Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
igen.
winner: nincs igazad, csak el vagyok havazva melóval, mint mindig, nincs időm a kötözködéseddel foglalkozni. a bittorrent és a wcg topikot szoktam takarítani elég rendszeresen (szerencsére nem sűrűn kell). tegnap a sci-s topikot is kiganéztam.
és különben is, te hányszor ígérted már a fadobozos sört? nem, nem az idei táborra ígérted először, sokkal korábbra. -
-
Winner_hun
félisten
Legutóbbi feltűnési ideje 2007-05-06 16:32
Úgy hagyta itt a ph-t hogy nem jelentkezett ki (ez biztos) azóta meg nem járt itt, ezért nem válaszol. Hogy mit csinál útközben, azt nem tudom. Biztos élvezi az esőt
Jah, ha olyan gépről belépett közben, amin manuálisan kijelentkezett akkor buktam az azóta nem járt itt részt
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Én is lógtam itt egy titkosítatlan hálón, amíg nem volt netem. Gondoltam visszatermelem a rendszerbe azt, amit kivettem belőle.

Ez a láma, aki nem titkosította a netet, simán le is tiltotta azoknak a MAC-jét, akik órás letöltéseket kezdeményeztek. Persze MAC-et lehet cserélni, meg minden, de érdekes módon megértették az üzenetet.
Ettől a csávótól akadtam igazából ki, aki látja, hogy átraktam a gateway IP-t a defaultról, átírtam a default SSID-t, meg a belső domaint, de azért hülyének néz, és azt hiszi, az adminjelszót nem cseréltem le...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
FF-om van