Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
[link]
Cyla, megelőztél, de hogy a főoldalról mért nem találtam, azt nem tudom.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Még 1 kérdés: a [link]en képre hogy lehet keresni?
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Youtube-os videókat lehet valahogy hozzászólásba ágyazni? Mert mostanában a hírekben/tesztekben előfordul beágyazott youtube, vagy videobomb videó.
-
(Kolombusz)
veterán
No, lesz itten flame mindjárt.
Jönnek az egyéniségek, leoltják a fejem, watch da (b)logout.
Mondtam már, hogy meleg van? -
(Kolombusz)
veterán
Vladi, Te értesz az IE7-hez, hogy kell ezt megtáltositani?
Mert száműzném a francba a firefoxot, de addig nem teszem, míg nem tudom felgyorsitani a böngészést.
A PH!, de amúgy az összes többi oldal érezhetően lassabban jön be IE7-tel, mint firefox-szal, pedig 1.5 megabites net van.
-
(Kolombusz)
veterán
Na, megyek 30 fokban, tűző napon növényt határozni. Ollé.
-
(Kolombusz)
veterán
[link]
Sok az ismerős arc...
-
(Kolombusz)
veterán
A változatosság kedvéért a ma esti programom kémia és angol tanulás.
Kellett nekem bicajozni menni. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Azért Vassra is rászakadhatna egy vagon szar, vagy csak én vagyok fáradt:
Pl:Határozza meg az e(4x-3y=26) egyenest az 5 abszcisszájú pontjában érintő, a (-2;-3) ponton áthaladó kör egyenletét.
Ok, meghatározom, hogy hol értinti az egyenest. Most van két pontom ami rajta van a körön + az egyik egy érintőegyenesen van, aminek tudjuk az egyenletét. De hogy innen hogyan tovább...
Felirhatnám az érintési ponthoz húzott sugár egyenesének egyenletét, de ezzel nem vagyok előrébb.
Asszem rájöttem, tényleg fáradt vagyok, de azért erőtsitsetek meg egy megoldási tervvel.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Ha meg van adva 3 oldalegyenes egyenlete, akkor hogyan irom fel az általuk meghatározott háromszög köré irható kör egyenletét?
-
(Kolombusz)
veterán
Sikerült hamar szabadulni.

-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
Nagy ünnep a mai. Ma van a hét utolsó hétfője.
Mindenki eszerint cselekedjen valami jót. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ezeket nem, amit még esetleg megpróbálok, az az, hogy valahonnan keritek egy tökéletesen egyforma verziójú szoftvert és azt beflashelem.
Mert az egész szoftvert tudom frissíteni, csak a seemeket nem (hexadecimális számrendszerbeli táblázat, aminek szerkesztésével tudsz ilyen-olyan dolgokat módositani ->pont amiket én csináltam).
Már ráálltam a dologra, de pont ugyanolyan verziójút még nem találtam.
-
(Kolombusz)
veterán
Boldog vagyok, elszállt a telefonom a nagy büdös semmitől.
Hehe, 70k-m repül, ha nem garizzák le, mivel kicsit személyre szabtam a cuccot. Lecseréltem a bejelentkező videót, de hetekig gond nélkül ment. Most mintha a kijelző beszart volna, de nem, mert a bootoló programját meg kijelzi.
Faszaaaa... -
(Kolombusz)
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Lenyelted legalább? Úgy izgalmas.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nagyon fújt a szél és az eső is elkezdett cseperegni, de azért egy órát tekertünk.
-
(Kolombusz)
veterán
Lassan megyek bringázni, bár kicsit hűvös van, remélem nem fázok meg.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Kidus nem házigazda.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vigyázzatok, pénzel a Microsoft, őn- és közveszélyes vagyok.

-
(Kolombusz)
veterán
No, háromnegyed óra gépelés, szerkesztés után kész az új Logout cikkem. Mindjárt olvasható lesz.

-
(Kolombusz)
veterán
Na átjöttem mobilra, itt a vihar, a gépet tíz nap után kikapcsoltam. Elég csúnya idö van

-
(Kolombusz)
veterán
Na, hazaérkeztem.
-
(Kolombusz)
veterán
No, elvtársak, elvonulok, vasárnap délután jövök, addig az osztrákoknál rontom a levegőt.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Átfogalmazom. A többit valószinűleg nem irtam ki, mielőtt Vistát telepitettem.
Köszi a linket!
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Inkább a fadobozos sörön dolgoznál.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link] - második képed linkje

Megkérdezhetem, hogy mit fogsz vásárolni ebből? -
(Kolombusz)
veterán
Hogy pusztulna meg, aki kitalálta a futás gyönyörű sportját.
-
(Kolombusz)
veterán
De marha jól indul ez a napom: hajnali háromkor windows frissitések települtek, emiatt újrainditotta magát rendszer. Erre nem ébredtem fel, viszont a Vista olyan, hogyha nem használja semmi az erőforrásokat, akkor lekapcsolja a winchestert. A boinc, meg az utorrent nem automatikusan indul, igy semmi sem terhelte a rendszert, úgyhogy jó kattanással kikapcsolta a winyót. Ezt eljátszotta még kétszer. Jól aludtam...
Reggel kimegyek budira, lehúzom, beragad a lehúzógomb. Máskor is csinálta már, de akkor újból lenyomom, felengedem, rendbe jön. Ma persze nem. Vagy 5 percig basztattam, mire rendbe jött, közben egy csomó viz elment. -
(Kolombusz)
veterán
Na, sikerült megegyeznünk végül, hogy Horvátországban melyik apartmanba megyünk a másik családdal. Oda, ahol tavaly voltunk, úgyhogy gondoltam fel is veszem velük a kapcsolatot.
Felhivtam őket, amilyen ügyes voltam, pont az anyóst hivtam, aki csak németül tud, majd bele izzadtam, mig kinyögtem 3 értelmes mondatot, meg, hogy kivel akarok beszélni. Utána már ment könnyen, angolul lefoglaltam a szállást.
-
(Kolombusz)
veterán
Jövőre hogy fogok fosni ilyenkor.
Ma kezdik az érettségiket.
Sok sikert mindenkinek! -
(Kolombusz)
veterán
Brékin Nyúz - Mészáros dögöljön meg, én beöltöztem, elmentem 3 haverral, aztán ott mondta az igazgató helyettes, hogy jöhetünk haza.
Mészáros meg állitólag az oszt. társunktól kérdezte meg (akinek az anyja a másik igazgató helyettes) és ő mondta, hogy kell jönni. -
(Kolombusz)
veterán
Na, kell menni, hiába szakad az eső, hiába az iskola belsejében lesz megtartva a ballagás és ilyenkor nem állnak sorfalat, de kell menni. Hurrá.
-
(Kolombusz)
veterán
Ebből se lesz ma sorfalállás.
Ömlik az eső már több mint 1 órája. -
(Kolombusz)
veterán
Na ezt megkaptam: [link]

-
(Kolombusz)
veterán
A mai napomnak is milyen sok értelme volt: az egyetlen rendesen megtartott óra a matek volt.
Viszont hallhattam egy fantasztikus acél ''tökömkivanvele'' petra előadást. Minek kell ilyen bölcsész - nyelvtani hülyeségekkel fárasztani az embert? -
(Kolombusz)
veterán
Ballagáson, mikor sorfalat állunk, végig ott kell állni, vagy csak mig bevonulnak?
-
(Kolombusz)
veterán
Az MKB-nál ha van vkinek számlája, az meglesné nekem az online bankingon, hogy a bankkártyák tranzakcióit le tudja-e kérdezni?
Mert én egyik kártyámét sem tudom, a bankkártyák részlegnél csak az új igénylése menüpont működik. -
(Kolombusz)
veterán
Na, hazakerültem, gondolom mennyire hiányoltatok.

-
(Kolombusz)
veterán
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) egyedkről van szó. A női homoszexualitás más téma. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://htmmblog.enba.hu/grafiksz/kukinyuszi.jpg)