Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Nagy sikerű OFF TOPIC-unk elérkezett következő fejezetéhez.
Korábbi topic-ok:
OFF TOPIC 38: [link]
OFF TOPIC 37: [link]
OFF TOPIC 36 [Ha egy kis melegségre vágysz]: [link]
OFF TOPIC 35: [link]
OFF TOPIC 34 [Szerverújraindulás miatt ideiglenesen nyitva]: [link]
OFF TOPIC 33 [Szerkesztve]: [link]
OFF TOPIC 32 [Aminek nem volt alcíme, és (na ugye!) nem is hiányzott]: [link]
OFF TOPIC 31 [Agyelszívás és Salivili hipput ...]: [link]
OFF TOPIC 30 [Vad szex inszájd]: [link]
OFF TOPIC 29 [Itt a tavasz]: [link]
OFF TOPIC 28 [No Chat Plz]: [link]
OFF TOPIC 27 [Barátaink az állatok]: [link]
OFF TOPIC 26 [Túl a jubileumon]: [link]
OFF TOPIC 25 [Jubileumi Kiadás]: [link]
OFF TOPIC 24: [link]
OFF TOPIC 23: [link]
OFF TOPIC 22: [link]
OFF TOPIC 21: [link]
OFF TOPIC 20: [link]
OFF TOPIC 19: [link]
OFF TOPIC 18: [link]
OFF TOPIC 17: [link]
OFF TOPIC 16: [link]
OFF TOPIC 15: [link]
OFF TOPIC 14: [link]
OFF TOPIC 13: [link]
OFF TOPIC 12: [link]
OFF TOPIC 11: [link]
OFF TOPIC 10: [link]
OFF TOPIC 9: [link]
OFF TOPIC 8: [link]
OFF TOPIC 7: [link]
OFF TOPIC 6: [link]
OFF TOPIC 5: [link]
OFF TOPIC 4: [link]
OFF TOPIC 3 (terminated): [link]
OFF TOPIC 3: [link]
OFF TOPIC 2: [link]
OFF TOPIC: [link] -
ngabor2
nagyúr
vladi jó ember, a sört szereti.
djtoomi: számolj még egy kicsit... harmadik vagy, mert az első én voltam... csak nem írtam be. mindenesetre javasolni fogom, hogy aki beírja a köv. topik első oldalára, hogy hanyadikként postolt, autoban legyen a jutalma... [link]
mellesleg fel tudnék egy pár topikot sorolni, ami 5k előtt, és egy jópárat, ami 5k után lett zárva. az 5k az csak egy ajánlás, de nem kötelező érvényű. -
ngabor2
nagyúr
válasz Viktor0610 #133 üzenetére
én meg azt hittem, hogy azért, mert ha a film alatt elaludnál, a reklámra biztos felkelj...
-
ngabor2
nagyúr
válasz (Kolombusz) #143 üzenetére
valóban nem semmi, amit művelt vele. de valszeg egy marék színes ceruzával hamarabb kész lett volna vele. igaz, ott macerásabb az undo, mert mint látható volt, ez volt a leggyakoribb művelet. sőt, ha egy komolyabb progival csinálta volna, valszeg azzal is sokkal hamarabb végzett volna. konyhakéssel is lehet székelykaput faragni... csak macerásabb, mint célszerszámokkal.
-
ngabor2
nagyúr
átálltam én is operára. elsőre tetszik, bár van 1-2 hiányossága(?) a ff-hoz képest. nem is igazi hiányosságok, csak ott megszokott dolgok. ettől függetlenül whaskest ki fogom végezni, mert balfék. a kettő között van kapcsolat, csak nem mondom el
-
ngabor2
nagyúr
hopp, közben meglett, tárgytalan.
-
-
ngabor2
nagyúr
(és ezek ott ülnek egymás mellett...)
-
ngabor2
nagyúr
[link] azoknak, akik azt hangoztatják, hogy a win instabil. azért csak ennyi, mert egy frissítés miatt újra kellett indítani. semmi lassulás nem volt.
amúgy van valami egyéb, ''kultúrált'' módja az uptime megtudásának?
whaskes: memkártyát nehezebb úgy törölni, hogy ne lehessen róla adatot visszaszedni. minden megvan rajta, csak a lámák elől elrejtőzik. -
ngabor2
nagyúr
válasz Viktor0610 #429 üzenetére
megvan a robogóm!
csak nem tudok képet feltenni róla, mert amíg nincs biztosítás rá, addig inkább nem hozom el próbáltam, rájöttem, hogy kicsit macerásabb, mint a bicaj. nem mindegy, hogy 17, vagy 95kg-t kell kordában tartani. és nem mindegy, hogy 25km/h a max sebessége, vagy ha nem elég óvatosan húzom a gázt, akkor hirtelen 50-nel megy. szokni kell. -
ngabor2
nagyúr
válasz (Kolombusz) #451 üzenetére
piaggio ngr. de a robogós topikba leírtam.
r2d2: ha én vágányzárral bringáznék... abból csúnya nagy lerészegedés lenne.
amúgy megnyiratkozott... csúnyább, mint volt remélem ha olvassa, rak ki magáról képet, először megijedtem, mikor kedden bejött dolgozni -
ngabor2
nagyúr
nem, neki nincs, és nem is tudok róla, hogy tervezne venni ilyen állatságot. bicikliről volt szó. az van neki is, jó időben ő is bicajjal jár(t) be dógozni.
ugye, milyen szerencse, hogy nem az apjára hasonlít? bár állítólag a sört legalább annyira szereti...
más: másnál is szaraxik a ph? nem akarja a képeket/avatarokat betölteni... -
ngabor2
nagyúr
válasz parandroid #475 üzenetére
a képeket nem én követtem el, én csak feltettem. és 6MB-ról lett összenyomorítva ekkorára. ha a teljes képet kiteszem, akkor az lenne a baj.
cyla: nincs. -
ngabor2
nagyúr
válasz parandroid #482 üzenetére
ezt mondd a lépen látható, nem túl bizalomgerjesztő kinézetű emberkének mint mondtam, én csak feldobtam ide a képeket, semmit nem csináltam velük.
-
ngabor2
nagyúr
válasz parandroid #485 üzenetére
szerintem zsolti is úgy volt vele, hogy a lényeg látszik, a többi meg nem érdekelte. lehet, hogy színmélység helyett csak felbontást kellett volna változtatnia. én már így kaptam a képeket.
-
ngabor2
nagyúr
iszonyúan fáj a jobb térdem. de lagalább nincs megdagadva. hajlítani tudom, de hátra nem bírom felemelni. érdekes lesz elhozni a robogót
-
ngabor2
nagyúr
válasz (Kolombusz) #545 üzenetére
én meg e-mail, meg ph pü-ben szoktam kommunikálni. mivel a baráti köröm jelentős része ph-s, ezért ez utóbbi a gyakoribb. de a telszámom se titkos, szerencsére azon ritkán keresnek.
-
ngabor2
nagyúr
azért köszönt el, mert csak. én meg megyek dógozni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Autós topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest