- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Bakker, nagyon rossz a szorgalmi időszak idén! Már két hete nem voltam sehol, kétnaponta házileadások, meg zh-k. ::S
-
válasz
AMD Power #1196 üzenetére
Én nem bízom benne, inkább vodkával csinálnám, meg úgy talán még egy kis extra íze is lehet a likőrnek.
Olyan szépen megtisztítottam a billentyűzetem: kiszedtem minen billentyűt, egynként lemostam. Most szép fehér, és halkabb is lett. Bár lehet nem ártana beruházni egy újra, ez már vagy 5 éves, és az 500ft-os kategóriát súrolhatja alulról, de én szeretem, kényelmes. A home billentyűt még elő kéne keríteni valahonnan, mert az elkeveredett. -
AMD Power
titán
Ethanolum az az étkezési etil alkohol úgye?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun #1194 üzenetére
egen, ilyesmi, meg van, ahol a neve hallatara kedvesebbek lesznek (bar egyre kevesebb helyen)
-
VladimirR
nagyúr
igen, ez engem is meglepett
lehet engem azert ert varatanul, mert kozepiskolaban anno a legerosebb angol csoportba kerultem (amit nem ertek hogy tortent, mert altralanosban vegig harmas voltam, talan egyszer kettes is) es a kb 15 csoportbol mar 4-5 embernek volt nyelvvizsgaja erettsegi elott (nekem kevessel utana lett meg)
de akkor is fura (pedig nem is mondanam magam jonak)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun #1189 üzenetére
ha elkuldenek, szo nelkul menj ki es vedd meg mashol
alternativ megoldas: elkered a panaszkonyvet, irsz bele, majd szonelkul kimesz es megveszed mashol -
Winner_hun
félisten
Ha 250 db 200 forintossal szeretnék fizetni, mennyi az esély arra hogy elküldenek melegebb éghajlatra?
-
AMD Power
titán
csoki likőr
Hozzávalók.:
10 dkg étcsokoládé,
20 dkg kristálycukor,
7 dl tej,
1 tojás sárgája,
2 cs. vaníliás cukor,
2dl tiszta szesz, vagy 4 dl vodka.
10 dkg reszelt étcsokoládét 2-3 evőkanál langyos tejjel simára keverjük, s a tojás sárgáját is hozzáadjuk. A többi tejet forraljuk, közben a melegedő tejjel felhígítjuk a csokit, s a forró tejbe öntjük, állandó keveréssel pár percig főzzük. A tűzről levéve belekeverjük a vaníliás cukrot. Ha kihűlt, hozzáadjuk a szeszt.
Hűtőben lehűtjük, és fogyasztható. Legfinomabb, ha egy hetet áll.
Jó ez nem? -
AMD Power
titán
Tud valaki tanácsot adni likőr főzésben?!
Van már egy 5dl 98%-s etil alkoholom és likőr arómám. (csokis). -
PazsitZ
addikt
válasz
VladimirR #1177 üzenetére
Azért nyomok teszteket, mert ugye ez lesz a követelmény, hogy ez mennyire jó-rossz mint rendszer én nem vitatom, de a felét ilyenek teszik majd ki, így ezt gyakorlom...
Mondjuk az alapvető szövegértés szempontjából annyira nem rossz a szöveg-cím illesztési feladat pl.
Amúgy nem célom ''verni a mellemet'', csak ez alapján, úgy vélem van esélyem, hogy meglegyen
Köszi amúgy a biztatást(remélem sikerül)
Majd jövő hét szombat este beszámolok róla milyen volt...
(#1180) chop: Jaja, TELC.
''a szobeli nem fontos'' - nem tudom mennyire kemény/laza, de ott is meg kell hogy legyen a 60%.
Aztán remélem nem az lesz amit (#1183) BlacKSouL ír
[Szerkesztve] -
válasz
BlacKSouL #1176 üzenetére
Ez tényleg felemelő érzés, jólenne egy németből is, de annyira nagyon undorító nyelv, hogy nem vagyok hajlandó foglalkozni vele. Majd az egyetemen szeretnék egy felsőfokú angolt, vagy valami szakmai nyelvet. Plusz még valamelyiket a spanyol és olasz közül tanulni. Remélem lesz rá ott idő/kapacitás. -
VladimirR
nagyúr
válasz
PazsitZ #1175 üzenetére
ezt sosem ertettem, miert mindenki a teszteket nyomja
legalabbis mi9kor en nyelvvizsgaztam, a teszt az irasbeli pontszamanak negyedet sem adta ki
es a tanarok is azt nyomtak, osztalytarsak is arra gyakoroltak, s vertek a melluket, hogy ''bezzeg nekem 90%-ra megy a teszt'' - aztan a fele elverzett a forditasokon
btw fura dolog, hogy az az egy szal kozepfoku, aminek az irasbeli reszet (nyelvtan totalisan kiesett) lehet meg sem tudnam csinalni jelenlegi tudasommal meg az egyetemen is jonak szamit a nagytobbseghez kepest
neked meg kulon respect a kettohoz, igy elore is (akar sikerul, akar nem)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Na de mikor a postára mentem átvenni a csomagot, és utána a bizonyítvánnyal a hónom alatt sétafikáltam hazafelé vigyorogva mint a tejbetök, azért az faszányos fíling volt. Néztem is a szembejövőket, és mondogattam magamban, hogy ''..Na, biztos neked sincs nyelvvizsgád, meg neked sincs..''
-
PazsitZ
addikt
Nem parázok , gyomorgörcs majd lesz de csak aznap, az standard.
Németből már van középfokú(sajnos csak annyira futotta), ez most angol közép lesz.
Blacksoul: Az eddig csinált tesztek meglettek olyan 70-80%-osak. A szóbelin nem tudom mi lesz. Kissé be tudok parázni sajna szóbelinél, na meg kérdés milyen beszélgetőpartnert kapok...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
ToBeY
nagyúr
Mi annak a filmnek a címe,aminek a betétdala a teenage dirtbag?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
burgatshow #1164 üzenetére
Huh, hirtelen azt olvastam: mégyek Pöcsre
Mondom de jó, van Heréd, Mogyoród, Hugyag, Bugyi, meg még csomó érdekes nevű hely, de ez ütős lett volna.
-
BlacKSouL
addikt
Mondod ezt Te akinek az aláírásai ilyen marhaságok
Amúgy meg majd orvosolom este seritallal.
Amúgy meg most mi jusson eszembe? Ha már egyszer itt kómázok melóban, valaminek el kell nyomnia az álmosságot, meg a néha a fülemre marháskodó ügyfeleket
Amúgy meg szóismétlek folyamatosan amúgy meg...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
A tobozvirágzat termő virágaiban a magkezdemények szabadon ülnek a pikkelyszerű termőlevelek tövén.
Magyar Néphadsereg 36. Gábor Áron Gépesített Lövészdandárjának menetdalverseny-kiíró bizottsága.
Fővárosi Kéményseprő és Tüzeléstechnikai Szolgáltató Vállalat Zuglói tüzeléstechnikai bázisa.
Még emlékszem gyerekkoromból ilyen marhaságokra, de ezekre szószerint.
Ja, meg Ggyóóóreggelt! -
chop
őstag
Elobb-utobb csak meglesz...
[link] -
-
Oliverda
félisten
Mi a különbség a Házigazda és a Moderátor között?
-
BlacKSouL
addikt
Ni mán, Lord Elrond hogy gyalázza Neot..
csapos: Nem jó, de ha nincs jobb. Fater is forralt borozik, mert takonykórt orvosolgat, anyám nem söröz, tesóm nincs, asszony kilátásban sem, haverság mind Pesten. Hát most ezek miatt nem vonok meg magamtól egy pár falat kenyeret..
ja, bazz, meg mert szomjas vagyok
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2 #1140 üzenetére
Sőt már el is indult
Én meg jót söröztem. Egyedül. Itthon. Löwen. Pedig a Gössert szeretem. Holnap meg meló. Hogy masszírozza meg a mángorló aki kitalálta. Reggel 8-ra megyek, este 6-7 körül suliból megérkezem haza, na de akkor aztán télleg sört sörre halmozok. Ha képesek lesznek holnap is nyaggatni a megbolondult ügyfelek, akkor egynéhányat elküldök valahova tutira. -
Racecam
nagyúr
Elment?
u.i.: Jaj!!! -
válasz
PazsitZ #1130 üzenetére
Szerintem nem állja a pofám, bár nemtom mirét, én csak próbálom elütni az időt mint bárki más aki idejár, bizonyára a neveltetésemmel és a stílusommal leheta gond, hát ez van, én ilyen vagyok, nem tudok és nem isakarok megváltozni, ha meg majd nagyon a bögyébe leszek majd banolhat, és marad nektek egy szép emlék rólam, legalábbis remélem, mert bármilyen fura én tök jól elvagyok itt veletek, jobban repül a munkaidő itt mint a slágerrádióban
No ennyit az őszinte vallomásokról és jánoska érzéseiről, eljött az idő amit nagyon vártam már a héten, szerintem nemcsak én. Vége a napnak és a hétnek, úgyhogy jó pihit meg jó hétvégét mindenkinek.Mikulást meg ha megbántottam valamivel valamikor akkor sajnálom, nem volt szándékos
no ahhojj
-
VladimirR
nagyúr
te kurtad el?
Janoska26: hat jah, akik a munkamoralodat fikazzak, azok valoban bekaphassak
neked nincs is munkamoralod
bar mar megfordult a fejemben, hogy valami alattomos felmeres elvegzese a munkad, melynek mi vagyunk a szenvedo (es ez most itt szo szerint ertendo) alanyai
[Szerkesztve] -
Ivan15
senior tag
csak most [link] csak nektek, még fél óráig
-
tbs
addikt
Könyvmolyok figyelem..! (Tesó!)
Kapható (egy ideje) Dan Simmons-tól a ''Káli dala'' című csoda. Tesség elolvasni. Nem mese, valóság. Ennyire kerek egész csak valóság lehet... (Kicsit khm a fordítás, de azért kibajó.) -
csapos2
addikt
válasz
PazsitZ #1126 üzenetére
A helyzet az, hogy a keresés eredménye ezeket lökte ki nekem is, a lényeg az lenne, ha olyat találnék, amit valaki ismer is. Ugyanis ezeket a szarokat nagy táblában gyártják és forgalmazzák, nem szokták elvágni. Nekem pedig csak egy kis darabra volna szükségem.
Mindenesetre köszönöm, hogy foglalkoztál az ügyemmel.
Xpod: Szerinted?
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
Janoska26 #1120 üzenetére
''no ugrás a bótba, 1 tálca sör''
Ne inzultalj mar ilyenekkel, hogy nincs itthon sor. Foleg meg ilyen nevetseges mennyisegekkel.
Nem kell a tangas jany, itt sasolom az ablakom elott 50m-erre elhuzo F16-osokat, gyakorlatoznak a holnapi Kentucky Derby megnyito ceremoniara.
Nagyon brutalisan mennek, erzem hogy beleremeg az egesz apartman, ra egy fel percre ahogy elhuznak hangsebesseg felett. -
Köztelező ügyben v.ki tud segíteni?
-
válasz
tiv83us #1116 üzenetére
Végre egy olyan nap amikor okkal bebaszhatnál erre még ezt is eszedbe kell juttatni, no ugrás a bótba, 1 tálca sör, tangás jányokat az asztalra, vagy ha nincsenek akkor ugorj fel Te, csak akkor húzd az asztalt tükörközelbe, hogy lássál is valamit
Vlagyi: Nézem én neki ezerrel -
-
válasz
BlacKSouL #1103 üzenetére
Remélem megszédülsz a sok sörtől sétálás közben és összetöröd magad rendesen, és majd azt ogod kívánni, hogy bárcsak Te is 10-ig dolgozhattál volna
Integra : Mér, ma Tivadar nap van?Ujujj télleg, akkor ja, isten Éltesse a Tivadarokat, meg a bohócokat is, meg a tangás Tivadarokat is
[Szerkesztve] -
Integra
titán
boldog névnapot TIV
hátha valamikor erre jár -
Olcsi
senior tag
Apropó reklám... Valaki meg tudja mondani az új t-mobile-os reklámnak a zenéjének a címét, amelyikben a végén valami notebook-ot emlegetnek? Ja...és még a 'kékebbik cola' reklámok zenéire is kíváncsi lennék! Valaki tudna segíteni ezekben? Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest