Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
De! Én azt akarom, hogy pinaszagú legyen az ujjam. Sőt, ..
És még...na mindegy.

-
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
Ijjjen sertesekkel ovatosn maszkajjjjj!!!!:- (((
En Kar-Kar-KOZLEKKAR!!! Voltam!!!
Mostani erosegeim: a gtk es vegyesz lanyok es kornyekuk:- )))
udv
neduddki -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Bennük? Épp elég nekem ha az egyikükbe bejutok. Vagy akkor már élvezzem a halmazokat?M De ha bejutok, akkor már jól matatok bennük.

Megcsapott a sör, de írni még tudok, ez fura. Innom kell még. De már majd kidurran a hasam annyit ettem-ittam. Eh, egy Chivas-t még muszáj lesz, főúr, egy Chivas-t lesz szíves! Köszönöm.
Egészségtekre!![[kép] [kép]](http://infection.freeblog.hu/Files/Szm%C3%A1jlik/koccint.gif)
-
Egyszerűen jól érzem magamat, és nem tudom, mitől.

A jókedv is olyan, mint a rossz, ok nélkül lepi meg az embert.
Mindegy, a lényeg, hogy jelenleg élvezem a pici életemet. -
Lord Zero
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
és neked olyan érzésed volt már, h nem verik be az orrodat, pedig de is?
-
Ramius
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Volt.De kizárólag taknyos időszkaban, hogy mégjobb legyen.
-
FehérHolló
veterán
Volt már olyan érzésetek, hogy beverték az orrotokat, pedig nem is?
-
BlacKSouL
addikt
Meg ne kérdezzétek hogy jutottam ide: [link]

-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Köszönettel vettem

Két pezsgőnek már faterral odavertünk, hamarosan jön a whiskey, vagy lehet hogy a Henessyt kóstolom meg, csak még bedobok egy nagy tányér székelykáposztát, meg egy pár kiló rántott halat, aztán szétcsapassuk egy kis Gösserrel, és alighanem jól fogok aludni.
mod: feltéve hogy a pezsgő-káposzta-sör kombó nem csinálja ki az emésztésem.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Csapos: MSN: Igen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
A reptéri röntgenkészülékek valahogy más elven működnek, mint az orvosi készülékek, elvileg semmilyen problémát nem okozhat az elektronikai eszközökben. Sőt, még a videófilmeknek, fényképfilmeknek sem okoz kárt, ezt jelzik is az átvilágító tetején táblákkal. Mi már jó sokszor engedtünk át rajta videókamerát, digitális és analóg fényképezőt, analóg filmet, videófilmet, mindenféle extra csomagolás nélkül, és soha nem volt semmi baj belőle. Nem hiszem hogy a vga-nak bármit okozna. Max annyi, hogy a reptéri csomagkezelési módszerek miatt nem életbiztosítás egy törékeny cuccnak a gépbe való, és az abból kipakolás. Érdemes sok ruha közé beékelni, hogy ha a bőrönd oldala a többi 30-40 egyenként 20kilós bőröndhalom alá kerül, akkor se nyomódhasson be jobban mint kell, és nyomja meg a dobozát. A kézipoggyászt magadnál tarthatod, azt veled együtt vizsgálják, a bőrönd az általában nem a jelenlétedben vizsgálódik, de azok is ugyanolyan röntgenek, tehát nemigen okoznak bajt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Hát amíg nem mondtad, addig csak a stílus- és az árbeli különbség tűnt fel.

Én meg naívan azt hittem, hogy venni szeretnél tőle, azért kérdezősködsz. Bár tudtommal te is villanyon vagy, akkor mi a francnak kérdeznél másokat UPS-ekről..?!
Csak szíveden viseled az ifjúság építését. -
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
gyere el nálam, van egy pár üveggel behűtve ebből:
[link]
hmmm.. nagyban nem jön be. kicsiben:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/thumb/070515/img_1751s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
tailor
őstag
Sziasztok.
Kérdezném: vga repülőn való utaztatásához kell-é valami biztos csomagolást készíteni? (Gondolok itt a reptéri röntgenezésre pl., mint probléma) Vagy simán maradhat a gyári pakkban?
Előre is köszönöm! -
BlacKSouL
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Ezért kell Ivó napra tetetni az ember névnapját, aztán előtte dűl a családból a píz.

-
burgatshow
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én is elmennék boltba nagyon szívesen és minden további nélkül vennék pár üveg sört, a bökkenő nem is ezzel lenne, hanem amikor a kasszánál az embernek a zsebébe kell nyúlnia és mint egy rémálom felkiált, hogy: ''NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!''
Magyarán, egy árva bumburnyákom sem vogymuk!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Én épp ezért most lementem és vettem pár üveg seritalt, meg van itthon pár üveg pezsgő, aztán a whiskey-knek is nyakára hágok most picit. Ivó nap van. Igyunk!
Race: Akkor mivel érlelem majd meg a sajtot?
VladimirR: Tejesen elment az esze? A tej szomjút nem olt. A sör se, de az jó. És a tej az nem ital. Azt a csecsemők eszik. Meg: élet, erő, egészség. De hisz ezek már megvannak.
Nomilesz Haiszom..
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
Nalaord latod, nem teposan, de legalbb lesett mirol kratyoltam itt enm???: -))
Hihetlen hogyegy kis gondolkodsa mijjen dolgokra jo nem???:- )))
udv
neduddki -
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
''jolvan, igyunk'' - mondta, s jokorat huzott az asztalon allo tejesdobozbol
aztan elinditotta a rappelz-t, ami koszonhetoen a vista-ra feleroszakolt 43.45-os detonatornak, most mar az mx440-en is remekul megy - nem ugy, mint elotte, hogy bement a dungeon-ba es 2fps-re esett le az addigi 22-25 - s ujabb fel napig hiret sem lehetett hallani -
BlacKSouL
addikt
Hát nem szól senki?
IVÓ nap van!!!!
IGYUNK!!!! 
-
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Mióta a magyar felsőoktatás ezt tette velem.
Már csak nézek ki a fejemből, és egy rohadt beviteli űrlapot nem tudok rendesen kiértékeltetni, meg egy sima energiamegmaradásos példát megcsinálni. De ez van, ezt kell szeretni.
Különben mintha UPS-nek lenne hírdetve az apróban, de V-reg a honlap alapján.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
Felhivnam a tisztelt felsooktatasba vagyok figyelmet, hogy az a hozzaszolas minthja a magayr felosktaasnka:- ))) /erre keszuljetek!!!/
udv
neduddki
p.s. namost akkor Nked is felteszem a kerdest mint a elmut napokabn mar ne is tom kinek: a f... pofazol akkor????:- )
mod: na megven: EQMontoya vot
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Szakmailag, vagy emberismeretileg?
UPS-ekhez nem értek különben, ezért csak utóbbiról tudnék nyilatkozni. Nem mintha az emberekhez jobban konyítnék, de arról legalább merek beszélni, mert nem csinálok vele nagy galibát, ha hülyeséget mondok.
Különben ha itt teszed fel a kérdést, akkor mér értelmes választ is kapsz rá: [link]
Vagy jön a Mikulás, és hozza neked rudit.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Végre sikerült összebarátkoztatnom az EAC-ot a Lame-val, úgyhogy most már fel is tageli a nyomorék. Nem volt egszerű menet...

-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
NA kkor Te mint villanyasz mond el hogy mit szurtel le ezekbol dogokbol.
udv
neduddki -
burgatshow
veterán
Én némi fejfájással ébredtem egy órája. Azóta már az arcomba toltam egy adag borsófőzeléket és természetesen liter számra tolom a NA folyadékokat magamban...

-
alitak
senior tag
Ejj, de szarul keltem. Megint nagyon álmos vagyok, és még egy kicsit meg is fáztam hozzá. Ejj, de szar...
-
ngabor2
nagyúr
nálam is bejátszott a korai ébredés (a koránkelés az egy piros, fájdalmas folt/duzzanat a szent könyvön, úgyhogy nem az volt). kirobog(óz)tam vidéki birtokaimra, hogy egy kicsit dógozgassak fizikailag is.
rotációs kapát szerelni jó dolog. de ha normális szerszámok és cuccok lennének hozzá, akkor még jobb volna. el kellett volna hoznom a wd40-et, a vízpumpafogót, a villáskulcsokat, és a normális csavarhúzót. már kész lenne a cucc, most meg még a szétszerelésnél tartunk. -
Racecam
nagyúr
Jóóó reggelt!
Tegnap korán nyugovóra kellett térnem, mert ma 4.30-kor kelés volt.
De felvágtam.
Magam az ágyban, agyban viszont nem vagyok jól.
Látom volt itt sex, punci, lábszag, orgia, részvételemnek nem lehetett nyomós oka.
Sipinek örültem, régen láttam. (Most sem láttam, de látni véltem.)
Reményeim szerint nemsokára, és még valahány név a naptárba, újra eljön közénk és elméjét megnyitja.
Puszilom kopasz fejét (ne vedd zokon!!), és Lord Zero-t is támogatom.
Van itt mindenféle jó: ribillió, dáridó, szombat reggel, hajnalon, kipihent vagyok nagyon!
-
Lord Zero
addikt
gyüvök okossággal:
kéne nekem egy olyan szmájli, ami végigmegy a képernyőn
tehát a kis .gif-hős fickó mélán/peckesen/tökmindegyhogy elmegy
ából bébe
szerk.
nem is bébe, zébe
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Aztaqrva, ezeket nagyon birom
: [link]
Mi is ennek a stílusnak a neve? Freestyle beatbox vagymi?
[Szerkesztve] -
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
Lord Zero
addikt
casanova bazmeg...
látom volt szexelmélkedés, szervek s tgok szaglása.. banzáj na, mondjuk ki
időt kéne utazni fiúk, hatalmasat, gurgulázót.. -
alitak
senior tag
Na mivan, kidőltek az emberek aludni? Asszem meek énis. Jo8 mindenkinek!
mod:
csapos2: biztos patch...
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ezt gondold végig ismét.
Csak abban az esetben fordulhatna elő ilyesmi, ha az említett személy lányból van.
Tiv: Ez az alma nincs megrágva.
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
Na én témámat asszem hanyagoljuk, egyre mélyebbre jutunk a témában

Sipi: szlovákból nincs tétel, amire szivesen összpontosítanék
mod:
tiv83us: ez kész. Nagyon tetszik.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
[link]
Most leltem ra, szerintem kurvajo
-
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
vmi hasonló állapototk uralkodának errefelé is.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
én épp józanodok
mivel 6:20kor kelek -
Sipi
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igazad van. El is megyek.
Sipi -
FehérHolló
veterán
Ha a topic kihalt, akkor mi 3an senkik vagyunk. Többiek távozásáról meg te tehetsz. Sex-et emlegettél, és mindenki rájött, hogy mire van szüksége. Ezek szerint nekünk 3unknak nincs lehetősége rá, és itt bithuszárkodunk ahelyet, hogy valami értelmeset csinálnánk real-life.
-
alitak
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
öööö... Nálam mostanság a faszkivan van jelen sokszor. Jövő héten érettségi, és ha belegondolok, hogy pl. szlovák irodalomból egy büdös tételt nem tudok... pedig ez az érettséginek csak a 1/10e

-
Sipi
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Fujj, az ilyentől felfordul jézusi gyomrom sava. Nem utálunk ki senkit! Szépen megvárjuk, míg felfordul magától.
A lábszagod meg hiába panasz, ha a topik szelére kelt, s a péhán keresztül hordozza. Lásd, fijam, a kiürített topikokat!
Nincs mit, szívesen, virágok öltözőbe, egyéb elcsépelt közhelyek. Nemsokára távozok közületek, ha ez vigasztal és szagtalanít. (Az életet meg éppen én szoktam minimálra csökkenteni, valahogy sikerrel tudok tetszhalott topikokat létesíteni.)
Némá, engem itt lenéznek... Pedig csupa-csupa jót akarok. Arról meg nem én tehetek, hogy magamnak.
Sipi
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Minek veszekedtek, amikor verekedhetnétek is?
Bár így péntek este nem kéne. -
FehérHolló
veterán
Általában kelendő téma szokott lenni az ''utáljunk ki x-t'', ahol x egy fórumtárs nickjét helyettesíti. A lábszag nem feldobott téma volt, csak panasz, de valaki rákapott. Én ártatlan vagyok, jófej, szexi meg művelt. Engem ne gyanúsítgass, hogy kiírtom innét az életet, ami nélküled nem is létezhet. Köszönjük, hogy visszajöttél közénk!
-
alitak
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jóvanna, annyira nem rossz a helyzet. Lehet már elég fáradt vagyok ahhoz, hogy hülyeségeket flesseljek.
sipi: nem panaszkodás volt. Asszem.

[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Nemnem, bármitől a szexig.
Nem tehetek róla, hogy egyesek idebüdösítettek, és még nem oszlott el. Csak a tömeg. 
Na, ki is szólt be... Back, kukk, Next, megvan! Az inverz ''ki kopog, ki kopog''! De most miért? Letöröd az összes mindenemet. Ahelyett, hogy a lábszagodon kívül feldobnál valami érdekes témát.
Alitak: ennek mi értelme? Örüljneki.
(Jóvan, mindjárt offba vágom magam, illetve az öblösség alja, aztán szaglódhattok itt kedvetekre.)
Sipi -
EQMontoya
veterán
grr bazmeg, imádom a magyarokat. Rohadt buzi majomja kihivja a yardot, h mi rongáljuk a játszóteret... grr. Leültünk 1 játszótéren este 10 után sörözni, erre vmi barom rongálásért ránkhivja a rendőrséget... imádom az ilyen buzikat. Társaság 1 része elfutott, azokat felszedte a yard, akkor szedtük őket össze, stb... bassza meg az ilyen köcsög.
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Ki ez a seniornak álcázott újonc?
Vagy csak sokat átaludtam?
Ha jól követem, eddig fűrészes darabolás vs. dögletes bűz a téma. Gondoltam, behozok mást.
A régi topikok ilyenkor szoktak szexbe átfordulni. De ezt csak úgy mondtam...
Mod> vaze, de eldugták ezt a Mod bizbaszt... De legyőztem! Szóval, neduddgit folyékonyan beszélem, mi több, iszom szavait, nem érteni fehér holló mit beszélni.
Sipi
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ójaj, magyarázni nem tudok, ergo nem fogok. Esetleg egy izé, personal speaking alcoholic depression robot, izé, éjszaka, alagút mélyén áttáncolt éjszaka, na, az megmondja a frankót.
Mellesleg kezét csókolom, Mikulás bácsi. Jójó, nem cset, de leszarom, puszi a többieknek is, akik tudják, kik.
JánoskaXXX-nek nem, olvasva őt, fééélek. Te mindig olyan kedves lenni.
Sipi
Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kész voltam rendesen.
Köszönöm! Majd jól kipárnáztatom. (mert sajna nem én hozom...)

IGYUNK!!!!