- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
Azt te csak szeretnéd...
ne aggódj ma már kezd elfogadott lenni ez...
ps:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#4959: akkor egy véleményen vagyunk
[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
nem lehet, mert vannak, akik meg nem ismerik a remekmuvet, amibol ideztem
mint ahogyan te sem ismered azt
azonnal potold => Bovebben: [link]
- eltunt ket uveg tej a hutombol, amit ma kene odaadnom a tejmaffianak. jo lenne, hogyha megmondanatok, hogy hova tunt, kulonben kitaposom a rohadt kis egerbeleteket bazmeg, aztan mehettek lopni franciaorszagba ti kis ciganyok. [censored] anyad hatan!
- vihihihihiiii....
- szopjatok le. bazmeg. bebetonozzak a fejemet. de ezt nem fogom hagyni, ti kis [censored]
- parazol a magadfajtatol? gyenge vagy, mint az algopirin. egy ilyen tesztazabalo olasz digot meg grabowski is hazavag felkezzel baszki.
- eeee. don gatto ratokparkol az uthengerrel, aztan kinyomja a szemeteket, mint a pattanast, [censored] a kibelezett gyomrotokba, megfagyaszt, aztan kitesz egy [censored] kertitorpenek.
- na persze mesemondo. khm, khm, khm. papolas helyett inkabb ugorj ki a kertbe es csiszolj meg egy bananfat.
[...]
tiv: jaja, igyal meg egy poharral es fogd ra a(z identitaszavaros) nyuszirahol a tejeeem?
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
nekem ez a clicker progik vették el a kedvem attól, hogy szóljak emberkéknek, hogy klikkeljenek. kár, hogy nem lehet teljesen kiszűrni, így nem látom sok értelmét

-
norbiphu
őstag
láttam ám
várom is
kivettem, mert nem találom... de ha várod akkor keresem
.
meg lehetett adni benne, hogy melyik szintre ugorjál 500at beírtam elég vicces volt, csak feketéseget láttam meg kék pontokat körbe
mod:
hehe, megtaláltam, de közben rájöttem, hogy elég volna googlebe betolni, hogy planarity
[link]
parancsolj (500at azért óvatosan adjál meg, lehet beáll tőle a flash néhány másodpercig
)
[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
na erre sem gondoltam volna, hogy 2007-ben lehet ingyen smst küldeni. igaz, hogy csak 100 karakteres és a végére van csapva reklám de ingyé van napi 30

(http://www.baratikor.com/ iwiw szerű valami) -
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
hi!
akinek nokia 6230i-je van mondja már meg, melyik menüpontnál lehet beállítani, hogy a képernyővédő óra legyen, meg hogy nézzen ki (analog v digitalis)...
köszi -
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
Jópézér elmegyek megnézem

NG2: Ezek igenis fontos nézőpontok és nem kukacoskodás. egyébként látszik rajtad, hogy nincs piád eléggé ingerült vagy
.A munka dologról meg csak annyit, amíg nem dolgozom addig kárt sem csinálok, úgyhogy maradok a ph-n, nagy örömötökre 
Bubu79 : Nem a Széna téren vót az eset.Vagy az ugyanaz?Nemtom, nem ismerem Pestet
[Szerkesztve]széna téren volt, de széna tér egyébként nagyon közel moszkva térhez.
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
Itt aztan feltehetem a kerdesem, nem off

Szoval, mint tudjuk a 3 alapszin az a sarga, piros es kek, legalabbis pl festeszetben.
Tehat ezeket nem lehet mas szinekbol kikeverni, ezert is alapszinek.
Ugyanakkor, mint ezt meg jobban tudjuk, a szamitogep 3 szinbol keveri ki a szineket, rgb, azaz piros, zold es kekbol. Hogy a francba keveri ki a sargat, ha az alapszin es ezaltal kikeverhetetlen!!!!
Igazi kerdes, h akkor valojaban melyik a 3 alapszin???
Mert ezt nem ertem, s mar nem 1 emberrel osszevesztem ezen, meggyozni nem tudott senki. Wikipediat vegignyaltam, semmi eredmeny, kerdesre nem kaptam valaszt.
Az se zavar ha eluldoztok innen, seggbe rugtok, anyaztok, stb stb, csak pls mutassatok meg a topikot ahol megvalaszoljak ezt a kerdesem, koszonom
(nem szoktam ezt a smileyt hasznalni, eroltetettnek erzem esetek tobbsegeben, de tenyleg leborulok azelott aki felvilagosit
)
Elnezest h felbeszakitottam hsz-emmel a vitat
[Szerkesztve]fényre gondoltam nem festékre elnézést

[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
1 hét után csak csak észrevehetnéd, hogy már nem vagyok a szobatársad

egyébként jó vicc, ezt meg tegnap este találtam:
Mi a különbség a buzi és a hűtőszekrény között?
Ha a hűtőből veszed ki a hust, az nem fingik rád.
-
norbiphu
őstag
NNa sikerült hazakeverednem, páran még fenn maradtak, én elfáradtam

Öreg vagyok én már ehhez
Amúgy jót bulitzunk! Üdv és jó estét/reggelt mindenkinek!
7kor kelhetek megint, legkésőbb 8-tól induk az F1!
(#112) Screammm: így hirtelen: a hűtő nme szól bele hány sört milyen idöközönként veszel ki belőle
. Bár ez túl egszerű megoldás lenne 
Ma is 5 órát sikerült aludnom..., ahhoz képest végig rohangááltam a napot...
Szerk.:
Csók a családnak!
[Szerkesztve]ez nem túl pajzán megoldás

nem írom be a megoldást, aki kíváncsi google úgyis kidobja
[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Okos lesz a következő szemüveged
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Valami baja van a tápomnak
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- ASUS RX 9070 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5266, 100% AKKSI
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(nem szoktam ezt a smileyt hasznalni, eroltetettnek erzem esetek tobbsegeben, de tenyleg leborulok azelott aki felvilagosit
)