Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Tudja valaki, hogyan kell rávenni az IE7-et, hogy jelenítse meg a kedvenc-listámat a Ph-n? Biztos egyszerű, csak én vagyok a láma. Propertiesben kukikat próbáltam a Privacy fülön az Advanced menüpont alatt always acceptre állítani, de az nem az.
p -
parandroid
félisten
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Oké, a zene az legyen, elfogadom, bár szánalmasan kevés a 88MB, főleg hogy egy 1-2GB-os mp3 lejátszó 10-20e Ft. A fényképező minőségét meg soha nem fogjátok nekem beadni, amíg a CCD és az optika olyan amilyen... Ráadásul eddig talán 12-szer használtam a telefonom fényképezőjét, pedig ez is egymegapixeles hiperszuperizé, akkor is nyitvatartási táblákat meg árjegyzékeket fényképeztem vele, hogy ne kelljen felírni.
p -
parandroid
félisten
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Persze, az ilyesmi mindig jól jön. Gondolom naponta többszáz képet el kellett lőnöd a munkádból kifolyólag (640x480-ban, hogy beleférjenek a 88MB-ba a zenék mellé), és naponta többször is meghallgattad azt az egy, de max két albumnyi zenét, ami ráfért 96kbps-ben kódolva - persze utóbbi mindegy, mert úgyis a füles miatt szólt szarul.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Semmi rossznak nem vagyok elrontója, de vicces az ilyesmi érvrendszer. Persze ugyanezt egy PDA már nyilván valóban tudja, de az mondjuk nem két fillérrel drágább, és megintcsak nem játék. Nopersze mindenkinek megvan a maga perverziója, hogy mire költ, én is ismerek hülyegyerekeket, akik egy felsőkategóriás notebook árát biciklire költik, aztán panaszkodnak hogy hogy elfáradtak a tekerésben.

Na, lássuk, hogy egy kis flémmel mennyire sikerül feldboni az OT-t.
)
p -
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Típustól függ, nem hiszem, hogy van rá specifikáció. Általában nagyon kis nyomásra is elkezd kiemelni, de egy jó darabig még ''csúszik'', mire teljesen kiemel.
p -
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Föntről lefelé.
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
ladybug
üzenetére
Dehogynem. Ott már muszáj autót bérelni, térképre meg luxus figyelni, ha egyszer az ember az életéért küzd a bal oldalon.
Sötétlelkű: Először mi is busszal voltunk, kegyetlen dolog, soha többet... Inkább vezetek odáig. De az az igazság, hogy manapság már repülővel jóval olcsbb, ha kifogsz egy jó jegyet. Bőven vannak már 10k/fő ajánlatok, kocsival meg meg nem fordulok 80e-ből (4 fővel számolva).
Mondjuk ha az autóbérlést is hozzászámítom, meg az ottani üzemanyagköltséget, akkor már lehet hogy jobban megéri saját autóval menni.
p -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A legjobban pedig az tetszett, ahogy az ember kinéz a repülőről, és a zöld legelők apró, szablyos négyszögekre vannak szabdalva. Vagy a kis fehér kőkerítésekkel, vagy a szürke vagy barna utakkal. Olyan mintha egy kockás abroszt néznél.
Kicsit nagyobbak lesznek a kölykök, aztán húzunk ki valamelyik fapadossal körülnézni megint.
p -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Gyönyörű hely az egész, én bármikor visszamennék, akár hosszabb időre is. Mi is Londonban voltunk először, aztán onnét indultunk el északnak, fel egészen Edinburghig. Fantasztikus út volt, az élvezeti értékét csak az rontotta, hogy a buszon aludtunk - már amennyire bírtunk. Főleg kastélyokat, várakat nézegettünk, no meg a városokat magukat, a legnagyobb élmény talán Stratford-upon-Avon, és maga Edinburgh, mindkettőnek hihetetlen hangulata van, fél napot elsétálgattunk, csak a sok turista ne rontotta volna az összképet.

Aztán céggel jártam még ki Bristolba, az is fanatasztikus kis város, csak ott meg kevés szabadidőnk volt.
Angliával kapcsolatban néhány meglátás:
- A kajájuk a közhiedelemmel elentétben jó (talán mert a bevándorlók főznek).
- A sör annyira nem is drága.
- Szép nő alig akad, aki mégis, az valószínűleg nem helybeli.
- Rossz oldalon közlekednek, és a kormányt is rossz oldalra szerelték.
Egyébként nagyon barátságos, kedves és segítőkész mindenki, és általában is sokkal nyugodtabbak az emberek, mint felénk.
Sötétlelkű: Fogtál medúzát? Viccesen undorító jószág, és apálykor rendszeresen ott marad egy csomó partravetetten.
p -
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Nyilános IP-ről? 'BT Public Internet Service'
Egyébként nem esik ott sem mindig. Jártam ott egyszer-kétszer, de csak egyszer láttam esőt. Akkor is inkább csak zápor volt.
Melyik részén vagy?
Szerk: Mondtam én, hogy ne hallgass a rénszarvasokra, és Dániánál balra kanyarodj, ne jobbra.
p -
parandroid
félisten
A nap képe. Vagy a tegnapié. Vagy valamelyiké. Mindegy.
[link]
p -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem is rossz indítványok. Egyébként érdekes, de ez nem is olyan rgen még így is volt. Ti emlékeztek még az általános iskolai házirendetekre? A miénkben benne volt, hogy este 8 után csak szülői (felnőtt) felügyelettel tartózkodhattál közterületen. Mondjuk a szeksztilalomra nem emlékszem belőle, de amúgy sem hiszem, hogy a nyolcvanas években ez már releváns kérdés lett volna 14 éven aluliak esetében.
Megmondom őszintén, a gimnáziumi házirendünkben már nem emlékszem pontosan ilyesmire, de valami este 10-es határidő onnan is rémlik. Szekszuális tiltásokra viszont onnét sem emlékszem...
p -
parandroid
félisten
válasz
üzenetére
De most tényleg. Mit? 16 évesen még gyerek, akármit is gondol magáról.
Alapvetően híve vagyok annak, hogy a gyerek a saját korlátait találja meg, de mégis mit akar csinálni az éjszaka kellős közepén azok között a fiatalok között, akikkel általában összefutok éjjelente, amikor péntek és szombat este később jövök haza? Ez egy nyomorult vidéki kisváros, de még én is félnék ilyenkor egyedül kóricálni a diszkó közelében tekintetbe véve az egy négyzetméterre jutó agresszíven, alkoholgőztől és falkaszellemtől megbolondítva kolbászoló fiatalkorúak magas száma miatt.
Persze lehet hogy ott nagyfalun kulturáltabban szórakoznak a fiatalok, és ez csak ilyen vidéki virtus, ami itt van.
Amúgy igen, egy előítéletes, prűd, vén fasz vagyok.
p -
parandroid
félisten
16 évesen mi a frászkarikát akarsz te a diszkóban csinálni hajnali kettőkor? A késés pedig egy dolog, nyilván kell legyen egy tűréshatárnak, amíg azt nem feszegetik, és nem csinálnak rendszert belőle, hogy ha apa negyed órát még elnéz, akkor ráérek óra 15-re otthon lenni. De ha arról volt szó, hogy éjfélre otthon van, és hajnali kettőkor esik be részegen és belőve a kedves kis tizenhat éves, akkor bizony a szekrény adja a másodikat. Meg a negyediket, meg a hatodikat is.
Különben meg remélem, hogy leszünk azon a szinten a lányaimmal, hogy képesek leszünk mindezt a szekrény bevonása nélkül is értelmesen megbeszélni.
p -
parandroid
félisten
Én 18 évesen mentem el először diszkóba, mert kezdett ciki lenni, hogy én olyat még nem láttam belülről. Aztán 22 évesen megismételtem, hogy bitzosan jól értelmeztem-e az egészet, de csak megerősített benne, hogy ez tényleg nem nekem való.
Koncerten viszont voltam alkalmanként, sőt ki is tudtam bulizni magam a főiskola 4 éve alatt, mostanra viszont marhára nem hiányzik már az egész - bár visszagondolni jó rá, de manapság nem mennék már el Quimby koncertre az első sorból beszívva üvölteni a hintalógaloppot.
Egyébként érdekes téma ez a diszkós ismerkedés, én soha nem csajozni jártam el. Ha mentünk is bulizni, annak mindig valami füstös kocsmában leülős, pár sör mellett egész éjszakás beszélgetés lett a vége.
p -
parandroid
félisten
A hálószobából szerencsére már száműztük a gépeket, viszont az esti filmnézés az ágyban teljesen jól megoldható a notin a wlan hálón keresztül.
Az ideális az, ha hálószoba is van, nappali is, meg mindenkinek saját kis zuga is, ahova elbújhat. Nőknek ugye könnyű, mert ott a konyha...
A kölykök meg úgyis szétborítják az egész lakást ha olyanjuk van.
Lefeküdni meg együtt kell menni...
p -
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Félreértesz. Nem a szó maga ütött gyomorszájon, hanem az, hogy ki használja - és mire.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként én is szeretnék 'dolgozó'szobát. Persze tekintetbe véve azt, hogy férfiembernek ez általában egy olyan helyet jelent, ahová elbújhat a család zaklatása elől. Nagyapám például a padláson épített magának egyet. Máig irigylem érte.
p -
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Vedd csak meg azt a Click! Plus-t. A minőséget meg kell fizetni. Esetleg MX1000, bár az imho csúnya.
Amúgy ilyesmi névtelen szarokkal tele vannak a tacskó és társai Silverline, meg Labtec, meg ilyesmi neveken láttam hasonlóakat. De ha megveszel valami illen szutykot, akkor úgy kell neked.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
-
parandroid
félisten
Ötezer nyúl. Az rengeteg. Ez a nap híre, egész nap magamban röhögök.
[link]
p -
-
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Francia ócskavasak. Meg sem lepődök.
p
Aktív témák
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Tesla topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Robotporszívók
- World of Warships
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Két remek témát is feldobtam...
)![[kép] [kép]](http://img357.imageshack.us/img357/8127/catii6.gif)
![[kép] [kép]](http://img124.imageshack.us/img124/8808/jump2to8.gif)

Mondjuk ha az autóbérlést is hozzászámítom, meg az ottani üzemanyagköltséget, akkor már lehet hogy jobban megéri saját autóval menni.
![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0704/bulvar/nyuszik//.gdata/gp_02.jpg)