatot kérsz nagy unatkozásodban, akor mondd meg nekem, hogy mi az összefüggés a lift és Mallorca között.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
Gondolom fel van osztva, hogy ki milyen mellékhatásokért a felelős vagy hogy megy ez?
Mondjuk ha ez így van akkor gondolom a térdsajogás a Te területed lehet, valószínű véletlenül belélegzeted, vagy valahogy bekerülhetett az italodba minap 
-
ngabor2
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
tildy
nagyúr
Amire már nincs garancia.

Ültem loganben, vezettem is,igazi magyar utakra való autó.(mármint kátyusra). puritán, de kényelmes, és nem is drága.
Egyébként semmi bajod nem lenne vele, ha itthon is úgy forgalmaznák, mint az oroszoknál: renault loganként.
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
-
MarKoo
addikt
-
KrAt
veterán
Nah ez baszottjó : )))))
Lementem egy gépért a lépcsőházba, bezártam az alsó zárat... Most nem tok bemenni a lakásba, mert nem nyitja vmiért a kulcsom a biztonsági zárat : )))) Itt ülök most a szomszédnál. Anyum nem tud hazajönni, apum dettó nem, most tesómat rángattam haza a suliból
Az élet szép 
-
-Mike-
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Xpod
addikt
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
azért köszönt el, mert csak. én meg megyek dógozni.
-
Janoska26
addikt
ÁÁÁ ez túl bonyolult az én kis agyamnak
. De most na, hová búcsúzkodott ez a nyuszi, csak most lépett le, gondolom esetleg dolgozni?vagy miegymás?
Csak aggódom kicsit azért kérdezek ennyi sületlenséget, máskor nem szoktam ugyebár

-
ngabor2
nagyúr
de ez nem ééér, olyan baromságos feladatot kaptam amiről halovány lila fingom sincs
jóhogy nem csináltam meg, különben is lusta vagyok mint a főüd
majd ha valami ínyemrevalót találsz akkor talán megcsinálom 
Amúgy meg ne gondolkodj sokat mert a végén még megfájdul az a nyuszifejed, kis csacsi
[Szerkesztve]adok én neked feladatot... 1 hétig ne offolj

-
Janoska26
addikt
Hát most meg hová mész, kezdtem belejönni a beszélgetésbe, egyébként is nagy bánatotokra a héten nem igazán voltam eléggé on az offba ma szeretném ezt a hibámat korrigálni, ezt a rajongóimnak is mondom
Köszönöm most csak ennyit akartam 
-
csapos2
addikt
de ez nem ééér, olyan baromságos feladatot kaptam amiről halovány lila fingom sincs
Amúgy meg ne gondolkodj sokat mert a végén még megfájdul az a nyuszifejed, kis csacsi
[Szerkesztve]Ez benne a szép!
Végre csacsi...
Kedves ( Jancsikát elviselő sorstársaim
) OT!
Ez itt a búcsú pillanata. Ég áldjon benneteket! -
Janoska26
addikt
Gondolkodjunk csak....Mióta is nem jár Zero? És te, mióta igen?
És egyáltalán, kaptál te feladatokat? Hát persze, csak nem teljesítetted. No, majd megbeszéljük Zero-val, hogy adjon valami fúrmányos feladványt neked. Ha pedig elbuknál, a Télapó, vagy a Rémszarvas, biztosan örömmel adnak neked új nevet.
[Szerkesztve]de ez nem ééér, olyan baromságos feladatot kaptam amiről halovány lila fingom sincs
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Gondolkodjunk csak....Mióta is nem jár Zero? És te, mióta igen?
És egyáltalán, kaptál te feladatokat? Hát persze, csak nem teljesítetted. No, majd megbeszéljük Zero-val, hogy adjon valami fúrmányos feladványt neked. Ha pedig elbuknál, a Télapó, vagy a Rémszarvas, biztosan örömmel adnak neked új nevet.
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
Hát igen, ki kéne találni neki valami megfelelő büntetést amiért hanyagolja az offot, vagy valamivel ide kell csábítani

-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
a lovakat nem, a szarvasokat még annyira se, a jánoskákat talán...
bobsys: tegnap csak a biztosításra volt időm, mire elintéztem, addigra fél5 volt, 5-kor zár a bót, hegyed6-kor meg üzletem volt. úgyhogy ma lesz elhozva. -
Janoska26
addikt
Akkor most ha javul akkor csak nem kell lelőni, mert a lovakat lelövik ugye?

Speed(R) : Ne aluggy annyit még begyógyul a szemed
bobsys:: Mi az bobbikám magányos vagy?Ébreszd fel a tesódat
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.