Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Nos, ahogy azt már az a zöld alak is érzékeltette, nem nagyon értek a gépekhez - a tuningról meg fogalmam sincs. Így nem szempont, hogy bárkit is porba alázzak. Két dolgot kell szem előtt tartanom - a lehető legjobb áron, a lehető legjobb teljesítményt kapjam. Mindezt úgy - igaz ez már a 3. dolog
- hogy feleslegesen ne vegyek dolgokat. Értem ezalatt azt, hogy ha nincs szükség a két magra, mivel egyszerre nem nagyon csinálok csak egy dolgot, és még ez is itt van: [link], akkor miért költsek rá. Természetesen, hagyom magam meggyőzni, csak ahoz tudnom kell, hogy milyen előnyökkel jár számomra a többlet. -
supesz
aktív tag
Nincs értelme vitatkozni CPU gyártókon. Ez már rég túlmutat a technológián. Majdnem mindenki a szubjektív tapasztalataira hagyatkozik. Speciel nekem sosem volt AMD-m. Mindíg meg voltam elégedve az intel processzoraival. A porba alázás szóösszetétel egyáltalán nem helyén való. szerintem.
-
Speed®
titán
válasz
csapos2
üzenetére
Érvelés?: A legolcsóbb C2Dvel rongyosra verhető a legdrágább X2...
Értsd 26k egy E4300, veszel egy Giga 965P-S3 lapot 23ért és 2x516/667es memót 11kért (összesen ~60k, ha májerkedni akarsz, akkor 2x1GB/667es memó és egy Hyper hűtő, így össz ~75knál vagy) majd az így összehalámolt gépet egy elegáns BIOSbeállítással belövöd 3Ghzre szinkron 666MHz memóórajel mellett.
Ezt a szintet pedig az AMd legfrissebb X2ese, a 6000+ is csak órajelben üti meg (3gHz szintén), teljesítményben -~20%. Árban meg +sok%...
Szerinted
Szarban van az AMD...vele meg a felvásárolt Ati is
(címlap)
Race asszem kevésbé tuningszemmel fogja megközelíteni a kérdésedet
Bölcs Jánoska
''Karod erős - szived emelkedett:
Végetlen a tér, mely munkára hív, ''![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Esetelg valami érvelés? Mivel az adatlapodra tekintve, valami X2 meg 4200+ láttam, amiről még én is tudom, hogy nem Intelék fia.
Szemtelen zöd ufója: Megint késő estig kell dolgoznod? Még akkor is dolgozni fogsz, amikor már mindenki otthon nőzik, sörözik, vagy mindenféle jót csinál? Te szegényke. -
válasz
ngabor2
üzenetére
Fröcsög ez a rohadt kávé összevissza, oszt beragadnak tőle
Június, Kecskemét, ez már sokkal jobb dátum
Pécsről megy más is nemtod?Mer az asszony nem hiszem, hogy levinne, bár fűzöm rendesen, bár lehet addig meglesz végre az a rohadt jogsim végre, majd meglássuk a vak is aszonta
Jól esik, hogy gondolsz rám, bár gondolom csak azért, hogy kilegyen a létszám 
-
Péééénteeeek vaaaaan!!!
Jóóóó reeeeggggeeeeltt eeeeembeeeeeereeeeek, éééébreeeedjeeeeteeeek, ha nekem kellett,nehogymá nektek jobb legyen
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Csacsi: Most Intel és egyértelműen kétmagos.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Hungarotelnél vagyok ügyfélszolgálatos
Mivel 5 körzet van nálunk, a meló megosztott, a telefonos ügyfélszolgálat nálunk van speciel. Mondjuk a műszakisok saját körzet szerint tudnak ügyködni, rákérdezni rá próbálhatok azért.
Hova küldted a mailt? Csak mert ha a honlapon megadottra, akkor az is hozzánk jön be, aztán majd úgy faxoljuk holnap a megfelelő helyre.
Végülis nem gáz, legalább van róla írásos anyag. A majdcsak kiküldenek valakit az azért nem egészen korrekt, de reménykedni mindig lehet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Eh, de gonosz -
-
-
Skipp
senior tag
Inni nem jó. Vagyis csuklani nem jó. Vagyis szaktársnőket megbántani nem jó.(de jóvá tehető.
) Szóval nem jó. Ez. meg az.
Bocs.... -
PazsitZ
addikt
Csak nekem van Hungaroteles netem és gondom vele?
[link] -
MarKoo
addikt
Két dologban kérnék szépen segítséget:
1., Szükségem lenne arra a beszédre, ami Oly és a Kedvese összeadása alatt hangzott el a nyékládházi PH! táborban.
2., Azthiszem ngabor2 intézte - vagy talán az 1 csak azt azóta banolták, nah mind1.
... - a debreceni paintballt. Megköszönnék tőle 1-2 olyan elérhetőséget, ahol tudnának nekem biztosítani 25 fegyvert lőszerrel együtt. Természetesen korrekt árban.
Előre is köszönöm.
ui.: Gábor! Amit ígértem nem felejtettem el, csak vagy fakton vagyok, vagy vezetek, vagy szülinapot ünneplek.

-
piqla
őstag
Van egy elado 21''-es ibm p275-om, erdekel valakit?
-
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
.. és az úr látá ezt, és ezért megteremté a sört
-
Winner_hun
félisten
Az ajánlott ásványi anyag bevitel literenként maximum 100 mg, az ásványi vízben, amit venni lehet ennek többszöröse van (mi Balfi-t vettünk, abban 1800+, szóval abban nagyon sok).
Érelmeszesedést, vesekövet okozhat a túlzott ásványianyag bevitel, mivel az ember élete során 2-300 kg ásványi anyagot juttat be a véráramba.
Az se mindegy, hogy az ember merre lakik. A váci ivóvízben 150-200, a budapestibe 350-400, a soproniba meg 500 mg felett van az ásványi anyag tartalom. Ott elég kemény a víz.
A vörösboroskólásra nem emlékszek, de nem jó a gyomornak. Bár finom
Mellesleg a fröccs, meg minden szénsavas ital sem jó, a nyálkahártyának, a gyomornak nem tesz jót. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezek a fajsúlyos megállapítások magyarázatot követelnek

-
Winner_hun
félisten
Hmm a végén még azt fogom mondani hogy érdemes suliba járni. Hogy mik ki nem derülnek
Az ásványvíz sokkal ártlmasabb, mint a csapvíz. Bár lehet csak én vagyok lemaradva. Meg a vörösboros kóla is baromi ártalmas, míg a bor és a kóla külön ''nem''. -
ngabor2
nagyúr
úgy szeretem az anyósomat, mint a sört. asztalon, hidegen, felbontva.
még nincs anyósom... csak söröm. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Áhá! Tehát nem jéghidegen, hanem hidegen. Nekem a hideg az 8-10 fok körül van. És ha 9-ről kezdve 9,5 lesz a vége... hát falatozza meg a feneség.

Amúgy meg nem kell órákig ülni fölötte, hanem úgy inni hogy jólessen. Az meg 1üveg/8perc kb. Azalatt nem melegszik túl sokat.
Egyszer az egyik sztrip10bárba benéztünk haverral, még 19 évesen, épp csak szétnézni hogy mi is a helyzet, és sikerült egy sörön 3,5 órát ülni, igaz hogy 1000 volt egy korsó, ráadásul 4decis korsó, de mi kortyolgattuk hősiesen, cserébe jól éreztük magunkat, a lányok szépek voltak, befutottak Ganxsta Zolee-ék, aztán meg Isztvan Koko Kovacs, páran az akkori ertéelből, kértünk autogramokat, nagy élmény volt
Ja, és ez csak egy egyszerű hétköznapi csütörtök volt.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
''valahogy..''
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
NG: Egy óra múlva én is már, de még most itt kínlódom. Nekem is ingyensör lesz, mert tegnap megvettem már egyszer.
De én elég gyorsan iszom ahhoz hogy még a vége is jó legyen.
Tényleg, felmérés: ki szereti nagyon hidegen a sört(0-5°C) és ki aki valamivel langyosabban(7-9°C) Nekem jobban kijön az íze, ha nem jéghideg, és a torkom meg a gyomrom is jobban elviseli ha picit előbb kiveszem a hűtőből. Na és szebbeket tudok böfögni is úgy tőle
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
egyelőre semmit, de lehet, hogy most másra fog kelleni a pénz (vonatjegy + SÖÖÖÖR!)
-
BlacKSouL
addikt
Na ki dolgozik délután is?
És holnap is délután is?
Én?
Én igen.
És még?
És még hülye is vagyok?
-
ALI_G
veterán
dobom a labdát. [link]
most olvastam vissza, és sírtam a röhögéstől, mennyire is vagyunk idióták
-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nem az a jó, de ezt fogod tudni bővíteni. Gondolom nem tudsz most leakasztani zsét 2x2G ram-ra. Ezekben a lapokban sajnos csak 4 ram slot van, mostanában ez elég kevés...
Most még csak vista, de 1 éven belül a ''gusztustalan'' virtualizáció fog folyni a windows csapokból is... Ami roppant módon memóigényes...
Mostan lépek. Picit. Pá!
[Szerkesztve] -
Közérdekű közlemény.
Pénteken és szombaton KIN kupa lesz a Óbudán a Bécsi út 104-106 alatt. Jelentős mennyiségű félrészeg és részeg hallgató lesz megtalálható a környéken, kérjük óvatosan közlekedjenek az érintett helyen közlekedő autósok.
Bővebb infó:
[link] (Bemutatkozás link)
A hivatalos plakát: [link]
Az SZGTI-s induló: [link] -
tbs
addikt
-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Sokat mond, hogy lehagytak róla 2 hűtőbordát meg egy marék kondenzátort a WS pro-hoz képest...
Attól még lehet jó, nálam járt egy nem működő hőcsöves. (Lehet már más is megfikkant, de piszok instabil volt. A hőcső tuti nem ment. Leszerelve tesztelve sem.)
A felső borda egyébként elég magas, a tornyod nem tudom hogyan viselné. Ráadásul úgy van kitalálva a dolog, hogy a hőcsöves bordáknak illene légáramban feküdniük...
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ráfér, de mindkét lap tervezési etalonnak számít, így van esély rá. Amúgy a passzív táp jó móka, de ha a gépbe MINDENKÉPPEN kell EGY ventillátor, akkor az inkább a tápban legyen: vigye csak ki a meleget a házból.
Nekem van több full passzív gépem, de egyik sem x86 klón. Pegasos2 PPC, Amigák, C+4, C64. Szóval a passzívság x86 vonalon valójában drága álom.
#1740: vga csere miatt..?
Akkor külön jól jön az integrált cucc... Jó lap anélkül is, pcie vgát bele lehet nyomni.
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Akkor az NPV-VM a te barátod...
Ha ne idegenkedsz az integrált vgától. A hűtőtornyot szerintem felejtsd el. Pillanatnyilag nem tudok olyan teljesítményű amd procit mondani, ami az 2 említett lapban külön prociventillátort igényelne egy normális, prociról-meleget-lehúzó 12cm-es ventivel felszerelt tápos gépben... 
Óbazmeg. Esik az eső...
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Nők..! Csak ennyit tudsz mondani..? Megin' nem mosogatott el..?
-
Winner_hun
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Pénzben is, platformváltás, ....
-
Pacák
senior tag
[link]
Nosztalgia rulez.
-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
...betonstabil munkaállomás-alaplap
Van több fajtája is a lapnak, vagy csak egy és semmit tovább? Ha több is van, melyik a legjobb? Igazából szeretem az Asus-t, most is az van. -
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
A nagy ''I'' semmiképpen nem jobb. Technológiailag amd, ha sebességben nem is feltétlenül mindig. (Hangyafacnyi a különbség.)
M2N-ek közül még egy best buy, a low budget kategóriából (integrált (nem-túl-gagyi)vga-val, de bővíthető) -> Asus M2NPV-VM
Minden bötünek szerepe van, ha nem akarsz szippantyúzni..! Akárcsak az előző WS Pro-nál. Fontosan azok a betűk.
#1728: Jobb?!? Miben?!?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szóval az intel, csak drágább, de nem jobb?
tbs: Ismét rébuszokban beszélsz. De az Asus M2N betűcsoportot már más is említette.
Zero: Nekem ahoz képest, alig van lábam.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
a frigyünk hosszú évekre nyúlik vissza.. egy szép nyári estén kezdődött, mélyen egymás szemébe néztünk, ő pedig bemutatkozott: áj em dé.. az éjszaka forró volt, de aztán szereztem egy rendes hűtőt.. szóval hosszú a történet..
a64 platform után (pontosabban: platformra) pedig épkézláb gondolatnak tűnt az x2 - csak egy procicsere, minden más maradt (én még a jó öreg s939-cel hasítok, úgy ám)
tbs 1724:
nincs itt semmiféle flém.. amd a király oszt kész
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Valójában nincs valódi választási lehetőség. Amire épeszű ember költ:
Asus M2N32 WS Pro + legpicibb kapható A64X2 + 2G RAM 1 modulban...
Jeeeeeee..! Szörfölünk a flame (még) langyos hullámain..!
#1722: intim kérdés. Masszív, messze a memória sávszél bottleneck, jó linux támogatás a lapokhoz, nem meleg, meg örök lázadó... Egyetlen full inteles gépem az előbb említett BP6. Most ippég linux szerverkedik otthon: backupol és vigyáz az egyéb rendszerekre naphosszat. 3 éve már...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
ha váltassz, érdemes 2-magosra váltani, olyan lappal, ami a több magot is támogatja. lehet, hogy most nem akarod tovább fejlesztgetni a gépet, de jobb, ha van benne tartalék. persze az anyagi keret erősen befolyásolja.
amúgy nem hiszem, hogy fogsz itt kapni egyértelmű igen/nem választ. személyes tapasztalatokat esetleg, ez alapján azt mondom, hogy válts dual core-ra. most már majdnem minden arra jön ki
-
csapos2
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Netezés mellett szoktam zenét hallgatni, esetleg egy apróbb játék, amíg válaszolnak a kérdésemre. De semmi komoly. Ha játszok, akkor ugye csak játszok, ha filmet nézek, akkor megint nem nagyon szoktam egyebet cselekedni a géppel.

A mostani P4 3Ghz-es prescottom elég volna nekem, csak a VGA nagyon karcsú - fx5900xt. Ha meg már váltanom kell, akkor mindent kell, de feleslegesen nem szeretnék költekezni.
Szóval, még mindig kell nekem a 2 mag?
tbs: Neked valami a torkodra ment, mert olyan érthetetlenül beszélsz.
-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Több valódi cpu..? Hát kellemes a pusz.

A BP6-om a két 433-as celenokájával win2k alatt még ma is jobb reakcióidőket mutat klikkolgatás közben, mint a 3200+ normál A64, ami előtt mos Tülök. Nem igazán akad meg. Szüttyőgő opera alatt klikkolva egy ie-re azonnal mozdul a gép, A64-en meg megvárom amíg magához tér az O...
Használati értékben visszalépés volt számomra az egymagos, de izomproci. Csak mainapság a max 768M memória kicsit kevés...
-
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
egész jól körülírták.. zanzásítva: minden pattogósabb lesz (és nem mondd, h mindig csak egyetlenegy epplikésön ronhangál nálad)
szerk. a játékos dolog szerintem amd-nél nem igazán áll, a magonkénti órajelek - mert a cikk csak ezt vesézi - kb ugyanott vannak az egy/kétmagosoknál - de mint tudjuk, az órajel önmagában nem visz pálmákat semerre, a többlet nem (csak) ebből jön
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Én viszont nem csinálok ennyi mindent egyszerre.

Viszont találtam egy ilyet:
A helyzet jelenleg a következő, és ez a kétmagos Athlon 64-ek eljövetelével sem fog változni: vagy egy magasabb órajelű, egymagos processzort választunk leendő gépünkbe, így (jellemzően) játékok alatt a legjobb teljesítményt kapjuk, viszont kissé lomhább lesz a rendszer több alkalmazás futtatásakor; vagy egy alacsonyabb órajelű, kétmagos processzort, mely játékokban kicsit lassabb, viszont a többszálas működést támogató programokban gyorsabb, multitaszkolásban is gyorsabb, a kezünk alatt futó rendszer minden neszre gyorsabban reagál, mint egy egyprocesszoros rendszer esetében. Mi a második verziót támogatjuk, az már más kérdés, hogy mit kell érte fizetnünk, ez az, ami még nem dőlt el.
Hol lehet érezni a puszt? -
csapos2
addikt
Tisztel egybegyültek!
Szükségem van nekem dual magra, ha csak otthoni felhasználásra kell a gép? Játék, film, net. -
supesz
aktív tag
Szerintem még megvárják, hogy kipakolja az előre bekevert aljzatbetont, aztán, amikor elkezdi lerakni, akkor jól megverik és ellopják a betonját meg a réztábláit...
Most tényleg lépten-nyomon ezt kell nézni. Akkor én meg holnap kivonulok és több száz éves elnyomásra emlékezve (jó pár nemzet által) bronz emlékműveket avatok fel mindenhol. Holokauszt rulez!
Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Raspberry Pi
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- További aktív témák...
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- hogy feleslegesen ne vegyek dolgokat. Értem ezalatt azt, hogy ha nincs szükség a két magra, mivel egyszerre nem nagyon csinálok csak egy dolgot, és még ez is itt van:
Szarban van az AMD...vele meg a felvásárolt Ati is
(címlap)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pécsről megy más is nemtod?Mer az asszony nem hiszem, hogy levinne, bár fűzöm rendesen, bár lehet addig meglesz végre az a rohadt jogsim végre, majd meglássuk a vak is aszonta
Jól esik, hogy gondolsz rám, bár gondolom csak azért, hogy kilegyen a létszám
figyeled, télapó, milyenek ezek a zufókok?
június 9-én ugye jössz kecskemétre? amúgy cserélj billentyűzetet, néha ragadnak rajta a betűk...
Jóóóó reeeeggggeeeeltt eeeeembeeeeeereeeeek, éééébreeeedjeeeeteeeek, ha nekem kellett,nehogymá nektek jobb legyen