Hirdetés
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Soproni reklám megvolt már? Sört a pólósoknak..

-
Na énis bekaptam valami rohadt spyware programot, és egyszerűen nem tudom eltüntetni... Az értesítési ikonok között bukkan fel mindig a kis buborkék, hogy: spyware alert! blablabla, ha rákattintok, akkor pedig a spylocked.com-ra dob. ilyen szemét módszert
Próbálgattam kiirtani mindenhogy, de nem sikerül, bár counterspy még fut, de nem tartom valószínűnek, hogy leszedi. Valami ötlet 
Jánoska: a helyzetet kéretik kellő komolysággal kezelni, eszméletlen idegesítő

[Szerkesztve] -
chop
őstag
-
Segítséééég!! Van 4 üveg söröm és nem tudok mit kezdeni vele. Ezzel az 1 üveg borral meg még várnom kell holnapig, különben a barátnőm csúnyán fog rámnézni.
-
(Kolombusz)
veterán
Na, megcsináltál a netet: most 1,5 megabit lefelé és 4 megabit felfelé, hála valami korlátozási problémának, ami miatt a 128kbit-es feltöltésem 4200kbit-en áll.

-
válasz
VladimirR
üzenetére
Egy helyesírásellenőrzőt beiktathatnál a ph motorba nagy tekknikus Úr, vagy annyira el angolosodtál hogy neked lemaradtak az ékezetek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Racecam : Nyugi csak ma este 10ig, hétvégén nem látod a mocskos pofám, otthon lemondtam a netet, routerem meg csak a jövő hónapba lesz, úgyhogy addig legalább nyugton lehettek, de majd nagyobb hangsúlyt fektetek a hétköznapokra, hogy hétvégén legyen mit visszaolvasgatnotok
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
chop
őstag
Idosebb Cartoon Network-fanok figyelem!
Keresek egy rajzfilmet, viszont nincs tul sok infom rola, mert amikor adtak, meg elegge szaros gyermek voltam.
Tehat: a 90-es evek elejen-kozepen ment a Cartoon Networkon, termeszetesen angolul, 2 vagy 3 fokarakter volt, amolyan G.I. Joe-szeru mese volt. Amire emlekszem, hogy az egyik karaktert Ace-nek hivtak (azt hiszem o tudott repulni, es neki volt kek ruhaja), es a karakterek ruhaja kek, citromsarga, es (talan) zold volt.
Nem tul sok info, mar felturtam a fel netet, de a Cartoon Database-en mintegy 3500 talalatot kaptam az ''Ace'' kifejezesere, es tobb napba telne atbogaraszni mindet.
Elore is koszi minden infot! -
BlacKSouL
addikt
Één nem bízom a véletlenre, ha hazamegyek, tuti betolok minimum egy sört, de mivel holnap szombat, ezért kettőt is, még akkor is, ha dolgozom, mert elvégre szombaton innék, de ha már meló miatt nem, akkor előtte, meg utána. Majd ha már nagyon ki akarnak rúgni, vagy nagyon el akarok jönni, akkor tutira ellövöm hogy bejövök egyszer spiccesen
Meglátom hogy tudom lekezelni a problemásabb ügyfeleket. -
misu
senior tag
válasz
csapos2
üzenetére
Hy!
Nálunk is lehet(ne) inni...tulajdonképpen egyrendesebb ebéd után 1-2deci sör/bor senkinek sem árthat (jó-jó, ez tulzás, mert akkor az oviban is lehetne inni, meg a sofőröknél is..
).
De lényeg, hogy néha jól esik..
Ja és persze ha úgy van a főnökkel is koccintok..
Szép napot!
Bye! -
frame>24
addikt
semmi különösről nem szól.
Ez egy ún. ANENCHEPHALIÁS gyerek. Az ilyen csecsemők koraszülöttként halva születnek. (gen. rendellenesség: nem fejlődik ki az agyvelő, ezért a pici fej) A video többi része a valószínűleg a gen. okokat és mutagéneket tárgyalja, lényegtelen.
mod: a humángenetika könyvben látottak alapján lehet, h nem fake...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Mekszikóóóó, mekszikóóóóó
Éjjjjááéééjjáááóóóóóóó!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Jó reggelt kívánok! ébredni kéne már!.....
....Ne vacakolj annyit! elmúlik az életem .....
....Rázd meg rázd meg rázd meg rázd meg rázd,
Ha (piros az alma) álmos a banda rázd meg jól (a fát) az OFFot!
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
[link]
Ilyen tudásom nekem is van. -
Bash
őstag
Törökül értő/beszélő PH!-s kerestetik!
Megköszönném, ha valaki össze tudná foglalni miről szól a tudósítás: [link]. -
frame>24
addikt
- ''Mi jobb a hüvelyen kívül?
- A hüvelyen belül! - mondja a gyerek, - és igaza van...''
(by: dr. Veress Pál cexológus) -
EQMontoya
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
már annyi ilyen ökörséget kitaláltak, h Dunát lehetne rekeszteni vele... ha tényleg kifejteni a hatását az igy reklámozott szaroknak csak a fele, a fél világ tökéeltesen kúrna

-
frame>24
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
...a kutya is jódógába veszik meg, mi?....(tényleg
) -
Motion_Blur
félisten
Herenyakkendő a pontos férfiorgazmusért [link]

-
BlacKSouL
addikt
BUUMM. Vagy már mindenki alszik? Télleg gázos egy nap volt, de ennyire?
Na majd holnap. -
REDeath
őstag
looooooooooooooooool
na ilyet még nem láttam, nem is csodálom hogy leállítoták a siemens telók gyártását...
írok sms-t 0620 akármi számra neten. ok, elmegy. erre visszahív egy csákó hogy mi a faszt akarok a bnőjétől :S
wtf? csákó be van rúgva, hallom a hangján.
jó nézem mi lehetett az oka ennek a kis incidensnek. hopp, mit látok, a szám amire küldenem kellett volna 0630 akármi (az akármi egyezik).
oks ezzel nem lenne gond. de mikor visszahívott a csákó, aztán meg a nő is akié a telefon, akor nekem nem 0620 akármit írt, hanem azt a nevet amihez tartozik a 0630-as szám

következtetés: a nyomorék siemens csak az utolsó számokat nézi, és ha benne van telkönyvben, kidobja ismert számnak. hát lol....
Ehhez egyszerűen nem találok szavakat
de legalább jót nevettem a formán aki féltékenyen részegen visszahívott....
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én viszonylag ráérek..., bár nyomatnom kéne még az angolt, de már beleuntam. Közeleg a megmérettetés.
Mindenesetre legfőbb tevékenységem, hogy jó kis muzsikákat hallgatok pl.: [link]
Janoska26: Túl sok vicc nem jut eszembe, inkább lehangolt vagyok, hétvégén temetés.
[Szerkesztve] -
Rájöttem hogyan kell bezáratni egy topicot, csak el kell kezdeni benne politizálni és máris zárják
Úgyhogy kezdjetek el készíteni egy listát arról, hogy melyik nem szimpatikus, a többit majd intézem

-
Off Uff, ébresztő kicsihuszárok, hát ezt nem hiszem el, hogy milyen satnya a héten ez a topic
.Itt alszok el, nyomjátok már a viccesnél viccesebb postokat, hadd viruljak kicsit rajtatok
Megígérem én nem próbálok vicces lenni, ha Ti igen, szerintem mindenki jobban jár 
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
NNAAAA! Ne dumáljátok szét a délutánt ilyen nagy mértékben
Nyócig min röhögök akkor melóban? Az ügyfeleken nehéz.
De komolyan... Van két cég. T-Com(tékom) és PanTel. Namost ez az előfizetők olvasatában és a szájhagyomány szerint T-Comp( tékomp) és PanTent. Miért jobb egy-egy szót hosszabbal helyettesíteni a népnyelvben? Oké, hogy a szemükben egyiknek sincs semmi értelme, talán a kompnak még valami, de alig van üf aki normálisan mondaná ki. mod: ja, ez olyan mint a véce, ami a WC népiesített változata
Nagyanyám szokta mondani, hogy ''olyan messze van nekem éccaka már a véce''
Meg a másik, hogy amikor minden állami, meg cocalizmus, meg 1 van amit szeretni kell, akkor megy a sírás. De ha van választási lehetőség, és a piac szinesedik, és lehet választani szabadon szolgáltatót, akkor meg az a baj; meg hogy van a megszokott Matáv(már az sem az) és jóvan azúgy ahogy van. Tehát az embereknek jobb ha nincs választási lehetőség. Nem érett még meg rá a nép.
[Szerkesztve] -
Csak nem gondolod, hogy lemegyek Debrecenbe egy szarvasos robiért, nem égetném vele magam
Habár a Te tekknikáddal készíthetek rá Janoskás rendszámtáblát no az lesz még a tuti
Jól lakatold le bárhová teszed, mert jövök, igaz a legbonyolultabb zárat is kinyítom 23 másodperc alatt egy darab dróttal láttam a Hudson Hawkot
, úgyhogy felesleges ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dilikutya : House of the Dead 1-2-3.No azok ilyesmik, csak gránát nincs de lehet aprítani a zombikat ezerrel
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csak, hogy örülj visszatértem Madridból. Legközelebbi uticél szerintem Japán lesz.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
bocs, szerencsi
-
brownus
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
fiatalság-bolondság

-
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
en egyszer ismertem egy szikszoi iskolaportast....
bocs ;p -
(Kolombusz)
veterán
A ph térkép nagyon jó dolog, csak vannak olyan feltűnési viszketegségben szenvedő éretlen egyedek, akik csakazértis jól megkülönböztethető helyre rakják a lakhelyüket, pl. Madridba, miközben semmi köze nincsen Madridhoz, siófoki lakos.
Talán egyszer kinövik az ilyen hülyeségeiket. -
BlacKSouL
addikt
Az A.Readerben a nyomtatás menüben a nyomtató Tulajdonságok... (nekünk itt hálózati van és lézer) van egy olyan hogy Speciális...beállítások, és ott a Nyomtató lehetőségei nevű pont, és Dokumentum beállításai, ott RET-Alapértelmezett van, de átállítható RET-sötét -re is.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem sem működik már jópár napja egyik szerver sem.
-
VladimirR
nagyúr
koszi, asszem az lesz az, visszaszamolva egy het volt ott megadva, ami megfelel annak, amilyen surun a win-em szinkronizal
annyi elteres volt, hogy itt hexa-ban kellett megadni (szerk.: vagy ha az elobb kinyitom a szemem, akkor latom, hogy van ott ket radiogomb, amiben lehet valasztani, hogy hexa-ban, vagy decimalisban adom meg)
kosz a segitseget
szerk2.: es restart sem kell neki (xp alatt, mintha kellett volna)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Próbáld ki úgy, hogy szürkeárnyalatosra állítod a nyomtatót, és csak fekete felhasználás-módba teszed. Elvileg így csak feketét használ fel a szürke színekhez is.
Bár mondjuk ha lézer akkor ez nem megoldás
Valahol a nyomtató beállításai közt elvileg kéne lenni egy olyan résznek, hogy sötét<-> világos, de lehet hogy mégsincs. Most én is megnéztem, de nekünk a hálózati nyomtatón kevés állítási lehetőség van, sötétíteni én sem tudok pdf.-et.
Nah, tulajdonképp nem segítettem, de jót gondolkodtam hangosan
-
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nincs előttem Vista, de XP-ben a HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\W32Time\
TimeProviders\NtpClient\SpecialPollInterval kulcsnak egyedi értéket megadva is lehet módosítani a szinkronizáció gyakoriságát, erős a gyanúm, hogy ez Vista-ban nem nagyon változott. Az érték másodpercben adható meg decimális számrendszerben. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
igazsag szerint ki sem probaltam, mert nem xp-t hasznalok
de vista alatt a time.windows.com es a time.nist.gov is szokott mukodni
errol jut eszembe: naponta tobb percet maszik el a gepem oraja
xp alatt ezt a winportalrol letoltott egyik prorammal ugy oldottam meg, hogy percenkent szinkronizaltam az idot netes kiszolgalohoz
viszont ez a progi vista alatt nem akar mukodni, mert ellenorzi az os-t es ragaszkodik az xp-hez
nem tud valaki megoldast erre a problemamra? -
Drizzt
nagyúr
Valahogy meg lehet csinálni, hogy egy pdf-et sötétebben nyomtassak ki?
Elkezdtem kinyomtatni egy pdf-et(perszehogy tanulnivaló), s tök szürke, de nem a nyomtatóval van a baj, mert a tesztkép szép fekete. -
Dilikutya
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
A Painkiller-ben vannak mindenféle csúnya lények is. Én konkrétan zombikra gondoltam. Lassan vánszorgó, foszladozó testű élőholtakra, mint amik a Land of the Dead: Road to Fiddler's Green-ben vannak. Vagy a Stubbs the Zombie in a Rebel without Pulse, bár ott épp a másik oldalt kell irányítani, és egy mókás hullával emberi agyakat majszolni (sajnos a Radeon 8500 nemtámogatottsága miatt ez nekem felejtős).
Szeretem a zombifilmeket, és most zombisat játszani van kedvem
.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- TCL LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad E595- AMD Ryzen 5 3500U - Sok db rendelhető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Ryzen 5 2600 OEM + AMD processzor hűtő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.10
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/kepek/funny/Google_logo.jpg)

![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/kepek/bart.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)) 

)