Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Péééééntek vaan , mennnnyünkmááá hazaaaa!!!

-
rlazol
veterán
brühühü! SEGÍTSETEK pls,
pár hete kaptam egy online virágcsokrot vkitől, ami szálankjént volt összeválogatva és mindegyik virág mellett ot volt, h mit jelent. és tök jó volt. Most é is szeretnék egyet küldeni, de nem tudom, honnan kell... És nem találom! Úgy emléjszem, hotdogos volt, de ott nem találoik ilyen funkciót.
5let? -
Drizzt
nagyúr
Dezsír, megint vérzett az orrom. Mondjuk most legalább gyorsan elállt. Mintha a géz is kiesett volna valahova, nem tudom..
-
-
törölt tag
-
tbs
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Flém! Flém!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A sok buzi ''webfejlesztő'' (ehehhe
) még csak nem is gondol mondjuk az iBrowse-ra, kerengenek az IE-Opera-Mozilla(+klónjai) bermuda3szögben... Meg validságteszttel traktálja az 1szeri júzert, használható oldalak helyett...
Az egyszerűbb jobb, a kevesebb több.
Információ kell baszki. Ha dizájnt akarok, akkor irány -> [link] és tsai.
Flém! Flém!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
lehet, hogy nem is csak a böngészőkkel van baj, hanem egyrészt user error, másrészt az oldalak írói kicsit jobban odafigyelhetnének. nomeg a legnagyobb böngésző gyártója is vehetné a fáradtságot, hogy ha már kivételeket csinál, akkor azt közölje. akkor volt jó világ, amikor még sima szövegként kellett az oldalakat megírni.
nem azt mondom, hogy a ff/opera/konqueror tökéletes, de azt se lehet mondani, hogy az ie mindenre megoldás. úgyhogy senkit se küldj el emiatt a jóbüdösbe, legfeljebb kultúráltan. -
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
te a - mar-mar statisztikai hibanak szamito - elhanyagolhato kisebbseghez tartozol, s mint ilyen senkit nem erdekelsz ;p
egyebkent nem mondtam, hogy valts most azonnal, de ha legkozelebb, mikor valaki meg akar teriteni (raadasul mint a multkor tette valamelyik kocsog, a sajat irasom topic-jaban), akkor ne lepodjek meg rajta a tisztelt moderacio, ha keresetlen szavak kozt kulom el oda, ahova szerintem valo, a szar, fos, hulladek bongeszoimitaciojaval egyetemben -
eddig én vezetek akkor..
most értem haza szerenádról, de aludni mér nem fogok, értelme úgysincs... majd holnap lehet írok egy valamit ide, vagy a logoutra az élményekről, érzésekről. -
VladimirR
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
nem, nem keresek (meg csak nem is en vettem eszre), csak szembejott, es nagyon nem kellene (kurvajo, hogy szinte minden oldal keszitesekor belefutok egy firefox bug-ba)
az, amit emlitesz kimondottan arra volt jo, hogy az ie es az ff az esetek jo reszeben elszallt kekhalallal, mig az opera rendesen megjelenitette a kepet (egyebkent a kep nem volt akkora, csak szet volt huzva - probalj meg letolteni egy 99999999*...-os kepet, megoszulsz, mire leer)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
kozben meglett a hiba oka
az a tetu firefox (meg mozilla, meg opera, meg az osszes szar alternativ bongeszo) behal, ha hozzavagok par lebego div-et
a poen az egeszben az, hogy az ie7 2 masodperc alatt megcsinalja az egesz oldal (nalam bugroka 90, opera 60 masodpercig kuzd vele)
a kod valid xhtml, es a css is hibatlan
rohadjanak meg az alternativ bongeszok -
VladimirR
nagyúr
vallalkozo szellemu, segitokesz forumtarsak legyenek szivesek rakattintani a kovetkezo linkre => Bovebben: [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Kisgyerekként én is gyakran ébredtem arra, hogy csupa nedves a párnám, és mikor rájöttem hogy nem izzadok, hanem vérzek, már késő volt, akkor 15-20 percig mindig a kád fölött ültem, és ez így ment havi 3-4 alkalommal. Aztán valahogy elmúlt magától. De aztán! Gimnázium 2.-ban azzal szórakoztunk, hogy miután megvolt a kétféle magasugró technika kigyakorlás, elkezdtük emelni a lécet. Aztán 150 centi fölött már sima szaltóval is át lehetett, sőt, mivel a 2m magas kisteremben már nekifutni sem lehetett, betettük elé egy dobbantót, ami helyettesítette a nekifutást. 160 fölött már kinyitottuk az ajtót, és a nagyteremből futottunk neki, bár ekkor már vigyázni kellett a plafonra. 175-ön állt a léc, magasabban mint én magam, és pont jól elkaptam, csak a plafontól való félelem miatt nem nyújtottam a térdem, mikor átértem a léc fölött, a térdem éppencsak hozzáért, én az előreszaltó után szétterültem a 30 centi vastag szivacsdombon, az ütközés miatt becsuktam a szemem, és mikor kinyitottam, csak annyit láttam, hogy a léc 175-ről elindult lefelé, és kb már 10 centire van az orromtól. Nagy csattanás, és csak annyit éreztem, hogy a vér egyből befröccsen a torkomba. Azzal a lendülettel fordultam le, tartottam a kezem, és már folyt is bele a vér. Mire kiértem a mosdóba(5m-re van) már kifolyt a tenyeremből. Kb még negyedóráig vérzett igen erősen, és aztán még egy fél napig. Kérdezte a tanár, hogy eltört? mondom nemtom. Azt mondja, hogy előtte így nézett ki? Hát nem volt ilyen krumpliméretűre dagadva. Aztán nem mentem vele orvoshoz, és szerintem a porc megrepedt benne, mert nem teljesen egyenes azóta.
Viszont azóta még nem vérzett
''Magának persze semmi baja nem történt, ugye? -De, az orrom vérezett nagyon...''
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Tupppidú.
Mondhatnám, hogy agresszív hangulatban vagyok, de nem mondom, mivel egyfolytában röhögök.
A gond az, hogy nincs is min.
És mivel ezt nem nagyon használom
most kiélem magam. -
Jenő
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mindenre gondoltam, csak erre nem..
Kicsit tájékozatlan vagyok, de sebaj. Köszönöm a válaszokat, majd nézelődök, most megyek messzire.. -
Jenő
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nocsak, ez felkeltette az érdeklődésemet! Ilyesmit milyen stílusú boltokban lehet kapni?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Ejnye!
Na most nekem a mai helyzet az mindkettő olyan volt, hogy hozzá se kellett érnem az orromhoz. Többieknek: kösz a kérdéseket! Hát többet nem mondtak, annyit, hogy használjak valami mentolos orrkenőcsöt, meg amit belerakott kis vattát, azt két napig ne vegyem ki. Na ez egy élmény lesz így aludni... :S -
Racecam
nagyúr
Nekem gyerekkoromban volt a haverom az Attila, na annak is folyton vétzett az orra és nekem is. Sokszor éjjel álmunkban is, pedig az nem játék.
Így viszont azzal szórakoztunk, hogy ha olyan óra következet, amiről úgy gondoltuk, hogy az arra való felkészülésünk kissé hiányos, szünetben bevertük egymás orrát és így az órát a mellékhelységben töltöttük. Megjegyzem, nem kellett nagyon nagyot ütni.
-
Jenő
aktív tag
Fontos last minute kérdés. Havernak/barátnak mit lehet venni középiskolai ballagásra? (ital most kicsukva)
-
Drizzt
nagyúr
Hát a múlt héten bírt orrvérzéseim ma a kórházban végződtek. Ma reggel mindenféle piszkálás nélkül vérzett vagy 20 percet, aztán elmentem suliba, s akkor már mindkét orrlyukamból vérzett, atán hívtak mentőt, s gégészeten valamivel bekenték belül az orrom, annyit mondtak, hogy egy ér ki van tágulva, majd vártam a papírra két órát, mert az orvos elfelejtette megírni...
Azért picit paráztam, amikor már 30 perce vérzett az orrom, mentő meg még mindig sehol... -
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Na. Ni!
-
ngabor2
nagyúr
hazaértem. majdnem egy napig nem ph-ztam. pedig nem is akarok leszokni

amúgy a melóhelyről érdekes hírek ''szivárogtak'' felém, a hétvége kicsit húzós lesz. vagy nem. meglássuk. (vagy nem...) -
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Jaja, igaza van, főleg a kézeltörősben, de az már 1.5 éves poszt. Sajnos az intel (najó, a többi is próbál...
) csipszetek ''felnőttek'' a tápokhoz... A videokártyák meg pláne. Mostanában nem lehetetlen kiütni egy 300-as tápot, nem úgy, mint ~2 éve... Amúgy meg dugj egy fogyimérőt a gép seggébe, oszt meglátod mit visz. 
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Melyiket szereted jobban? Az Ali chipset, a Sós chipset vagy a Sis chipset, esetleg a hagymás-baconos-inteles chipset?

Race:
Csacsi: A ''mekkora a konfigok tápigénye'' féle topiko(ka)t szoktad látogatni? Ottaniak alapján is kevésnek tűnik?
Mit raksz bele? Vasat? Az rövidrezárja a dolgokat, akkor azért eszi ki a konnektorból a delejt. 8800Gtx SLI-t raksz beléje?
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Jaj! Délutános.

-
törölt tag
lol hát erre érdemes ránézni

[link] -
bobsys
veterán
pörög a topic

-
BlacKSouL
addikt
Aha, szóval akkor...
-
Whaskes
senior tag
JóóóóóóóóReggeltRegeltkockák!

-
neduddki
nagyúr
HI!
Na ma is megvolt aj o cslekedetem:- ))) egy 275t hejejt eladtam egy 2690-nes:- )))
udv
neduddki
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És csak vetít ő?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

90MB memót bezsebelt és 100%on tartotta a procit (3.2GHzen járó A64/SD)

Persze csak, ha lesz ajándék végre az idén, már egy komplett vesszőseprű üzemem van a sok virgácsból
![[kép] [kép]](http://drago80.uw.hu/imgs/dulifuli.jpg)