Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
még tegnap screenshot, bocs a fájlnévért
[link] ezt a piros felületet lehet húzogatni a bal szélénél fogva, de ha rákattintok, akkor kidobja a kamu weboldalt.
amúgy egy kis piros háromszög szokott villogni az óránál, és néha random elindul az ie és a antispysolutions.com oldalra dob.
a hijackthist csökkentett módban futtassam?
mod: a cikkedet természetesen olvastam, már a múltkor, amikor a spywarelocked-del volt a gáz. de azt a smitfraud simán leszedte.
[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun
üzenetére
ja, de nem segít semmi, rohadna meg.. ahhoz meg nincs most lelkierőm, hogy szépen módszeresen kipucoljam a registryből.
-
walaki mondana valami hatásos megoldást hogyan pusztíthatnám le ezt a malware alertet
se a smitfraudFix, se a prevx1 nem szedte le 
-
büdös picsába az újraszinkronizálással
most megy rtl klubon a bad boys, de pont a legjobb poénokat basszák el -
remélem erre jár éppen PazsitZ
most valami malware alert nevezetű kamu spyware program telepedett a gépemre, ezt hogyan tudom kiiktatni? 
-
válasz
burgatshow
üzenetére
annyira későn?
mi addigra már a balcsin süttetjük a hasunkat
a mi szóbelijeink 18-19-én vannak, 11-én mg a matek. -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a köré írható kör az oldalfelező merőlegesek metszéspontja. a képlet rá:
Sx=(x1+x2+x3)/3
Sy=(y1+y2+y3)/3 -
válasz
parandroid
üzenetére
írni inkább nem írok semmit erre 
fekete pákó - bogyo, bogyo
ajánlom mindenkinek, sírvaröhögős
-
tud valaki, valami allergiaellenes vény nélkül kapható cuccról? nagymamámon eléggé kijöttek a tűnetek, nagyon köhög szegény, de időpontot cask péntekre kapott, az meg még soká van, nemám megfullad nekem addig.. szóval ha van valami módszer, ami a tüneteket enyhíteni, vagy akármi, ami recept nélkül kapható, akkor légyszi informáljatok róla. köszi előre is!

-
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
-
-
-
ngabortól kérdezném, hogy a ruhára ráfolyt ezüstnitrátot mivel lehetne kitakarítani? a vanish nem tűnik hatásosnak...
-
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
zöldteát szeretem, kíváncsiságból megkóstoltam. még jó, hogy alul volt, így nem kellett kidobnom az egész fagyit. nagyonrossz..
vladi: ímélben azért elküldhetnéd, ha megvan még, mert engem érdekel. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez a hely speciel a rákóczi ferenc út volt
amúgy fagyiztunk, meg sétáltunk egy kört, de az előzményeket az előző oldalon elolvashatod.. tényleg nemnormális a srác
. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
tudom, én csak reménykedek
a mai meglepően könnyű volt. szóval sikeres nap ez.. most este még összefutottam osztálytársammal is, és sikerült meggyőznöm a videokártyáról.. pedig ő teljesen hülye -
válasz
FehérHolló
üzenetére

Egyszerűen nem vagyok fáradt. Izgulni nem izgulok egymás után. Az elmondottak alapján az emelt magyar nem volt nehéz, arra számítok, hogy az emelt matek sem lesz az
De azért legkésőbb, olyan fél 12 fele lefekszem. A mai napra is esett egy tanulság: ne egyetek zöldteás fagyit. -
válasz
parandroid
üzenetére
unknown, még nem próbáltam.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link]
Te asszem firefox párti vagy, ez meg ie alapú, de szerintem a legjobb. egy popup nem ugrott még fel, a füleket meg sokkal egyszerűbb használni, mint ff-ban. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
maxthont kell használni
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ezt próbálom, de amugyis egy teljesen begyepesedett fasz... ha nem kérdezem meg milyen gépet akar beújítani, akkor vagy 40k-val drágábbér vett volna szart...
most linkeltem neki a logoutos cikked a memóriákról.. talán meggyőzi..
ha nem, akkor leszarom
Bandus üzenete:
ha ezek után se a jobbat veszed, az a te dolgod én megtettem mindent h felvilágosítsalak
[a=1][c=8]....:::: WyZaRd::::....[/c][/a=4] üzenete:
akkoris az 512-es jön be de majd még megfontolom
hát ez no comment
[Szerkesztve] -
próbálok segíteni osztálytársamnak gépvásárlásban
radeon x1950pro 512mb vs x1950xt 256mb gddr3
egyedül csak aért akarok 256-os kártyát venni mert 256-os
jobban hangzik h 512-es kártya
normális az ilyen?
[Szerkesztve] -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Így jár,aki türelmetlen
Az újdonságok árai két hónap alatt simán eshetnek 30%-ot. Én az s5600-asom 68k-ba került, mostmeg 42k-ért hozzádvágják.. Szerintem érdemesebb várni ezekkel néhány hónapot 
a 180k-ra azért értettem, hogy nagyonsok, mert annyiért már r1-t is lehet kapni, ami tudásban, képminőségben, azért megelőzi az s5-t.
[Szerkesztve] -
-
eddig én vezetek akkor..
most értem haza szerenádról, de aludni mér nem fogok, értelme úgysincs... majd holnap lehet írok egy valamit ide, vagy a logoutra az élményekről, érzésekről. -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nálunk az ünnepség után nem volt kivonulás.. mindenkinek adták a virágot, meg ment a családjához, aztán távozott mindenki, ahogy tudott.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
csak amig beonulnak. nekünk legalábbis így kellett tavaly.
-
Tisztelt nagyérdemű! minden érettségi előtt mennek a találgatások, hogy miket adhatnak témaként. évfordulók, stb.. belinkelné valaki, ha belefut ilyesmikbe,mert én még nem találtam őket. előre is köszönöm

-
Hát igen, pont tegnap volt egy kis összetűzés egy másik fórumon.. egyes emberek néha olyan hangnemet engednek meg maguknak, hogy csak csodálkozom.. szerencsére a ph-ra ez egyáltalán nem jellemző.

Egy hét múlva érettségi, normális, hogy egyáltalán nem izgulok, meg nem is nagyon érdekel
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezek a fajsúlyos megállapítások magyarázatot követelnek

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem a francia lányka arca tettszik nagyon, valamiért olyan különleges.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor pont neki vlók a pályanapok, ott megmutathatja, hogy tud vezetni... Me ahhoz tényleg nagy tudás kell, hogy egy 280 lóerső géppel (nemtom mennyi pontosan, csak tippelek), egyenes autópályán menjen 240-t

-
válasz
EQMontoya
üzenetére
A mi csoportunk is úgy volt, még másfél éve, hogy megy cambridge felsőre. Csak ugye mivel az egész coport kiváltotta a középfokú nyelvvizsgájával az érettségit, így már nem voltak kötelezők az angolórák, éshát gondolhatod, hogy mennyit foglalkoztunk az angollal, mennyit jártunk be
Ezen úszott el ez a nyelvvizsga, de talán majd egyetemen be tudom hozni.. -
válasz
AMD Power
üzenetére
Én nem bízom benne, inkább vodkával csinálnám, meg úgy talán még egy kis extra íze is lehet a likőrnek.
Olyan szépen megtisztítottam a billentyűzetem: kiszedtem minen billentyűt, egynként lemostam. Most szép fehér, és halkabb is lett. Bár lehet nem ártana beruházni egy újra, ez már vagy 5 éves, és az 500ft-os kategóriát súrolhatja alulról, de én szeretem, kényelmes. A home billentyűt még elő kéne keríteni valahonnan, mert az elkeveredett.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére

Ez tényleg felemelő érzés, jólenne egy németből is, de annyira nagyon undorító nyelv, hogy nem vagyok hajlandó foglalkozni vele. Majd az egyetemen szeretnék egy felsőfokú angolt, vagy valami szakmai nyelvet. Plusz még valamelyiket a spanyol és olasz közül tanulni. Remélem lesz rá ott idő/kapacitás. -
Na énis bekaptam valami rohadt spyware programot, és egyszerűen nem tudom eltüntetni... Az értesítési ikonok között bukkan fel mindig a kis buborkék, hogy: spyware alert! blablabla, ha rákattintok, akkor pedig a spylocked.com-ra dob. ilyen szemét módszert
Próbálgattam kiirtani mindenhogy, de nem sikerül, bár counterspy még fut, de nem tartom valószínűnek, hogy leszedi. Valami ötlet 
Jánoska: a helyzetet kéretik kellő komolysággal kezelni, eszméletlen idegesítő

[Szerkesztve] -
-
Túlvagyok az első véradásomon

-
Kedves fórumtársak!
Van valaki köztetek, aki rendelkezik ''ebay-hozzáféréssel'' (nemtudom mi a pontos neve
) és segítene nekem lebonyolítani egy vásárlást? Sajnos nekem nincs ilyen személyes ismerősöm, a kizemelt napszemüvegre pedig már csak 15 órát lehet licitálni.. -
Erős fenntartásaim vannak, de ha esetleg ebay-es vásárlásra adom a fejem, akkor tudna valaki segíteni benne?

-
Én örülök neki nagyon. tegnap egész délután félmeztelenül pecáztunk már. este viszont eléggé lehűlt, hajnali 3 körül azért két pulcsiban is fáztam.. bár a jóidő most kicsit rosszat is jelent, mert van egy sanda gyanúm, hogy a maradék három hetet, és az érettségi szünetet nem csak tanulással fogom tölteni

-
Mennyire érdekes: vasárnap kb 2, hétfőn kb 4 órát aludtam. Kedden sem bírtam aludni, szerintem a fáradtságtól, vagy nemis tudom, de 1kor még az ágyamban fetrengtem, reggel alig bírtam felkeln. Ráadásul tegnap is éjféltájt feküdtem le, de 6kor kidobott az ágy, mikor mindig fél8-kor szoktam felkelni
Ez mitől lehet
A nayg bulizásban elfelejtettem aludni 
-
válasz
VladimirR
üzenetére
Születésnapja alkalmából.
Tőle nem akarok semmit, csak őt.. 
kocsmáros úr: alkoholra most nemigazán tudok ránézni, bár leeht egy jéger jót tenne.. kár, hogy annyira antialkesz a család töbi része, hogy pia csak elvétve van itthon...

mod: az ilyen találgatásokat kikérem megamnak, szándékaim most kivételesen teljesen bescületesek..

[Szerkesztve] -
Ti milyen virágot vinnétek egy Kinga nevű lánynak?
-
Na, helyzetjelentés

Rájöttem, hogy amikor iszok, akkor kényszerűen mindig írok valamit a ph-ra, szóval bocsájtsátok meg nekem hogy ezzel fárasztalak titeket. Most is hulla másnapos vagyok, egyik barátomnál ébredtem fel reggel, alig mertem hazajönni. A hölgyeménnyel most beszéltem, montam neki h meglátogatom, de aztmonta h meggondolja, hogy beenged-e-
. Jól telt ez a húsvét, ma baráti grillezés lesz. Nomeg asszem tényleg szerelmes vagyok
kár, hogy a hölgy annyira nem, de majdcsak lesz valahopgy 
-
Hát, majd ííro valamit, ha kijózanottm, most annyi érzéd kevereg benne... bár megomontam neki h szeretem, de nem hitte ek. na most ez mien? megmondod valakinek h szerted, és nem hiszi el? de azér megloscoltm ma.. annyiar angyonszép volt..... valahoyg jóvűáteyzem amit teganp, meg 4 éve elrontottam.. nekem ő kell
. átlinkelhetitek akár a nőühyes oikba is, én őt szeretem...és most nenmtudom leírni pontosan mit érzek, és ez olya furcsa,... remélem majd szolgálhatok pontosabb információkkal...
Aktív témák
- Epic Games
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Linux kezdőknek
- Dolce Gusto
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
<-- sírvaröhögés
(nem-nem, tényleg beugrott, nem a szótárból néztem 

se a smitfraudFix, se a prevx1 nem szedte le
most megy rtl klubon a bad boys, de pont a legjobb poénokat basszák el

ha nem, akkor leszarom