- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Híd alatt
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- LordAthis: A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Öööö... Én kérhetnék pár napnyit..? Le kéne jönnöm a ''szerről'', sok a dolog...

-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Köszi Race, lassan fogynak a humorgombócok, és tűnik a helyzetkomikum...

-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
A felső harmadban kell fognia. És van rá szabály. Műszakinál ellenőrzik is.
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Someone's set up us the bomb!

Bocs, hogy tudatlan vagyok, de ez pontosan mit is jelent..? Nem esik le. Szlengben sem vagyok túl jó...

-
tbs
addikt
Kösz. Ezt láttam. Tényleg 15cm magas..? Talpától a csavarok hegyéig..? Ez lenne az igazi kérdés. Elég keskeny házban lenne a cucc.
-
tbs
addikt
A múltkor mutatott hűtőd, szerinted..? Lökjél már méreteket róla..!
A penész meg rág, mer' döglődik a csodálatos Thunderbird 1700-am. Felfújta az alaplap pár kondiját (ezeket kicserélem majd), meg már bővíthetetlen, stb. Dobbantanék, ha lehet. Egy kövérebbre, ami megint jó lesz 3-4 évig... -
tbs
addikt
Kis csacsim..!
Mit szólsz 1 Asus P5B-VM + E6600 kombóhoz..? Szerinted jó lesz ez nekem..? Milyen hűtőt javasolnál rá, ami minimális légárammal (közvetlen ventilláció nélkül) elviszi a cuccot..? Piciház + zen + 2x150G raptor + nec író a körítés. Ha érdekel. -
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Életem első vénás vérvéletét tavaly februárban, 32 évesen ''szenvedtem'' el. Vicces volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
Még van ~1 órám, és aztán jövő hét végéig annyira el leszek havazva, hogy még soha nem volt ilyenre példa. Alkalmi bejelentkezésekre fogok redukálódni. Tesó tarthatja a frontot.
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Ehehhe..!
Nappalim az van... És nem vágyom tvre. Nincs annyi időm... 
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Li után div-be zárva a div-kupacot, ''gyors'' mindenhol. Miért? Passz.
-
tbs
addikt
No, megvan nálam a gond egy része, küldtem priv. pici loggal, bár ezen túl vagy már régóta...

-
tbs
addikt
Bovebben: [link]
nem ilyen lassu, ha:
- li helyett div-eket hasznalok
- a li-n belul nem float-os div-ek vannak (minel kevesebb div float-os, annal gyorsabb)
a css eltuntetesevel ugye a masodik pont all fenn
szerk.: amikor egyebkent azt irtad, hogy az apache-om furan van konfigolva, a tomorites bekapcsolasara gondoltal, vagy valami masra? (azert van egyebkent bekapcsolva, mert a latogatok szamat tekintve nem tul nagy a forgalom, a letoltott adatmennyiseg az esetenkent eleg terjedelmes html kod miatt viszont sok)
[Szerkesztve]Szippantyú. Táblázatot én is hasonlóan írnék át...
IE foreva..!
Fura konfig: a képeket is tömöríteni próbálja. Meg engem nem enged 1.1-en felcuppanni. Bár ez lehet, hogy a hedörnyeséshez hasonlóan nálam lévő gond... -
tbs
addikt
kozben feldobtam egy ethereal-t
GET /temp/html/miertvagylassu.html HTTP/1.1
Accept: image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/x-ms-application, application/vnd.ms-xpsdocument, application/xaml+xml, application/x-ms-xbap, application/x-shockwave-flash, application/vnd.ms-excel, application/vnd.ms-powerpoint, application/msword, */*
Accept-Language: hu
UA-CPU: x86
Accept-Encoding: gzip, deflate
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.2)
Host: cyla.homeip.net
Connection: Keep-Alive
Cookie: WACID=1175480530000A352386
HTTP/1.1 200 OK
Date: Sat, 05 May 2007 16:58:32 GMT
Server: Apache/2.2.3 (Debian) mod_python/3.2.10 Python/2.4.4 PHP/5.2.0-8+etch3 mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.8
X-Powered-By: PHP/5.2.0-8+etch3
Vary: Accept-Encoding
Content-Encoding: gzip
Content-Length: 23828
Keep-Alive: timeout=15, max=100
Connection: Keep-Alive
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
vagyis ie7 is kuldi a header-t es a valasz is ennek megfeleloen jon neki (content-length: 23828, mig a html kod 474272 byte)Oké, akkor nálam valaki lenyesi.
De miért csak az IE-két?!? Bug a devhálón... 
Css..? -
tbs
addikt
Nem több mint 1 perc, hanem ~30 sec, egyáltalán nem extrém. Ja, a li-k is kiütötték a szemem. W3c ajánlás mint mond..? (Nem emlékszem, csak valami furaságra a tömeges használatról.) Nálam konkrétan nem molyolás probléma van, hanem kommunikációs lag. Amíg ez van, nem tudok molyolásról nyilatkozni.

Css nélkül FF15011 7.625, Opera920 5sec. Hmmm... Muti azt a css-t..!
Ja, az előbb kerestem én is, de nem ugrik be, hogy mikor akadtam bele...
Öregszem.
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Nem több mint 1 perc, hanem ~30 sec, egyáltalán nem extrém. Ja, a li-k is kiütötték a szemem. W3c ajánlás mint mond..? (Nem emlékszem, csak valami furaságra a tömeges használatról.) Nálam konkrétan nem molyolás probléma van, hanem kommunikációs lag. Amíg ez van, nem tudok molyolásról nyilatkozni.

-
tbs
addikt
Szóval kaccsojjad ki a szerveroldali tömörítést. De hamarhamar. Ilyesmit igen izmos szervereken, reverse proxy mögött szoktak beállítani...

-
tbs
addikt
ket dolog miatt nem osszehasonlithato a 300-as forumoldallal:
- a forumoldalon lenyegesen tobb szoveg, miegymas van
- tolem tomoritve kapod az adatot, igy a savszelesseg a legkevesbe befolyasol (mig a forum eseteben akar ez is korlatozhat)
tovabba nem vagom, hogy egyeseknel (pl nalam is) tetulassu, mind bugroka, mind opera alatt, masoknal pedig normalis sebesseggel megy (pl firefox eseteben masnal ugyanaz a bugroka verzio, ami nalam egy percig jatszik vele, par masodperc alatt megjeleniti, vagy eppen az iment irta erdoke, hogy nala kb 4 masopdperc, mig bejon az oldal 9.20-as operaval)
[Szerkesztve]Nos. 2 észrevétel: az apacsod furán van konfigolva, valamint ha én opera alól nem küldöm el, hogy tömörítve is jöhet az anyag, akkor megy, mint a villám...
Az IE6/7 alapból nem kér tömörített tartalmat. Lesd csak meg a get headereket az apacs logjában..! A gép meg bazilassú a tömörítéshez.
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Nna, jótól kérdezed..! A legbrutálisabb kártyám egy FX5200-as... De PASSZÍV!

Utána, egy szintén passzív, Riva128 következik... Oszt a Pegába van egy ATI9250... Stb... -
tbs
addikt
Próbálom kelteni, te meg lehuhogsz... Micsoda genyó, szociális moderálás ez..! Nem hagyjuk elharapódzni a lángokat, így egy-két jólirányzott csapással eloltható a kezdődő erdőtűz... A saját munkaköröd ellensége vagy..! Megszűnik a moderálnivaló..!
-
tbs
addikt
lehet, hogy nem is csak a böngészőkkel van baj, hanem egyrészt user error, másrészt az oldalak írói kicsit jobban odafigyelhetnének. nomeg a legnagyobb böngésző gyártója is vehetné a fáradtságot, hogy ha már kivételeket csinál, akkor azt közölje. akkor volt jó világ, amikor még sima szövegként kellett az oldalakat megírni.
nem azt mondom, hogy a ff/opera/konqueror tökéletes, de azt se lehet mondani, hogy az ie mindenre megoldás. úgyhogy senkit se küldj el emiatt a jóbüdösbe, legfeljebb kultúráltan.Flém! Flém!!!
A sok buzi ''webfejlesztő'' (ehehhe
) még csak nem is gondol mondjuk az iBrowse-ra, kerengenek az IE-Opera-Mozilla(+klónjai) bermuda3szögben... Meg validságteszttel traktálja az 1szeri júzert, használható oldalak helyett...
Az egyszerűbb jobb, a kevesebb több.
Információ kell baszki. Ha dizájnt akarok, akkor irány -> [link] és tsai.
Flém! Flém!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
-Trabantkulcsot. Szó szerint.
-Hatalmas, nőnek készült csokrot.
Mások nem garantálnak felhőtlen szórakozást...
Csendben megjegyzem, hogy az ajándékozási rítus soha nem az ajándékozottnak fontos, hanem az ajándékozónak!!! -
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Jaja, igaza van, főleg a kézeltörősben, de az már 1.5 éves poszt. Sajnos az intel (najó, a többi is próbál...
) csipszetek ''felnőttek'' a tápokhoz... A videokártyák meg pláne. Mostanában nem lehetetlen kiütni egy 300-as tápot, nem úgy, mint ~2 éve... Amúgy meg dugj egy fogyimérőt a gép seggébe, oszt meglátod mit visz. 
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Intellel..? Nem fog boldogulni... A proci télleg nem fogyaszt sokat, de a csipszet az nem sajnálja magától az anyagot...

-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Valszeg nem lesz nehéz dolgom; majd építünk kisvasutat, meg alagutat, és többször eljátszuk ''A világ leggazdagabb verebét''... És máris megvígasztalódik!

-
tbs
addikt
Namost mér'..? Tapasztalatlan apaként igenis tanultam belőle... De legalábbis megrettentem. Mostanában 7szencség, hogy nem mehet diszkóba lányom... Nem mintha nagy diszópatkány lenne, de reggel verbálisan letiltom a diszkózásról, határozatlan időre...

-
tbs
addikt
Vki nem ismer Paradox .db fájlokat értelmesen megmutató Far Manager plugint..? Edit sem ártana. Elegem van a BDE/DBD kombóból...

-
tbs
addikt
Szórod a pénzt bakker.

A hétvégén majdnem rádijesztettem, de a csajokat lebeszéltem az Aggtelki kirándulásról (a barlang télen is barlang), és így inkább a Jeli Arborétumba megyünk (ami most kezd kivirágozni)... -
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Tehát a proci szinte fix E4300. Ez nekem is tetszik. A lapot alá, még bogarászom, de az asus felé húz a szívem - amúgy is az volt az első jelölted. A Nvidia meg nem lehet kérdés - akármilyen műszaki haladzsa is áll az ATi mellett
- mivel azt szoktam meg.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Azoknak pedig külön köszönet, akik felnyitották a szemem, milyen is a csacsi.Kis, mozgékony fülű, selymes szőrű barátom jól döntöttél..! CorexDuo a királyság..!
-
tbs
addikt
Na basszus.

Ez az E4300 tetszik nekem. Egy újabb kérdés: rámegy e az ajánlott lapra ez: [link]
Az ATi-s irány nem nagyon jön be, inkább a másik gyártó kedves a kicsi szívemnek.
Asszongyák nekem, az ASUS P5L-ből rengeteg féle van.
Melyik kell nekem?
Egyiktojás: A csacsi állat, de nem igénytelen.
EZ szamár, nem divatpóni -> [link]
Igénytelen. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
No, azthiszem ez nem okoz nagy kihívást

Lévén a leírt igényeidből kiderül, semmi olyan dologra nem használnád a géped, amihez kifejezetten előny a bivaly többmagos rendszer, csak egy okból ajánlanám mégis: lassan de biztosan megtanulnak párhuzamosítani a hőn szeretett programozóink is és ezáltal az eddig nagyon jónak számító egymagos procik elvéreznek majd egy eleddig sokkal kevésbé harapósnak tűnő procival szemben is.
Tehát processzorok terén válogassunk a kétmagosok közt. Procit 25k felett venni botorság,így tendálódjunk ezen ár környékére, mit is lehet kapni ezért? AMD AM2 X2 4600+, Intel E4300. Mondhatni a számozás alapján AMD cucc, de a körítés mögéjük és a teljesítményük nem következik egyértelműen
AMD mögé 800as memók kellenek, Intel alá az 533MHz is kár (technikai részleteket most kihagyom). Alaplapfronton 20 alatt mindkettőhöz van +felelő, ez nem szól bele a választásba. Marad még a teljesítmény/fogyasztás/melegedés. Lévén újabb technika, a C2D kevesebbet fogyaszt, fejlettebb az energiagazdálkodása, kevésbé melegszik (alapon..) és gyorsabb. Ez van. Szóval E4300. Alaplapnak ha nem akarunk átesni a ló túloldalára (értsd olcsó sz@r..), egy tisztességes 945P chipszetes lap megfelelő, akár ASUSéktól is, hogy ne légy hűtlen a mostani emlékéhez
Nézzükcsak..P5L. 17.5k Van rajta FireWire,GigabitLAN,SATAorrvérzésig, PCIeXcsatival. Lévén írtad hogy az 5900XTt cserélnéd, szakadjunk el az AGPtől vagy az esetleges AsRock hybrid lapoktól (brr..kirázott a hideg..).
Naszóval, eddig van nekünk alaplapunk a'la ASUS P5L 17.5k és procink a'la E4300 26.5k (Hammon árai). A jelenkor és az elkövetkező idők nyomásának engedve 2GB memóriával megtiszteljük az előbbi duót, mert sem te, sem más nem szereti ha sokat kell a vinyó nyenyergését hallgatni a játék élvezete helyett..szóval 2GB memória kell, 2x1GB 533mas modul személyében. AData kínál ilyen kittet, az ára 21.5k.
Tehát lap ASUS P5L 17.5k, proci E4300 26.5k,memória AData2GB 21.5k.
Együtt 65k.
És most jön a videókártya kérdése...ha a jelenkor játékai is megfertőzték a lelked, egy bizonyos szint alá nem érdemes adni, ahogy anno az 5900XT, ma is vannak bizonyos ''legjobb vétel'' kártyák, én a szívroham előtti árkategóriában 35kért egy ASUS 1950Pro megoldást javaslok, mely gyárilag kultúrált hűtővel és a korszerű felépítésének köszönhetően elegendő erővel rendelkezik. Sokan megkérdőjeleznék a választást, de azt mondom inkább egy 1.5évig korrekt teljesítmény nyújtó DX9es kártya, mint egy DX9ben ingadozó, DX10ben elvérző 86xx megoldás az nV istállójából.
Szóval kedves Nyuszi Úr
, ezt tudom önnek ajánlani:
ASUS P5L, C2D E4300,AData 2x1GB/533MHz, ASUS 1950Pro. össz.:100k
A jelenlegi cuccodat ~ezeken az árakon tudod eladni itt a PH!n:
ASUS P4PE-Deluxe 12.5k Prescott3GHz 12.5k, 2x512DDR 12.5k
FX5900XT 12.5k. Tehát együtt ~50k, ha gyorsan szeretnéd, ~40k
Az új cuccokra a ráfizetés meg matekozd ki magad, én megyek sörért
Mikuláncs: Vérzik a szívem, de igen, mint fentebb láthatod. E4300...
Azzal amit írtam, be lehet lőni 2.4GHzet sunyiba nyugodtan
Jóljön az...
[Szerkesztve]Viszont mivel a csacsi igénytelen állat, nem kell neki tejjesítmén, ezért inkább amd-re kellene rábeszélni, hogy picit fékezzük a szakadék felé száguldását...

-
tbs
addikt
Nem az a jó, de ezt fogod tudni bővíteni. Gondolom nem tudsz most leakasztani zsét 2x2G ram-ra. Ezekben a lapokban sajnos csak 4 ram slot van, mostanában ez elég kevés...
Most még csak vista, de 1 éven belül a ''gusztustalan'' virtualizáció fog folyni a windows csapokból is... Ami roppant módon memóigényes...
Mostan lépek. Picit. Pá!
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Mer' arra a lapra nem kell...
De vesd össze mondjuk a kondik mennyiségét az -MV verzióval, mindjárt érteni fogod.
Bakker, cirilbetűs oldalon turkálni...
RAMok: infineon kellemes. De gyak. mindegy, 2G legyen 1 modulon. Aki ezt tudja, nem túl gyenge.
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Sokat mond, hogy lehagytak róla 2 hűtőbordát meg egy marék kondenzátort a WS pro-hoz képest...
Attól még lehet jó, nálam járt egy nem működő hőcsöves. (Lehet már más is megfikkant, de piszok instabil volt. A hőcső tuti nem ment. Leszerelve tesztelve sem.)
A felső borda egyébként elég magas, a tornyod nem tudom hogyan viselné. Ráadásul úgy van kitalálva a dolog, hogy a hőcsöves bordáknak illene légáramban feküdniük...
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ráfér, de mindkét lap tervezési etalonnak számít, így van esély rá. Amúgy a passzív táp jó móka, de ha a gépbe MINDENKÉPPEN kell EGY ventillátor, akkor az inkább a tápban legyen: vigye csak ki a meleget a házból.
Nekem van több full passzív gépem, de egyik sem x86 klón. Pegasos2 PPC, Amigák, C+4, C64. Szóval a passzívság x86 vonalon valójában drága álom.
#1740: vga csere miatt..?
Akkor külön jól jön az integrált cucc... Jó lap anélkül is, pcie vgát bele lehet nyomni.
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Akkor az NPV-VM a te barátod...
Ha ne idegenkedsz az integrált vgától. A hűtőtornyot szerintem felejtsd el. Pillanatnyilag nem tudok olyan teljesítményű amd procit mondani, ami az 2 említett lapban külön prociventillátort igényelne egy normális, prociról-meleget-lehúzó 12cm-es ventivel felszerelt tápos gépben... 
Óbazmeg. Esik az eső...
-
tbs
addikt
Nem tudom, a C2D most szerintem porba aláz mindenkit oda-vissza, fel s alá háromszor!

Mod:
Egyébként, \äíđđ[đä#&>@#>&đ<Nők..! Csak ennyit tudsz mondani..? Megin' nem mosogatott el..?
-
tbs
addikt
Hogyismersz, te kis csacsi?!? Ajánlanék neked GAGYIT..? A sorozatból az említett 2-ért kezeskedem, a többi féle M2N-nel voltak vegyes tapasztalatim...

-
tbs
addikt
Azér' remélem figyelsz és kiszúrtad, hogy a szervereimre (vegyesen intel, amd) egy inteles holmi vigyáz...

#1732: Vót beszóni..? Most az öregek érvelnek..! CSAK, és punktum..!
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
A nagy ''I'' semmiképpen nem jobb. Technológiailag amd, ha sebességben nem is feltétlenül mindig. (Hangyafacnyi a különbség.)
M2N-ek közül még egy best buy, a low budget kategóriából (integrált (nem-túl-gagyi)vga-val, de bővíthető) -> Asus M2NPV-VM
Minden bötünek szerepe van, ha nem akarsz szippantyúzni..! Akárcsak az előző WS Pro-nál. Fontosan azok a betűk.
#1728: Jobb?!? Miben?!?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Valójában nincs valódi választási lehetőség. Amire épeszű ember költ:
Asus M2N32 WS Pro + legpicibb kapható A64X2 + 2G RAM 1 modulban...
Jeeeeeee..! Szörfölünk a flame (még) langyos hullámain..!
#1722: intim kérdés. Masszív, messze a memória sávszél bottleneck, jó linux támogatás a lapokhoz, nem meleg, meg örök lázadó... Egyetlen full inteles gépem az előbb említett BP6. Most ippég linux szerverkedik otthon: backupol és vigyáz az egyéb rendszerekre naphosszat. 3 éve már...
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Én viszont nem csinálok ennyi mindent egyszerre.

Viszont találtam egy ilyet:
A helyzet jelenleg a következő, és ez a kétmagos Athlon 64-ek eljövetelével sem fog változni: vagy egy magasabb órajelű, egymagos processzort választunk leendő gépünkbe, így (jellemzően) játékok alatt a legjobb teljesítményt kapjuk, viszont kissé lomhább lesz a rendszer több alkalmazás futtatásakor; vagy egy alacsonyabb órajelű, kétmagos processzort, mely játékokban kicsit lassabb, viszont a többszálas működést támogató programokban gyorsabb, multitaszkolásban is gyorsabb, a kezünk alatt futó rendszer minden neszre gyorsabban reagál, mint egy egyprocesszoros rendszer esetében. Mi a második verziót támogatjuk, az már más kérdés, hogy mit kell érte fizetnünk, ez az, ami még nem dőlt el.
Hol lehet érezni a puszt?Több valódi cpu..? Hát kellemes a pusz.

A BP6-om a két 433-as celenokájával win2k alatt még ma is jobb reakcióidőket mutat klikkolgatás közben, mint a 3200+ normál A64, ami előtt mos Tülök. Nem igazán akad meg. Szüttyőgő opera alatt klikkolva egy ie-re azonnal mozdul a gép, A64-en meg megvárom amíg magához tér az O...
Használati értékben visszalépés volt számomra az egymagos, de izomproci. Csak mainapság a max 768M memória kicsit kevés...
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
QTA + virtualdub. A többi általam ismert az fizetős megoldás...
#1418: Fúúújjj..! Nem is ismerlek...
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
-
tbs
addikt
K-Lite nem klasszikus kodek pakk... Legalább nézz fel a Final Builds Site-ra, mielőtt látatlanba találgacc...

Ez rendesen funkcionál, és letakarítja a szemetet maga körül. Nem utolsó sorban feltesz egy MédiaPléjerKlasszikot... MPlaya nálam csak MOS-on és linuxon megtűrt... VLC meg nagyon béta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Kám, Vasvár környékén keresünk 2 napra szállást (a hétvégére). 3 fő, 1 szoba kell, kaja nem létszükséglet. Nincs valakinek tuti tippje..?
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Magam is tartok attól, hogy ráállok, majd aztán jönnek a keményebb cuccok.

Bedarál a modern élelmiszeripar...
Még szerencse, hogy itt van a kertem, és júniustól eredeti gyümölcsöket ehetek. Megkönnyebbülés lesz a porok után igazi cseresznyét és epret falatozni. Úgy eszem a cseresznyekompótot, mint a kacsa a nokedlit.
Hm, látott valaki is kacsát nokedlit enni???
A valóság fakóságát akarod élvezni a porok adta igazi élmények után..?
-
tbs
addikt
Régebben a 100% gyümölcslevekre esküdtem, de most megízlelve az italporokat, elgondolkodtam. Tényleg, ebben a papírzsepis dologban is lehet valami igazság.

Két napja a málnásat próbáltam ki. Hugim bontotta fel és öntötte a kancsóba. Száraz állapotban szaglásztuk meg, és majdnem egyszerre mondtuk ki, ''Ennek friss málna illata van.''
Aztán vízzel felöntve, bámultam a lötyit.
A fene a vegyészekbe. Ezek aztán nem kispályás alakok.
2. vh.-s kajaellátási problémákból indult az egész. Húsleves ízű víz. Hitlerszalonna. Stb.
Még a végén teljesen ráállsz a ''porokra''..! Csak óvatosan..!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Sokat kóstolnak...
Durva vegyészkedés az egész.
És akkor te már tudod is, hogy a rostos levek a szétázott papírzsepitől rostosak...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
Valaki járatos az élelmiszeriparban?
Az aromák érdekelnének. Hogy a csudába képes ennyire élethű aromákat előállítani?
Vettem egy italport, persze kételkedve, hogy majd valami durva ''műanyag-íze'' lesz, de felöntve vízzel és megkóstolva, döbbenten bámultam a lötyit. ''Ennek gyümölcs íze van.''Komolyan érdekel..? Asszony oldaláról könyékig benne a család az európai aromabizniszben...
(Sajnos csak kézfejtől könyékig...
)
Egy hihetetlen információ: egy izgalmasabb aromarecept ára több százezer € is lehet. Ezek általában olyanok, hogy 2 atom mittommit kavarj össze 12 molekula akármivel. Ebből higítással gyárts 22 tonna aromát(!)...
Durva ipar. Ne akard tudni a részleteket.
-
tbs
addikt
Könyvmolyok figyelem..! (Tesó!)
Kapható (egy ideje) Dan Simmons-tól a ''Káli dala'' című csoda. Tesség elolvasni. Nem mese, valóság. Ennyire kerek egész csak valóság lehet... (Kicsit khm a fordítás, de azért kibajó.) -
tbs
addikt
Vasúttörténeti Park, OldTimer Expo: nagyon fílinges. Nem a trendi tuctuc-tucat-divat holmik, hanem jó program, qurva nagy mozdonyokkal meg 289 köbincses Ford Mustang-okkal. (<- Asszem ez volt a legkissebb motoros...
Hüje amerikaiak...
)
Kézihajtány, 300m csühögés egy gőzőssel, de TE VEZETED, stb. 2-300Ft a fizetős mulatságokért (pl. a csühögés), a beugró meg 1.2eFt/felnőtt.
Még lesz holnap is..!
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
legjobb
t1: nem kell ehhez egyebkent szerver, nekem is annyit megy a gepem, amennyit kibir frissites letoltes miatti restart nelkul, pedig most mar csak azert van rajta webszerver, hogy ne kelljen folyton feltoltogetnem ha programozok, tesztelek
pl torrent is remek indok, hogy miert hagyhatja valaki ejjelre is bekapcsolva a gepet (engem meg mondjuk mar zavar, ha nem zug, nem szol a winamp - nehezebben alszok el, ha csend van)
-> [link] Részletek: egy épülő/szépülő rendszer a produkciós állapot előtti napokban. -
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
[link] azoknak, akik azt hangoztatják, hogy a win instabil. azért csak ennyi, mert egy frissítés miatt újra kellett indítani. semmi lassulás nem volt.
amúgy van valami egyéb, ''kultúrált'' módja az uptime megtudásának?
whaskes: memkártyát nehezebb úgy törölni, hogy ne lehessen róla adatot visszaszedni. minden megvan rajta, csak a lámák elől elrejtőzik.Ja. Kommand prompt, ''systeminfo''...

-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Volt itt egy téma, amit egy srác csinált az általa nyomott online magyar tévéadásokkal. Baromira nem találom most... (Nem a wwwitv.com, vagy miaszösz.)
Vki?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Esőben, szélben: Kültéri ZenWifi router az ASUS-tól
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A Legion Y70 (2026)-tal tért vissza a Lenovo
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Katana GF66 11UC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Erős Gamer PC R5 5500 RX 5700 XT Nitro SE 16GB 512GB NVMe
- Apple watch Ultra óceán/ alpesi szíj több szín!!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc! MSI 3070 OC/i5-9600KF/32GB RAM/1TB Nvme SSD
- Apple AirPods Max 2 USB-C Bontatlan Fekete & Csillagfény / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AMD Ryzen 7 9850X3D 8-Core 4.7GHz (96MB Cache, 4.7 up to 5.6GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nyugi, nincs sok baj az ''akaratommal''... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-> ööö izé. szókiNcs.

de akkor se kapcsolom ki a gépeket. ha belecsap a villám, pár ph-st megátkozok

De vesd össze mondjuk a kondik mennyiségét az -MV verzióval, mindjárt érteni fogod.