Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
-
ngabor2
nagyúr
szomorú hír: nincs itthon söröm
kénytelen leszek boroskólát inni. szomorkodjatok velem. -
VladimirR
nagyúr
nem akarok vele a ''mi a gyik van ezen a kepen'' topic-ba offolni, ugyhogy ide teszem:
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░09░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░F9░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒░░░11░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░02░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░
░░9D░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░74░░░░░░░░░
░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▐▌░░
░░E3░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒░░░5B░░░▐▌░░
░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒░░░░░░░████░
░░░D8░░░░░▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒░░░41░░░██░░
░░░░░░░░░░▒▒▒██▒▒▒████▒▒▒▒▒████▒▒▒██▒░░░░░░░░██░░
░░░56░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░██░░
░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████████░░
░░░░░░██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██████████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░C5░░░░░
░░░░██░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░
░░██░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░
░░██░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░
░░░░░63░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░56░░░░
░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██░░░░██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░88░░░░░░░░░██████░░░░██████░░░░░░░░░░C0░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
mi a gyik szerepel ezen a kepen? (aki koveti a hireket, az ne csaljon) -
EQMontoya
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
végülis ebben van valami, egyébként ez főleg nőkre igaz, de nem csak rájuk, hogy bizonyos időnként veszekedniük kell. Ez mindössze két esetben fordul elő: amikor kéne, meg amikor nem. Egyszerüen soha nem birtam felfogni, miért van az, hogy emberek élnek X ideig békében, akkor utána rájuktör a veszekedhetnék. Én ilyenkor szoktam kőbunkó módon beszólni nekik, de azt se mindig veszik észre.
-
Lord Zero
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Van bizony. Még nemtom mi, de biztos hogy van.
Megmondták a hangok is, hogy egyedül vagyunk, nem vigyáz ránk senki...
A Lemmings meg jó lesz, köszi, majd megpróbálom ablakban futtatni, mert nemigen örülnének neki, ha ez foglalná el a monitorom képét, mikor alig győzzük a hívásokat.
Azt az összerakósat nem ismerem, pontosabbat infót nem tudsz róla?
mod: Ha nem ismernélek(mert igazából nem is) azt hinném az öcsémet zokon vetted. Pedig az egy töltelékszó, majdnem mint az izé
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Bovebben: [link]
meg erdekelne annak a jateknak a neve, amiben mindenfele gepezeteket kell osszerakni a kovetkezokbol:
teniszlabda, tekegolyo, futoszalag, mokuskerek, biciklizo majom, banan rolo mogott, gyertya, kosar, madzagok dogivel (illetve nem eskuszom meg, de mintha lennenek kapcsolok, es izzok is) -
BlacKSouL
addikt
Megint itt döglök 8-ig melóban, úgyhogy lökjetek be valamit, mert a flesseket már lenyomtam 3x.

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
megadom helyette a választ, egy szóban: erre (tehát verni rá a blattot
) -
(Kolombusz)
veterán
Na ezt megkaptam: [link]

-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
A propellert a hajóban a legfelső részen jobboldalon van egy lefelé lenyitott ablak, oda kell berakni, majd az üveget felhajtani, és elindul. 529, az melyik rész, és melyik szerkezet, most nincs előttem. Cd az a lézerhez kell majd..
mod: Ja, igen a 104-ben ki kell venni az energiatárolót a legfelül lévő generátor tetejéből, az kell a 529-ben a szerkezetekhez.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Ezaz! Köszi!!

Van egy gázcsap még visszább valahol, egy sárga izé, azt kell a csőre rakni, a gumicső meg ott van ahol a köpeny van felakasztva, a gerendán keresd fönt. Ha megvan mindkettő, a csővel összekötöd őket, a csapot felrakod, eltekered, eltekered a gázégőét is, és öngyufával beizzítod.
PazsitZ: Naftalin majd a kotyvalékba kell, addig nálad legyen. A pc-nél csak a zöld gombot nyomkodd, és várd meg a válaszokat. A végén kapsz egy nyomtatott papírt a nyomtatóban.
Ja, mindig mindent töltsetek meg vízzel ha kiürül. A kotyvasztásnál 3 összetevő kell, megfelelő sorrendben fogadja el csak.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Odáig én is eljutottam. De 9 secretet találtam csak pl.
gázégő: A kapcsolót rárakod a csőre, bekötöd azt a kötélnek kinéző csövet az égő és a cső közé kinyitod a kapcsolóval a gázt és gyújtóval meggyújtod.
Naphtalint em tudom hova tegyem pl. meg a számítógépnél se jutottam sokra... -
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Ja, egy ismerősömnek volt egy ilyen sztorija. A haverjai meg az egyik csaj össze akarták hozni az egyik puncival, aki nagyon akarta a dolgot, de a srác valamilyen okból(talán félt a dologtól?
) kegyetlenül beb@szott, úgy kellett hazahúzni. Azért a csaj befeküdt mellé, és elkezdte fűzni, a srác meg (állítólag, mert ő nem emlékszik semmire) rádobta a rókát. Másnap nem emlékezett semmire, csak látta hogy minden cucc ki van mosva és szárad, a csaj meg úgy néz rá, mint az ördögre.
Úgyhogy valóban hatásos eszköz
-
QuarK
senior tag
-
QuarK
senior tag
hogy kell valakit elkuldeni a halal f*szara ugy, hogy
- eszrevegye, hogy _NEM ERDEKEL_, sot _IDEGESIT_, es:
- ne b*sztasson tobbet, ugyanakkor:
- ne sertodjon meg -
BlacKSouL
addikt
Ja, már végignyomtam, ott volt a baj, hogy a labor emeleten nem mentem el a létra előtt jobbra a gázégőhöz, mert nem tudtam hogy arra van tovább is.
De nemtom hol lehetne összeszedni a 21 secretet, nekem csak 19 lett meg. Pedig izgi dolgokat igér a végén a szöveg, ha megvan.
Amúgy ez nagyon emlékeztet arra a másik ilyen játékra, ahol az űrmanóval kellett mászkálni és ilyeneket csinálni. Arra nem emlékszik valaki mi volt a neve? Vagy linkje? -
(Kolombusz)
veterán
A mai napomnak is milyen sok értelme volt: az egyetlen rendesen megtartott óra a matek volt.
Viszont hallhattam egy fantasztikus acél ''tökömkivanvele'' petra előadást. Minek kell ilyen bölcsész - nyelvtani hülyeségekkel fárasztani az embert? -
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Vagy megmondják azt, hogy hogyan ne, mert nekik se volt úgy jó (sőt sz.r volt), mikor fiatalok voltak , és nem akarnak másnak sem rosszat

(Egyébként mindenki volt gyerek, éppen ezért bele tudja talán képzelni magát a gyerekei szemszögébe. vagy nem... MErt már annyira felnőtt, hogy csak a szülő szerepet játsza el, nem pedig a beleérző , megértő ''társét'')
blacksoul: fel kell menni a tetőre egy tekerőcsapért
De én is elakadtam , a gázlángos izénél.
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy a Shrek 3 mikor mutatják be a magyar mozik ?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
altalanos iskalaiban nekem is benne volt, hogy 8 utan nem tartozkodhattam kint
kozepiskolaibol viszont nem remlik ilyesmi -
FehérHolló
veterán
Ööö, erre szokás mondani nálunk, hogy azt hiszem, nem vagyunk egy műveltségi szinten.
No offense, csak annyit jelent, hogy számomra ez nem volt olyan mulatságos, mint neked.
-
törölt tag
ja és ha már úgyis off,had rakjam be wowereknek,ezen ma 2 órát röhögtem

[link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Megmondták a hangok is, hogy a megoldás ott van az orrom előtt, csak észre kell venni

-
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Igen. Racecam is megírta, hogy itt megmondják a frankót. És lőn világosság tudatlanok....
-
tildy
nagyúr
Aki egy kis esti idegölő játékra vágyik: [link]
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Lightyear - befektetési app
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Toshiba 408S Multifunkcionális nyomtató ( újszerű )
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vigyázat kinn van egy kapcsolódó cikk a logout-on! 
kénytelen leszek boroskólát inni. szomorkodjatok velem.
Rengeteget játszottam vele anno, szintén 486-oson 
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Ah midegy, meguntam.

ez tényleg idegölő különben