Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
a női megérzés...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Na, mi volt a kérdés? Ja, igen...
Hát nemtom, én erre emlékszem, mint első, mármint legalábbis az idézet szempontjából az első hsz: [link] ami igazából 20:05-ös idővel szerepel ha jól látom, bár az interaktívos témakörök közötti az 68-as, az alaplaposbéli pedig 67-es id-vel van, legalábbis ami a topicot illeti, de a hsz-ek későbbiek. Állítólag még egy Fáradt gőzös is van, ami meg 69-es...Valóban, de ott 20:19 van.
Aztán minthogy a 74-es már későbbi, a 69-es meg szintén, ezért úgy gondolom hogy a 72-esben a linkelt lesz az első, a dátum szerint 2000.11.18 20:05
Mindez persze vonatkozik a mostani fórumra, korábbról nem tudok semmit.
Na és most mi is a megoldás?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Juhejj!!! Elokerult az U2L-em:- ))) ez jo, de akkor hol leet a falcon2-m???:- )))
udv
neduddki
p.s. es meglett a szurke polom is, habar reggel meg fher volt;- ))) -
Ramius
őstag
Hehe. Csak odaért az az áramszünet

(jó lassú volt, alig van köztünk 7-8 km) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
loool
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
wihihihihi most kaptam sms-t whaskestől:
Kapd be! Elment a net meg az áram!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ket dolog miatt nem osszehasonlithato a 300-as forumoldallal:
- a forumoldalon lenyegesen tobb szoveg, miegymas van
- tolem tomoritve kapod az adatot, igy a savszelesseg a legkevesbe befolyasol (mig a forum eseteben akar ez is korlatozhat)
tovabba nem vagom, hogy egyeseknel (pl nalam is) tetulassu, mind bugroka, mind opera alatt, masoknal pedig normalis sebesseggel megy (pl firefox eseteben masnal ugyanaz a bugroka verzio, ami nalam egy percig jatszik vele, par masodperc alatt megjeleniti, vagy eppen az iment irta erdoke, hogy nala kb 4 masopdperc, mig bejon az oldal 9.20-as operaval)
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
wazze, kecskeméten olyan vihar van mint állat. jégesső powwa
a netkábelre fáj a foga a viharnak, én tudom! 
-
parandroid
félisten
-
csapos2
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
8.5-ös opera, Xp sp2
Lazán bejött, megjelenített mindent, de lapozni nem enged, vagyis enged, de:
Not Found
The requested URL /temp/html/input.php was not found on this server.
Apache/2.2.3 (Debian) mod_python/3.2.10 Python/2.4.4 PHP/5.2.0-8+etch3 mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.8 Server at cyla.homeip.net Port 80 -
Lortech
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Kb 1 perc a notimon (1.3 cerka m), kicsit kevesebb az asztalin. Opera6-ossal nagyságrendekkel gyorsabb.. (~20 másodperc, és közben lapozható, míg az opera9 100%-on tartja végig, nem lehet lapozni (vagy nagyon lassú), és még kilőni sem lehet a fület, meg a gépen mást csinálni sem nagyon) Nagyon hozzá vagyok szokva már az operához (levelezés és a többi), és semmi kedvem költözni, de nem vagyok megelégedve a teljesítményével sokesetben (pl. nagyobb képek esetén scrollozás halál).
Ráférne egy komolyabb áttervezés design patternekkel. -
Ramius
őstag
Megjegyzés: jó dolog esőben állni, csak vizes lesz az ember tőle...
-
VladimirR
nagyúr
vallalkozo szellemu, segitokesz, opera bongeszot hasznalo forumtarsak legyenek szivesek rakattintani a kovetkezo linkre => Bovebben: [link]
-
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
ezt mar tudtuk az adatbazis elotti idokben is
szerk.: valamelyik elso topic-jaban targyaltuk ki, hogy 4 van belole
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
offfff
dörög az ég -
törölt tag
White Chicks & Gang Signs
[link] -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
az nagyon komoly volt tegnap
Meg amúgy is, adok előnyt... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
szerintem 11:45kor keltem
szerintem... -
FehérHolló
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintem meg mindenkit befogott az asszony takarításra...
-
(Kolombusz)
veterán
Brékin Nyúz - Mészáros dögöljön meg, én beöltöztem, elmentem 3 haverral, aztán ott mondta az igazgató helyettes, hogy jöhetünk haza.
Mészáros meg állitólag az oszt. társunktól kérdezte meg (akinek az anyja a másik igazgató helyettes) és ő mondta, hogy kell jönni. -
(Kolombusz)
veterán
Na, kell menni, hiába szakad az eső, hiába az iskola belsejében lesz megtartva a ballagás és ilyenkor nem állnak sorfalat, de kell menni. Hurrá.
-
(Kolombusz)
veterán
Ebből se lesz ma sorfalállás.
Ömlik az eső már több mint 1 órája. -
BlacKSouL
addikt
-
EQMontoya
veterán
cska nem Ti is chello?

-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Mi volt? Lemaradtam? Hazaértem, ettem, söröztem, bámultam a szobámban a plafont; közben a világban lövöldözés volt, túszejtés, emberek megsérültek, haltak is.
Itt magyarországon meg egy részeg faszi bement a bankba, kért egy kis pénzt, aztán meghalt.
Én mikor fogok már bankot rabolni? Vagy robbantani? Vagy menjek el rulettezni? Ott is a golyón múlik minden. Pedig nincsenek nagy igényeim. Egy ház a Testvérhegyen[link], egy új M3-as bimmer[link], egy pici nyaraló Mallorcán[link], egy motorcsónak[link], egy jetski[link], egy borospince Tihanyban[link], és 3 saját különbejáratú luxuskurva[link]. Hát olyan nagy kérés ez?
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Mi volt it ma?
MEghalt volt ofom, ket haverom edesapja, meg meg egy regi ismeros is:- (
Nyugodjanak bekeben!
udv
neduddki
p.s. a rabalashoz: remelm jol veeszik az ijjen barmok az uzenetet, mar elnezest de ijenkekke igy kell elbanni:- ((( -
Mivan? Én szedek csak bérescseppet?Má unom a csajos topicot, meg kezdek kifogyni a képekből is, viszont még maradnom kell kicsit
. Addig is érik a palackban a borocska, és jajjj neki ha hazaértem 
-
Lortech
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem. Amilyen értelemben én használtam a valóság szót, úgy nem.
Nem azt értettem alatta, hogy ez a video egy reprezentatív valami Magyarország lakosságára nézve, és mindenki idióta az országban csak én vagyok helikopter, és hogy márpedig ez a nagy magyar valóság. Olyan értelemben valóság, hogy elhangoztak, megtörténtek a dolgok, azaz nem színjáték volt az egész, mégha hülyére is van vágva a felvétel, és ezáltal manipulálva. Értem, hogy mire írtad az elferdített valóságot, de én másra gondoltam. -
sanyixXx
senior tag
bár inkább a viccrovatba kéne: [link]
-
Csyppa
senior tag
Oh,csalódtam az RTL Klubban.
Gondoltam legalább egész este a bankranlós túszejtős témát nyomják majd.
A TV2 már képes volt felnőni a Minőségi nyugati csatornák színvonalára

Szerk: Tévedtem, már a TV2 sincs rajta a rablós dolgon.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
''ki mondt, hogy szomjas vagyok? vagy te csak akkor iszol söröt, ha szomjatos vagy?''
azt ismered, hogy kerdezik a falu alkoholistajat:
- pista bacsi! maga miert iszik ennyit? miert nem csak akkor, mikor szomjas? es akkor is miert nem csak vizet?
erre pista bacsi szinte felhaborodva:
- fuuuuuuj, min' a zallat? -
marsu
veterán
Itt dolgozom a Margit krt közelében ... Élőben néztük a műsort. Cobra 11 élőben.

-
Annyit tudok Pestről, hogy a Moszkva Téren vannak a vendégmunkások, a Rákóczi Téren meg a kurv@k
.Na meg hogy a fiúknak fütyijük van a lányoknak meg puncijuk 
Csyppa :Hát az eszemért nem szeretett még senki, mondjuk másért sem nagyon
Akkor mit akar tőlem az asszony
Egyszer kérdeztem is tőle, hogy ''Drágám Te az okos vagy a jóképű faszikat szereted?'', aszongya erre, ''egyiket sem, hanem Téged'' 
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem szereted a pálinkát? Hát milyen ember vagy te?

Egyébként a hsz-ed első 2 sorából megint sugárzik az értelem.
(#2435) marsu: Ráláttatok a bankra?
(#2434) Janoska26: Khm...ha nem az eszedért és nem a jóképűséged miatt szeret akkor gondolom hogy miért szerethet még (bár ezt nem feltételezem rólad
)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
válasz
ngabor2
üzenetére
Méghogy kimennek belőle a szelek, olyan büdöseket tudok durrantani a bortól, hogy csak na
Ja hogy a szellemek....Az teljesen más tészta 
De most, hogy mondod, ha végre hazavergődök innen van is otthon egy üveg borocska a hűtőben, megnézem műkszik-e még a dugóhúzó
Van fehérrum is de az szar, meg HP is van egy üveggel, még névnapomra kaptam, na azt meg nem szeretem, szégyenszemre szbaolcsi legény létemre, de hát ez van 
-
Csyppa
senior tag
Valaki megymagyarázná hogy hogy kerül egy tudósító a ''tűzvonalba''.
Tudom, véletlen. Csak kicsit furcsának tűnt elsőre ez az egybeesés...(tudom hogy hülye egy fantáziám van de mit csináljak) -
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
ki mondt, hogy szomjas vagyok?
vagy te csak akkor iszol söröt, ha szomjatos vagy? amúgy bár van igen jófajta házi pálinka, inkább nem bontom fel. kell a táborra. hamarosan beleteszem a mézet is, hogy még jobb legyen 
a bor is gyümölcslé? de legalább volt ideje kimenni belőle az ártó szellemeknek, meg a mustgázban megfulladtak a bacik benne. és amúgy is, az alkohol meg fertőtlenítette. tehát túl sok baj nem lehet vele. a kólában meg eleve nem él meg semmi, az 1-es pH-t kevés élőlény tolerálja hosszú távon. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jópézér elmegyek megnézem

NG2: Ezek igenis fontos nézőpontok és nem kukacoskodás. egyébként látszik rajtad, hogy nincs piád eléggé ingerült vagy
.A munka dologról meg csak annyit, amíg nem dolgozom addig kárt sem csinálok, úgyhogy maradok a ph-n, nagy örömötökre 
Bubu79 : Nem a Széna téren vót az eset.Vagy az ugyanaz?Nemtom, nem ismerem Pestet
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez igaz

Erre viszont ajánlottam neki a csapvizet(bár az ásványvíz az jobb lett volna). Szerintem ha szomjas vagy az a legjobb.
Sőt ha van otthon szódája akkor utólagos keveréssel csinálhat fröccsöt
-
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
jo az szomjoltasra, a problema inkabb az alkohol vizhajto hatasaval van
mondjuk annyira nem nagy gond, enelkul nem lehetne egy delutan folyaman meginni egy rekesz sort
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Üdv mindenkinek.
Túszdráma zajlott a Moszkva téri OTP-ben... A túszejtőt lelőtték, két ember pedig megsebesült, de még nem tudni, hogy alkalmazottak voltak-e, vagy ügyfelek - a legutóbbi hírek szerint...
Ezért volt tehát a nagy kalamajka
Mod.: most nézem csak, hogy maga a túszejtés már volt említve - kicsit elkéstem
[Szerkesztve] -
-
FehérHolló
veterán
Moszkvából akartam átkerülni valahogy a délibe. Metró lezárva, kommandósok rohangálnak ide-oda. Útközben eltévedtem, majd elsétáltam a Batthyány tér mellett úgy, hogy fel sem tűnt.. Bár azt észrevettem, hogy a túloldalon a Parlament egyik szárnyát újítják. Ez van.
Nemrég értem haza, anya meg rögtön hív Pécsről, hogy valami nem kóser a nettel, és azonnal intézkedjek.. Innét Pestről... Honnan lenne lövésem, hogy mi a baj?
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
Mi fene, bankrablós túszejtős téma van

-
(Bundás)
addikt
Kell egy vállalkozás, egy minőségi (ala gyártási, vagy akármi) probléma, amit meg kell oldani. Esetleg a múltban nem szembesült valaki a vállalkozásának hasonszőrű problémájával, vagy miegymás?
Házidolgozathoz kéne, csak se vállalkozásom, se ötletem nincs. 
Pl.: minőségi problémák a gyártás során, a gépek korszerűtlensége, hiánya miatt. Ezért új gépek vásárlása történt. Na ezt kéne egy környezetbe helyezni, olyanba amiről azért lehet sokat írni.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Nnna, már csak bőő 10 perc, és tippenek hazafelé. Veszek egy sört, Gössert természetesen, befalok valami csípős szecsuáni kínai kaját, leöblítem a seritallal, aztán hanyattfekszem az ágyon, és bámulom a plafont egy félóráig. Tovább sose tervezek előre, mert egy csomó gondolat pocsékba megy ha valami történik velem...

-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
nem mondom en, hogy az ie mindenre megoldas
azt mondom, hogy amig a bugroka/opera ekkora halom szar, addig engem egyik gyoker se akarjon megteriteni
de ugy lesz, ahogy kered, nem kuldom el sehova
5 percenkent szolok majd, hogy kuldjetek el ti, moderatorok
mitobb, igazabol mar legutobb is igy tettem
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

van egy olyan érzésem nem sokáig...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tegnap átéltem effélét melóban, hogy jöttek az ügyfelek, hogy miért nem megy a net, mi meg zavarásztuk őket a hibabejelentőhöz, és a 10. eset után szóltak, hogy ne küldjük már oda őket, kábelrongálás miatt nincs összeköttetés Starján-Bpest között..
. Addig is érik a palackban a borocska, és jajjj neki ha hazaértem

csak fél füllel figyeltem a nagy, villogós dobozt, a Moszkva tér sokszor elhangzott, hát gondoltam ott van

Ne idegelj mán te is