- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
én meg hivom azt a néhány kocsmatöltelék rendőrt akik mindig nálunk piálnak
az utobbi idoben az egyik ingyen..... az ittas vezetés elintezese bizony draga mulatsag... 
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
asszem kezd a fejembe szálni a sör.......
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
no, pizza beburkolva. iszok még egy sört aztán majd lesz valahogy...
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
Mé, még van?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
van ám, vagy 32 liter! ugy csinalom mint ngabornál, addig nem megyek el az asztaltol amig el nem fogy mind

-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
na rendelten egy pizzat is hogy teljes legyen az összkép
, de látom nem sok aki'v user van
-
Whaskes
senior tag
itt ülök a kocsmában, netezek egy korsó sör társaságában, kell ennél több? ja igen! kinyitom a jégkrémeshűtőt, kicsit meleg van....

-
Whaskes
senior tag
van valakinek tapasztalata az otp direkt sátáni dolgával? anno egyszer beléptem és nem változtattam jelszót.... mondták a bankban hogy kéne, de nem hallgattam rájuk, most pedig nemtudok belépni, ilyenkor mit kellene cselekedni? menjek be és kérjek új jelszót?

-
Whaskes
senior tag
hmmm, intravénásan hogy adod be magadnak a C-vitamint? most néztem meg, szerintem kúrva nagy tabletta....
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
Nem felejtünk.
Whaskes-szerű pingvin: Hol is lehet azokat a képeket meglesni?
[Szerkesztve]a táboros képeket majd egyszer.
Whaskes-->Whiskas=Darált pingvinhús
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
Az első táboros kijelentése amiből legenda születésének tanúja voltak akik azt élőben halloták az: Vazze, ezt Én hánytam ide?

Over, and out! ma 6 kor kelek... bye all! ne írjatok sokat, mert nem lesz kedvem úgysem olvasni....
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
táborosképeket nézd meg. esmein takarította a mobilwc-t mert valaki az éj leple során hitvány és alljas módon merényletet követett el ellene kb derékmagasságig.

mod: a tettes ismeretlen a mai napig.
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
''Meg az 1ik gyerek úgy berúgott, h reggelre beszart az ágyba... hát van ilyen''
erről a mondatról miért a táborjut eszembe....
bár az nem ágy volt... 
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
laptopról ph-zok az ágyból, a nagygépen filmmegy, márcsak egy üveg sör kéne és teljes lenne az összkép

-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
csodás!
ma egy korty alkoholt sem ittam 
-
Whaskes
senior tag
kérem kapcsojja ki.
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
huhh srácok... a tegnap este iszonyat kemény volt...
-
Whaskes
senior tag
![[kép] [kép]](http://img357.imageshack.us/img357/8127/catii6.gif)
Ja igen, a kutyás lett volna a másik. De van ilyen is:![[kép] [kép]](http://img124.imageshack.us/img124/8808/jump2to8.gif)
pa gfucinkg micikmackó móta úgrűl?: szórakózzá mássa
-
Whaskes
senior tag
wtf van vasárnap este?? nem pörög a topic?
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
cool&quites mosógépet akarok

-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
Jó reggelt kockák!
Ma felkeltem 5.30-kor felhívtam hawerom, és kiderül hogy nem kell csütörtökig bemenni....... most meg nem tudok visszaaludni... 
-
Whaskes
senior tag
szóval: ~60L borsodi sör, ~1,5L hubertus, ~0,8L unicum, ~1,2L vegyes pálinka, 1 láda kis heineken, 1láda nagy heineken, ~0,5 láda borsodi, 0,5 láda kaiser, ~0,8L whisky, ~1L barack pálinka, ~0,8L körte pálinka, biztos van még valami raktáron, de az most nem jut eszembe...
mod: télleg! a borok!
5 üveg egri bikavér, 3,5 üveg debrői, 1 üveg kékfrankos, meg van pár flakon kannás...
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
wazze, kecskeméten olyan vihar van mint állat. jégesső powwa
a netkábelre fáj a foga a viharnak, én tudom! 
-
Whaskes
senior tag
JóóóóóóóóReggeltRegeltkockák!

-
Whaskes
senior tag
jóreggelt kockák!

-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
-
Whaskes
senior tag
''és egyúttal nyilvánosan is bocsánatot kérek tőled, mert olyannal vádoltalak meg, amit normál esetben nem is feltételeznék rólad.''
én is kérhetek elnézést hogy paraszt voltam?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Projektor topic
- Debian GNU/Linux
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Analóg fényképezés
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0398)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az utobbi idoben az egyik ingyen..... az ittas vezetés elintezese bizony draga mulatsag...
![[kép] [kép]](http://blinkinglights.org/tmp/pumpkin-vomit.jpg)

gyere el inkább és nézd meg!