Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor tüntesd el, hajrá

aztán meg sírsz a FF topicban, h hogy kell visszaállítani![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
erre a lószar matek emeltre gyúrtál ennyit?

-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Biztos azért, mert azt nem lehet eltüntetni.
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hátizé...na

akkor marad a nézet menü -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ha az ember autót bérel egy idegen országban, akkor ott már tutira adnak hozzá navigációt. Főleg egy olyan országban, ami az udvariasságról és a vendég igényeinek teljes kielégítéséről ismert.
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
hát nem sietted el mostanság az erre járást

-
Ramius
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Erről a ''mizu?''-ról mindig a Diszkópatkányok jut eszembe

-
burgatshow
veterán
Na! Végre kezdem teljesen belakni az új notimat, most éppen egy proxy került fel a gépre és csak úgy hasít a net!

Amúgy rég voltam itt, mizu?

Mod: és Whisky-t iszok dupla jéggel!
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kattintgatsz és figyelsz mi változik

-
rdi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
állapotsor
menüsor
illetve toolbar
??
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Felül egy alkalmas területen jobklikk és testreszabás, vagy tulajdonságok. Ez opera/ff. IE-nél meg kapásból ki is írja ezeket, és csak pipálgatod, hogy mit szeretnél.
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Menüsor, és állapotsor

mod: csak egy joklikk, vagy belenézel a nézet menübe és megtudtad volna
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
21:00-tól Eurovízió döntő az MTV(M!=music)

Nézze mindenki, drukkoljatok Magdinak, és szavazzatok Ukrajnára
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mondom Coca-Cola Zero-t iszom.
Ez az elso cukor nelkuli kola, amibol egy kortynal tobbet a szamba tudok venni.
Ihato.
Ma nagyszeru ido volt, kb. 3x aztunk szarra.
Nehany uj dolgot is megtudtam magamrol.
Amugy minden nagyszeru es amig kaja van addig en nem panaszkodom.
-
Ramius
őstag
Jóestét. Próbálgatom most az IE7-et. Egész furcsa FF/Oprea után. Fura a betűtipusa, vagy valami símítás van rajta vagy nemtom... (
) -
ngabor2
nagyúr
itt úgy tűnik, nagyobb az élet, mint a robogós topikban...
mi van akkor, ha egy 4Ah-s akksira olyan töltőt teszek, aminek a papírjában a minimum a 12Ah? számíthatok nagy pukkra, vagy egyéb kárra, vagy csak gyorsabban feltölti?
az akksi: unibat cb4l-b
a töltő: Bosch Battmax 4 -
parandroid
félisten
válasz
ladybug
üzenetére
Dehogynem. Ott már muszáj autót bérelni, térképre meg luxus figyelni, ha egyszer az ember az életéért küzd a bal oldalon.
Sötétlelkű: Először mi is busszal voltunk, kegyetlen dolog, soha többet... Inkább vezetek odáig. De az az igazság, hogy manapság már repülővel jóval olcsbb, ha kifogsz egy jó jegyet. Bőven vannak már 10k/fő ajánlatok, kocsival meg meg nem fordulok 80e-ből (4 fővel számolva).
Mondjuk ha az autóbérlést is hozzászámítom, meg az ottani üzemanyagköltséget, akkor már lehet hogy jobban megéri saját autóval menni.
p -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Eh, hát mi busszal mentünk a sulitól, de majdnem két teljes napig mentünk míg odaértünk a családokhoz. Hajnali 3-kor indultunk, az éjjel Németország-Belgimuban ért, reggelre értünk Calais-ba, Canterbury cathedral után már csak Stonehenge volt útközben, és 5-re kellett volna megérkezni, ehelyett 9-re értünk oda egy baleset miatti elterelés okán, a családok meg ott vártak a Tecso parkolóban. Akkor még istenkirályság volt egy Tesco, emlékszem hogy örültünk a csíkos cuccoknak, itthon még nem is hallották ezt a nevet.
De a földek osztottsága mindenhol szépen kijön, mikor legelőször mentünk Spanyolhonba repcsivel, akkor ott már Sp.ország fölött nagyon szépen kirajzolódtak a kis négyzetek, igaz ott nem zöld, hanem vörös színűek, olívazöld pöttyökkel
Nagyanyám testvére kiment 57-ben Londonba, és ottragadt. Mondjuk megértem. Azóta volt párszor itthon régebben, én már csak egyre emlékszem, úgy 12 éve, de azóta nem is hallottunk róla. Pedig ha mostanában is jobb lett volna a viszonyunk, akkor faszán kijárhattam/tunk volna hozzá. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
És akkor PDA sem kell.

-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A legjobban pedig az tetszett, ahogy az ember kinéz a repülőről, és a zöld legelők apró, szablyos négyszögekre vannak szabdalva. Vagy a kis fehér kőkerítésekkel, vagy a szürke vagy barna utakkal. Olyan mintha egy kockás abroszt néznél.
Kicsit nagyobbak lesznek a kölykök, aztán húzunk ki valamelyik fapadossal körülnézni megint.
p -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
És rengeteg golfpályának látszó óriási zöld füves területek vannak; fa viszont elég kevés. Legalábbis arra amerre mi mászkáltunk. Talán Lynmouthban ahol a vízenergiával hajtott felvonó és erőműcske van. Meg a szamarak. Vagy az nem is ott van? ... Ja, nem az Clovellyben a Cobbled streeten: [link] De fa az ott is volt: [link] Na ezek jó képek onnan: [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Medúzához nem volt szerencsénk, birkákat viszont láttunk dögivel. Medúzát én Tunéziában láttam, volt olyan nagy 25-30 centis lila színű is néhány, meg sok apró pár centis átlátszó, mintha egy drótkereszt lett volna a közepében, amit nem lehetett észrevenni a vízben, csak mikor már belédakadt. Nekem rá is tekeredett egy a hüvelykujjamra, akkorára dagadt, hogy azt hittem eldurran, még a pincér is csak mosolygott, hogy hogy a fenébe szedtem össze egy ilyen nagy felületű csípést. Aztán egy fehéret kivittünk búvárszemüveg belsejében a partra, de nagyon hamar megadta magát a melegen, úgyhogy visszahajítottuk.
Ja, ez meg jó: [link]
[Szerkesztve] -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lord Zero:
Megtörtént, szóltam Viktor0610-nek.
Egyébként nem tudom, mi volt tegnap az Opera Minivel és/vagy a mobilarena.hu domainnel, de nem tudtam rendesen fórumozni, csak pl. a logout.hu alól -onnan meg nem az igazi...
ngabor2:
Köszi az infót, bármennyire is egyértelmű a válasz, nekem ez nem jutott eszembe. -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Gyönyörű hely az egész, én bármikor visszamennék, akár hosszabb időre is. Mi is Londonban voltunk először, aztán onnét indultunk el északnak, fel egészen Edinburghig. Fantasztikus út volt, az élvezeti értékét csak az rontotta, hogy a buszon aludtunk - már amennyire bírtunk. Főleg kastélyokat, várakat nézegettünk, no meg a városokat magukat, a legnagyobb élmény talán Stratford-upon-Avon, és maga Edinburgh, mindkettőnek hihetetlen hangulata van, fél napot elsétálgattunk, csak a sok turista ne rontotta volna az összképet.

Aztán céggel jártam még ki Bristolba, az is fanatasztikus kis város, csak ott meg kevés szabadidőnk volt.
Angliával kapcsolatban néhány meglátás:
- A kajájuk a közhiedelemmel elentétben jó (talán mert a bevándorlók főznek).
- A sör annyira nem is drága.
- Szép nő alig akad, aki mégis, az valószínűleg nem helybeli.
- Rossz oldalon közlekednek, és a kormányt is rossz oldalra szerelték.
Egyébként nagyon barátságos, kedves és segítőkész mindenki, és általában is sokkal nyugodtabbak az emberek, mint felénk.
Sötétlelkű: Fogtál medúzát? Viccesen undorító jószág, és apálykor rendszeresen ott marad egy csomó partravetetten.
p -
Lord Zero
addikt
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Kevés a 15 perc, hogy moddoljam képekkel a postot, de pótotlom:
''... kimentünk a közeli tengerpartra [link] kocsival,(ja hogy hol a tenger? hát apálykor 4 km-el balra, dagálykor a kőrakás tetejéhez közel) ....
Meg az is jó volt, mikor egy Milky Way nevű szórakoztató farmra [link] mentünk el, ...meg álltam úgy is Greenwichben [link], hogy a bal felem nyugaton, a jobb meg keleten állt.... Tintagelben láttuk Arthur várát, pontosabban a szülőhelyét [link], és az apálykor szárazra kerülő barlangban átmentünk a vár alatt, ahol néha szoktak fókát is látni. mod: Az a Merlin barlangja: [link] ...rombolók és hadihajók Portsmouth-ben: [link] [link]
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
mhhmmm, nyami, fasza kis miskolci vihar.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ott? Nem mindig. Én suliból '94-ben voltam ápr. 18-tól máj.1-ig, és Londonból úgy jöttünk el, hogy 31 fok volt a belvárosban, éjszaka is vagy 24, nem tudtunk aludni a melegtől. Meg hát a csajok is átszöktek a szobánkba. Aztán az ifjúsági szállás 180 biztonsági kamerájának egyike rögzítete ahogy a csajok mászkálnak át hozzánk, és bejöttek a biztonságiak a tanárnőnkkel együtt, és azzal fenyegettek hogy kidobnak.
De egyébként sem volt rossz idő 2 hét alatt. Devon, Barnstaple-ben volt a szállásunk, tehát a nyugati széle, de kb fele időben napos, szép, meleg tavaszias idő volt, a másik felében valóban esegetett, pontosabban felváltva esett és sütött. De milyen is lenne az a környék eső nélkül...
Így utólag egész sok élmény eszembe jut. Emlékszem az is egy nagy emlék marad, mikor egyik délután a családdal akiknél laktam, pontosabban az apuka nem, kimentünk a közeli tengerpartra kocsival, szép napos de szeles délután volt, nagyon hangulatos volt akkor ott a környék, a kocsiban meg szólt az Erasure - Always. Arról a számról azóta is ez ugrik be. A parton sárkányt eregettek vagymit, azt a nagy izét, ami olyan mint az ejtőernyő.
Meg az is jó volt, mikor egy szórakoztató farmra mentünk el, és vadászsólymot röptettek nekünk, és beállítottak minket 4-ünket 50-50 centire, és közöttünk repült el a madár, aztán meg a faszi mondta hogy álljak terpeszbe, szorítsam magamhoz a kezem, és átröptette a sólymot a lábam között. De ugye ezek nem éppen lassan repülnek, a faszi szerint ilyenkor, a bemutatókon kb 90-110 km/h-val, de tudnak 140-160-at is.
Aztán rugdostunk galambokat is a Trafalgar téren, meg álltam úgy is Greenwichben, hogy a bal felem nyugaton, a jobb meg keleten állt. És ott(Barnstaple) láttam először pár méterről manőverező SeaHarrier-eket, mert ott volt a kiképzőbázis, ahonnan a Falkland-szigetekre mentek a csapatok. Stonehenge is tényleg megmagyarázhatatlan, tényleg földöntúli, pláne a borongós időben. Plymouthben láttunk kiszuperált cirkálókat meg rombolókat, Tintagelben láttuk Arthur várát, pontosabban a szülőhelyét, és az apálykor szárazra kerülő barlangban átmentünk a vár alatt, ahol néha szoktak fókát is látni.
Ezek fényében furcsa számomra is, hogy nem vágyom Angliába. De ugyanezt a két hetet szívesen megélném mégegyszer. -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ja es Coca-Cola Zero-t iszom.

Londontol eszakra, kb. 45 km. -
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Nyilános IP-ről? 'BT Public Internet Service'
Egyébként nem esik ott sem mindig. Jártam ott egyszer-kétszer, de csak egyszer láttam esőt. Akkor is inkább csak zápor volt.
Melyik részén vagy?
Szerk: Mondtam én, hogy ne hallgass a rénszarvasokra, és Dániánál balra kanyarodj, ne jobbra.
p -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Forumozok.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hat nemtom, de nekem /a hajszint leszamitva/ totalra Klrari ugynok az Ikszaktakbo'...
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Angol bill.

Raadasul laptop.
u.i.: Itt mindig esik az eso. Most is.
-
Racecam
nagyúr
Jo esteket a kodos-bol mindenkinek!

-
Lord Zero
addikt
először is kérj meg egy moderátort, h a 3135/3136 hszaid egyikét szedje ki..
az ú.n. ipari területeknek minősülő hájpercuccokban (metro és társai pl) nem lehet videoképet készíteni, ipari kémmé leszel, és azokat kivégzik, ez teljesen érthető, ehhe - de h plázában, mint olyan (pl lefényképezem blacksoult -
- a westendben kisszeltündével, vagy ilyesmi) sem lehet, az új..
(mediamarkt és klónjai szintén zenész.. nem engedték kipróbálni a kiállított videokamerát - általam odavitt szalagra történő rögzítés és itthoni bedigizés utáni minősítés lett volna a célom, nem ment) -
ToBeY
nagyúr
Mobillal én is fényképeztem/videóztan Cora és Electroworld-be senki nem szólt be.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
biztonsági okokból... elvileg az alapján kiszúrhatod a biztonsági rendszereket, és be tudsz törni. ami amúgy elég nagy hülyeség, mert egyrészt amit azt akarják, hogy ne lásd, azt úgyse látod. ha ez alapján be lehet törni, akkor enélkül is. ráadásul jópár alkalommal bemenve egy ügyesebb banda fejből megjegyzi, hogy mi hol van, plusz még aki ügyes, úgy fotóz, hogy észre se veszik. a teszkóban én is simán lefotóztam az árakat, nem írogattam. a kutyát nem érdekelte. igaz, a telefonnal követtem el... olyan is lett minden kép

-
A mai nap kérdése, miért nem lehet fényképezni a plazákban?
Hivatalból
készítettem néhány képet az üzletközpontban, ahol dolgozom, egy biztonsági őr rögtön megtalált, h. itt bizony nem szabad fényképezni...
Tőle ugyan nem kérdeztem meg, ez miért van, de érdekelne.
Sz.tetek?
-
piqla
őstag
Valaki nem tudja hol lehet ures, jo minosegu polokat venni? Sol's, gildan amit nevrol ismerek es jo minoseguek. De ha valaki tud meg egyebet, ne legyen rest, irja meg legy szives!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Hát naná hogy ez nem normális dolog. Az a baj, hogy jön hozzánk is az ügyfél, mi küldjük a hibásokhoz. Ők felveszik a hibát, megnézik bentről a vonalat, ha jó, akkor nem foglalkoznak vele. Ha megint jön bejelnetés, akkor kimennek, megnézik, mint nálatok. Lepróbálják, megnézik, ha akkor éppen jó, akkor megintcsak azt mondják hogy nem tudnak mit kezdeni vele, és akkor megint szokott jönni a szegény ügyfél, hogy ő már szólt, de a hibabejel. elzavarta, hogy ők már bevizsgálták, és szerintük jó, a mérések alapján. De akkor már mi sem tudunk mit kezdeni vele, mert műszaki dolgokat mi nem nagyon látjuk.
És ez bosszantó nekünk is. -
Jó hétvégét embörök, és ne feledjétek Szeressétek Jánoskát, mert nincs más választásotok

-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
12-éig szól az előző szerződésed, ha nem kéred, inkább most mondd fel. Múltkor mit mondtak a hibabejelentőnél a lassulásra? Én mikor kérdeztem, azt mondták nincs gond a vonallal, de ilyen ismétlődő sebességcsökkenés esetén azt szoktuk javasolni, hogy nyugodtan jelentsék be többször, ha több bejelentés van, nagyobb az esély hogy nyomatékosabban foglalkoznak is a dologgal.
-
PazsitZ
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Há csak új IP kell ide. De azért idegesítő, hogy állandóan b@sztatni kell, hogy normálisan működjön

Kijöttek, akkor jó volt az utcai dobozt nézegette, telefonálgatott a központtal, aztán mondta, passz, ha megint gond lesz szóljunk...
De most erre mit mondjak, csak zavar hogy mindig lekapcsolódni felkapcsolódni, modem rész újraindítani..., de ez van.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Ma hívott hungarotel, szerződéshosszabítás, mondom jó küdjék.
Erre most meg leesett a net 1M-ról 128-ra, na jó 136ra
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/124721821.png)
Fujtam én is lufit
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Köszi srácok. Nem vágott földhöz, már számítani lehetett rá. Asszem lesz egy kényelmes nyaram. Mikor is lesz tábor? júli14-aug6-ig nem vagyok itthon, Isztrián lógatom a zacsit a sós, langyos tengerbe.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Hát nem tudom, bár most lesz a születésnapom(vasárnap), de mindjárt itt a vizsgaidőszak. Szerintem juniusra tolódik a buli.
Az angolt 28. körül tudom meg, -mivel hivatalosan 1 hónapot mondanak- aztán meg ki tudja mennyi...
(#3117) Janoska26: Kár pedig a naplopás az még nekem is menne
BWI? A keresőrobot müködésbe lépett
[link] [link]
Tehát szerintem jobb képfilekezelőkkel meg tudod nyitni...
ngabor2 módszerét annyival egészíteném ki, hogy a shift billentyűt is tartsd nyomva miközben del-t nyomsz
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Üdv.
Ha valakit érdekel a színház, akkor..... [link]

üdv.: föccer -
BlacKSouL
addikt
Na, júniusban megszűnik a munkahelyem. 14-ünket küldenek el innen, azaz mindenkit.
Nyárra van már programotok?

-
Csyppa
senior tag
Megvan a megfelelő feladat Janoskának.
Mivel úgyis szereti a sört és van is neki, ezért segíthetne winnernek megcsinálni a fadobozos sört
(persze csak akkor ha winner benne van)
Na, vélemény?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk ha az autóbérlést is hozzászámítom, meg az ottani üzemanyagköltséget, akkor már lehet hogy jobban megéri saját autóval menni.

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/124737673.png)