Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Móci
addikt
Tüdőszűrés? Én így voltam tavaly nyáron a szemészettel. Vagyis: szar egy hely.
Majd 1 órát üldögéltem, majd beszéltem az ott ülő népekkel, hogy had menjek már előre, vissza kellene érni a munkába. Bele is mentek. Kijön a doki, odamegyek, mondom mi a helyzet. Erre ő: ez nem így megy, hiszen maga előtt voltak, vár még amennyit kell, stb.
Ejha. Kár, hogy ki volt írva: NEM érkezési sorrendben hívják be a betegeket.
De én megértem, a nyugdíjasok biztos sietnek, hiszen lekésik a kedvenc sorozatukat, vagy a csirkefarhát akciót. Nyomós okok, kérem.
Egy kiadós, félhangos káromkodás után inkább elmentem a csoda rendelésről.
Elvégre én sajnos nem érten rá annyira...
Most el sem mernék menni, ki tudja mennyi pénzt húznak le az emberről?
Az ajtón papír helyett egy ezrest kell majd bedobni, dedikálva. Aki többet dob, az jobb ellátást kap. A tízezres már vip kategória, ott már masszőrlányok és valami hideg üdítő is jár. Ja és a garantált, normális színvonalú ellátás, és a gyógyulás esélye.
Lehet a székért is elkérik a pénzt? Vagy esetleg helyjegy lesz, mint az ic-n? Az nem lenne rossz, az ablak mellé egy nem dohányzó rendel...
Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest