Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
''Becslésem szerint lengő idomszobor?'' x)
Fejhallgató volt. Erre ilyet ír vissza:
Általában színes? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem.
Be lehet festeni? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem.
Felfrissülsz tőle? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Valószínűleg.
Lehet vele játékokat játszani? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem.
Hülye játék ez.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Pedig lövöldöznek. Pécs mellett van - a Hármashatárhegyen azt hiszem - egy jégelhárító, ami kicsit ''más'' funkciókat is betölt. Mondjuk úgy, hogy az első betűben különbözik csak a másik rendeltetése.
szarvaska: Valami hasonló. Több kristályosodási mag -> több kristály ugyanarra az anyagmennyiségre -> kisebb kristályok.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Megromlott a főzelék. A mai ebéd pörkölt lesz kenyérrel.
Kérlek, segítsetek kikeveredni lelki válságomból!
vágányzár: Én örülök, hogy van segglyukam.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Csak egy ugyanilyen microcontrolleren tudja leellenőrizni, hogy mit csinál, de ezt te is jól tudod.

Nagyon veszélyes lehet egy LCD-vezérlő chip, egy nem létező lábkiosztású kivitelben meg főleg! Jó hogy alufóliában hoztam fel a palacsintát Pestre. Így legalább van, ami megvédi az agyhullámaimat, csak kicsit zsíros lesz a hajam, de az most nem számít.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Szerintem állapodjunk meg abban, hogy mindenki mossa meg a lábát, mielőtt még idejön írogatni akármit. Így szükségtelen lesz külön felszólítani az embereket rá.
-
FehérHolló
veterán
Jelentem, lyukas a hasam.
-
FehérHolló
veterán
Volt már olyan érzésetek, hogy beverték az orrotokat, pedig nem is?
-
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Hát amíg nem mondtad, addig csak a stílus- és az árbeli különbség tűnt fel.

Én meg naívan azt hittem, hogy venni szeretnél tőle, azért kérdezősködsz. Bár tudtommal te is villanyon vagy, akkor mi a francnak kérdeznél másokat UPS-ekről..?!
Csak szíveden viseled az ifjúság építését. -
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Mióta a magyar felsőoktatás ezt tette velem.
Már csak nézek ki a fejemből, és egy rohadt beviteli űrlapot nem tudok rendesen kiértékeltetni, meg egy sima energiamegmaradásos példát megcsinálni. De ez van, ezt kell szeretni.
Különben mintha UPS-nek lenne hírdetve az apróban, de V-reg a honlap alapján.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Szakmailag, vagy emberismeretileg?
UPS-ekhez nem értek különben, ezért csak utóbbiról tudnék nyilatkozni. Nem mintha az emberekhez jobban konyítnék, de arról legalább merek beszélni, mert nem csinálok vele nagy galibát, ha hülyeséget mondok.
Különben ha itt teszed fel a kérdést, akkor mér értelmes választ is kapsz rá: [link]
Vagy jön a Mikulás, és hozza neked rudit.
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Ha a topic kihalt, akkor mi 3an senkik vagyunk. Többiek távozásáról meg te tehetsz. Sex-et emlegettél, és mindenki rájött, hogy mire van szüksége. Ezek szerint nekünk 3unknak nincs lehetősége rá, és itt bithuszárkodunk ahelyet, hogy valami értelmeset csinálnánk real-life.
-
FehérHolló
veterán
Általában kelendő téma szokott lenni az ''utáljunk ki x-t'', ahol x egy fórumtárs nickjét helyettesíti. A lábszag nem feldobott téma volt, csak panasz, de valaki rákapott. Én ártatlan vagyok, jófej, szexi meg művelt. Engem ne gyanúsítgass, hogy kiírtom innét az életet, ami nélküled nem is létezhet. Köszönjük, hogy visszajöttél közénk!
-
FehérHolló
veterán
Ha már ennyire elmélyedtünk a témában, upolom az inditványom.

[link] -
FehérHolló
veterán
Nem akarok beszólni abban a topicban, mert a nőnemű egyed, akinek HÁZIGAZDA van a zárójelébe írva, megint le fog teremteni, hogy mekkora egy tuskó vagyok, és rossz a világnézetem.
[link]
Egyre több ilyen ''kifizették nekünk a megfelelő összeget, azért rakjuk ki''-típusú cikkel találkozok mostanság. Meg itt volt anno az a felugró hamburgeres reklámablak, hogy a többit ne is említsem... Ennyire rosszul megy PH!-nak, vagy ez csak a növekvő népszerűség átka?
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Én régen versenyszerűen rövidtávot futottam (most újrakezdtem hobbi szinten, de ez mindegy). Ennek köszönhetően, amikor kicsit behajlítom a jobb lábfejem, elkezd remegni. Ez a rajtolás során alakult ki, mert így gyorsabban lehet reagálni az indításra.
Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a rutinra való felkészítés elején mindig remegett a gázon, a motornak meg tök hülye hangja lett tőle. Jót nevettem rajta mindig, aztán hozzászoktam, hogy ilyet nem szabad csinálni. -
FehérHolló
veterán
Szorgalmazom a topicnak az ''Állatok kertje és Jancsika benne'' alcímet.
[Szerkesztve] -
-
FehérHolló
veterán
Someone's set up us the bomb!

-
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nálam valahogy így nézett ki a folyamat:
1. másolandó kijelöl és ctrl+c
2. beszúrás helye (nem szükséges szöveg kijelöl) -> ctrl+v
3. #&@!!! felülírta azt, amit nem kellett volna
4. undo (jobb helyeken ctrl+z)
Folyamat ismétlődik elölről ciklikusan, amíg a watchdog nem küldött egy interruptot, hogy valami rohadtul nem stimmel, és abba kéne hagyni. (Igen, hardware-es és software-es fogalom keveredik, de most nem érdekel.
)
KURVA CIGÁNY NE NYOMNÁ MÁR FOLYAMATOSAN A DUDÁT AZ UTCÁN!!! -
FehérHolló
veterán
Mára abbahagytam... Amikor már a copy-paste sem működik jól, akkor ez a teendő.
-
FehérHolló
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Elég gyászos volt ez a nap eddig is.
-
FehérHolló
veterán
Felterjesztenék egy olyan javaslatot, hogy ha már ma mindenki kedves a mi Jancsikánkhoz, akkor ő is legyen kedves mindenkivel!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Inkább kímélj meg minket, kérlek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó régi hsz-re sikerült válaszolni.

Különben akkor hogy fizetsz ki 2millió Ft-ot kp-ben? -
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem akarlak megbántani, de miért érdekel ennyire egy híres, kövér, nagyképű cigány ember, aki semmit nem tett le eddig az asztalra?
Különben az egyik unokatesója (a kismillió közül) nagyon jó barátom, de ez most részletkérdés. Az az ember annyit nem ér meg, hogy a számra vegyem a nevét. -
FehérHolló
veterán
Nagyon fáj a fejem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bocs, a link nem ér semmit, mert priviben küldte. Csak most esett le, amikor megnéztem. Kicsit fáradt vagyok, azt hiszem.
-
FehérHolló
veterán
Olvastam már előtte is. Nem szeretek úgy beleugatni valamibe, hogy halvány lövésem nincs, hogy miről van szó.
Zöldteás fagyit viszont még nem tudom, hogy miért ne szabadna enni szerinted. Az más kérdés, hogy ilyen divatnevű fagyit meg sem kóstolnék önszántamból.
[link]
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Én is lógtam itt egy titkosítatlan hálón, amíg nem volt netem. Gondoltam visszatermelem a rendszerbe azt, amit kivettem belőle.

Ez a láma, aki nem titkosította a netet, simán le is tiltotta azoknak a MAC-jét, akik órás letöltéseket kezdeményeztek. Persze MAC-et lehet cserélni, meg minden, de érdekes módon megértették az üzenetet.
Ettől a csávótól akadtam igazából ki, aki látja, hogy átraktam a gateway IP-t a defaultról, átírtam a default SSID-t, meg a belső domaint, de azért hülyének néz, és azt hiszi, az adminjelszót nem cseréltem le...
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Itthon van egy wireless routerem, osztom vele a netet titkosítatlanul, hátha valakinek sürgősen szüksége lenne rá. (Van/volt is 2 állandó kliensem.)
Erre mit csinál a f@szf€jkém? Megpróbálja feltörni az adminfelület jelszavát brute-force-os változatban. Kezét nyújtja az ember, leharapnák a karját is.
Netosztást ezennel befejeztem. -
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Erről az az eset jutott eszembe, amikor nem voltunk otthon, a papa dolgozott a kertben. Az öreg nem veti meg túlzottan a piát, rosszul van, ha nem ihat (különben amikor iszik, akkor tök normális
). Megitta az összes Chivast, aztán amikor hazajöttünk meg fújolt, hogy milyen szar konyakunk volt csak itthon... (Hogy világos legyen: végig azt hitte a Chivasról, hogy konyak...)
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintem meg mindenkit befogott az asszony takarításra...
Aktív témák
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/85f.gif)

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/30g.gif)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Alapban sem szeretem a gyógyszereket.)