Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
jeges
senior tag
gyuszi34 kissé lemaradt a fejlődésben, vagy nagyon megorrolt itt némely moderátor(ok)ra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Versus82
aktív tag
hol vannak a moderátorok????
-
dr faustus
senior tag
Erdekes kis post volt ez, kar, hogy a topikot bezartak.
[link]
Egesz kis iparag epult ki a rokkantigazolvanyok hamisitasara. Persze bizonyara van egy-ket valodi jogosult is a kepeken, de tapasztalataim szerint nem ez a jellemzo. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Az tuti, de ha köbbért akarsz kérni, akkor ahhoz előbb négyzetbért kell kérned...

Lásd: '' ...nem lesz kit moderizálni amíg én leszek, majd kérek fizut is érte, vagy köbbért vagy napszámot... ''
csapos: dehogynem, csak próbálom közben hígítani valamivel a sok szörnyűséget ami a fülemre jön
Egy-egy postot kb 4-5 hívás alatt írok meg, mert mindig megszakítja a billentyűzetverést a bejövő hívás...pl most is...Naszóval nézegesd meg a verdát a Milyen autót vegyek totyikban, feldobtam 1-2 képet hogy örüljön a jónép ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csak nem gondoltad, hogy azért mert máshová írok hanyagolni foglak benneteket, sosem tudnék ekkora szörnyűséget művelni veletek
Amúgy a szarvassal meg még lesz egy kis elszámolnivalóm, ugyanis megnyitotta helyettem az off39 et amit ugyebár nekem kellett volna, ezér harakiri az tuti 
-
Télleg, úgyis sokat panaszkodnak hogy eléggé túlbuzgó emberek vannak ott, no majd beírok egy két bölcsességemet, és ezzel megkímélem a modikat is, mert nem lesz kit moderizálni amíg én leszek, majd kérek fizut is érte, vagy köbbért vagy napszámot, vagy délelőttösszámot, mindegy csak lóvé legyen

-
Nem a tűzzel akarok én jáccani, hanem a vegyszerekkel, kutyilnám jobbra balra, imádtam a kémia órákat, főleg mikor robbant, vagy villant, vagy füstölt, mindegy volt csak látványos legyen
Most azon gondolkodom, hogy a sárkányfűárus is egyfajta vegyész, vagy az inkább botanikus? 
mod: Szegény hunci, pedig olyasféle kiértékelésfélét végzett az eddig itt eltöltött 150akárhánynapjáról
[Szerkesztve] -
válasz
Thulcandra
üzenetére
vagy be volt b@szva, vagy a csajos topicba célozgatott rá, hogy ''előkelőbb'' rangra hajt vagy mifene, ahhoz meg köllenek a hsz-ek

Amúgy meg többieknek jóreggelt mosmá, a tegnap feltűnően passzív voltam, remélem ma jobban lesz időm, amire jelenleg nem sok esélyem van sajna, dolgoznom kell ma is, ez kezd egyre cikibb lenni, milyen munkahely az ahol még dolgozni is kell?
Felháborító
Inkább lettem volna vegyész

[Szerkesztve] -
Thulcandra
senior tag
Hunci vazze részeg vagy v mi a rákért írtál be kismillió topikba hülyeségeket offolva össze vissza linkelgetve a topikokat?!
Komolyan nem értem ilyenkor mi jön rá az emberekre... -
_seth_
veterán
Retekklub: antsz: hehe...
Profiba nézzenek be mert ott van mit nézni... 2 hete sonka/túró/szalonna és más termékek voltak kirakva a fagyók tetejére leárazva: 100/50ft... láthatóan rajta volt a 03.18, 03.30-as dátum vagy ezek közötti mindegyiken (04.02-án néztem...). Ma is megyek be a kasszánál megláttam, hogy van Mars csoki... na mondom veszek egyet, kiveszek egyet: szürke a portól és le is járt 03.04-én... ok veszek egy másik dobozból.. az is lejárt... na de ilyet... sztem holnap is bemegyek és megkérdezem, hogy hívjam az ANTSZ-t vagy vásárolhatok ingyen???
Szintén retekklub: Marutit üldöztek a rendőrök...
a hónap vicce... biztos tuning maruti volt és nem érték utól csak a sín állíthatta meg... -
BlacKSouL
addikt
Hátőőőő, nézte valaki a meccset?

Zelégdurva volt
-
PazsitZ
addikt
Törölve lett az egész Akik ''hátrébbról'' indulnak... című írást?

Mondjuk voltak benne dolgok
[Szerkesztve] -
rauschie
senior tag
kinek kezdődik még holnap a sulija?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szívesen.
-
alitak
senior tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Próbálkozok én sok helyen, az eddigi sikereimet fél kézzel meg tudnám mutatni, és még 5 ujjam becsukva is marad...
rdi: utána volt ki a fasz. Lehet előtte kellett volna, max ugyanitt lennék
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megfelel?
ToBeY: Nekem is ma van az utsó napom, tanulok is rendesen
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Meddig tart a tavaszi szünet a sulikba valaki nem tudja?
-
Winner_hun
félisten
2 ember válaszoljon plz thx teszt

-
Feedoo
tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Feedoo
tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Akkor nemtom hol lehet a hiba! Lehet nem vagy elég meggyőző...
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
[link] ez a Cohen egy igazi állat

-
Feedoo
tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Lehet nem kell olyan nagyon válogatni, legyen az embernek igénye de azért ne essünk túlzásokba
-
alitak
senior tag
Mért van az hogy én mindig megszopom a csajokkal? Annyira undorítóan nézek ki? Vagy annyira gagyi vagyok? faszkivan...
-
alitak
senior tag
Sajnos mikor az ember a padlón van, sokminden megfordul a fejében. Hasonló gondolataim előfordultak nekem néha régebben, mostmár egy ideje nyugi van. Mindig arra gondolok, hogy soha nem olyan rossz, hogy ne lehetne még rosszabb.
De szerintem is hajlam kérdése. Van-e bátorsága megtenni, vagy nem. Mi erőssebb benne: a félelem, vagy a menekülni vágyás? Ha úgy vesszük, talán az öngyilkosság tényleg megoldja a dolgokat. Vagyis nem megoldja, hanem elkerüli a megoldásukat. Végülis ez is egy módszer. -
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Pedig biztos lenne más megoldás mint megölnie magát.
Itthon nem divat beszélni a problémákról. Na jó USA meg már a ló túloldala. 
-
EQMontoya
veterán
-
-=Lord Tom=-
senior tag
-
kraftxld
félisten
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Szelekció?
-
Thrawn
félisten
Hurrá! Új OFF!

-
-=Lord Tom=-
senior tag
Mi visz rá egy 17-19 év körüli srácot az öngyilkosságra? (egyik oszt. társam ismerőse felakasztotta magát)

[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
pontosan akkor, amikor a cukyyy-t le fogjuk tudni irni magyarul
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Amikor már nem lesz trendi

-
(Kolombusz)
veterán
Elhiszem, hogy divatos y-al írni, de mikor értik már meg az emberek, hogy az angol köszönés az ''hi'' és nem ''hy''?
-
Qru
MODERÁTOR
Az a lánytól függ. illetve az izlésétől. Én sima egyszerű szál virág és kész. Nem kell túllihegni a dolgot. De ha van költői vénád akkor írj neki verset, ha egy virág enm elég különleges ahhoz, hogy kifejezze csodálatodat.
mod: EQMontoya: Szerencsére az általad említett összes tárgyon már túl vok. Ez a jó!
[Szerkesztve]
mod2: na jó a nyelvtanon még nem vgayok túl. De ez látszik is.

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
adjatok itt neki a tippeket, aztan meg jol kiderul majd, hogy a leanyzo elhivatott termeszetvedo, s amint meglatja a kezeben egy novennyel, amit pusztan kedvtelesbol oltek le, majd jol felpofozza, tokonrugja, s mikor mar a foldon fekszik, lekopi
-
Boxiné
aktív tag
Hali!
Ha már rózsa, akkor tényleg egy szál, de csupaszon. Semmi csomagolás, semmi zöld! Egyébként szerintem még a napraforgó az, ami nagyon klassz. Persze nem élő, azt ilyenkor sehol nem lehet kapni. De igazán szépeket csinálnak selyemből. A lényeg, hogy igazinak látszon. Ja, és ne miniatűr virág legyen, ha már olyan fontos neked az a leányzó. De ez csak az én véleményem, nem biztos, hogy nála is bejönne.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy-egy postot kb 4-5 hívás alatt írok meg, mert mindig megszakítja a billentyűzetverést a bejövő hívás...pl most is...Naszóval nézegesd meg a verdát a Milyen autót vegyek totyikban, feldobtam 1-2 képet hogy örüljön a jónép

, majd annyira beforgatom a csákót, hogy Ő maga fogja elkövetni, vagy könyörögni fog valakinek a megváltó halálért