Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
Jó reggelt kockák!
Ma felkeltem 5.30-kor felhívtam hawerom, és kiderül hogy nem kell csütörtökig bemenni....... most meg nem tudok visszaaludni... 
-
Racecam
nagyúr
Mikor olvasgatom az IL FERRO topicot, mindig arra a következtetésre jutok, hogy még mindig a legnagyobb üzlet az emberek átverése. Viszonylag gyors, bár nem teljesen kockázatmentes pénzkereseti lehetőség. És anélkül, hogy valakit is meg akarnék bántani úgy látom, ügyfélből továbbra sem lesz hiány.
Mai mesénk véget ért, jó éjszakát mndenkinek!
Race -
BlacKSouL
addikt
És most pedig gyorsan lefekszem aludni...

-
Ramius
őstag
-
piqla
őstag
Nem gondoltam volna, hogy 21 evesen meg kepes vagyok villamlastol (pontosabban a hangtol) megijedni, de ami itt Szegeden egy 20 perce volt, hat en osszeszartam magam.
-
Ramius
őstag
Vladimir: a Szófosás-o-meter mikor lesz működőképes? Már annyira jáccanék vele

-
Winner_hun
félisten
Legutóbbi feltűnési ideje 2007-05-06 16:32
Úgy hagyta itt a ph-t hogy nem jelentkezett ki (ez biztos) azóta meg nem járt itt, ezért nem válaszol. Hogy mit csinál útközben, azt nem tudom. Biztos élvezi az esőt
Jah, ha olyan gépről belépett közben, amin manuálisan kijelentkezett akkor buktam az azóta nem járt itt részt
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gábor nem válaszol

-
-
ngabor2
nagyúr
indulnék haza, erre elkezd szakadni az eső. ez ilyen.
-
Csak egy megjegyzés.
Talán láttátok már a görkoris gyerekcipő reklámját. Nekem már volt hozzá szerencsém (?), naivan azt gondoltam, h. nem, erre nincs kereslet, csak már unatkoztak a tervezők...
Hát de! Az előbb láttam egy kisgyereken!
Éljen a görkoris gyerekcipő!
) -
Ramius
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
A lámát nem szó szerint rád értettem.
-
FehérHolló
veterán
Én is lógtam itt egy titkosítatlan hálón, amíg nem volt netem. Gondoltam visszatermelem a rendszerbe azt, amit kivettem belőle.

Ez a láma, aki nem titkosította a netet, simán le is tiltotta azoknak a MAC-jét, akik órás letöltéseket kezdeményeztek. Persze MAC-et lehet cserélni, meg minden, de érdekes módon megértették az üzenetet.
Ettől a csávótól akadtam igazából ki, aki látja, hogy átraktam a gateway IP-t a defaultról, átírtam a default SSID-t, meg a belső domaint, de azért hülyének néz, és azt hiszi, az adminjelszót nem cseréltem le...
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Úgyse az használja akinek jaj hirtelen szüksége van rá, hanem: '' Nézdmá itt egy láma aki nem titkosította a netet, gyorsan akadjunk rá.''
-
Winner_hun
félisten
A moderátori felületen MOVE2 van, a move to(two) miatt van ott a kettes?
-
FehérHolló
veterán
Itthon van egy wireless routerem, osztom vele a netet titkosítatlanul, hátha valakinek sürgősen szüksége lenne rá. (Van/volt is 2 állandó kliensem.)
Erre mit csinál a f@szf€jkém? Megpróbálja feltörni az adminfelület jelszavát brute-force-os változatban. Kezét nyújtja az ember, leharapnák a karját is.
Netosztást ezennel befejeztem. -
parandroid
félisten
A nap képe. Vagy a tegnapié. Vagy valamelyiké. Mindegy.
[link]
p -
sanyixXx
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
ablak mellett volt. csak nem volt nyitva, mert kint esett
meg mindenki részeg volt a sofőrön kívül, gondolta a franc, h pont ő fog hányni...
bobsys: szerintem nem volt olyan állapotban, hogy szóljon. csendben ült az ablaknál és eccercsak bugyborékolt egy kicsit, magára hányt, aztán megint csendben volt
-
neduddki
nagyúr
HI!
Zsenialis imadnivalo csodas ez a Tuskevar:- )))
udv
neduddki
p.s. barcsak ijjen lenne az osszes konyvfeldozlgozas:- ((( -
sanyixXx
senior tag
nájsz...
buli volt. ittam. nem melepő. haverom is ivott. esik egy ideje. anyám felajánlotta, hogy értünk jön. ezt nem szoktam igénybe venni. most megtettem. ennek hála. haverom telehányta a hátsó ülést. 10 perccel ezelőttig takarítottam a kocsit...
tanulság: gyalogolj és hordj ernyőt, te barom!

-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ellőnek úgy egymillió golyót, felrobban 100 gránát, 1000 akna 500 nehéztüzérségi lövedék, és elfolyatnak vagy 600 liter vért. Meg olyan lövős-háborús. Meg ha akarom még gondolkodós is a sztori, bár lett volna még mit csiszolni.
De az kutya, hogy fülessel hallgattam, nagy lövések, robbanások, aztán vége a filmnek, leveszem a fülest, és még mindig lőnek. Meg villog is a robbanás. De aztán leesett, hogy a vihar csörgeti odakint a harasztot. Meg a többit.
Már megint nem alszom ki magam...Picsáér kell fellennem eddig...
Meg ilyenekkel baszakodnom:
Idő Modul Objektum Név Vírus Akció
2007.05.06. 1:01:35 IMON önkicsomagoló tömörített fájl http://center-play.com/download/center-play1057.exe Win32/TrojanDownloader.Zlob trójai módosulat kapcsolat megszüntetve
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
uhh, mekkora vihar van itt bazz... előbb olyat villámlott, h azt hittem, h az orrom előtt a monitor égett le, akkora kék villanás volt. kocsi is riasztózik néhány...
-
BlacKSouL
addikt
Hát, ez A fegyverek szava elég súlyos egy film...
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Erről az az eset jutott eszembe, amikor nem voltunk otthon, a papa dolgozott a kertben. Az öreg nem veti meg túlzottan a piát, rosszul van, ha nem ihat (különben amikor iszik, akkor tök normális
). Megitta az összes Chivast, aztán amikor hazajöttünk meg fújolt, hogy milyen szar konyakunk volt csak itthon... (Hogy világos legyen: végig azt hitte a Chivasról, hogy konyak...)
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
szóval: ~60L borsodi sör, ~1,5L hubertus, ~0,8L unicum, ~1,2L vegyes pálinka, 1 láda kis heineken, 1láda nagy heineken, ~0,5 láda borsodi, 0,5 láda kaiser, ~0,8L whisky, ~1L barack pálinka, ~0,8L körte pálinka, biztos van még valami raktáron, de az most nem jut eszembe...
mod: télleg! a borok!
5 üveg egri bikavér, 3,5 üveg debrői, 1 üveg kékfrankos, meg van pár flakon kannás...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Beszállok 3l hp-val, egy üveg 12-es Chivassal, egy fél üveg Passporttal, szintén fél-fél Ballantine's és Johnnie W., és egy 4/5 üveg Hennessyvel. Könnyűből két üveg cab.sauv. és egy üveg Gösser. Ja, és kb fél üveg házi készítésű krémviszki-likőr vagymi.
Ja, ki ne felejtsem a negyed üveg Koum-Quat-ot [link]
Tényleg, ha valaki a közeljövőben készül Korfura, és tud nekem hozni vagy két liternyit ebből a mennyei mannából(K-Q Red változatban[link][link]), az kap érte valami jót, nemtommit, majd kitaláljuk. DE! Ha esetleg tud valaki hazai beszerzési forrást, és közli velem, az szintén jutalomban részesül.
[Szerkesztve] -
-
bobsys
veterán
ezt vladdal beszéld meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ng: akkor most megnézem mi van itthon
szerk: szenvedj, itt a lista
sör: 1üveg heineken a hűtőben, 3 üveg a pincében
bor: 2üveg vörös száraz, 1 vörös félédes, 1 fehér félédes
whiskey: másfél üveg chivas
fél üveg ouzo
és egy private stock szivar a whiskeyhez
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
épp ez a baj, hogy nincs itthon söröm. és nem megyek ki a boltba se érte. és a borom is elfogyott. különben is, te csatlakoztál egy ''spontán'' beszélgetéshez, és én válaszoltam. íjjártál.
és ne üljél le, álljál egész éjszaka, mint az a bizonyos szerv a lakodalomban
az ikertestvérednek: én se (csak) anyagi okok miatt nem veszek tévét... most próbálom eladni a maradék 1 db tévétuneremet
-
onlysony
aktív tag
sziasztok,egy nagyon off dolog

aki látta a Felpörgetve c. filmet, és esetleg tudja h mi annak a nokia csengőhangnak a neve ami a filmbe volt, az írjon már pls.!!!

-
ngabor2
nagyúr
hazajöttem, erre itt is dörög
de akkor se kapcsolom ki a gépeket. ha belecsap a villám, pár ph-st megátkozok
cylával kezdem, mert ő biztos azt szeretné, hogy csapjon bele.
tbs: milyen márkájú tévéd nincs? lehet, hogy nekem is ugyan olyan (nem) figyel a (nem létező) nappalimban
-
VladimirR
nagyúr
Bovebben: [link]
nem ilyen lassu, ha:
- li helyett div-eket hasznalok
- a li-n belul nem float-os div-ek vannak (minel kevesebb div float-os, annal gyorsabb)
a css eltuntetesevel ugye a masodik pont all fenn
szerk.: amikor egyebkent azt irtad, hogy az apache-om furan van konfigolva, a tomorites bekapcsolasara gondoltal, vagy valami masra? (azert van egyebkent bekapcsolva, mert a latogatok szamat tekintve nem tul nagy a forgalom, a letoltott adatmennyiseg az esetenkent eleg terjedelmes html kod miatt viszont sok)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
kozben feldobtam egy ethereal-t
GET /temp/html/miertvagylassu.html HTTP/1.1
Accept: image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/x-ms-application, application/vnd.ms-xpsdocument, application/xaml+xml, application/x-ms-xbap, application/x-shockwave-flash, application/vnd.ms-excel, application/vnd.ms-powerpoint, application/msword, */*
Accept-Language: hu
UA-CPU: x86
Accept-Encoding: gzip, deflate
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.2)
Host: cyla.homeip.net
Connection: Keep-Alive
Cookie: WACID=1175480530000A352386
HTTP/1.1 200 OK
Date: Sat, 05 May 2007 16:58:32 GMT
Server: Apache/2.2.3 (Debian) mod_python/3.2.10 Python/2.4.4 PHP/5.2.0-8+etch3 mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.8
X-Powered-By: PHP/5.2.0-8+etch3
Vary: Accept-Encoding
Content-Encoding: gzip
Content-Length: 23828
Keep-Alive: timeout=15, max=100
Connection: Keep-Alive
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
vagyis ie7 is kuldi a header-t es a valasz is ennek megfeleloen jon neki (content-length: 23828, mig a html kod 474272 byte) -
VladimirR
nagyúr
nalam semmi kommunikacios lag nincs, csak 1 percig max-on van a cpu
megneztem a szerveren top-pal, az apache 1-2 masodpercig eszi csak a cpu-t, utana a processzorhasznalat visszall a megszokott 5% ala
de nezd meg most az oldalt, semmi nem valtozott, csak a csak a css file nem erheto el
a sok elemu lista hasznalata miert gond egyebkent (probalom eloturni w3c-rol is, de ott mindig eltevedek) -
tbs
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem több mint 1 perc, hanem ~30 sec, egyáltalán nem extrém. Ja, a li-k is kiütötték a szemem. W3c ajánlás mint mond..? (Nem emlékszem, csak valami furaságra a tömeges használatról.) Nálam konkrétan nem molyolás probléma van, hanem kommunikációs lag. Amíg ez van, nem tudok molyolásról nyilatkozni.

-
VladimirR
nagyúr
-
tbs
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Nos. 2 észrevétel: az apacsod furán van konfigolva, valamint ha én opera alól nem küldöm el, hogy tömörítve is jöhet az anyag, akkor megy, mint a villám...
Az IE6/7 alapból nem kér tömörített tartalmat. Lesd csak meg a get headereket az apacs logjában..! A gép meg bazilassú a tömörítéshez.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Na ja, próbálok itt menetközben okosodni szerényen.
- hehe, majd ha már át lehet pakolászni az ikonokat, meg a menüket máshova, mint rég, és a 10 percre a tálcára rakott böngésző nem másfél perc alatt lesz ismét teljesablakos. Amúgy valóban, ietabbal jó az FF-ben is.
- én azt nem látom, hogy ott nincs záró tag, de valóban onnantól marad dőlt. És hogyhogy ezt a két böngésző kétféleképp értelmezi?
És mi van akkor, ha... .. semmi, már a motor hozzárakja automatikusan. Ugyan hányan mentek már ezen a kérdésen végig ugyanígy

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ma felkeltem 5.30-kor felhívtam hawerom, és kiderül hogy nem kell csütörtökig bemenni....... most meg nem tudok visszaaludni... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
meg mindenki részeg volt a sofőrön kívül, gondolta a franc, h pont ő fog hányni...