Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
-
Dilikutya
félisten
Nem ismer valaki valamilyen jó kis zombis játékot? Semmi taktika, semmi cécó, csak egy puska és élőhalottak serege
. Igénytelen vagyok, a grafika nem számít, és nem kell a procizabáló AI, csak egy halom gügye zombi, akik meg akarnak enni, én pedig szétloccsanthatom a fejüket, és térdig járhatok a testrészeikben. Nem kell, hogy fedezékbe bújjonak, kilóméterekről osztogassák a headshot-okat, ne dobják vissza a kézigránátot, csak hörögjenek, és jöjjenek a vágóhídra
. Vagy ilyen böszmeséget a mai hiperrealisztikusságra és nulla játékélményre kihegyezett játékok világában már ne akarjak? -
Whaskes
senior tag
jóreggelt kockák!

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
a felajanlott kettobol az egyik tobbnyire* mindig mukodik (harombol egyszer)
-
VladimirR
nagyúr
csoklom basszus
evek ota nem csuklottam, most meg mar tiz perce nem akar alabbhagyni -
Egy gyors kérdés az online fórumozókhoz.
Tudtok sikeres Azonnali (dátum/idő) frissítést végezni az XP-ben?
Nekem két gépen sem jön össze, bármelyik szervert választom.
Amennyiben nektek sikerül, írjátok meg, legyetek szívesek, mi a szerver címe! -
BlacKSouL
addikt
Köszi, azért derűsebben látom a dolgokat mint amikor indult az egész.
És még kérdik egyesek hogy miért járok annyi ideig suliba amíg csak tudok
Hát mert ha beszáll az ember a mókuskerékbe, akkor onnan nem lehet már kiszállni. És hol vagyok még a saját családtól... mégis kivagyok néha. Na, holnap fel is adom a lottót
Tök máshogy járnék be melóba tudva hogy semmi tétje. 
-
piqla
őstag
azt hetfon leszedtem es ujra kellett tennem a vindozt miatta, es regebben sem valt be most volt duplicate file finder meg duplicate cleaner de uristen nem talalja meg mert total commanderben mondjuk igy van hogy 03_smokeonthewater.mp3 de foobar meg kiirja hogy deep purple - smoke on the water igy nem tudom boxba sem rakni tcben uristen URISTEN
-
piqla
őstag
valaki mondjon legyszives egy normalis duplicate file keresot, mert menten agyfaszt kapok
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Kb én is így vagyok. Minden este, amikor végre le tudok ülni a géphez, olyan fáradt vagyok, hogy alig bírom nyitva tartani a szemem. Az már szinte ki is van zárva, hogy olvassak vmit, vagy nézzek egy filmet. Tuti altató mindkettő. Pedig de szívesen megtenném.
Az ujjadddal kapcsolatban pedig. Örülök, hogy javul az állapotod, és remélem, hogy minden teljesen rendben fog működni. -
BlacKSouL
addikt
Má megin este van. Mér nem tud egyszer úgy fél5 és 9 közt megállni egy nap vagy 3-4 hétre? Holnap délutános vagyok, hallgathatom a sok marhaságot estig ahelyett hogy már a karosszékben kortyolásznám a bekészített Löwent. És mindennek tetejébe még szombaton is megyek nyócra, délután meg előadás. Nem bírom az ilyen extrém hosszú heteket.
Amúgy hír, akit véletlenül érdekelne, ma voltam kontrollon Pesten: az ujjamban jóindulatú porcdaganat volt, amit a szövettani vizsgálat is alátámasztott, és enchondromaként diagnosztizált. Tehát azt kaptuk amit vártunk, elvileg még 2-3 hónap, és már rendben lesz minden. Most még verekedni és kézenállni nem szabad a doki szerint, mást mindent lehet. A friss röntgen szerint beépült a beültetett csont, már meg is erősödött. A második izületet erőltetnem kell, és akkor hajlani is fog. Újra neki kell állnom kvékezni vagy előszedem a fírt ahol abbahagytam
-
alitak
senior tag
Most nézegetem az idei, 16. komáromi napok programfüzetét és áááá... Nem tudom, úgy érzem, hogy megint tele van moslékkal, de nem sok értelmes. Lesz Bergendy, meg Demjén, amit az ember még meg is néz, de semmi extra. Nincs semmi, amire azt mondom, hogy váó, ez igen, erre menni kell. Pár komáromi napok már elment a fejem felett, úgyhogy legalább tudom, a sörsátrakban jó bulik vannak, meg mozgás van az egész városban. Meg persze itt a tavasz. De akkor is, kéne már vmi nagy durranás a programba...
-
VladimirR
nagyúr
kb egy honapja vettem egy slk900u-t
tegnap vettem hozza egy ventillatort is
aztan tegnap este, mikor kezdtem volna szetszedni a gepet, hogy csereljem a hutot az ''uj''-ra, lattam, hogy az eszaki hid hutese hianyzik (meg 2-3 eve meghalt a venti az nf7-en, azota csak az a kis bordaimitacio van a chip-en
na, akkor ma vettem egy chipset-hutot is, meg pasztat, mert az sem volt mar otthon
meg maszkaltam meg vagy ket orat, szeged szinte osszes pc boltjaban, bontojaban voltam, mert kellett mas is (vettem a napokban 4 db scsi lemezt, es egy vezerlot, csak kellett hozzajuk felhajtani egy kabelt is - na ez az, amit sehol nem tudtak adni, csak a pc bazarban (ez itt a reklam helye, megerdemli))
hazaertem, kicsereltem a hutoket, de megnezni, hogy javult-e valamit, nem tudtam, mert jonnom kellett orara
ha itt vegzek, szerintem alattomos modon elrangatnak sorozni, szoval a teszteles az holnapra marad
es meg a scsi vinyokhoz szinte hozza sem nyultam
holnap asszem gepszerelos, tesztelgetos napot kuldok
szerintetek lenne igeny logout-on egy scsi raid (szoftveres) tesztre egy teljesen kezdotol mindket temakorben? -
KrAt
veterán
mégse, voltmár

[Szerkesztve] -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mondjuk van benne valami, de akkor mi a lófasznak pampognak ha nem bírtuk volna, bár az érintett városok mind azt mondták, hogy van zsé. No meg a rengeteg szálloda, épp az este beszéltek róla a TV-ben a franc tudja kivel, aszongya a csávó, hogy a vendégek 25%-át tudjuk fogadni amit kér az UEFA, a maradék részének, meg csak építenek addig szállodát, vagy nem

-
C4mp3r
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Egyetértek. Igaz, hogy lett volna ''pár'' ember, de nem hiszem, hogy az összes költség megtérült volna. Profitról meg ne is beszéljünk.

-
Hát gyerekek mik nem történnek éppen olvasgatom az indexet, fociEB, beszoptuk, azér szerintem annyira szar nem lehetett az a pályázat
. tudom, hogy voltróla már szó, csak nem bírom túltenni magam rajta 
[Szerkesztve] -
-
Túlvagyok az első véradásomon

-
ngabor2
nagyúr
metabond-díler van köztetek? lenne 1 kérdésem, csak egyszerűen sehol máshol nem tudom érdemben megkérdezni.
mod: megoldódott, köszi. -
supesz
aktív tag
Lengyel - Ukrán

-
piqla
őstag
lol bazdmeg
-
piqla
őstag
Na kivancsi vagyok, ki nyeri.
-
ngabor2
nagyúr
szépjóreggelt mindenkinek! feladatom van, amit hozzáértőbbektől kérdeznék. kedden pesten van programunk, a nyugatiból kellene eljutni a bocskai út 134-hez (dorottya udvar). a bkv útvonal-tervezője a 4-es villamos - 12-es busz kombót ajánlja. valakinek egyéb, jobb alternatívája?
-
tildy
nagyúr
Mi történhetett már megint, megint kigyulladt az egis?

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ha nem ér le reggelre, kiirom holnapra
amúgy nekem tetszett, szerintem aranyos
mod: dvd-n van meg, nem aviba.
ToBeY: LOOOOL
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Milyen ostoba iq blaster csaj
[link] -
PazsitZ
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
-
(Kolombusz)
veterán
Vélemények a jégkorszak 2 cimű filmről?
Most szedem le.
Másfél megabit helyett csak 700kbit-tel tölt a netem, így azért 4 giga elég lassan ér le.
Talán a hét végére orvosolják a hibát.
[Szerkesztve] -
-
C4mp3r
addikt
-
VladimirR
nagyúr
ez nem allitas volt, inkabb kovetendo pelda, pont az ilyen hibak elkerulese vegett
ez kb olyan, mint hogy minden bongeszo tamogatja az xhtml-t es css-t (vagy nem)
persze ezt is lehet tulzasba vinni: van, ahol pl adatbazisba sem tesznek ekezetet
mondjuk messzire sem kell tenni, a ph is ilyen (bar tegyuk hozza, adabazis eseteben inkabb karakterkodolasok sokszinusege miatt szokott igy lenni)
[Szerkesztve] -
-
Kedves fórumtársak!
Van valaki köztetek, aki rendelkezik ''ebay-hozzáféréssel'' (nemtudom mi a pontos neve
) és segítene nekem lebonyolítani egy vásárlást? Sajnos nekem nincs ilyen személyes ismerősöm, a kizemelt napszemüvegre pedig már csak 15 órát lehet licitálni.. -
PazsitZ
addikt
Érdekesen jött be az előbb a PH
Bővebben: [link] -
neduddki
nagyúr
HI!
Na ma se kezdtuk unalmasan a napot, HAJNALI neged 10-kor csenget egy rendorleanyka es kozli hogy bombat tanatk a hazban, Juj de jo:- ((( az hame kiderutl hogy vmi WW2 tallamany.
Akkor jonnenk a kepek:
Erkezesek:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489310.jpg)
Valhol itt kell lenni...![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489311.jpg)
Kozeledik a nagy piros auto:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489312.jpg)
A fijjuk is keszulnek mar:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489314.jpg)
Riport a hienaknak:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489315.jpg)
Indulnka:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489350.jpg)
CSak addig kotoraszok amig meg lesz: /figyeljetek a labat, a korulmenyk ismereteben arra a parkanyra tamaszkodni igazi batorsag:- )))/![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489353.jpg)
NA jovan vgeztunk mennyubk lefele:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489354.jpg)
huuuuuu valahol ott lapul a WW2 granat farka:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489405.jpg)
Tavozik a szep piros auto is:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489406.jpg)
Egy utolso beszamolo egeztetes es kesz:![[kép] [kép]](http://img2.tar.hu/neduddki/size2/29489407.jpg)
udv
neduddki
p.s. nem semmi srac volt a tuzszersz gyerek!!!:- ))) Koszonjuk a gyors s megnyugtato munkat
Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós kamerák
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Igénytelen vagyok, a grafika nem számít, és nem kell a procizabáló AI, csak egy halom gügye zombi, akik meg akarnak enni, én pedig szétloccsanthatom a fejüket, és térdig járhatok a testrészeikben. Nem kell, hogy fedezékbe bújjonak, kilóméterekről osztogassák a headshot-okat, ne dobják vissza a kézigránátot, csak hörögjenek, és jöjjenek a vágóhídra
. Vagy ilyen böszmeséget a mai hiperrealisztikusságra és nulla játékélményre kihegyezett játékok világában már ne akarjak?

ráadásul a főnököm is benn lesz... 

.