- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
1200 - 1101
5015 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Bakker, nagyon rossz a szorgalmi időszak idén! Már két hete nem voltam sehol, kétnaponta házileadások, meg zh-k. ::S
-
bandus
veterán
Én nem bízom benne, inkább vodkával csinálnám, meg úgy talán még egy kis extra íze is lehet a likőrnek.
Olyan szépen megtisztítottam a billentyűzetem: kiszedtem minen billentyűt, egynként lemostam. Most szép fehér, és halkabb is lett. Bár lehet nem ártana beruházni egy újra, ez már vagy 5 éves, és az 500ft-os kategóriát súrolhatja alulról, de én szeretem, kényelmes. A home billentyűt még elő kéne keríteni valahonnan, mert az elkeveredett.
-
AMD Power
titán
Ethanolum az az étkezési etil alkohol úgye?
-
chop
őstag
Azért nyomok teszteket, mert ugye ez lesz a követelmény, hogy ez mennyire jó-rossz mint rendszer én nem vitatom, de a felét ilyenek teszik majd ki, így ezt gyakorlom...
Mondjuk az alapvető szövegértés szempontjából annyira nem rossz a szöveg-cím illesztési feladat pl.
Amúgy nem célom ''verni a mellemet'', csak ez alapján, úgy vélem van esélyem, hogy meglegyen
Köszi amúgy a biztatást(remélem sikerül
)
Majd jövő hét szombat este beszámolok róla milyen volt...
(#1180) chop: Jaja, TELC.
''a szobeli nem fontos'' - nem tudom mennyire kemény/laza, de ott is meg kell hogy legyen a 60%.
Aztán remélem nem az lesz amit (#1183) BlacKSouL ír
[Szerkesztve]A szobeli utan ugy jottem ki, hogy tuti megbuktam, es kozben nem...nagyon ramaty voltam, szoval ebbol gondolom, hogy inkabb az irasbeli resze dominal.
-
AMD Power
titán
-
VladimirR
nagyúr
Sokat agyaltam rajta, a panaszkönyvnek mi értelme van? Beleírja egy vevő hogy ez meg az történt azt olvassa a főnök aztán kirakhatja az alkalmazottat?
egen, ilyesmi, meg van, ahol a neve hallatara kedvesebbek lesznek (bar egyre kevesebb helyen)
-
Winner_hun
félisten
Sokat agyaltam rajta, a panaszkönyvnek mi értelme van? Beleírja egy vevő hogy ez meg az történt azt olvassa a főnök aztán kirakhatja az alkalmazottat?
-
VladimirR
nagyúr
igen, ez engem is meglepett
lehet engem azert ert varatanul, mert kozepiskolaban anno a legerosebb angol csoportba kerultem (amit nem ertek hogy tortent, mert altralanosban vegig harmas voltam, talan egyszer kettes is) es a kb 15 csoportbol mar 4-5 embernek volt nyelvvizsgaja erettsegi elott (nekem kevessel utana lett meg)
de akkor is fura (pedig nem is mondanam magam jonak)
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
csoki likőr
Hozzávalók.:
10 dkg étcsokoládé,
20 dkg kristálycukor,
7 dl tej,
1 tojás sárgája,
2 cs. vaníliás cukor,
2dl tiszta szesz, vagy 4 dl vodka.
10 dkg reszelt étcsokoládét 2-3 evőkanál langyos tejjel simára keverjük, s a tojás sárgáját is hozzáadjuk. A többi tejet forraljuk, közben a melegedő tejjel felhígítjuk a csokit, s a forró tejbe öntjük, állandó keveréssel pár percig főzzük. A tűzről levéve belekeverjük a vaníliás cukrot. Ha kihűlt, hozzáadjuk a szeszt.
Hűtőben lehűtjük, és fogyasztható. Legfinomabb, ha egy hetet áll.
Jó ez nem?
Szerintem felejtsd el az etilt, és maradj a vodkánál.
-
VladimirR
nagyúr
Ha 250 db 200 forintossal szeretnék fizetni, mennyi az esély arra hogy elküldenek melegebb éghajlatra?

ha elkuldenek, szo nelkul menj ki es vedd meg mashol
alternativ megoldas: elkered a panaszkonyvet, irsz bele, majd szonelkul kimesz es megveszed mashol -
VladimirR
nagyúr
Azért nyomok teszteket, mert ugye ez lesz a követelmény, hogy ez mennyire jó-rossz mint rendszer én nem vitatom, de a felét ilyenek teszik majd ki, így ezt gyakorlom...
Mondjuk az alapvető szövegértés szempontjából annyira nem rossz a szöveg-cím illesztési feladat pl.
Amúgy nem célom ''verni a mellemet'', csak ez alapján, úgy vélem van esélyem, hogy meglegyen
)
''a szobeli nem fontos'' - nem tudom mennyire kemény/laza, de ott is meg kell hogy legyen a 60%.
[Szerkesztve]az a mellveregetes nem celzas volt, csak hangsulyozni kivantam, hogy abban a rendszerben (nem tudom, ez a telc mit takar pontosan) a teszt kevesebb, mitn az osszpontszam negeydet tette ki, s magaban edeskeves volt
-
Winner_hun
félisten
Ha 250 db 200 forintossal szeretnék fizetni, mennyi az esély arra hogy elküldenek melegebb éghajlatra?

-
AMD Power
titán
csoki likőr
Hozzávalók.:
10 dkg étcsokoládé,
20 dkg kristálycukor,
7 dl tej,
1 tojás sárgája,
2 cs. vaníliás cukor,
2dl tiszta szesz, vagy 4 dl vodka.
10 dkg reszelt étcsokoládét 2-3 evőkanál langyos tejjel simára keverjük, s a tojás sárgáját is hozzáadjuk. A többi tejet forraljuk, közben a melegedő tejjel felhígítjuk a csokit, s a forró tejbe öntjük, állandó keveréssel pár percig főzzük. A tűzről levéve belekeverjük a vaníliás cukrot. Ha kihűlt, hozzáadjuk a szeszt.
Hűtőben lehűtjük, és fogyasztható. Legfinomabb, ha egy hetet áll.
Jó ez nem?
-
AMD Power
titán
-
kraftxld
félisten
-
AMD Power
titán
Tud valaki tanácsot adni likőr főzésben?!
Van már egy 5dl 98%-s etil alkoholom és likőr arómám. (csokis). -
PazsitZ
addikt
ezt sosem ertettem, miert mindenki a teszteket nyomja
legalabbis mi9kor en nyelvvizsgaztam, a teszt az irasbeli pontszamanak negyedet sem adta ki
es a tanarok is azt nyomtak, osztalytarsak is arra gyakoroltak, s vertek a melluket, hogy ''bezzeg nekem 90%-ra megy a teszt'' - aztan a fele elverzett a forditasokon
btw fura dolog, hogy az az egy szal kozepfoku, aminek az irasbeli reszet (nyelvtan totalisan kiesett) lehet meg sem tudnam csinalni jelenlegi tudasommal meg az egyetemen is jonak szamit a nagytobbseghez kepest
neked meg kulon respect a kettohoz, igy elore is (akar sikerul, akar nem)
[Szerkesztve]Azért nyomok teszteket, mert ugye ez lesz a követelmény, hogy ez mennyire jó-rossz mint rendszer én nem vitatom, de a felét ilyenek teszik majd ki, így ezt gyakorlom...
)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt

Ez tényleg felemelő érzés, jólenne egy németből is, de annyira nagyon undorító nyelv, hogy nem vagyok hajlandó foglalkozni vele. Majd az egyetemen szeretnék egy felsőfokú angolt, vagy valami szakmai nyelvet. Plusz még valamelyiket a spanyol és olasz közül tanulni. Remélem lesz rá ott idő/kapacitás.Én se szeretem a németet, de azért elmentem alapfokúzni, és sejtettem, hogy írásban jó leszek, de szóban...halál. Na ehhez képest a szóbeli meglett, az írásbeli nem.

-
bandus
veterán
Na de mikor a postára mentem átvenni a csomagot, és utána a bizonyítvánnyal a hónom alatt sétafikáltam hazafelé vigyorogva mint a tejbetök, azért az faszányos fíling volt. Néztem is a szembejövőket, és mondogattam magamban, hogy ''..Na, biztos neked sincs nyelvvizsgád, meg neked sincs..''

Ez tényleg felemelő érzés, jólenne egy németből is, de annyira nagyon undorító nyelv, hogy nem vagyok hajlandó foglalkozni vele. Majd az egyetemen szeretnék egy felsőfokú angolt, vagy valami szakmai nyelvet. Plusz még valamelyiket a spanyol és olasz közül tanulni. Remélem lesz rá ott idő/kapacitás. -
chop
őstag
-
chop
őstag
Nem parázok , gyomorgörcs majd lesz de csak aznap, az standard.
Németből már van középfokú(sajnos csak annyira futotta), ez most angol közép lesz.
Blacksoul: Az eddig csinált tesztek meglettek olyan 70-80%-osak. A szóbelin nem tudom mi lesz. Kissé be tudok parázni sajna szóbelinél, na meg kérdés milyen beszélgetőpartnert kapok...
[Szerkesztve]TELC-esre mesz? Ha igen, akkor a szobeli nem fontos, irasbeli legyen bika, aztan csokolom.
-
chop
őstag
ezt sosem ertettem, miert mindenki a teszteket nyomja
legalabbis mi9kor en nyelvvizsgaztam, a teszt az irasbeli pontszamanak negyedet sem adta ki
es a tanarok is azt nyomtak, osztalytarsak is arra gyakoroltak, s vertek a melluket, hogy ''bezzeg nekem 90%-ra megy a teszt'' - aztan a fele elverzett a forditasokon
btw fura dolog, hogy az az egy szal kozepfoku, aminek az irasbeli reszet (nyelvtan totalisan kiesett) lehet meg sem tudnam csinalni jelenlegi tudasommal meg az egyetemen is jonak szamit a nagytobbseghez kepest
[Szerkesztve]En is le vagyok dobbenve, hogy mennyien nem beszelnek idegennyelvet, holott szerintem ez idővel - ha mar most nem - egyszeruen nelkulozhetetlen lesz. Es itt nem a nyelvvizsgara gondolok, mert az egy dolog, hanem a hasznalhato nyelvtudasra.
-
VladimirR
nagyúr
Németből már van középfokú(sajnos csak annyira futotta), ez most angol közép lesz.
Blacksoul: Az eddig csinált tesztek meglettek olyan 70-80%-osak. A szóbelin nem tudom mi lesz. Kissé be tudok parázni sajna szóbelinél, na meg kérdés milyen beszélgetőpartnert kapok...
[Szerkesztve]ezt sosem ertettem, miert mindenki a teszteket nyomja
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Na de mikor a postára mentem átvenni a csomagot, és utána a bizonyítvánnyal a hónom alatt sétafikáltam hazafelé vigyorogva mint a tejbetök, azért az faszányos fíling volt. Néztem is a szembejövőket, és mondogattam magamban, hogy ''..Na, biztos neked sincs nyelvvizsgád, meg neked sincs..''

-
PazsitZ
addikt
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
Én rohadul paráztam nyelvvizsga előtt, hányinger, gyomorgörcs, ilyesmi..
Aztán simán meglett, összességében 93%. Szóval nem kell félni.. Kivéve, ha németből mész, akkor féljél nyugodtan 
-
BlacKSouL
addikt
...dó lá dó lá dó ti
így folytatódik, majd ismétlés az első 2 sor, és a vége: na azt végképp nemtom
PazsitZ: Mondd hogy úgyis ''csak'' 60%-os lesz.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Szeretem mikor szüleim biztatnak: ''-Itt van mindjárt a nyelvvizsgád. Látom előre, ugyse fog sikerülni.
''
-''Igen, én is szeretlek anya.''
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
|:lá lá ti ti dó dó ti lá
mi' mi mi fi szi lá lá szi lá :|
emlékszem...
Ja meg volt valami jazz mű is amit meg kellett tanulnunk..
mi dó mi
ré dó ré mi dó szó dó
mi dó ré ré ré.... tovább nemtom, aki felismeri szóljon és írja meg hogy folytatódik
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
-
supesz
aktív tag
Mondod ezt Te akinek az aláírásai ilyen marhaságok
Amúgy meg majd orvosolom este seritallal.
Amúgy meg most mi jusson eszembe? Ha már egyszer itt kómázok melóban, valaminek el kell nyomnia az álmosságot, meg a néha a fülemre marháskodó ügyfeleket
Amúgy meg szóismétlek folyamatosan amúgy meg...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
-
ToBeY
nagyúr
Mi annak a filmnek a címe,aminek a betétdala a teenage dirtbag?
-
Racecam
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
Szar neked!
Most az ágyban döglök!
Aztán mégyek Pöstre. 
Huh, hirtelen azt olvastam: mégyek Pöcsre
Mondom de jó, van Heréd, Mogyoród, Hugyag, Bugyi, meg még csomó érdekes nevű hely, de ez ütős lett volna. -
burgatshow
veterán
Amúgy meg most mi jusson eszembe? Ha már egyszer itt kómázok melóban, valaminek el kell nyomnia az álmosságot, meg a néha a fülemre marháskodó ügyfeleket
[Szerkesztve]Szar neked!
Most az ágyban döglök!
Aztán mégyek Pöstre. 
-
BlacKSouL
addikt
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
A tobozvirágzat termő virágaiban a magkezdemények szabadon ülnek a pikkelyszerű termőlevelek tövén.
Magyar Néphadsereg 36. Gábor Áron Gépesített Lövészdandárjának menetdalverseny-kiíró bizottsága.
Fővárosi Kéményseprő és Tüzeléstechnikai Szolgáltató Vállalat Zuglói tüzeléstechnikai bázisa.
Még emlékszem gyerekkoromból ilyen marhaságokra, de ezekre szószerint.
Ja, meg Ggyóóóreggelt!itt komoly a baj...
-
BlacKSouL
addikt
A tobozvirágzat termő virágaiban a magkezdemények szabadon ülnek a pikkelyszerű termőlevelek tövén.
Magyar Néphadsereg 36. Gábor Áron Gépesített Lövészdandárjának menetdalverseny-kiíró bizottsága.
Fővárosi Kéményseprő és Tüzeléstechnikai Szolgáltató Vállalat Zuglói tüzeléstechnikai bázisa.
Még emlékszem gyerekkoromból ilyen marhaságokra, de ezekre szószerint.
Ja, meg Ggyóóóreggelt! -
supesz
aktív tag
-
chop
őstag
-
EQMontoya
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
Racecam
nagyúr
Pontosan így van, nem kap juttatást.
-
Oliverda
félisten
Aha, értem. Remélem nem túl indiszkrét kérdés, de a Moderátor kap valamiféle juttatást a tevékenységéért, vagy ez csak amolyan non-profit, ''elvállalom mert van hozzá kedvem és időm'', alapon megy? A Házigazda gondolom már megint más tészta...
-
Racecam
nagyúr
December végéig.
Oliverda: A Házigazdák egy kicsivel több jogosultsággal rendelkeznek, mivel moderáláson kívül egyéb teendőik is vannak a PH!-val kapcsolatban.(Cikket írnak, Logoutot szerkesztenek, stb...) -
Oliverda
félisten
Mi a különbség a Házigazda és a Moderátor között?

-
PazsitZ
addikt
Megnyugtattál, mert nekem úgy rémlik nemrég még mod voltál.
Kalandor: igen,igen, az 1 és 3 számoknál már a tulajdonosaikra gondoltam. Nagyok az igényeim tudom, hogy nem elégszem meg pusztán mellekkel...
-
Racecam
nagyúr
Voltam én már minden, csak akasztott ember nem.
(Persze egyesek vágyálmaiban ez szerepel az első helyen.
) -
BlacKSouL
addikt
Ni mán, Lord Elrond hogy gyalázza Neot..

csapos: Nem jó, de ha nincs jobb. Fater is forralt borozik, mert takonykórt orvosolgat, anyám nem söröz, tesóm nincs, asszony kilátásban sem, haverság mind Pesten. Hát most ezek miatt nem vonok meg magamtól egy pár falat kenyeret..
ja, bazz, meg mert szomjas vagyok
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Sőt már el is indult

Én meg jót söröztem. Egyedül. Itthon. Löwen. Pedig a Gössert szeretem. Holnap meg meló. Hogy masszírozza meg a mángorló aki kitalálta. Reggel 8-ra megyek, este 6-7 körül suliból megérkezem haza, na de akkor aztán télleg sört sörre halmozok. Ha képesek lesznek holnap is nyaggatni a megbolondult ügyfelek, akkor egynéhányat elküldök valahova tutira.Úgy tudtam, hogy még benéz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Miért jó egyedül besörözni? -
PazsitZ
addikt
-
Janoska26
addikt
Sőt már el is indult

Én meg jót söröztem. Egyedül. Itthon. Löwen. Pedig a Gössert szeretem. Holnap meg meló. Hogy masszírozza meg a mángorló aki kitalálta. Reggel 8-ra megyek, este 6-7 körül suliból megérkezem haza, na de akkor aztán télleg sört sörre halmozok. Ha képesek lesznek holnap is nyaggatni a megbolondult ügyfelek, akkor egynéhányat elküldök valahova tutira.még benézett, majd hétfőn reggel kaptok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Sőt már el is indult

Én meg jót söröztem. Egyedül. Itthon. Löwen. Pedig a Gössert szeretem. Holnap meg meló. Hogy masszírozza meg a mángorló aki kitalálta. Reggel 8-ra megyek, este 6-7 körül suliból megérkezem haza, na de akkor aztán télleg sört sörre halmozok. Ha képesek lesznek holnap is nyaggatni a megbolondult ügyfelek, akkor egynéhányat elküldök valahova tutira. -
Racecam
nagyúr
Elment?

u.i.: Jaj!!!
-
Janoska26
addikt
Szerintem nem állja a pofám, bár nemtom mirét, én csak próbálom elütni az időt mint bárki más aki idejár, bizonyára a neveltetésemmel és a stílusommal leheta gond, hát ez van, én ilyen vagyok, nem tudok és nem isakarok megváltozni, ha meg majd nagyon a bögyébe leszek majd banolhat, és marad nektek egy szép emlék rólam, legalábbis remélem, mert bármilyen fura én tök jól elvagyok itt veletek, jobban repül a munkaidő itt mint a slágerrádióban
No ennyit az őszinte vallomásokról és jánoska érzéseiről, eljött az idő amit nagyon vártam már a héten, szerintem nemcsak én. Vége a napnak és a hétnek, úgyhogy jó pihit meg jó hétvégét mindenkinek.Mikulást meg ha megbántottam valamivel valamikor akkor sajnálom, nem volt szándékos
no ahhojj -
csapos2
addikt
Már nem sokat kell kibír(nunk)nod mindjárt indulsz haza.
-
Janoska26
addikt
-
EQMontoya
veterán
te kurtad el?
Janoska26: hat jah, akik a munkamoralodat fikazzak, azok valoban bekaphassak
neked nincs is munkamoralod
bar mar megfordult a fejemben, hogy valami alattomos felmeres elvegzese a munkad, melynek mi vagyunk a szenvedo (es ez most itt szo szerint ertendo) alanyai
[Szerkesztve]bittos microsoft ügynök, és kik csillagokat pakol a userek windowsába.
-
Xpod
addikt
-
csapos2
addikt
-
VladimirR
nagyúr
te kurtad el?
Janoska26: hat jah, akik a munkamoralodat fikazzak, azok valoban bekaphassak
neked nincs is munkamoralod
bar mar megfordult a fejemben, hogy valami alattomos felmeres elvegzese a munkad, melynek mi vagyunk a szenvedo (es ez most itt szo szerint ertendo) alanyai
[Szerkesztve] -
Janoska26
addikt
''no ugrás a bótba, 1 tálca sör''
Ne inzultalj mar ilyenekkel, hogy nincs itthon sor. Foleg meg ilyen nevetseges mennyisegekkel.
Nem kell a tangas jany, itt sasolom az ablakom elott 50m-erre elhuzo F16-osokat, gyakorlatoznak a holnapi Kentucky Derby megnyito ceremoniara.
Nagyon brutalisan mennek, erzem hogy beleremeg az egesz apartman, ra egy fel percre ahogy elhuznak hangsebesseg felett.No megnyugodtam, hogy van söröd

Többiek akik cinkeltek és a munkamorálomat fikázzátok: Bekaphassátok
-
Ivan15
senior tag
-
PazsitZ
addikt
-
tbs
addikt
Könyvmolyok figyelem..! (Tesó!)
Kapható (egy ideje) Dan Simmons-tól a ''Káli dala'' című csoda. Tesség elolvasni. Nem mese, valóság. Ennyire kerek egész csak valóság lehet... (Kicsit khm a fordítás, de azért kibajó.) -
PazsitZ
addikt
-
csapos2
addikt
A helyzet az, hogy a keresés eredménye ezeket lökte ki nekem is, a lényeg az lenne, ha olyat találnék, amit valaki ismer is. Ugyanis ezeket a szarokat nagy táblában gyártják és forgalmazzák, nem szokták elvágni. Nekem pedig csak egy kis darabra volna szükségem.
Mindenesetre köszönöm, hogy foglalkoztál az ügyemmel.
Xpod: Szerinted?
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
''Jánosnál szerintem ez az aktív munkaidő elég kevés azaz tart a nullához.''
Na jó, de melyik irányból? A pozitív vagy a negatív tartomány felől? -
tiv83us
veterán
''no ugrás a bótba, 1 tálca sör''
Ne inzultalj mar ilyenekkel, hogy nincs itthon sor. Foleg meg ilyen nevetseges mennyisegekkel.
Nem kell a tangas jany, itt sasolom az ablakom elott 50m-erre elhuzo F16-osokat, gyakorlatoznak a holnapi Kentucky Derby megnyito ceremoniara.
Nagyon brutalisan mennek, erzem hogy beleremeg az egesz apartman, ra egy fel percre ahogy elhuznak hangsebesseg felett. -
PazsitZ
addikt
És találtál a linkeken megfelelőt? Az elsőnél azt írják mindegyikhez kivitel - UV védett
Jánosnál szerintem ez az aktív munkaidő elég kevés azaz tart a nullához.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
Xpod
addikt
-
csapos2
addikt
A valami polikarbonát izé.. a jó irány. Ez egy speckó polikarbonát - ahogy én tudom - amin van UV szűrő/védő réteg.
János: Őszintén, mennyi időt töltesz aktív munkával, míg bent vagy?
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Köztelező ügyben v.ki tud segíteni?

-
Janoska26
addikt
Végre egy olyan nap amikor okkal bebaszhatnál erre még ezt is eszedbe kell juttatni, no ugrás a bótba, 1 tálca sör, tangás jányokat az asztalra, vagy ha nincsenek akkor ugorj fel Te, csak akkor húzd az asztalt tükörközelbe, hogy lássál is valamit

Vlagyi: Nézem én neki ezerrel
-
csapos2
addikt
-
PazsitZ
addikt
Ha mindenre nem is, de áthidalom az akadályokat

Van valami különkívánságod netán?
PazsitZ segít, ahol tud
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Meg du 2 ora sincs, aze annyira nem vagyok.../Nem a f...t nem :P/
Amugy dupla a koszonet aki felhivta ra a figyelmem, mer mindezidaig fingom nem volt hogy nevnapom van :) -
Janoska26
addikt
Jóhogy, remélem az asszony nem alszik be mire hazamegyek, mondtam neki melegítsen be addig, ne kelljen sokat vakolnom ezután a fáradtságos munka után

No meg az Unicum is be van már készítve a fagyasztóba, úgyhogy várom már rendesen
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Na persze.
Figyeled, hogy már csak kicsivel több, mint két óra és mehetsz haza? -
Janoska26
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
-
VladimirR
nagyúr
az elso szo: btw
tiv: hogyhogy te a neved napjan olyan allapotban vagy, hogy kepes vagy elolvasni, mitobb, lereagalni a gratulaciokat?
szegyelld magad
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
Janoska26
addikt
Most nézem hogy ennek jelentése is van, az 1. szót nem értem, azért írok így, mert nemtommi vok, segíts már kicsit hogy megértesem eme rejtjeles írásodat, lehet hasznát veszem majd a háborúba, és akkor majd áldani fogom a nevedet

-
Janoska26
addikt
Remélem megszédülsz a sok sörtől sétálás közben és összetöröd magad rendesen, és majd azt ogod kívánni, hogy bárcsak Te is 10-ig dolgozhattál volna

Integra : Mér, ma Tivadar nap van?
Ujujj télleg, akkor ja, isten Éltesse a Tivadarokat, meg a bohócokat is, meg a tangás Tivadarokat is 
[Szerkesztve] -
Integra
titán
boldog névnapot TIV
hátha valamikor erre jár
-
Olcsi
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
[link]
Ide járnak az igazi zeneismerők.
-
Olcsi
senior tag
Apropó reklám... Valaki meg tudja mondani az új t-mobile-os reklámnak a zenéjének a címét, amelyikben a végén valami notebook-ot emlegetnek? Ja...és még a 'kékebbik cola' reklámok zenéire is kíváncsi lennék! Valaki tudna segíteni ezekben? Köszi
Aktív témák
-
1200 - 1101
5015 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BMW topik
- Autós topik
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Futárcégek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- DDR4 memóriák eladóak
- Hihetetlen Gaming PC brutális specifikációkkal! A dán Topdata.dk IT-cég által összerakva
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 320Gb (3k) +1Tb (15k) van 1db SSHD is (15k)
- Lenovo P16s gen2 16" //Core i7 1360P // Nvidia RTX A500 4GB GDDR6 // 16Gb /512GB SSD/ gyári garancia
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB 3200Mhz vagy 2 x 16GB 2666Mhz - több db elérhető
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Akció! Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

''

Amúgy meg majd orvosolom este seritallal.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)